Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bundan tam bir sene bir ay once birlestirdik hayatlarimizi. Herkes gibi bende severek,hatta cok severek evlendim esimle. Hep hayalimdi evlendigimin ilk gecesi esime sıkı sıkı sarilip uyumak,birlikteligi diger geceye birakmak... Esimde bunu bildigi icin o gece hic denemedik ama nerden bilebilirdim evliligimin her gecesinin hayalimdeki gibi sadece uyuyarak gececegini... Ikinci gunun gecesinde ilk denememiz gerceklesti,sonuc basarisiz. Takmadik burda ki cogu insan gibi,heyecandandir gecer dedik. o sabah bslayina gitmek uzere yola ciktik. Bir saat kadar gitmisken bir islaklik hissettim hemen lavaboya gittim ve kan gelmisti. Nasil oldugunu anlayamadigim gibi cokta korkmustum. Yol boyunca ara ara kanamalarim oldu. Sonra otelimize yerlestik kanamadan dolayi o gece denemedik. Ertesi gece tekrar denedik yine olmadigi gibi kanamam cogalmaya basladi. Ikimizde korktuk ve yasadigimiz sehre donup bir doktora gozukene kadar bir daha denememeye karar verdik. Balayimiz bitti evimize dondugumuzun ertesi gunu hemen bir dr gittik
Alttan muayene etmek istedi ben once izin vermedim daha sonra sadece bakacagim dedi. Bakti,bir sorun yoktu. Kanamanin nedenide buyuk ihtimalle benim reglimi geciktirmek icin dogum kontrol hapi kullanmamdsn dolayiydi. Sonra basladik esimle "cinsel iliskiye girememe" diye google'da aratmaya. Baktik karsimiza vajinismus diye bir sey cikti. Yazilanlarla yasadiklarim birebir ayni. Sorunun ne oldugunu biliyor hale geldigimizde 15gunluk kadar evliydik. Skra simdi cozumunu aramakti. Iste korkunc gercekle yuzlestigim an,cozumu o asla yapamam dedigimiz parmak egzersizleriydi. Ben oraya parmagimi nasil sokabilirdim,bunu yapabilsem zaten esime izin verirdim.

Bu sirada ben bu siteyi buldum. Yazilanlari okudukca midem kalkiyor,bacaklarim titriyordu. Cogu zaman tansiyonum dusuyordu. Okudum,okudum... Ama yazilanlarin hic birini yapamadim. Boylece dort ayi geride birakmistik. Sanki bir mucize bekliyor gibiydim,iliskiyi nasil kolaylastiririm hep onun yollarini ariyordum. Kas gevseticiler,uyusturucu spreyler hatta anti depresan... Hic biri zerre kadar fayda etmedi. En sonunda dr arastirmaya basladik. Bulduk,soyledikleri fiyatlar dudak ucuklatir cinstendi. Aslinda veremez miydik,verebilirdik ama ben korkuyordum. Cunku doktorlarin cozme yontemide parmak egzersizleriydi...

Gunler gunleri,aylar aylari takip etti. Bu surecte artik denemeyide birakmistik. Birbirimize olan saygimizi,bagliligimizi hic birakmadik ama... Bir kez bile esimle bu konu yuzunden kavga etmedik. Beni hicbir zaman yargilamadi,hicbir zaman suclamadi. Elimi bir an olsun birakmadi.Bense onun bu tutumu karsisinda hep ezildim. Ben birde cok buyuk bir hata yaparak anneme soylemistim. Birde onun pismanligini sıkıntısını yasiyordum. Bosanmayi teklif ettim esime,tabii kabul etmedim. Oturdum bilgisayarin basina basladim arastirmaya. Esim isterse tek celsede benden bosanabilirdi. Cunku ciftlerden birinin cinsellikle ilgili bir sorununun olusu ve tedaviye yanasmayisi bosanmak icin bir sebepti. Hic birliktelik yasanmadigina dair alinan bir dr raparu yeterliydi. Gozumden sicim gibi yaslar akarken arastirdim bunlari. Sonra esime soyledim. Vajinismuslu oldugum icin degil ama boyle bir se yaptigim icin bana gercekten cok kizdi. ve bo ylece bosanma konusuda kapanmis oldu.

Boylece bir seneye yaklastik. Evlilik yil donumumuze 11 gun kala ben bir kulak cubugunu almayi basardim. 2cm 3cm 5cm derken bir haftada 8cm geldim. Sonra esimin sehir disina gitmesi gerekti 10 gun yoktu. Bende bu sirada annemlerde kaldim ve orda hic egzersiz yapamadim. Esimin geldigi gunde regl oldum bir haftada oyle gecti. Biraktigimdz 8cmde idim ama ayni yerden devam edebilecegime emin degildim. Once daha kucukleri denedim derken tekrar 8cm rahat yapabilir hale geldim. Tekrar egzersizlerimi yapmaya basladigimda 27 nisan tarihiydi. Boyle boyle derken ben 10cm kadar geldim. Artik zamaninin geldigini dusunduk ve gectigimiz pazar aksami denedik. Olmadi cok uzuldum. Asla yapamayacagimi dusunmeye basladim. Pazartesi aksami tekrar denedik. Sonuc;husran... Iyice umutsuzluga kapildigim anda burdaki arkadaslarim imdadima yetisti. Beni yapabilecegime inandirdilar. Dun ilk giris yeri 8cm ilerisi 10cm olan aparatimin,ilk giris yerini 10 ilerisini ise 11cm yaptim. Zorlandim,ama yilmadim. Aslinda istedigimde buydu. Bu aparatta ne kadar zorlanirsam esimle o kadar kolay olacagina inaniyordum cunku.
Butun gun o aparatla calistim. Canimin yandigi yerlerde -ki bu kesinlikle aci degilmis sadece kasmaktan kaynaklaniyormus, birakmamayi ogrendim. O yanma dedigimiz hisse alismayi ogrendim. O aparat artik iliskinin imkansiz olmadigini beynime ispatladi.

Arkadaslarimin dedigi gibi beraberligin hemen oncesinde egzersiz yaptim. Bekletebildigim kadar cok icerde beklettim. Esim altta ben ustte sirtim esime donuk pozisyonda denedik. Esimin bacsklarinin arasina ayna koydum girisi rahat gorebileyim diye. Iki elimle acabildigim kadar cok girisi actim esim yerlestirdi.Sonra artik onun hareketsiz durmasini soyledim. Baktim yavas yavas olmuyor panik yapiyorum,eeeee yeter naaannn dedim şak diye oturdum :))) esim soktan agzini acip tek kelime soyleyemedi. Cok merak ediyordum kirmiziyi gorup goremeyecegimi ama gordum. Bitti ve kurtuldum. Kabusum olan vajinismusun ben kabusu oldum. Beynim bana canimin acidigina dair oyunlar oynadikca,bende ona acimadigini ispatlamak icin oyunlar oynadim.

Ve sonrasi koca bir mutluluk. Bir senedir kocam dedigim adama artik tam anlamiyla ait olmanin verdigi,hic bir seye degisilmeyecek o tarifi imkansiz mutluluk... Bir senedir hergun "karim" diyen adamin,o son karim diyisininin altinda yatan onlarca guzel kelime. Karim;namusum,yoldasim,hayat arkadasim,kadinim...
Alna kondurulan sicak,minicik bir buse... Tum bunlar icin iyi ki yapmisim,iyi ki pes etmemisi
.Bu foruma,bitmek tukenmek bilmeyen bir yardim askiyla tutusan butun arkadaslarima sonsuz tesekkur ediyorum.Iyi ki varsiniz.

kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp

aa ne zaman hamıle kaldınnn

gozun aydın canımm egzersız yapma canım

allahımmm bugun daha kac tane guzel haber alıcam çok sukur bugunlerımıze maşallahh topıgımızee

gozun aydın canımmmmmmmm

tebrık ederım bıtanemmm gördunmu ısteyınce nasıl oluyormusss rabbım baska dert vermesın hıcbırıne ınsallahh

kızlar slm bana bilgisi olanlar lütfen cevaplasın ben tam gelin olamadım yarım yamalak p... s alabiliyorum sadece ucunu alabilyodum ve böyle hamile kaldım şimdi ben neyapcam egzersize devam edebilrmiyim lütfen cvp

etme canım yine de doktora danış ama ilk zamanlar çok dikkatli olmak gerekiyor bebiş için.

deasseeb

sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

zealea GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

facar

aykurt

sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

yardım

el_van

papatya3459 GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123::123: bebişimiz geliyooo

sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

rabisrabis GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:

arzu_mu
TEBRIKLER KIZLARRR

Son düzenleme:

oleyyyyyyy bu mayis ayi nekadar bereketli yaaaa hep boyle bereketli gecsin yaa cok sevindim canimmmmmm tebrik ediyorummmmmmmmm Allah baska dert vermesn ins

ha bu arada o pozisyonu bizlerle paylasrmsn cnmmm

aaaaaaaaaay!!!! bir gecede 3 gelin, az daha beklesem seni de görecekmişim gece, 13dk ile kaçırdım :)))))))))) gözünaydın olsuuuuuuuuun!!! tebrik ediyoruuummm!!! haydi halaylar sana gelsin teeeeey teeeey teeeeeyy!!!!

tebrik ederim canım ne mutlu sana...

ayy çok tatlısın yaa!! benim sayemde çorap attın ha, afferin bana

valla 2. (daha doğrusu 7.) denemeyi dün yaptık ama olmadı. kızların morali bozulmasın diye yazmadım dün gece. bizim moralimiz bozulmadı aslında, ben çabuk davranamadım sertlik gitti. bi dahakine dedik, canımızı sıkmadık. ilk sefer çok oldu ya, onun rahatlığı var ikimizde de o gün 1 kez yapmış olsam şimdi strese girip karalar bağlamıştım ama neşemden hiçbir şey eksilmedi, avans verdim ben, şımarabilirim

cok duygulandimmmmmmm neguzel bi mutluluk bu.. Rabbim tum egzersizcilerede nasip etsn..
Herdaim mutlu olun ins cnm

canım elllerine, yüreğine sağlık!!! çok güzel yazmışsın başarı hikayeni. allah başka dert vermesin. bu güzel günün tadını çıkar.

bugün türk kahvemi yapıp, hepiniz için içeceğim, keyif yapacağım sizin sevincinizle :126::126::126::126::126::126::126::126: taze gelinlerim benim, çiçek çiçek açtınız hepiniz.

selaaa tatlım bugun benımle kahve ıcmeye ne dersınnnnnnnn

evet her türlüsünü denedik olmadı. zaten artık doktorada gitmiyorum olmazsa olmasın umudum kalmadı

kızlar yendim , çok mutluyum

Canlarım tebrik ediyorum sizi, çok sevindim.... Darısı bizim başımıza. Herkes gelin oluyor yavaş yavaş ben evde mi kaldım ne???? :) :) :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…