- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.861
simdi okudum..tebrik ederim seni..gözyaslarıyla okudum..nasıl sevindim duygulandım sana anlatamam..hala aglıyorum...bnde artık bu mutlulugu yasamak istiyorum...1 ileri 2 geri gidiyorum..senin mutlulugunu tüm kalbimle paylaşıyorum..dua edin bizler için..Allah bundan baska dert vermesin ins..
canım ne zamandır gelemiyodum foruma faceten gördüm,çok sevindim yendiğine,takip ediyodum seni,çok şükür atlattın,güzel günler seni bekliyor artık,eşinle mutlu ,sağlıklı bir hayat diliyorum sana.
bu halaylar da senin için
bu arada sanırım yenen başka arkadaşlar da olmuş,baharın bereketi sanırım,onları da çok tebrik ediyorum,darısı tüm egzersiz yapanların başına,dualarım sizlerle...
Inanmiyorum sela yendi mi cook mutlu oldum gercekten kendimden cok yenmesini istedigim kisiydi. baska kimler kendi kizlar gecmisi okuyamadim.
Kendi durumumu anlatayim;
Cumartesi gunu dendme yaptik ne yazik ki basaramadik. tam iki bucuk saat ugrastik ama 1cm bile olmadi,bu kadar egzersiz yapmaya hala nasil boyle bir sey olabiliyor anlayamiyorum.
her neyse o gun cok uzuldum cok agladim aslinda gelip hemen size yazacaktim ama basari haberiyle donecegime kendimi o kadar inandirmistim ki size YAPAMADIM diyemedim...
aslinda iyi seylerde oldu kendimi kasmamayi ogrendim mesela,sonra artik esimi itmiyorum tum bunlara ragmen olmadiysa demek ki henuz nasip degilmis diye avutuyorum kendimi.
Simdi denemelere ve egzersizlere devam...
yalniz ben artik siteye giremeyecegim finallerim var ve cok az bir zaman kaldi kendimi buraya oyle bir kaptirmisim ki kitabi kalemi elime almaz oldum.
hepinize cani gonulden tesekkur ediyorum desteginiz icin.
umarim iyi haberlerle donerim.
tebrikler canımçok sevindim
egzersize devam et, eninde sonunda oluyor. eşini en uzun süre bekleyen insanım, benim bile olduysa, herkesin olur :)))) tebrik için teşekkürler. diğer yenenler candy, sugar lale, zeala, sessizcekimsesizce.
bu arada hıdırellez için cin ali cin ayşe ve yatak resmini sen mi yazmıştın, aklımda öyle kaldı. okurken egzersiz yapıyordum, gülmekten ölmüştüm. çok hoşuma gitmişti. o gece yeneceğimi düşünüp nasıl olsa gerekmez demiştim ama olmadı. ben de kahroldum dilek bile dilemiycektim, snowflaken ben sana dilerim dedi. utandım, ya ben de yapiyim o zaman dedim. tam da senin dediğini çizdim, hatta yatak mezara benzedi diye süslemeye çalıştım. yendikten sonra bunu zealea' ya anlattım, gülmekten gözümüzden yaş geldi. valla senin de böyle bir katkın oldu, çizimi sen anlattıysan. paylaşayım istedim, çok komikti
sağol aybice, forumda beni karşılayanlardansın, sık girmediğinden isimsiz kahraman oldun. sana da desteklerin için teşekkür ediyorum. boynum vurulmaktan kurtuldu di meee :))))
neyse ben kaçıyorum, evi kırklamam lazım, aylardır benim keyfimin yetmesini bekliyor temizlik için, görüşmek üzere.
selacım çok sevindim arkadaşım tebrikler canım..
ben 23,eşim 24 yaşında. yaz geçsinmiş,erkenmiş,ıvır zıvır bahaneler.bebek pat diye oluyor sanki.doğması bile 9 ay.ayrıca nerdeyse v...dan korkuyor dicem.vajinismus olduğum zamanlardaki gibi tam ilişki olmadan boşalmaya alıştı.öyle de devam ediyor.ilk günden sonra bir daha denemedik.ben niye vajinismusu yendim ki,sen beni hiç düşünmeyecek,kendi rahatına göre davranacak ve çocuk istemeyeceksen diye geçirip duruyorum içimden.erkn boşalma sorunumuzda cabası oldu.egzersiz aparatım daha sadıkmış diyebilirim.cinsellik manasında tatminsizlik değil asıl derdim kendimi kötü hissediyorum bana böyle davrandığından.hemde çok kötü
Tatlim bi sure egzersizlerine devam et en azindan iliskiye alisana kadar rahat olmasina cok sevindim.. Gecer canim kavga evlilikte olmazsa olmazlardan
arkadaşlar günaydın 3. dilatörle çalıştım yine dün akşam ama bi ara baygınlık geçirecek gibi oldum gözlerim karardı ateş bastı eşimde korktu bembeyaz oldun şimdi bırak sonra dene dedi neden böle oluyor bilgisi olan var mı sizede oluyo muydu neyse ki 3. dilatörü yaptım yine de sıra 4. de
bu arada arkadaşlar bu kadar deneyimli insanı bulmuşken bişey daha sormak istiyorum bebe yağının son kullanma tarihi varmı ben benimkinde göremedim en altında 1/05 yazıyo 2005 tn kalmamı anlayamadım
Canım, ben dilatörle değil parmakla çalışıyorum ama aynı sorunları yaşadık. Ben de baygınlık geçirecek gibi oluyorum ve yüzüm bembeyaz oluyorum. Eşimin dediğine göre kireç gibi... Ama egzersiz yapa yapa geçti. Bir de, bir sonraki aşamada önceki aşamayı tekrar ediyorum bu iyi geliyor. Yani 3 parmak yaparken, 10-15 kere 2 parmağı yapıyorum sonra 3 parmağa geçiyorum...
Ben bebe yağı kullandım ilk zaman ama kayganlaştırıcı çok daha güzel...Ben durex'in kayganlaştırıcısını kullanıyorum...
Nilay orda mısın canım?
Merhaba Kızlar...
Herkese güzel haftalar diliyorumm..Vajinusmussuzzz tabii...Ben şuan hastayımmm ama 19 mayısa kadar yenmek istiyorumm artık..bu sefer allahım nasip ederse kesin başırıcam....yeter artık...
inşallahh canımmm sıra sende tependeyımtakıldıgın yer varsa sor canım artık sende kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?