Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

birazdan egzersizlere başlıyorum yuppiiii.... peki egzersizler sırasında ayna kullanmak yararlı olur gülsevdam ne dersin ?

kesınlıkle ben aynaya bakmadan yapamıyordum egsersızımı
bu arada daha evlı degılmıssın evlılık oncesı nıkahsız ılıskıye ınancım gereği karşıyım ama kımseyı yargılamakta bana düşmez..
umarım evliliğe vajı korkusu olmadan gırersın ..

tebrıkler canım rabbım analaı babalı buyutsun kolay bır gebelık gecırirsin inşallah

canım sen neden evlendikten sonra daha doğru olacağını düşünüyorsun? biraz daha açıklar mısın?

Evlilikten önce bu tür seyleri açikçasi dogru bulmuyorum tabi bu benim düsüncem.. Dinimiz açisindan söyledim :)

Tabi senin bilecegin is.. Hem belki evlendikten sonra daha rahat olursun, ve belki böyle bi sorunla karsilasmazsin en azindan bi denemis olursun..

ben mail attım bile gelen cevapları paylaşırım seninle

süpersin duru... bende sana son tüyoları vereyim o zaman.. egzersizleri yaparken karşında bir ayna olması faydalıymış, ben ayaklı makyaj aynası kullanacağım mesela... mumdan sonra yeni bir arkaşaş daha çıktı piyasaya birde ayna vakasıyla uğraş bakalım :):)
bu arada bu kadar rahat konuşabildiğime şaşıyorum inan... sonu güzel olacak ama eminim

elvancım biraz fazla radikal geldim belki sana ama , inandığım ve bildiğim birşey varki birine kalben ve bedenen bağlı olmak, gerek Allah huzurunda , gerekse kulları huzurunda kendini onun eşi görmek , ona sadakat göstermek bir imzadan daha değerli..

bu söylediklerim sana karşı çıktığım için değil yanlış anlama , bambaşka değer yargılarına sahip olabiliriz çok normal buda .... mesela Allah korusun bu problem yüzünden eşimden ayrılsaydım ve yine bekar olsaydım , tedavi olmam ve bu problemi çözmem için yeniden biriyle mi evlenmem gerekecekti bence yanlış olurdu...

inançlara ve değer yargılarına sonsuz saygım var, buraya gelerek tek istediğim sizin yaşadıklarınızdan tecrübelerinizden faydalanmak, ders çıkarmak ve bu problemi çözmek...
umarım anlatabilmişimdir
selamlar

:) Hayat bu nelerle karsilasacagimiz belli olmaz canim.. Anlarim birine bagli olmani, ona kendini çok yakin hissetmeni, ona kendinden fazla güvenmeni.. Ama öyle acimasizki gerçekler :) ki birçok örnekte var çevremde Ortada dimdizlak kaliyorlar sonrasinda.. Dinimizdede böyle, Allah'in adaleti negüzel.. Benim için bi kisiye özel olmalisin.. Ve bunu sadece evlendigim kisiyle yasayabilirim..
Ha evlendim ve böyle bi sorunla karsilastim esim anlayis göstermedi ve ayrildik.. Ozaman vicdanim rahat olur.. :)

Tabiki herkesin düsüncesi farkli.. Bende seni yargilamiyorum buna hakkimda yok zaten.. Ben sadece fikrimi sundum canim :)

Kıızzzlllaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr delirmek üzereyim yaaa egzersize başlıcam ama 10dk içinde tam 4 kere afedersiniz çişim geldi yaaaaaaa çıldırcam gıdımcık gıdımcık bu ne yaaaa her gelişte biraz bekliyorum o soğuklupu geçsin başlayım die haydaaaa yine geliyo aaa acaba bu bir rahatsızlık mıdır sinirlerim bozuldu

ayyyyy oyle yazınca bı oh cekındım devamını okumadan yendın sandım

usuttunmu acaba canım ama egzersızde oluyormus bende hıc olmadı devam et pes etmek yoook

ayyyyy oyle yazınca bı oh cekındım devamını okumadan yendın sandım

usuttunmu acaba canım ama egzersızde oluyormus bende hıc olmadı devam et pes etmek yoook

ayy bende hakkaten sevinç nidası gibi uzatmışım kızları bu gece koca evde yok düngecede bende o ışığı görmüyormuş beyfendi denemedi bende kavga ettim attım yataktan=) neyse sabah barıştık tabi ben buarada ozaman egzersizi bırakıyorum dedim sen yine çalış diyo delimidir nedir anlamadım alışmış o böyle yaşamaya kabullenmiş şimdi beyninden silemiyormuş yani benim gelin olmama var sanırım bende buarada bari kolaylaştırmak için çalışayım dedim ama wc gitmekten daha başlayamadım sinir oldum bu nedir yaa tam 4 kere ve 4.de hala var gibi bi his var

çok normal canım.bende de olmuştu.egzersize başlamadan önce sıvı tüketimi az alman daha iyi oluyor.sonra istediğin kadar ye,iç. aparatlar kalınlaştıkça yanma ve wc isteği oldu.sonra alıştım olmamaya başladı.bende tedirgin olup sormuştum burda arkadaşlara.ama geçecek.kaslarını rahat bırak,sakin ol ve devam et bence

dımdızlak kalmak öyle farklı anlamlara gelebilir ki inan Elvan, işim gereği hergün öyle insanlarla karşılaşıyorum inan akıl almıyor...eylülde evleneceğim kısmet olursa ama bakarsın birşey oldu ve evlenemedim o kişiyle... senin söylediğine göre dımdızlak ortada kalmış oluyorum ama benim düşünceme göre ise ben o kişiye kalben dediğim gibi gerek tanrının huzurunda gerekse kullarının huzurda tüm sorumluluklarımı yerine getirmişşem , aynen senin söylediğin gibi vicdanım rahat olur .. ve karşıma yeni birisi çıkarsa bunu göğsümü gere gere ona anlatabilir ve söyleyebilirm... belki 15 yaşında bir kız olsaydım dımdızlak kalma korkusu yaşabilirdim o yaşları geçeli çok oldu 2'ye katladım:)

Kızlar ya ben bu konulara girmek istemiyorum su vajili meselesini nasıl çözdüğünüzü öğrenmek istiyorum okadar meramım budur:).....selamlar

ay canım yaa bende yendın sandım nılay gıbı :)
acaba nıye oluyor bendede ıdrar gelıyormus gıbı oluyordu hatta yenıncede bır sure olmustu
gıdım gıdım gelıyor dedıgın gıbı :)

Bilemedimki kizlar o hissin normal oldugunu söylüyorlar bende en az 2 kere fln gidiyodum canim.. ins güzel geçer egzersizlerinnnnn

oyyyhhhhhh bende yendin sandım valla canım.kızzzzzzzzzzlaaaaaaaaaaaarrr diye giriş yapanlar( bende dahil ) yendim haberi verecek kesin diye geçiyor içimden. o da olacak inşallah en kısa zamanda. 1. şart burayı bulduysan,2.şart oraya kulak çubuğu bile olsa bişeyin girebildiğini gördün,anladıysan olayın %90 ı bitmiştir.gerisi kararlılık...güzel haberlerini alırız inşallah

Bence bunun 15' yasla degilde daha çok namusla, terbiyeyle ilgisi var.. kusura bakma hakarete gerek yok.. Dimdizlak dedigim :) ay evlencek benle ay soyle ay boyle erkek kiza yapacagini yapiyo sonra ortada kaliyor..
Bu senin dusuncen ozaman bunu bikaç kisiyle yasa.. Birdahaki evlenecek oldugun kisiyede ha bak ben inandim guvendim ve bikaç kisiyle bunu bunu yasadim..

Ben 40 yasimdada olsam bunu migdem kaldirmaz..

Bilemedimki kizlar o hissin normal oldugunu söylüyorlar bende en az 2 kere fln gidiyodum canim.. ins güzel geçer egzersizlerinnnnn

ay canım yaa bende yendın sandım nılay gıbı :)
acaba nıye oluyor bendede ıdrar gelıyormus gıbı oluyordu hatta yenıncede bır sure olmustu
gıdım gıdım gelıyor dedıgın gıbı :)

=))) ayy o sinirle çıplık atarcasına yazdım ama şimdi ben de kızdım kendime yani 1 haftada bu aşamaya geldim burda yerimde sayıyorum şimdi
yaa kızlar bendeki his değil bildiğiniz geliyo hatta şimdi yine geldii Allahım delirecem yaa delirecem vallahi boğazım kurudu içmiyorum ama bu nerden geliyor gıdım gıdım yaa zaten gıcığım o bölgeme iyice nefret ettirtti beni

ya sorma canım bende de o kadar komikti ki vajen kısmını yeni keşfediyodum ya bi de.kendi kendime konuşuyodum." ya diyorum bak ya yine çişim geldi,aa demek burda çiş getiren bişeye çarpıyorum sanırsam ki.alla allaaaa "diyodum hergün telefonuma yazıyodum yaptıklarımı mesela şöyle 2 mayıs 8 cm yanma ve wc isteği oldu.3 mayıs 9 cm yanma ve wc isteği azaldı.4 mayıs 9.5 cm wc isteği yok yupppii tarzında normal bişey,merak etme geçecek

Bu arada Allah tamamina erdirsin Ins mutlu olursunuzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…