- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.241
olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahh Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi yaa yuppiiiii duvağımı açabilirim artık Allahım Allahım sana şükürler olsunki karı koca olduk kendimce kolay bir pozisyon bulmuştum vee kaydı gitti hiç anlamadık hatta dedim acaba dışarı popo aramamı gitti yok ama içimdeydi
canim coook tebrik ederim biri daha murtuldu ne mutlu :)
yarın hikayemi ve başarımı adım adım yazacağım aşama yan kalmayacak başkada bişey demiyorum
Ayyyy csnim benimm azmin ve karailiginla bana hep guc verdin. senin arkandan ben gelin cikmaliydim kendime hep oyle dedim sen yenince dahada ustune gittim ve sonunda bitti cok sukur bitti :)
kızlar maşalllah size.başaracağınızı biliyorduk.sabah akşam bu haberi bekliyordum. çok şükür siz de kurtuldunuz.çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim çoooooooooooooooooook
olmuş işte, endişe etme, sevin ve rahatla. uzun süredir kafana takıyordun bunu, olduğu için rahat ol bence. ben de gitgele dayanamıyorum. yavaş yavaş alışacağız artık. egzersiz gibi bu da bir süreç.
Ayyyy csnim benimm azmin ve karailiginla bana hep guc verdin. senin arkandan ben gelin cikmaliydim kendime hep oyle dedim sen yenince dahada ustune gittim ve sonunda bitti cok sukur bitti :)
kız ne zaman dayanamadın 2. yada 7. denemen oldu m canım :)))
nasıl olduyazmadın hiçeşin nAsıldı.
sela senle başardığın gece konuştuk ya gittim banyoda çoraplarım duruyo hep aynı çorabı giyerim ince ten rengi.
biri kaçmış diğerin atmam normalde diğerinin teki kaçınca eş oluyo çünkkü :))))
tuttum ikisini de attım çöpe aman onlamı uğraşam nasıl olsa sela yendi bu gün uğraşamam ayırmaya dedim :)
kendi kendime gülğmsedim.
seninle paylaşmak istedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?