- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.901
doğrumu anladım evli değilsin ve vajilisin?
belit canım sen kimsin ya tanıyamadım ben seni
İlk ilişkiden sonra yani bizim gelin olduk dediğimiz,kızlık zarı dediğimiz doku parçasının gittiği günün arkasından vajinanın kendini toplama süresi 3-7 gündür. bu sırada ilişkiye girilmesi doktorlar tarafından önerilmiyor sağlıksız. bana doktorum demişti ama ben dinlemedim 1 haftada 3 defa yaptım bişey oldumu derseniz olmadı ama hafif sancı oldu
va..ye bakamıyodum bile ama bugun sonunda kulak cöpunu aldım cok heyecanlandım kastım ama yavas yavas aldım sonuna kadar cok mutluyum umarım hepimiz en kısa surede yenerız
başlamışsın devamını getir canım bu sefer pes edeyim deme.
bu kez kararlıyım allahın ıznıyle canım artık bende gelın olmak istıyorum sen yenelı ne kadar oldu canım
ama o dediğin kanama olduğu zaman geçerli bişey olmadıysa devam edebilirler, çoğumuz egzersiz yapa yapa esnetiyoruz.
canım ben doktara gıtmek ıstıyorum devlet hastanelerınde bu konuyla ılgılenen bi dal varmı acaba yanlıs hatırlamıyosam devlet has. gıtmıstın sen bu konuda yardımcı olabılırmısın ha bıde bu konuyu konusabılecegım tlf nosu varmı
inşallah canım ben yeneli 8 ay oldu, 3,5 yıllık evliydim hep erteledim kendiliğinden düzelir diye bekledim baktım olmuyor egzersiz yaptım.
asla pes etmeyin,ben düne kadar bakamıyordum ,dokunamıyordum,asla egzerszleri es geçmeyin,ertelemeyin,sıkıca yaparsınız ,yenersiniz...
ertelemeyin,yenilmicek şey değil...niçin ertelemişişm ben bile bilmiyorum,pişmanım:)
kızlaaaaaaaaaaaaaaaaarrr yendimmmmmmmmmmmm, başardııııııııııııııııııııııımmm!!!!! allahıma şükürler olsun, vajinismus denen canavarı öldüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrdüüüüüüüüüüümm!!!! 4 ay mücadele ettim yenmek için ve sonunda biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiittttttttttttttttiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan dinliyom şimdi!!!! keyifleeeeeeeee!!!! hızır bana yetiştiiiiii!!!! hızır yoldaşım olduuuuuuuuuuu!!!! en çabuk gerçekleşen hıdrellez dileğim bu olduuuuuuuuuuuuuuu!!!! hala inanamıyorum, başarı hikayemde inanamama triplerimi de anlatıcam. ama öncelikle sizinle yendiğimi paylaşayım istedim....
kadııııııııııııınım kadıııııııınım kadıııııııınıııım, bir şeyden korkmam kadınıııııııııııııııımm!!!!!
forumda bana dua eden herkese teşekkürü borç bilirim. buranın melekleri, elimden tutup yukarı çıkaran snowflaken ve gülsevdam en başta teşekkür edeceğim insanlar. aklım başıma gelince uzuuuuuuuuun başarı hikayemde herkese özel teşekkürlerimi sunacağımdır. hepinizi çok seviyorum iyi ki varsınız!!!! allah hepinizden razı olsun!!!
(inanamıyom ya, gerçek mi bu?? sinek ısırığı diyorsunuz ya o bile yoktu, yemin billah zerre acı duymadım!!!!)
canım ben doktara gıtmek ıstıyorum devlet hastanelerınde bu konuyla ılgılenen bi dal varmı acaba yanlıs hatırlamıyosam devlet has. gıtmıstın sen bu konuda yardımcı olabılırmısın ha bıde bu konuyu konusabılecegım tlf nosu varmı
canım sende yenmişsin tebrik ediyorum.
malesf sevincini tam yaşayamamışsın.
bu erkekler hepsi aynı herhalde.
benimki de istemiyordu çocuk belkide hala gerçek anlamıyla istemiyor bilemiyorum.
bence sen ona tamam sen haklısın bi süre en azından yaz sonuna kadar bekleyelim falan de.
ki zaten bi kaç ayda ancak kendimize gelebiliyoruz.
ha deyince olmuyo ki çocuk malsef.
al sana yaz sonu eşinin dediğine gelmiş oluyo bu güzel günleri tartışmayla küslükle geçirmeyin tadını çıkarın.
korunuyorum dersin korunmazsın :)
bebek haberini duyunca kabullenmesi uzun sürmez.
hatta mutlu olur baba oluyorum diye.
ayy inşallah bende bu ay hamile kalmışımdır.
reglime bi kaç gün kaldı inşalla olmam
Heyy bi sakin ol tatlim.. bebek cok onemli bi sorumluluk tamam cok istiyosun ama bu konuda esinle hemfikir olman gerekir.. onunda istemesi onemli.. dedigi gibi bekleyin biraz daha sende iyice iliskide hakimiyetini kazanmis olursun.. o surece kadar bebege dair kitaplar al gelistir kendini.. bikac ay daha bekle cnm anlyrm seni ama sabretmeye calis.. Zaten olacagi varsa kimse onune gecemez Rabbim hayirlisiyla karsilastirsin
anammmmmmmmmm kıs candyyyyyyyy yendimi.
maşaalllaahh yaaaçok sevindim arada gelip bakıyordum denk gelmemişim demekki.
darısı diğer egzersiz yapan hatunların başınaaaaaaa
canım doktor dogum sonrasına kadar mı yasak verdı arkadaslara sordum kımısıne doktor 3 4 ay yasak verdıbebek için acele etmeyin kızlar çoğunuzun yaşı 3-5 ay beklemek için müsait hem iyice alışın hem de bırakın eşleriniz biraz tadını çıkarsın, ben yendikten bir ay sonra hamileydim çok zaman bebekten sonra ya başa dönersem diye düşünüyorum muayene olurken tedirgin oluyorum, hamileyken ilişki yasak bana ki olmasa da bebeğe bir zarar gelir endişesi hep oluyor, çok güzel bir duygu Allah hepinize yaşatsın ama beraberinde yeni yeni sorunlarla karşılaştığınız bir süreç, ilaç kullanmayın herşey yolunda mı diye muayene olun sonra eşleriniz korunsun.
canım rabbım zihin açıklığı versın inşallah ıkı turlude guzel haberlerle gelırsın ..Inanmiyorum sela yendi mi cook mutlu oldum gercekten kendimden cok yenmesini istedigim kisiydi. baska kimler kendi kizlar gecmisi okuyamadim.
Kendi durumumu anlatayim;
Cumartesi gunu dendme yaptik ne yazik ki basaramadik. tam iki bucuk saat ugrastik ama 1cm bile olmadi,bu kadar egzersiz yapmaya hala nasil boyle bir sey olabiliyor anlayamiyorum.
her neyse o gun cok uzuldum cok agladim aslinda gelip hemen size yazacaktim ama basari haberiyle donecegime kendimi o kadar inandirmistim ki size YAPAMADIM diyemedim...
aslinda iyi seylerde oldu kendimi kasmamayi ogrendim mesela,sonra artik esimi itmiyorum tum bunlara ragmen olmadiysa demek ki henuz nasip degilmis diye avutuyorum kendimi.
Simdi denemelere ve egzersizlere devam...
yalniz ben artik siteye giremeyecegim finallerim var ve cok az bir zaman kaldi kendimi buraya oyle bir kaptirmisim ki kitabi kalemi elime almaz oldum.
hepinize cani gonulden tesekkur ediyorum desteginiz icin.
umarim iyi haberlerle donerim.
Merhaba Kızlar...
Herkese güzel haftalar diliyorumm..Vajinusmussuzzz tabii...Ben şuan hastayımmm ama 19 mayısa kadar yenmek istiyorumm artık..bu sefer allahım nasip ederse kesin başırıcam....yeter artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?