Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım bencede erken ama ınsan kendını bılıyor denemıssınız ve olmamıs bende evlenmeden once anlamıstım boyle olacagımı ama yıllarca surecegını dusunememıstım hiç..bende bılseydım daha once caresıne bakardım ama egzersız yaparak degıl..sana sozum yok yanlıs anlama ama egzersız degılde psıkıyatr ye gıdıp kafandakı olumsuzları once bı cıkartsan kendını rahatlasan eger evlendıkten sonra boyle bır sorununun devam ederse ki inşallah etmez o zmn egzersıze baslasan benım fırım daha ıyıolur..

marmara unversıtesınde bıldıgım yok ben gıtmedım oraya sadece duydum boyle bır var dıye ama bekar lara uygularlarmı bılemıyorum...

slm pembepotin umarım ikimizde bir gün bu sayfaya bu sıkıntıdan kurtulduğumuzu yazarız mum kalem ve parmak biraz garip geldi ve aparatı düşünüyorum ama satan bir site bulamadım sende bir link varmı

ben halledeceğimize inanıyorum... evet biraz garip :) ama eminim işe yarıyor bu mum olayları....
ben birkaç medikal sitesinde tanıtımlarını buldum ama henüz direk satış yapan biryer bulamadım ama araştırmaya devam aşağıdaki likleri olan medikalcilerde tanıtımı var fakat sanır arayıp veya mail atıp sipariş vermek gerekecek, belki işine yarar diye aşağıya koyuyorum... illaki vardır bulunca sanada haber veririm..
selamlar

www.vajinismus.co :
VAJINAL DILATATOR
Dilatör Seti
Dilatör Seti | KADIN DOĞUM ÜRÜN GRUBU | Ürünler | Yaren Medikal

va..ye bakamıyodum bile ama bugun sonunda kulak cöpunu aldım cok heyecanlandım kastım ama yavas yavas aldım sonuna kadar cok mutluyum umarım hepimiz en kısa surede yenerız

canımm bu bıle buyuk gelısme bende nerdeyse 2 gun ugrastmıstım kulak cubugunu alana kadar ve o gun ben bunu yenebılırım demıstım ve uzerınden 3 hafta gecmıstıkı yendım maşallah canım devamıda gelır ınsallah:)

hosgeldın aramıza...

yapabılırsın tabıkı dusunsene bızden ne eksıgın var bızde burada egzersızlerle yendık sende yenebılırsın ısteklı ol azımlı ol kararlı ol bız senın her zaman yanında oluğ sana destek vermeye hazırız..burada aktıf ol aklına takılanları sormaktan cekınme...inşallahh en yakın zamanda sende yenersın

gecmıs olsun canımmm ben yasamadım ama kotu dıyorlar

arkadaşlar interneti araştırdım ama aparatları satan bir yer bulamadım sizler nerden aldınız

canım bız aparatları kendımız hazırladık şöyle;

once tek kulak cubugu sonra bunları cogaltıyoruz ıstersen dogum gunu mumları da kullanabılırsın

sonra beyaz mum lardan aparat hazırlıyoruz pecete sarıp strec leyıp prezervatıf gecırıyoruz her asamadan sonra peceteyı arttırıyoruz boyle de yapabılırsın

Katiliyorum.. evlendikten snra daha dogru olur pembepotin.. tabi senin secimin :)

teşekkür ederim

canım denedim dediğimde bir iki defa denedim gibi düşünme gerçekten uzun bir süreç... nişanlımla 5 yıldır birlikteyiz , ikimizde aile ile yaşamıyoruz hani kaçak göçek bir ilişkimiz olmadı, onun için yersiz evham değil benimkisi...
neden erken olduğunu düşünüyorsun canım? evlendikten sonra da bu problemi yaşamayacağımın garantisi yokki? ben buraya sizden yardım isterken kafamda ecaba evlenince böyle bi problemim olurmu düşüncesiyle yazmadım... sadece bir yola girdim ve nasıl başlayacağımı çizmeye çalışıyorum ...

gerçekten fikrini merak ediyorum evlendikten sonra geçeceğini mi düşünüyorsun canım?

son iki linkteki dilatörler sanirim vajinal muayne vb. icin doktorlar tarafindan kullanilan dilatörler. bunlar vajinismusu yenmek icin yapilacak egzersizlerde kastedilen dilatörler degiller!
1. linkteki ise sekil, boy vb. itibariyle yeni baslayanlar icin uygun degil diye düsünüyorum. 2. linkte metin olarak anlatima bakarak dogru setin olabilecegi kanisindayim ama ne yazik ki resim yok.

durumunu bılmedıgımden dolayı oyle soyledım ınsan rahat olamayınca ılıskısıde rahat olamaz ınsanın cekıncesı yada ne bıleyım huzursuz eden bırseyı oldugunda da egr boyle olsaydı evet evlenınce gecebılır dıye dusundum...

hakkında hayırlısı olsun ınsallah en yakın zamandabu sorun dan kurtulursun

canım araştırıyoruz bakalım evet biraz daha farklı sizin anlatımlarınızdakilerden ama bunları gösteriyorlar hep... türkiyede bulamazsam artık dışardan şipariş vereceğim artık...

arkadasar mrb eski bi vajinismuslu olarak bugun hayatımın en guzel haberini aldım hamileym bunu hayal bile edemiyodum mutlulugumu sizinle paylaşmak istedim egzersiz yapan arkadaslar sakın wazgecmeyın allah bıze yardım edıo asla korkmayın baskalarının etkısı altında ewlılıgımızın en guzel gunlerını es geçtık kesinlikle yenılmeyecek bısey deıl kaç defa wazgectım agladım ama sabır gerekıo hergun yarım saat bı saat çalısn bu duyguyu ıns herkes yasar dualrım sızınle

ayyyyyy forumu takip etmekten egzersize başlayamayacağım :) sınıfta kalmak istemiyorum...
inşallah canım çalışarak ve sizin yardımlarınızla kurtulucam...

aa hosgeldın senı hatırlıyorum gozun aydınnn rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…