Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım olur böle şeyler normal.
yeni yeni alışıyoruz ya kabullenemiyoruz.
ayy bn aynadan baktığımda hayır hayır buraya bişey girmez olmaz falan demiştim
bi p..s kalınlığına bakıyorum bi oraya yok girmez diyodum
amaaaaaa meğerse benimki p....s yi geçiyomuş kalınlıkta bebek kafası çıkacak kadar büyüyebildiğini gördüm anladım
egzersizle sende göreceksin bunu canım

regl oldum demek çok üzücü ya.
biraz önce teyzemle konuştum kuzenim benden 2 ay sonra ewlendi oda hamileymöiş.
dr hamileliğe engel durumun yok rahim gayet normal dedi
hatta kan testi yapıp hamile olup olmadığını anlayabilir ama her ay her ay gerek yok dedi :)
ahh bu ay olsa keşke
bu gün mü geliyor setin.
kaç cm den devam edeceksin.
ben niye bu aparatlardan haberdar değildim ya :) çiçekrose fotolarını koymuş ne kolay egzersiz yapılırdı onlarla :)
hadi canımcım işin dahada kolaylaştı.

1 senedir vajiyle mücadele eden bi hikayem var inşallah birgün yenersem daha ayrıntılı yazıcam herkes gibi :)evet aşırı stresten olabilir belki

Canim benimki onlardan degil silikon bide YA 7 ya 8 boy bana 8 geliyo evet bunlarla dahada rahatlicam ins.. ins 19mayis grubuna bende dahil olmak istyrmm

canim akisina birak gecen tvde duydum nekadar takarsan kafaya okadar olma ihtimali dusuyor.. sen kafanda olsun olsun diye dusundukce beynin engelliyomus gibi bsy soyledi Hayirli bi zamanda gelir inss

canım olur böle şeyler normal.
yeni yeni alışıyoruz ya kabullenemiyoruz.
ayy bn aynadan baktığımda hayır hayır buraya bişey girmez olmaz falan demiştim
bi p..s kalınlığına bakıyorum bi oraya yok girmez diyodum
amaaaaaa meğerse benimki p....s yi geçiyomuş kalınlıkta bebek kafası çıkacak kadar büyüyebildiğini gördüm anladım
egzersizle sende göreceksin bunu canım

evet öyle ama bunu beyin neden kabul etmez bi türlü anlamıyorum neyse öyle yada böle vaji kalmayacak birgün herkes yeni gelin olacak :)

6. cm cik ama bana göre 60 cm :) bilmiyorum midem almıyo başka bişeyin içimde olmasını belki ondan hayırlısı bakalım ben duble vajiyim heralde:2:

Canim hicte degilsin olsan onu bile alamazdin det bakimmmm.. cok guzel gidiyosun.. oyle unutsuzluga kapilmak yok.. kafan rahat olsun egzersize baslarken bu en onemlisi.. ve egzersizden once sicacik bi dus al ben o gun accaaaaaiiipppp faydasini gordum

hımm ben de hep egzersizden sonra yapmak daha iyi olur diye düşünüyodum saol canım bide öle denicem

simdi okudum..tebrik ederim seni..gözyaslarıyla okudum..nasıl sevindim duygulandım sana anlatamam..hala aglıyorum...bnde artık bu mutlulugu yasamak istiyorum...1 ileri 2 geri gidiyorum..senin mutlulugunu tüm kalbimle paylaşıyorum..dua edin bizler için..Allah bundan baska dert vermesin ins..

Son düzenleme:
bu arada arkadaşlar bu kadar deneyimli insanı bulmuşken bişey daha sormak istiyorum bebe yağının son kullanma tarihi varmı ben benimkinde göremedim en altında 1/05 yazıyo 2005 tn kalmamı anlayamadım

hımm ben de hep egzersizden sonra yapmak daha iyi olur diye düşünüyodum saol canım bide öle denicem

Canim vucut gevsiyo vaji esniyo bende pek inanarak yapmamistm ama o gun baya bi ilerlemstm dustan snra kesiblikle tavsiye ederm dusu alirken rahat birak kendini egzersizi dusunme kafanda baska guzel seylerin hayalini kurr guzel bi rahatla Allah yardmcn olsnn

Ayrica bebe yagi hakkinda arkadaslar mantar yapabilir diyorlar

hımm bunu mutlaka deniem peki bebe yağı dışında bi öneriniz varmı

bebek için acele etmeyin kızlar çoğunuzun yaşı 3-5 ay beklemek için müsait hem iyice alışın hem de bırakın eşleriniz biraz tadını çıkarsın, ben yendikten bir ay sonra hamileydim çok zaman bebekten sonra ya başa dönersem diye düşünüyorum muayene olurken tedirgin oluyorum, hamileyken ilişki yasak bana ki olmasa da bebeğe bir zarar gelir endişesi hep oluyor, çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın ama beraberinde yeni yeni sorunlarla karşılaştığınız bir süreç, ilaç kullanmayın herşey yolunda mı diye muayene olun sonra eşleriniz korunsun.

hımm bunu mutlaka deniem peki bebe yağı dışında bi öneriniz varmı

burdaki arkadaslardan duyduklarimi soyliyim ; ultrason jeli (cok ucuz ve buyukmus uzun bi sure gidiyomus), gleit gel (bunu bende kullaniyorum memnunum) , eros, bide yanls hatirlamiyosam femolub vardi, bide benim siparis verdigim setin yaninda sylk kayganlastici yollicaklar zealeada kullanms memnun kalms

Canim ben ilaca basladm bile hatta evlendgm ilk zamanlarda kullandim uzun zaman korkuyodum bebek istemedigim icin ya olursada hamile kalirsam diye.. ne gbi sakincasi var ilacin

canım ne zamandır gelemiyodum foruma faceten gördüm,çok sevindim yendiğine,takip ediyodum seni,çok şükür atlattın,güzel günler seni bekliyor artık,eşinle mutlu ,sağlıklı bir hayat diliyorum sana.
bu halaylar da senin için
bu arada sanırım yenen başka arkadaşlar da olmuş,baharın bereketi sanırım,onları da çok tebrik ediyorum,darısı tüm egzersiz yapanların başına,dualarım sizlerle...

Canim ben ilaca basladm bile hatta evlendgm ilk zamanlarda kullandim uzun zaman korkuyodum bebek istemedigim icin ya olursada hamile kalirsam diye.. ne gbi sakincasi var ilacin

canım 3-5 ay için kullanmaya gerek yok bir zararı yok da sonrasında hemen hamile kalamayabiliyorsun vücudun kendini hazırlaması zaman alabiliyor diye biliyorum.

Inanmiyorum sela yendi mi cook mutlu oldum gercekten kendimden cok yenmesini istedigim kisiydi. baska kimler kendi kizlar gecmisi okuyamadim.

Kendi durumumu anlatayim;
Cumartesi gunu dendme yaptik ne yazik ki basaramadik. tam iki bucuk saat ugrastik ama 1cm bile olmadi,bu kadar egzersiz yapmaya hala nasil boyle bir sey olabiliyor anlayamiyorum.
her neyse o gun cok uzuldum cok agladim aslinda gelip hemen size yazacaktim ama basari haberiyle donecegime kendimi o kadar inandirmistim ki size YAPAMADIM diyemedim...
aslinda iyi seylerde oldu kendimi kasmamayi ogrendim mesela,sonra artik esimi itmiyorum tum bunlara ragmen olmadiysa demek ki henuz nasip degilmis diye avutuyorum kendimi.
Simdi denemelere ve egzersizlere devam...
yalniz ben artik siteye giremeyecegim finallerim var ve cok az bir zaman kaldi kendimi buraya oyle bir kaptirmisim ki kitabi kalemi elime almaz oldum.
hepinize cani gonulden tesekkur ediyorum desteginiz icin.
umarim iyi haberlerle donerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…