- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.841
arkadaşlar günaydın 3. dilatörle çalıştım yine dün akşam ama bi ara baygınlık geçirecek gibi oldum gözlerim karardı ateş bastı eşimde korktu bembeyaz oldun şimdi bırak sonra dene dedi neden böle oluyor bilgisi olan var mı sizede oluyo muydu neyse ki 3. dilatörü yaptım yine de sıra 4. de
Ayyy cook merciii bitanemmm valla bende iki gundur hep ayni ruyayi goruyorum iki gundur basariyorum ruyamda hemde cok kolay hic aci duymadan hatta aksine Allahim hayirlara yorsun erkenden kalktm salona indimki postaciyi bekliyorum setimi bgn getirirlr hrh reglimin bitmesini 4 gozle bekliyorummmmm.. dalcam aparatlara
cnm sende bebek istiyomusun bu ay icnde ins olmzsn regl haber ver olurmu Rabbim tez zamanda kavustursun bebisineee
Cokmu stres yapiyosun? bende hic oyle olmadi bilemicem canm ya.. yinede yapmsn tebrik dderm kac cm 3.boy dilatorun
günaydın canım .hikayeni bilmiyorum ama cevap vereyim sana 3. yü denemeden önce beş on dakika 2. dilatörünle çalış ve egzersize başlamdan önce psikolojik olrak kendini rahatlatmaya çalış.öyle kötü olduğun zaman bırak sonra devam edrsin nasıl olsa başka şeylerle uğraş kafanı dağıtt egzersiz sırasında kendimizi çok sıkıyoruz istem dışı strese giriyoruz ondan olabilir canımcım
canım olur böle şeyler normal.
yeni yeni alışıyoruz ya kabullenemiyoruz.
ayy bn aynadan baktığımda hayır hayır buraya bişey girmez olmaz falan demiştim
bi p..s kalınlığına bakıyorum bi oraya yok girmez diyodum
amaaaaaa meğerse benimki p....s yi geçiyomuş kalınlıkta bebek kafası çıkacak kadar büyüyebildiğini gördüm anladım
egzersizle sende göreceksin bunu canım
regl oldum demek çok üzücü ya.
biraz önce teyzemle konuştum kuzenim benden 2 ay sonra ewlendi oda hamileymöiş.
dr hamileliğe engel durumun yok rahim gayet normal dedi
hatta kan testi yapıp hamile olup olmadığını anlayabilir ama her ay her ay gerek yok dedi :)
ahh bu ay olsa keşke
bu gün mü geliyor setin.
kaç cm den devam edeceksin.
ben niye bu aparatlardan haberdar değildim ya :) çiçekrose fotolarını koymuş ne kolay egzersiz yapılırdı onlarla :)
hadi canımcım işin dahada kolaylaştı.
6. cm cik ama bana göre 60 cm :) bilmiyorum midem almıyo başka bişeyin içimde olmasını belki ondan hayırlısı bakalım ben duble vajiyim heralde:2:
Canim hicte degilsin olsan onu bile alamazdindet bakimmmm.. cok guzel gidiyosun.. oyle unutsuzluga kapilmak yok.. kafan rahat olsun egzersize baslarken bu en onemlisi.. ve egzersizden once sicacik bi dus al ben o gun accaaaaaiiipppp faydasini gordum
bu arada arkadaşlar bu kadar deneyimli insanı bulmuşken bişey daha sormak istiyorum bebe yağının son kullanma tarihi varmı ben benimkinde göremedim en altında 1/05 yazıyo 2005 tn kalmamı anlayamadım
hımm ben de hep egzersizden sonra yapmak daha iyi olur diye düşünüyodum saol canım bide öle denicem
Canim vucut gevsiyo vaji esniyo bende pek inanarak yapmamistm ama o gun baya bi ilerlemstm dustan snra kesiblikle tavsiye ederm dusu alirken rahat birak kendini egzersizi dusunme kafanda baska guzel seylerin hayalini kurr guzel bi rahatla Allah yardmcn olsnn
Ayrica bebe yagi hakkinda arkadaslar mantar yapabilir diyorlar
bebe yağı kullanma canım mantar yapabiliyormuş.
peki önerebileceğiniz başka bişey varmı
hımm bunu mutlaka deniem peki bebe yağı dışında bi öneriniz varmı
bebek için acele etmeyin kızlar çoğunuzun yaşı 3-5 ay beklemek için müsait hem iyice alışın hem de bırakın eşleriniz biraz tadını çıkarsın, ben yendikten bir ay sonra hamileydim çok zaman bebekten sonra ya başa dönersem diye düşünüyorum muayene olurken tedirgin oluyorum, hamileyken ilişki yasak bana ki olmasa da bebeğe bir zarar gelir endişesi hep oluyor, çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın ama beraberinde yeni yeni sorunlarla karşılaştığınız bir süreç, ilaç kullanmayın herşey yolunda mı diye muayene olun sonra eşleriniz korunsun.
Canim ben ilaca basladm bile hatta evlendgm ilk zamanlarda kullandim uzun zaman korkuyodum bebek istemedigim icin ya olursada hamile kalirsam diye.. ne gbi sakincasi var ilacin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?