- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.921
herkese merhaba, kulübe yeni katıldım (dün)...
maalesef aynı dertten bende muzdaribim henüz doktora gitmedim, ancak forumda yazdıklarınız sayesinde doktor kadar bilgi sahibi oldum:)
ve inanıyorumki sizin yardımlarınızla bende bu dertten kurtulacağım... İstanbulda bana önerebileceğiniz iyi bir doktor varmı acaba? ben yeni olduğum için özelden msj gönderemiyorum, doktor önerilerinizi yazabilir misiniz acaba, birde devlet hastahanelerinde tedavi yapılıyor mu bilginiz varmı? ve son olarak bu dilatörleri doktor mu veriyor yoksa medikalden veya internetten kendimiz mi alıyoruz?
Kızlaarrrrrr yardımlarınızı bekliyorum...İnşallah herkes tez zamanda kurtulur...
selamlar
2-3 haftadır siteyi takip etmeye başladım 2-3 gün öncede üye oldum bu hastalık malesef bende de var ve burdaki yazıları okuyunca ben bu derdi yene bilirim dedim kendime ben yaklaşık 18 aydır evliyim el egzersisini yapmak istiyorum eşimlede konuştuk bu konuyu kendisi her zaman ki gibi bana destek oldu doktora gitmek istiyordum ama burda yazılanları okuyunca buna bile gerek olmadığını düşünüyorum bana yardım ede bilirmisiniz
candy beni en çok gaza getiren senin hırsın oluyor, inşallah bende yenerim, ben birde depresyonla uğraşıyorum, doktor antidepresan verdi, inşallah bende düzelirim, evliliğimde her yönüyle düzelir...
candy beni en çok gaza getiren senin hırsın oluyor, inşallah bende yenerim, ben birde depresyonla uğraşıyorum, doktor antidepresan verdi, inşallah bende düzelirim, evliliğimde her yönüyle düzelir...
2-3 haftadır siteyi takip etmeye başladım 2-3 gün öncede üye oldum bu hastalık malesef bende de var ve burdaki yazıları okuyunca ben bu derdi yene bilirim dedim kendime ben yaklaşık 18 aydır evliyim el egzersisini yapmak istiyorum eşimlede konuştuk bu konuyu kendisi her zaman ki gibi bana destek oldu doktora gitmek istiyordum ama burda yazılanları okuyunca buna bile gerek olmadığını düşünüyorum bana yardım ede bilirmisiniz
oncelıkle aramıza hosgeldınız kızlar
doktorsuz sadece burası sayesınde 5 yıllık vajıyı yenmıs bırıyım
burda sureklı paylasımda bulunarak sızde yenebılırsınız
ılk geldıgımde bende doktor ısmı sormustum pembe ama gerek kalmadı cok sukur
ama ılla doktor ısmı dıyorsan ozel doktor yesım yercok cogumuz onun yontemıyle yendık
ama gıtmeye gerek vamrı bence yok burda egsersıze basladıgında aynı taktıkle yenıyorsun zati
devlet hastanesı olarak marmara unv hastanesı ve bkırkoy hastanesı cınsel ıslev bozukluk bolumuydu yanlıs hatırlamıyorsam
vajınusmus bolumu ayrıyyeten var ..
oncelıkle aramıza hosgeldınız kızlar
doktorsuz sadece burası sayesınde 5 yıllık vajıyı yenmıs bırıyım
burda sureklı paylasımda bulunarak sızde yenebılırsınız
ılk geldıgımde bende doktor ısmı sormustum pembe ama gerek kalmadı cok sukur
ama ılla doktor ısmı dıyorsan ozel doktor yesım yercok cogumuz onun yontemıyle yendık
ama gıtmeye gerek vamrı bence yok burda egsersıze basladıgında aynı taktıkle yenıyorsun zati
devlet hastanesı olarak marmara unv hastanesı ve bkırkoy hastanesı cınsel ıslev bozukluk bolumuydu yanlıs hatırlamıyorsam
vajınusmus bolumu ayrıyyeten var ..
tamam da canım,biraz da o benimle uzlaşsın 8 ay olacak artık.ben zaten master yapıyorum bebek bakımında.arkadaşlarım çocuklu.kendimi tutamayıp eve bebek bezi stoğu falan yapasım geliyo.kıyafet alasım geliyo.biraz da o beni anlasın.
ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...
İnşallah ya, hayırlısıyla... Sana da geçmiş olsun, panik kötü birşey kurtulduğuna sevindim :)canım bende zanax ve baska haplar kullandım zamanında panık atak krızlerıden dolayı
ama ınankı egsersızde hıc panık atak olmadım ve cok sukur hem onu hem vajıyı yendım darısı basına inşallah
azim ve kararlılığınıa katkıda bulundğuma sevindimşu an hangi aşamadasın canım.antidepresan kullanmana üzüldüm ya.bende bikaç tane içip bırakmıştım.iş stresinden dolayı kullanmıştım. ama faydasından çok zararı olduğundan bıraktım.vajinismus zamanlarımda da normalde olması muhtemeldi belki ama ben kendimi otlara verdim.balkonuma çiçek ektim,domates,biber,dereotu,maydanoz,roka,tere vs.ektim.hergün onlara bakmak sulamak bile beni rahatlatıyor.ve tabi egzersizleri yapmama sebep olan buradaki arkadaşlarım.sormak istediğin bişey olursa genelde buralardayım.bugün akşama kadar giremedim bilg. yoktu.
hoş bulduk teşekkür ederim ben bu işte başarılı olacağıma inanıyorum ve bir an önce bu egzersizlere başlamak istiyorum aparatları nerden ala bilirim
geçmiş olsun canım...ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...
geçmiş olsun canım...
Gecmis olsun cnm ya cikarsaydn keske.. dikkartli ol
hoş bulduk teşekkür ederim ben bu işte başarılı olacağıma inanıyorum ve bir an önce bu egzersizlere başlamak istiyorum aparatları nerden ala bilirim
teşekkürler gülsevdam hoşbulduk, foruma katılmadan önce gerçekten kendimi bu kadar rahat hissedebileceğimi hiç tahmin etmezdim, sayenizde ve hikayelerinizi okudukça kendime gerçekten inanç ve heves geldi, tabi öncelikle bir jinekologa gideceğim fiziksel bir sorun varmı yokmu diye bakacağız, sonrasında ise burdayım başlayacağım çalışmalara
ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...
inşallah canım bız burdayız yardıma herdaım hazırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?