- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #103.941
sevgili DEASSEEB ve snowflakeN teşekkürler..
hangi aşamada olduğum konusunda doktora gitmediğim için bişey söyleyemeyeceğim...
Henüz evli değilim nişanlıyın eylülde düğünüm olacak, ve düğüne kadar bu problemi çözmek istiyoruz, nişanlım askerde 17 mayısta dönecek , geldikten sonra birlikte doktora gideceğiz..
ama şu kadar söyleyebilirim, yazılan mesajların bir kısmını okuduktan sonra parmak egzersizi denedim, dingin ve kendimi kasmadığım zaman iki parmagımı alabiliyorum içime canım da yanmıyor, sanki kurtarılabailecek aşamadayım ha ne dersiniz kızlar :)
tabi iş normal birleşmeye gelince onu başaramıyorum
canım bu marmara üniversitesinde bildiğin bir doktor var mı yoksa direk bu bölüme mi başvuruyoruz? birde normal devlet hastahanelerinde nasıl muayeneler yapıldığını az çok tahmin ediyorum tabi doktordan doktora fark eder ama, hani biraz nazımı çekebilecek anlayışlı bir doktor olması lazım, bu sebeple özel doktor önerin olursa onları da yazabilir misin acaba
slm pembepotin umarım ikimizde bir gün bu sayfaya bu sıkıntıdan kurtulduğumuzu yazarız mum kalem ve parmak biraz garip geldi ve aparatı düşünüyorum ama satan bir site bulamadım sende bir link varmı
va..ye bakamıyodum bile ama bugun sonunda kulak cöpunu aldım cok heyecanlandım kastım ama yavas yavas aldım sonuna kadar cok mutluyum umarım hepimiz en kısa surede yenerız
birazdan egzersizlere başlıyorum yuppiiii.... peki egzersizler sırasında ayna kullanmak yararlı olur gülsevdam ne dersin ?
2-3 haftadır siteyi takip etmeye başladım 2-3 gün öncede üye oldum bu hastalık malesef bende de var ve burdaki yazıları okuyunca ben bu derdi yene bilirim dedim kendime ben yaklaşık 18 aydır evliyim el egzersisini yapmak istiyorum eşimlede konuştuk bu konuyu kendisi her zaman ki gibi bana destek oldu doktora gitmek istiyordum ama burda yazılanları okuyunca buna bile gerek olmadığını düşünüyorum bana yardım ede bilirmisiniz
ayağınızı çok sıcak tutun ben sıcak tutmaya çalışıyordum ama dün gittiğim misafirlikte ayağım ıslandı çorabımı da değiştirmedim ve ayağım dondu resmen bugün de balayı sistiti denilen hastalıktan oldumm lütfen dikkat edin...
arkadaşlar interneti araştırdım ama aparatları satan bir yer bulamadım sizler nerden aldınız
canım bencede erken ama ınsan kendını bılıyor denemıssınız ve olmamıs bende evlenmeden once anlamıstım boyle olacagımı ama yıllarca surecegını dusunememıstım hiç..bende bılseydım daha once caresıne bakardım ama egzersız yaparak degıl..sana sozum yok yanlıs anlama ama egzersız degılde psıkıyatr ye gıdıp kafandakı olumsuzları once bı cıkartsan kendını rahatlasan eger evlendıkten sonra boyle bır sorununun devam ederse ki inşallah etmez o zmn egzersıze baslasan benım fırım daha ıyıolur..
marmara unversıtesınde bıldıgım yok ben gıtmedım oraya sadece duydum boyle bır var dıye ama bekar lara uygularlarmı bılemıyorum...
ben halledeceğimize inanıyorum... evet biraz garip :) ama eminim işe yarıyor bu mum olayları....
ben birkaç medikal sitesinde tanıtımlarını buldum ama henüz direk satış yapan biryer bulamadım ama araştırmaya devam aşağıdaki likleri olan medikalcilerde tanıtımı var fakat sanır arayıp veya mail atıp sipariş vermek gerekecek, belki işine yarar diye aşağıya koyuyorum... illaki vardır bulunca sanada haber veririm..
selamlar
www.vajinismus.co :
VAJINAL DILATATOR
Dilatör Seti
Dilatör Seti | KADIN DOĞUM ÜRÜN GRUBU | Ürünler | Yaren Medikal
canım bencede erken ama ınsan kendını bılıyor denemıssınız ve olmamıs bende evlenmeden once anlamıstım boyle olacagımı ama yıllarca surecegını dusunememıstım hiç..bende bılseydım daha once caresıne bakardım ama egzersız yaparak degıl..sana sozum yok yanlıs anlama ama egzersız degılde psıkıyatr ye gıdıp kafandakı olumsuzları once bı cıkartsan kendını rahatlasan eger evlendıkten sonra boyle bır sorununun devam ederse ki inşallah etmez o zmn egzersıze baslasan benım fırım daha ıyıolur..
marmara unversıtesınde bıldıgım yok ben gıtmedım oraya sadece duydum boyle bır var dıye ama bekar lara uygularlarmı bılemıyorum...
ben halledeceğimize inanıyorum... evet biraz garip :) ama eminim işe yarıyor bu mum olayları....
ben birkaç medikal sitesinde tanıtımlarını buldum ama henüz direk satış yapan biryer bulamadım ama araştırmaya devam aşağıdaki likleri olan medikalcilerde tanıtımı var fakat sanır arayıp veya mail atıp sipariş vermek gerekecek, belki işine yarar diye aşağıya koyuyorum... illaki vardır bulunca sanada haber veririm..
selamlar
www.vajinismus.co :
VAJINAL DILATATOR
Dilatör Seti
Dilatör Seti | KADIN DOĞUM ÜRÜN GRUBU | Ürünler | Yaren Medikal
canım rabbım zihin açıklığı versın inşallah ıkı turlude guzel haberlerle gelırsın ..
hadı bakalım inşallah senınde kutlamanı yaparız taze gelın adayı
canım denedim dediğimde bir iki defa denedim gibi düşünme gerçekten uzun bir süreç... nişanlımla 5 yıldır birlikteyiz , ikimizde aile ile yaşamıyoruz hani kaçak göçek bir ilişkimiz olmadı, onun için yersiz evham değil benimkisi...
neden erken olduğunu düşünüyorsun canım? evlendikten sonra da bu problemi yaşamayacağımın garantisi yokki? ben buraya sizden yardım isterken kafamda ecaba evlenince böyle bi problemim olurmu düşüncesiyle yazmadım... sadece bir yola girdim ve nasıl başlayacağımı çizmeye çalışıyorum ...
gerçekten fikrini merak ediyorum evlendikten sonra geçeceğini mi düşünüyorsun canım?
son iki linkteki dilatörler sanirim vajinal muayne vb. icin doktorlar tarafindan kullanilan dilatörler. bunlar vajinismusu yenmek icin yapilacak egzersizlerde kastedilen dilatörler degiller!
1. linkteki ise sekil, boy vb. itibariyle yeni baslayanlar icin uygun degil diye düsünüyorum. 2. linkte metin olarak anlatima bakarak dogru setin olabilecegi kanisindayim ama ne yazik ki resim yok.
durumunu bılmedıgımden dolayı oyle soyledım ınsan rahat olamayınca ılıskısıde rahat olamaz ınsanın cekıncesı yada ne bıleyım huzursuz eden bırseyı oldugunda da egr boyle olsaydı evet evlenınce gecebılır dıye dusundum...
hakkında hayırlısı olsun ınsallah en yakın zamandabu sorun dan kurtulursun
arkadasar mrb eski bi vajinismuslu olarak bugun hayatımın en guzel haberini aldım hamileym bunu hayal bile edemiyodum mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim egzersiz yapan arkadaslar sakın wazgecmeyın allah bıze yardım edıo asla korkmayın baskalarının etkısı altında ewlılıgımızın en guzel gunlerını es geçtık kesinlikle yenılmeyecek bısey deıl kaç defa wazgectım agladım ama sabır gerekıo hergun yarım saat bı saat çalısn bu duyguyu ıns herkes yasar dualrım sızınle
Katiliyorum.. evlendikten snra daha dogru olur pembepotin.. tabi senin secimin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?