Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ama o dediğin kanama olduğu zaman geçerli bişey olmadıysa devam edebilirler, çoğumuz egzersiz yapa yapa esnetiyoruz.

canım ben doktara gıtmek ıstıyorum devlet hastanelerınde bu konuyla ılgılenen bi dal varmı acaba yanlıs hatırlamıyosam devlet has. gıtmıstın sen bu konuda yardımcı olabılırmısın ha bıde bu konuyu konusabılecegım tlf nosu varmı

bu kez kararlıyım allahın ıznıyle canım artık bende gelın olmak istıyorum sen yenelı ne kadar oldu canım

inşallah canım ben yeneli 8 ay oldu, 3,5 yıllık evliydim hep erteledim kendiliğinden düzelir diye bekledim baktım olmuyor egzersiz yaptım.

asla pes etmeyin,ben düne kadar bakamıyordum ,dokunamıyordum,asla egzerszleri es geçmeyin,ertelemeyin,sıkıca yaparsınız ,yenersiniz...
ertelemeyin,yenilmicek şey değil...niçin ertelemişişm ben bile bilmiyorum,pişmanım:)

insallah canım kararlıyım umarım artık gercek bi kadın olurum sen yenmişmiydin canım

canım çok ama çok sevindim.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.RABBİM bu mutluluğu tüm vajililere yaşatsın İNŞALLAH.çok güzel bir haber:))))))))))))))

canım en devlet hastanesinde bir psikiyatra gittim ilk önce bayan diye seçmiştim o da beni başka bir psikiyatra yönlendirdi u konuyla o ilgileniyo diye.. dediğine gittim ve hala da devam ediyorum her hafta alıyor.. öncelikle devlet hastanesine git psikiyatr veya psikologlarla ayrı ayrı görüş bu hastalığa hepsi bakmıyo bilmiyolar tedavi yöntemini çünkü...

teşekkür ederim canım sağol.çok şükür oldu da dertler devam ediyor.kusura bakmasın bu kez dönmeye niyetim yok.aylarca yanlışlıkla falan,minicik ihtimallere umutlanıp hamile kaldığımı sandım.baş dönmeleri,adet gecikmeleri,m,de bulantıları falan.daha fazla beklemek istemiyorum.olması 2-3 ay (belki daha fazla),doğması 9 ay sürüyor.folik asit aldım bugün başladım.hayırlısı...

tamam da canım,biraz da o benimle uzlaşsın 8 ay olacak artık.ben zaten master yapıyorum bebek bakımında.arkadaşlarım çocuklu.kendimi tutamayıp eve bebek bezi stoğu falan yapasım geliyo.kıyafet alasım geliyo.biraz da o beni anlasın.

2-3 haftadır siteyi takip etmeye başladım 2-3 gün öncede üye oldum bu hastalık malesef bende de var ve burdaki yazıları okuyunca ben bu derdi yene bilirim dedim kendime ben yaklaşık 18 aydır evliyim el egzersisini yapmak istiyorum eşimlede konuştuk bu konuyu kendisi her zaman ki gibi bana destek oldu doktora gitmek istiyordum ama burda yazılanları okuyunca buna bile gerek olmadığını düşünüyorum bana yardım ede bilirmisiniz

anammmmmmmmmm kıs candyyyyyyyy yendimi.

maşaalllaahh yaaa çok sevindim arada gelip bakıyordum denk gelmemişim demekki.

darısı diğer egzersiz yapan hatunların başınaaaaaaa

aybice nerelerdesin ya. ben kaçmadan önce sen buralarda olurdun genelde :)) ben kaçtım,3.dönüşümde 6 gün çalışıp yendim çok şükür ama eşimle cızırtılı takışmalar devam ediyo.doğmamaış bebek için küsüyoruz. ya napiim ama 8 ay oldu haksız mıyım.bebek görünce sokakta kalmış kedi yavrusu gibi bakıyorum gözlerine

candy beni en çok gaza getiren senin hırsın oluyor, inşallah bende yenerim, ben birde depresyonla uğraşıyorum, doktor antidepresan verdi, inşallah bende düzelirim, evliliğimde her yönüyle düzelir...

canım doktor dogum sonrasına kadar mı yasak verdı arkadaslara sordum kımısıne doktor 3 4 ay yasak verdı
gercı sonrasındada ılıskı yasamak ıstememen normal dogumdan sonrasını beklıyebılırsın ama ıste acaba dusuncesı
ama ınanıyorum hersey sorunsuz olucak tedırgınlık hepsı ılıskı yasayınca gecıcek ..

canım rabbım zihin açıklığı versın inşallah ıkı turlude guzel haberlerle gelırsın ..

Merhaba Kızlar...
Herkese güzel haftalar diliyorumm..Vajinusmussuzzz tabii...Ben şuan hastayımmm ama 19 mayısa kadar yenmek istiyorumm artık..bu sefer allahım nasip ederse kesin başırıcam....yeter artık...

hadı bakalım inşallah senınde kutlamanı yaparız taze gelın adayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…