- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.521
evet açıldığını farkediyorum dün akşam eğilmiştim bişey almak için oradan rüzgar esti yani şuan okadar açık ama ben öyle evde hazırlanan şeylerle çalışamıyorum=( pürüzlü oluyor onlar içim almıyor hemde çiziyor gibi=(( oyüzden nasıl büyütcem bilmem prez. geçirsem ondan tiksiniyorum yine umutsuzluktayım zealeanın yani seninde beklediğin setinizde negüzel 11,5 var, işte malum dr.lar bu resimdeki setle aştırıyor ben anlamadım gitti yahuu
banada bu nereye gidiyo, ne kadar uzun sanki midemden çıkacakmış gibime geliyoama vaj. yolu da esnekmiş uzuyomuş
Kızlaaaaarrr oldu oldu sonunda oldu yupppppppppppppppppiiiiiiiiiiiii Allahım sana şükürler olsunnnnnnnnnnnn burdaki herkese nasip etsin en kısa zamanda yenmeyi.... çok mutluuyummm ya inanamıyorumm gelin oldum gelinnnnnnnn :)
Evet canim benimki farkli.biraz daha bekleyecegim olmazsa gidecegim.
cok tesekkur ederim arkadadim sagol...
hala 3.denememizi yapmadikk!!! bide üstüne demin esimle cok kötü tartistikk!!! telefonunu kirdi ve cikip gitti evdenn!!! vajiyi yenince hersey duzelicek saniyordum!!! ama hersey daha kötü oldu!!! bıktım bu hayattann!!! kimseye anlatamiyorum derdimii cok yalnizim cok caresizimm!!!
Canim lütfen böyle düsünme.. Evlilik çok kutsal bsy.. Hayatin anlami.. Bak vajinusmus için bukadar savastin :) Ve üstesinden geldin.. Aceleci olma bu bi süreç ve atlatacaksiniz Allahin izniyle..bıktım yaaa bunlarla ugrasmaktan niye hersey normal olmuyor nie herkes gibi mutlu olamiyoruzzz !!!!!!!!!!!! offffffffffff !!!!! nerden evlendimm yaaa !!!!!
off cok agir geliyor gercekten aylardir mutlu degilim ne zmn mutlu olucam bensabretcem baska yapcak biseyim yok
7,5 aylık evliyim , ilk gece regl olduğum için denemedik bile.. hani düğünden önceki gece kız tarafından biri gelir de ilk gece neler yapacağını anlatır ben bekledm bekledm gelen olmadı zaten içimde bir korku vardı bilgisizlik iyice tetikledi korkumu ve ilk denememizde olmadı 2. de de 3. de de olmadı olmadı.. 4 ay boyunca erteledik erteledik yaparız diye doktora gitmedik.. bu arada eşim çok anlayışlıydı sağolsun..sonunda doktora gitmeye karar verdikk ve aynı gün de burayı bulmuştum. şubatın ilk haftası gittik doktora. devlet hastanesinde bizi bir psikiyatra yönlendirdiler bu konuyla özel olarak ilgilenen bir psikiyatrın varlığı bizim için çok büyük bir avantajdı. parmak egzersizlerine başlattı, benim çok rahat egzersiz yapmama şaşırıyordu hep. ben rahat olmamı buraya borçluyum burda yazanları okudukça gaza geldim. burdaki ortam harikaydı takıldığım her şeyi buraya yazdım zealeanın dediği melekler bana yardım ettiler.. 3 ay boyunca hemen hemen her gün 40-45 dk egzersiz yaptım yeri geldi sıkıldım yeri geldi eşimle tartıştım egzersizi bırakmak istedim ama melekler izin vermedi yapacaksın devam edeceksin dediler ben de devam ettim ve sonunda bugün başardım. önce 1 parmak sonra 2 parmak sonra 2 parmak makas verdi doktor ama ben buarada aparatla da çalıştım ve en son bugün denememizden önce içimde beklettim 12 cm lik aparatı.. çok işe yaradı gerçekten hissetmedim bile. kesinlikle acı, kan, vs olumsuzluk yok. ha zevk de yok ama o an omzundaki yükten kurtulmanın ve eşini mutlu etmenin vermiş olduğu mutluluk yaşanmaya değer...
Bana bu süreçte yardımcı destek olan tüm arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederimm Allah hepinizden razı olsun. Yenenlere hayırlı evlatlar, yenemeyenlere de en yakın zamanda bu mutluluğu nasip etsin...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
1,5 yıldır evliyim evet.
Bu süreçte yazdığım gibi önce bedenimi tanıdım.
Evlenmeden önce v.... na hiç bakmamıştım bile.
Aslında vajinismusu duymuştum, ne olduğunu biliyordum ama
hiç detayına inmemiştim, korkacak ne varki korktukları için oluyordur diye düşünmüştüm.
Benim bunu yaşayacağımı hiç düşünemedim.
İlk denemelerimizde de vajinismus aklıma gelmemişti.
Sadece erteliyordum, biraz alışalım birbirimize sonra deneriz diyordum.
Bir baktım ki, denemelerde istesem de olmuyor, aşırı korku, ağrı, ölüm hissi yaşadım..
Sonra araştırınca ve yaşadığımı düşündükçe teşhisi koydum.
V...ma bakmayı öğrendim, eşimden korkmamayı öğrendim.
Bedenimi ve cinsel ilişkinin detaylarını öğrendim.
Vajinismusun faydası da bu oldu bence.
Eğer bunu yaşamasam cinsellik hakkında bilgim daha az olurdu.
Yani sadece olayın normalliğini kabullendim,
denemeler yapabilmeyi öğrendim.
Ama parmak egzersizi nedense hiç doğal gelmiyor..
Ben evlenmeden önce de hiç m.....yon yapmadığım için belki çok zor.
Şimdi eşimle denemeleri ilerletmeye çalışıyoruz.
Ona artık ertelemeden, korkmadan denemesi için fırsat veriyorum.
Ben bu şekilde aşmak istiyorum ama
burda herkes egzerssiz çok zor diyor.
Bu da cesaretimi kırıyor biraz da olsa..
tam gaza geldim valla korkun bende dilatörler ve kocacıkımın ufaklığı en çokta sen kork benden bugüne kadar sen korkuttun şimdi sıra bende
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaartarih 04.05.2012 saatler 23.30 ve en sonunda başardım.6 günlük egzersizle beyinismusu yendim. tabi evleneli 7 ay oldu o ayrı. ne kadar çokl geç kalmışım.çok kolay oldu.yarım saat 11 cm le egzersiz yaptım. çok iyi , çok güzel oldu
ÇOK ŞÜKÜR KABUS BİTTİ,DESTEĞİ OLAN HERKESE MİLYONLARCA TEŞRKKÜRLER.İNSAN TANIMADIĞI Bİ İNSANI ANCAK BU KADAR DESTEKLER VE ÇOK MUTLU EDEBİLİR.DARISI TÜM ARKADAŞLARIMIN BAŞINA.ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK MUTLUYUM. MUSMUTLUYUM. ÜSTÜMDEKİ YÜKLER KALKTI.
Hepinizi çok seviyorum canlarım ya:52 :
sessizcekimsesizce , candy34 tebrikler arkadaşlarım..................sizlere........
Bismillahhhhhhhhhhhhhhhhhhh 2. gelin haberiAyyy süpersiniz yaaaaaaaaaaaaaaa çok çoooook sevindimmmmmmmmmmmmm
gözün aydinnnnnnnnnnnnnn bitti kabusss artik. Rabbim baska dert tasa vermesin insssssssssssssssss
Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :123::123::119::119::124::124::124::124::124::124::124:
Canimmm benimm cook ama cook mutlu oldum.
ayy Allahim costu topik harika haberler aldik ust uste :)
Oh kurtuldun cok sukr :)
arkadaşlarım, 7 aylık evliyim.buradaki bir çok arkadaşım gibi ilk gece böyle bi duvara toslayacağımı bilmiyordum.adının vajinismus olduğunu hiç bilmiyordum.düğünümüz eşimin memleketinde olduğu için düğün geç saatte bitince otelde kaldık ilk gecemizde.her türlü hazırlığımı yapmış,pamuk gibi mis gibi hazırlanmıştım.eşimde heyecanla gecenin bitmesini bekliyordu.ama tam yatağa geçtik.ben itmeyebaşladım eşimi.bacaklarımı kapadım.ağladım,sızladım bütün gece öyle uyudum.eşim kızdı bağırdı.küstü bana da.tamam,heyecandan oldu,sakinleşicm falan dedim ama ilk günüm zehir olmuştu bile.evimize gitmek için hazırlanırken,yoldayken benimle konuşmadı.evimize gelince yumuşattım biraz aramızı.sonra 1-2 gün ara verip tekrar denemeye karar verdik.yine olmadı.dr.a gidelim diye tutturdum.korktum çünkü.o kadar okuduk v..dan haberim yokmuş onu tekrar tekrar anladım.sanki dokununca bişey olurmuş gibi korkardım.özel bi hastanede kadın doğum dr.una gittik.o iğrenç görünümlü masaya çıktım titreye titreye.parmağını sokarak baktı,kızlık zarı normal kalınlıkta.fizyolojik bi sorun yok dedi.ama aynı şikayetlerle gelenlerin arttığını söyledi."ne oluyo artık kızlara aşırı derecede korkuyorlar"dedi.kızlık zarını alabiliriz dedi (fırsatçılıktan başka bşey değil.sakın inanmayın.kalın ve ilişkiyi engelleyen kızlık zarında bu işlem mantıklı olabilir ama normal kızlık zarını ancak özel dr.lar alınca geçer derler herhalde.sorun kızlık zarı değil.engel de o değil )ben p...sin nasıl içeri gireceğinibilmiyordum,daha doğrusu eşimde bilmiyordu.dik mi nasıl girecek falan derken bi gün denerken eşim dik girdirmeye çalışınca hızla çok kötü bi acı oldu.kanadı o kısım.ben bi yandan acıyla kıvrandım.bi yandan da seviniyorum,kızlık zarı yırtıldı diye.nerdeeeeeeeeeee.meğerse yanlış açıdan dolayı girişte bi kısmı kanatmış.3-4 gün acısının geçmesini bekledim.
günler geçiyor ben normal yollarla cesaretimi toplayıp eşimle denemek istiyordum.ama hep hüsran...yine bacaklarımı kapıyordum.titriyordum.ben titreyince eşim de rahat etmiyordu zaten. nette araştırmaya karar verdim.3.ayımda çok önceden üyeliğim olan,bir çok sorunuma yanıt bulduğum sitede benim gibi olanarkadaşlarımın olduğunu öğrendim.heee bu arada ben vajinismus diye değil ilişkiye girememe diye yazıyordum."vajinismus" da neymiş ben ondan değilimdir.o başka bişeydir.deyip geçiyordum.buradaki yazıları okuyunca kabullendim. arkadaşlarımın yaşadıkları "aaa bende de öyle,aa aynı ya" diye diye okudum.
kendimi kadın olarak görmüyordum.zaten bi süre sonra alınganlaştığımdan "ben zaten bu evde neyim ki.hizmetçi,temizlikçi.başka bişey değil " deyip deyip ağlıyodum.çok dua ettim.teheccüte kalkıp dua ediyordum ağlaya ağlaya. Çvremdekilerin ve ailemin çocuk çocuk demeye başlamaları çoktan başlamıştı.kpss ye hazırlanıyorum diye geçiştirdim.özellikle annnem sağolsun telefonda beni düşünce gücüyle hamile bırakacaktı nerdeyse.iyi ki ailelerden uzaktık.yoksa daha zor olurdu.kimseye syleyemedim.iyi ki de söylememişim.anlamayacaklardı çünkü. benim gibi bebek aşkıyla yanıp tutuşan birine zor imtihandı.elhamdülilllah Allah kurtulmayı nasip etti. bebek aşkı derken belki tahmin etmişsinizdir kendi imkanlarımla çocuk olsun diye uğraştım bi de.spermlerin içeri akması için bacakları kaldırmalar ,geç banyo yapmalar falan filan. yani o küçük ihtimalle bebek sahibi olma ihtimalini sevdim diyebiliriz.Diğer sebbi de hamile kalırsam kendim için korktuğum bişeyi bbeğim için daha fazla zorlar başarırım umuduydu.
eşimi evlenmeden önce de tanıyordum ama aile sorunları,bilmediğimiz yönlerimizi öğrenme falan derken uzun süreli tartışmalar yaşamamamız biri yıprattı.ve küsünce çok fena küsüyorduk.
derken 3.ayımda egzersizlere başlamaya karar verdim.göz kalemine streç geçirdim.yavaş yavaş denedim.baktım giriyo devam ettim.2-3 cm derken aynı gün 5.5 cm e kadar çalıştım.aynanın büyük gösteren kısmını keşfedeince daha da rahatladım.delik daha büyük görünüyor ve işimi çok kolaylaştırıyordu.bunu da egzersizdeki arkadaşlarıma kesinlikle öneririm.6 ocakta başlamıştım.telefonumun mesaj kısmına hergün kaç cm yaptığımı yazmaya başladım.hırs yaptım.çünkü oraya bişey girebildiğini görmek en büyük aşamaydı.13 ocak eşimin d.günü lduğundan böyle bi hediye vereyim,o zamana kadar bitireyim diye yanıma bilgi.ı alıp bi yandan yazarak,sorularımı sorarak o evde yokken egzersiz yapıyordum.çok mutluydum oraya bişey girdiği için ve bi yerden başlayabildiğim için.10 ocakta 8.5 cmyaptım.12 ocakta 9.5 cm i girdirebiliyordum.şekeristan benim koçumdu ve 9 cm de yenmişti.bende o akşam için şekeristanın tatlı uyarıları ve özel mesaj desteğiyle 13 ocak için hazırlandım.eşimle bi güzel tartışınca dünya başıma yıkıldı,günlerce konuşmadık.ve ben herşeye küstüm.foruma da küstüm sanki,egzersize de (şu an sadece pişmanlık benim için.çalışmaya devam etseydim çoktan başarmıştım 4 ayım boşa gitti.siz ne olursa olsun yarıda bırakmayın arkadaşlar üzülen siz olursunuz) küs- barışık derken 4 ay geçti.baktım herşey düzeldi ama sorun bitmedi.yeniden yazdım foruma utana sıkıla yine bi sorun çıktı.son gelişimde evimizde sorunumuz yoktu ama yine üzgündüm.3.gelişimde dikiş tutturabildim nihayet.
Allahım neden dualarımı kabul etmiyor cümlesi geçiyordu içimden.bi yandan da böyle düşündüğüm için tövbeler ediyor.düzeleceğine inanıyordum.meğerse zaten beni burayla tanıştırarak duamı kabul etmiş Allahım. sebepler perdesi...
neyse çok uzattım 30 nisandı sanırım egzersize tekrar başladım (bunun erteleme hastalığı olduğunu ve bırakırsam çok acı çekeceğimi artık öğrendiğimden bırakmadım çok şükür.burdaki melekler de müsaade etmedi zaten sağolsunlar.bu kez 5.5-6 cm le başladım.önceden biraz alışkanlığım vardı çünkü.derken 3 gün önce 11 cm e başladım ve kendimi kasmamayı,sakin olursam kesinlikle acı olmayacağını,popomu biraz kaldırınca aparatın içine kyıp gittiğini anladım.eşim yorgun olmasa 1-2 gün önce de yapabilirdik.ama olmadı.önemli olan istekle yapmak,yorgunken kkendini zorlamak değil.
dün gece eşimle denemeden önce 11 cm le çalışmaya devam ettim veartık gelgitler biraz daha kolay oldu.önceleri gelgit çok çok az yapabiliyordum.derken yarım saat sonra eşimi çağırdım (o gece kesinlikle olmasını istiyordum ve bu kez eşim istemez kırılırım diye öğleden aradım,söyledm.tamam dedi) biraz ö...s... den sonra kayganlaştı zaten(en iyi kayganlaştırıcı)popomu hafif kaldırark ilerletmek daha da kolaylaştırdı.çıkarmak hiç istemedim.kendi kendime " en sakin olursam,kaslarımı rahat bırakırsam acımaz."diye tekrar ettim içimden.arada dışımdan da söyledim hatta :) heryerimden terler boşaldı ama hani şu meşhuuuuur sivrisinek ısırığı denen minnak :) sızıyla başarmıştık.o anki mutluluk paha biçilemez.
eşim alnımdan öptü.o an sanki doğum yapmış bebeğini bekleyen anneler gibi terli ve çok mutluydum.hemen bilg.ı açtım ve yazdım tabi dayanabilir miyim
binbir hevesle aldığım dantelli saten geceliğimi,tüylü terliklerimi mutlu olarak giyememiştim.onunla uyudum ve sanki gerdek gecemiz bu geceydi.evliliğimiz yeni başlamış gibiydi. üzerimdeki yükler kalkınca melekler gibi uyumuşum.Çok şükür...
İnanıyorum ki,bi şekilde bu sayfayı bulmuş veya egzersiz yapmaya başlamış arkadaşlarımda başaracak ve bu mutluluğu yaşayacak. Biraz uzattım ama sorusu olan tüm arkadaşlarıma seve seve yardımcı olabilirim artık
Yazinin sonlarina dogru aglattin beni resmen su cümleler beni çok etkiledi
" eşim alnımdan öptü.o an sanki doğum yapmış bebeğini bekleyen anneler gibi terli ve çok mutluydum.hemen bilg.ı açtım ve yazdım tabi dayanabilir miyim
binbir hevesle aldığım dantelli saten geceliğimi,tüylü terliklerimi mutlu olarak giyememiştim.onunla uyudum ve sanki gerdek gecemiz bu geceydi.evliliğimiz yeni başlamış gibiydi. üzerimdeki yükler kalkınca melekler gibi uyumuşum.Çok şükür... "
Tekrar tebrik ediyorum canim :)
bende ağlayarak yazdım zaten canım sorma:2::2::2: şuan dün evlenmiş gibi hissediyorum,ne garip hismiş.eskiyi unutmak istiyorum. normal kadın gibi hissetmek böyle bişeymiş demek.dualarım tüm arkadaşlarımla.görmeden sevdiğim arkadaşlara edilen dua eminim muhakkak kabul görür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?