Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

selam arkadaşlar,ben de eski bir vajili olarak dün ve bugun okuduklarıma,yenenlere çok sevindim.
sırtımızdaki kamburu ancak yaşayan anlar.Okuduğum her yendim yazısıyla kendi yendiğim günü
hatırlıyorum ve kendime olduğu kadar inanın sizlere de çok seviniyorum.Allah daha büyük dertlerle
sınav etmesin ama bu da hepimiz adına büyük bir sıkıntı.Çok şükür atlattığımıza.
Hepinizi yürekten tebrik ediyorum.allah diğer egzersizcilerin de yardımcısı olsun.İnanmak başarmaktır.
Herkes burada okuduklarına "asla yapamam" diyerek başlayıp, "yeppa kurtulduuuuumm" diyerek bitiriyor.
Emin olun ki,bu site hepimize bir lutuf.Burayı bulan en zor kısmını (Kimseyle paylaşamamak)
atlatmış ve zaten çözümü bulmuş oluyor.
EGZERSİZCİLER! Asla pes etmek yok. :13::13::13::13:
YENENLER! Yeniden gelin olmanın ve kendinizi evinizin kadını hissetmenin tadını çıkarın.Halaylar size gelsin.

İyi geceler zealea, gecenin bu saatinde her ne kadar midem rahat vermeyip uyuyamasamda bu kadar çok yenen arkadaşı görmenin verdiği mutlulukla yatmaya gitmek çok güzel bir duygu.

uuu beybi, 1 sayfa dolusu yeni gelin cicileri.
parazit yaptim ama cooook güzel degil mi?

Mayisin 9. gününde 8 gelin cikti. Hihi bu ay 31 cekiyor =))), haydi hoppala egzersizciler, üff püfff, sokun aparatlari. üff püff, git-gel, üff püfff. yenin su canavari.

maşallah peşpeşe gelınler cıktı topıgımızden
hepınıze yenı gelınlıgınız hayırlı olsun arkadaşlar
her gunumuz boyle bereketlı coskulu sevınclı gecer inşallah gelın sayımız dahada artar ..

kızlar maşalllah size.başaracağınızı biliyorduk.sabah akşam bu haberi bekliyordum. çok şükür siz de kurtuldunuz.çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim çoooooooooooooooooook

kızlar maşalllah size.başaracağınızı biliyorduk.sabah akşam bu haberi bekliyordum. çok şükür siz de kurtuldunuz.çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim çoooooooooooooooooook

Ayyyy csnim benimm azmin ve karailiginla bana hep guc verdin. senin arkandan ben gelin cikmaliydim kendime hep oyle dedim sen yenince dahada ustune gittim ve sonunda bitti cok sukur bitti :)

kızlar hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim başka dert sıkıntı vermesin darısı tüm egzersizcilerin başına hadi kızlar durmayın vajiye ölüm vajili kimse kalmasın artık:):):)

olmuş işte, endişe etme, sevin ve rahatla. uzun süredir kafana takıyordun bunu, olduğu için rahat ol bence. ben de gitgele dayanamıyorum. yavaş yavaş alışacağız artık. egzersiz gibi bu da bir süreç.

kız ne zaman dayanamadın 2. yada 7. denemen oldu m canım :)))
nasıl olduyazmadın hiçeşin nAsıldı.
sela senle başardığın gece konuştuk ya gittim banyoda çoraplarım duruyo hep aynı çorabı giyerim ince ten rengi.
biri kaçmış diğerin atmam normalde diğerinin teki kaçınca eş oluyo çünkkü :))))
tuttum ikisini de attım çöpe aman onlamı uğraşam nasıl olsa sela yendi bu gün uğraşamam ayırmaya dedim :)
kendi kendime gülğmsedim.
seninle paylaşmak istedim :)))

Ayyyy csnim benimm azmin ve karailiginla bana hep guc verdin. senin arkandan ben gelin cikmaliydim kendime hep oyle dedim sen yenince dahada ustune gittim ve sonunda bitti cok sukur bitti :)

canımmm benim hepimiz birbirimize destek olduk çok şükür bu da bitti. seçme şansı verilse belki seçmezdik bu derdi ama zorluklar insanı güçlendirirmiş ya,biz de böyle büyüdük inşallah burda hamilelik haberlerimizi de vericez.paylaşarak mutluluklarımız artacak,üzüntülerimiz azalacak.sen bana "ayyy kıs candy çok midem bulanıyo.öğğğğğğğğğğğhhh yapacaksın bende ya yafrum benim bebiş de hiç rahat durmuyo tekme tokat girişiyo falan dicem." inşallah bunları da yaşıcaz.

vaji yi yendikten sonra hayat yeniden başlıyo.umarım benim gibi eşinizle mutsuz devam etmezsiniz. neyse bu da geçecek...

darısı tüm gelin adaylarımızın başına en önemlisi bizi misafir olarak okuyup hala harekete geçmeyen -lütfen geç kalmayın- arkadaşlarımıza.yüzünü görmeden sevebildiğimiz,tanımadan dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımıza

ne tatlısın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…