Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oncelıkle aramıza hosgeldınız kızlar
doktorsuz sadece burası sayesınde 5 yıllık vajıyı yenmıs bırıyım
burda sureklı paylasımda bulunarak sızde yenebılırsınız
ılk geldıgımde bende doktor ısmı sormustum pembe ama gerek kalmadı cok sukur
ama ılla doktor ısmı dıyorsan ozel doktor yesım yercok cogumuz onun yontemıyle yendık
ama gıtmeye gerek vamrı bence yok burda egsersıze basladıgında aynı taktıkle yenıyorsun zati
devlet hastanesı olarak marmara unv hastanesı ve bkırkoy hastanesı cınsel ıslev bozukluk bolumuydu yanlıs hatırlamıyorsam
vajınusmus bolumu ayrıyyeten var ..

candy beni en çok gaza getiren senin hırsın oluyor, inşallah bende yenerim, ben birde depresyonla uğraşıyorum, doktor antidepresan verdi, inşallah bende düzelirim, evliliğimde her yönüyle düzelir...

canım bende zanax ve baska haplar kullandım zamanında panık atak krızlerıden dolayı
ama ınankı egsersızde hıc panık atak olmadım ve cok sukur hem onu hem vajıyı yendım darısı basına inşallah

candy beni en çok gaza getiren senin hırsın oluyor, inşallah bende yenerim, ben birde depresyonla uğraşıyorum, doktor antidepresan verdi, inşallah bende düzelirim, evliliğimde her yönüyle düzelir...

azim ve kararlılığınıa katkıda bulundğuma sevindim şu an hangi aşamadasın canım.antidepresan kullanmana üzüldüm ya.bende bikaç tane içip bırakmıştım.iş stresinden dolayı kullanmıştım. ama faydasından çok zararı olduğundan bıraktım.vajinismus zamanlarımda da normalde olması muhtemeldi belki ama ben kendimi otlara verdim.balkonuma çiçek ektim,domates,biber,dereotu,maydanoz,roka,tere vs.ektim.hergün onlara bakmak sulamak bile beni rahatlatıyor.ve tabi egzersizleri yapmama sebep olan buradaki arkadaşlarım.sormak istediğin bişey olursa genelde buralardayım.bugün akşama kadar giremedim bilg. yoktu.

Hoşgeldin...
Canım, tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiğince yeterki sen iste..Canım sen zaten bu foruma üye olmakla şimdiden kendini yenmiş kabul edebilirsin :)))

hoş bulduk teşekkür ederim ben bu işte başarılı olacağıma inanıyorum ve bir an önce bu egzersizlere başlamak istiyorum aparatları nerden ala bilirim

ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...

teşekkürler gülsevdam hoşbulduk, foruma katılmadan önce gerçekten kendimi bu kadar rahat hissedebileceğimi hiç tahmin etmezdim, sayenizde ve hikayelerinizi okudukça kendime gerçekten inanç ve heves geldi, tabi öncelikle bir jinekologa gideceğim fiziksel bir sorun varmı yokmu diye bakacağız, sonrasında ise burdayım başlayacağım çalışmalara

Allah hayirlisini versn ben sadece dusuncelerimi paylastim

Gecmis olsun cnm ya cikarsaydn keske.. dikkartli ol

İnşallah ya, hayırlısıyla... Sana da geçmiş olsun, panik kötü birşey kurtulduğuna sevindim :)

Canım benim teşekkür ederim, p...s başı deniyoruz, aslında iyi gidiyordu, ilaçtan dolayı uykuluyum biraz, şimdilik dua bekliyorum sadece :)

hoş bulduk teşekkür ederim ben bu işte başarılı olacağıma inanıyorum ve bir an önce bu egzersizlere başlamak istiyorum aparatları nerden ala bilirim

duru merhaba bende bugün katıldım foruma ve aynı soruları sordum arkadaşlara.....
aparatları nerden bulabililiriz sorusunu bende sormuştum arkadaşların bir kısmı kendi yapıyormu..., medikalden ve internetten de bulabilirsin tabi bende bakacağım bulduğumda sanada haber veririrm...
aparatları ise mum ile yapıyorlarmış, mumun dışına pecete sarıp sonra streç filmle kaplıyorlarmış ardında onun üstüne de prezervatif takıp jelle çalışıyorlarmış, bana verilen recete budur :)
selamlar

Hosgeldin aramiza canim.. cesaretini toplayip uye oldugn icin cok sanslisin.. kendine bukadar guvenmen inanman cok guzel en kisa zamanda kurtulursn ins.. eger fiziksel bi sorunun yoksa egzersize baslayablrsn dilersen parmakla dilersen mumla dilersn dilator siparis vereblrsn netten.. yaln mumu secersen uzerini arkadaslar kagit havluyla sarip strecleyip prez. geciriyorlar.. Allah yardmcn olsnn.. brda surekli aktif olmaya cals

geçmiş olsun canım...

slm pembepotin umarım ikimizde bir gün bu sayfaya bu sıkıntıdan kurtulduğumuzu yazarız mum kalem ve parmak biraz garip geldi ve aparatı düşünüyorum ama satan bir site bulamadım sende bir link varmı

canım aparatı bızler kendımız yaptık bakkal mumu beyaz kalsık eskı olanlardan alıp strecleyıp prezer.. gecırebılırsın ustune
ve ılerledıkce egsersızde mumun cevresıne ınce tabaka pamuk kagıt havlı sarıp strecleyıp pre.. gecreıblırsın
ama bu asamalar oncesı tek ıkılı parmak egsersızlerını yaparsan daha ıyı olur ve kayganlastırıcı
sua bazlı jeller var durex okeyın onlarıda egsersızde kullanman cokfaydalı olur canım

inşallah canım bız burdayız yardıma herdaım hazırız

canım burdanda gecmıs olsun dıleklerımı ıleteyım kadın olmanın zor yanları
olsun zamanla hepsı tatlı anı kalıcak inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…