Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

dualarım sizlerle, sağol canım benim. sen de artık ağlama, en umutsuzu bendim, hepiniz biliyorsunuz sorunum 2yle çarpılmış durumdaydı. her şeyi yapmış, kalakalmış tıkanmıştım. şükürler olsun dün eşim inat etti nihayet, pes etmeyi bıraktı da kurtulduk. sorularınız için her zaman burdayım, artık 11 aydır ertelediğim ev işlerime koyulucam, biraz uzak kalabilirim sizlerden ama yine her gün bütün sayfaları tek tek okuyup yardımcı olmaya çalışacağım. burdan gitmek yok, artık koç oldum yahu, bırakır mıyım hiç sizleri. dün akşam da bu sabah da her zamanki gibi hepimiz için dua ettim.

sağol maviş, ilk geldiğim günlerden beri buralardasın, seni görünce hep mutlu oldum avatarın bana huzur veriyor hep. çok teşekkür ederim.

egzersize devam et, eninde sonunda oluyor. eşini en uzun süre bekleyen insanım, benim bile olduysa, herkesin olur :)))) tebrik için teşekkürler. diğer yenenler candy, sugar lale, zeala, sessizcekimsesizce.

bu arada hıdırellez için cin ali cin ayşe ve yatak resmini sen mi yazmıştın, aklımda öyle kaldı. okurken egzersiz yapıyordum, gülmekten ölmüştüm. çok hoşuma gitmişti. o gece yeneceğimi düşünüp nasıl olsa gerekmez demiştim ama olmadı. ben de kahroldum dilek bile dilemiycektim, snowflaken ben sana dilerim dedi. utandım, ya ben de yapiyim o zaman dedim. tam da senin dediğini çizdim, hatta yatak mezara benzedi diye süslemeye çalıştım. yendikten sonra bunu zealea' ya anlattım, gülmekten gözümüzden yaş geldi. valla senin de böyle bir katkın oldu, çizimi sen anlattıysan. paylaşayım istedim, çok komikti

tebrikler canımçok sevindim

sağol aybice, forumda beni karşılayanlardansın, sık girmediğinden isimsiz kahraman oldun. sana da desteklerin için teşekkür ediyorum. boynum vurulmaktan kurtuldu di meee :))))

neyse ben kaçıyorum, evi kırklamam lazım, aylardır benim keyfimin yetmesini bekliyor temizlik için, görüşmek üzere.

Evet esinle durumunu bildigim icin senin yenmeni cok istiyordum cok sukur ki kurtuldun.
cizimi ben anlatmistim,sizi guldurebildiyse ne mutlu :)

boynun vurulmaktan kurtuldu.üç silahşörlerin 3. süde yendi sonunda.gelinliğinin tadını çıkar evi temizlersin zaten

canim daha gencsiniz istersen biraz bekle hem iliskiye alis hemde yaza surda ne kaldiki.. sonra bebek düsünürsünüz insallah.. gerci oyle hemen hamile kalinmiyorr bende korkuyorum o yuzden.. bende yazdan sonra istiordum ama simdi korunmasam mi die düşünüyorum.. nede olsa hemen olmuyor diyee.. tabi Allahin bilecegi iş hemen hamilede kalabiliriz yaniii.. uzme kendini bende suan esimle kötü bi dönemdeyim 4 gündür kavga ediyoruz hiç düzelemedik en son dün gece kavga ettik.. sabret düzelirsiniz insallah.. bol bol dua et canimm..

Canım, ben dilatörle değil parmakla çalışıyorum ama aynı sorunları yaşadık. Ben de baygınlık geçirecek gibi oluyorum ve yüzüm bembeyaz oluyorum. Eşimin dediğine göre kireç gibi... Ama egzersiz yapa yapa geçti. Bir de, bir sonraki aşamada önceki aşamayı tekrar ediyorum bu iyi geliyor. Yani 3 parmak yaparken, 10-15 kere 2 parmağı yapıyorum sonra 3 parmağa geçiyorum...

bu arada arkadaşlar bu kadar deneyimli insanı bulmuşken bişey daha sormak istiyorum bebe yağının son kullanma tarihi varmı ben benimkinde göremedim en altında 1/05 yazıyo 2005 tn kalmamı anlayamadım

Ben bebe yağı kullandım ilk zaman ama kayganlaştırıcı çok daha güzel...Ben durex'in kayganlaştırıcısını kullanıyorum...

evet canım bende tekrar ediyorum ama neden öle oldum anlamadım neyse akşam yine ders var hAyırlısı bakalım

Merhaba Kızlar...
Herkese güzel haftalar diliyorumm..Vajinusmussuzzz tabii...Ben şuan hastayımmm ama 19 mayısa kadar yenmek istiyorumm artık..bu sefer allahım nasip ederse kesin başırıcam....yeter artık...

Merhaba Kızlar...
Herkese güzel haftalar diliyorumm..Vajinusmussuzzz tabii...Ben şuan hastayımmm ama 19 mayısa kadar yenmek istiyorumm artık..bu sefer allahım nasip ederse kesin başırıcam....yeter artık...

inşallahh canımmm sıra sende tependeyımtakıldıgın yer varsa sor canım artık sende kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…