Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

U
tebrik ederim canım ne mutlu sana...
canim benim egzersiz yapan herkes yenecek. bi gun herkes buraya basardim yazacak. bunu sakin unutma olur mu...

cok duygulandimmmmmmm neguzel bi mutluluk bu.. Rabbim tum egzersizcilerede nasip etsn..
Herdaim mutlu olun ins cnm
Canimsin. Dualarim seninle yeni gelin sen olacaksin elvan. nasil ki siz benim basaracagima inaniyordunuz bende sana inaniyorum.
Selacim,ablacim(umarim bunu yazmamda bi sakincz yoktur) burdaki herkes bana cok destek oldu,ama seninle ozelden yazistiklarimiz bana oyle guc verdi ki anlatamam. bende kahvemi icip keyif yapacagim ama 20gun bile kalmadi finallerime offf bi de sunu atlatsam benden iyisi yok :))))
Canlarım tebrik ediyorum sizi, çok sevindim.... Darısı bizim başımıza. Herkes gelin oluyor yavaş yavaş ben evde mi kaldım ne???? :) :) :)

Kemre lutfen umutsuzluga kapilma. tv ciktigin gun seni izlemistim hungur hungur aglamistim snlattiklarin karsisinda. hepimiz bi gun kurtulacagiz,butun egzersiz yapanlar. Hemde oyle bir anda kurtulacaksin ki sen bile inansmaycaksin...

Kızlarr merhaba...
Böyle okudukca yazılanları ne kadar da mutlu oluyorum anlatam sizlere...heralde bir ben kaldımm eskilerden(neredeyse 2 ay olucak forumla tanışalı...
herkese canı gönülden yürekten tüm samimiyetimle tebrik ediyorum..Allahım hepinize bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah...allahım benide en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inşallah...

evet her türlüsünü denedik olmadı. zaten artık doktorada gitmiyorum olmazsa olmasın umudum kalmadı

sen de uzun zamandır burdasın benim gibi. lütfen umutsuzluğa kapılma, en umutsuz olduğumuzda güneş doğuyor gerçekten. denemediğiniz pozisyon illa ki vardır. istersen özelden sor elimden geldiğince yardımcı olurum. ama öncelikle moralini yüksek tut, biliyorum çok zor, daha geçen hafta ben karalar bağlamıştım, ummadığım anda oldu bitti. hepimiz yanındayız, kendini sakın yalnız hissetme ve hep buraya yaz lütfen.

U
Kemre lutfen umutsuzluga kapilma. tv ciktigin gun seni izlemistim hungur hungur aglamistim snlattiklarin karsisinda. hepimiz bi gun kurtulacagiz,butun egzersiz yapanlar. Hemde oyle bir anda kurtulacaksin ki sen bile inansmaycaksin...

Canım inşallah :). Umutluyum en azından asla yapamam dediğim şeyleri yapıyorum. Şimdi sıra yavaş yavaş pe..e geliyor...

Merhaba canim forumda ilk mesajima hemen cevap verenlerdensin. bende forumla tanistiktan 1sene sonra,egzersizlerimden de nerdeyse 1.5ay sonra yendim sende yeneceksin. istersen aparatini biraz daha kalinlastirmayi dene. Sanirim sen 10cm ile calisiyorsun bende 10cm ile calisirken yenemedim 11e gectigim gunun aksami yendim. sende biraz kalinlastirmayi denesen? birde elinden geldigince cok esinle dene. ben dort aksam ust uste denedim dorduncude yendim.

uzulme canim ben senden once gelmstm galiba ama tembelligimden ve aksiliklerden dolayi sendende gerideyim onemli olan ugrasmak.. bos durmuyosunya sonucta seninde yenmen yakindir.. hic beklemedigimiz bi anda sendende gelin haberi alcaz buna coo inaniyorm

Canimmmm cok sagollll ins yeni gelinlerden bitaneside ben olurum.. okadar sabirsizlaniyormki acaba diyorum regliym ama baslasam bsy olurmuuu sacmaliyorum ama napimmm herkes yenince bende gaza geldimmm
Sen bgn gez eglenmene bakkkkkkk ne mutlusundr simdi ya

canım şimdi gördün yazını bende seni merak ediyordum yendinmi diyeeee.kaç aydır egzersiz yapıyordun sen

evet her türlüsünü denedik olmadı. zaten artık doktorada gitmiyorum olmazsa olmasın umudum kalmadı

Canim hangi asamadasin neler yaptin bilmiyorum ama pes etme nolur bak kac gelin cikardik ust uste hepimiz ayni dertle savasiyoruz.. herkes basariyo sen neden basaramayasinki.. Cesaretini topla umitsiz olma kendini toparlama calis biraz kafani dagit ama pes etme tamam

egzersizlerini bitiren hatunlarrrrrrrrrrrrr ne durumdasınızzzzz.hala korkularınızmı var.yoksa eşlerinizle alakalı bi durummu var

yiiihhuuuu abla oldum!!! ya tabi sakınca yok, hepimiz bacımsınız burda, kardeşimsiniz. bana kimse abla demiyo, kardeşim dahil, mutlu bile olurum haaa, waauuw, süpermiş yaaaa

Ah canim ya mutlu olmak ne kelime ucuyorum sanki. sanki bambaska bir ben var artik :)) reglin bitmeden baslama canim ne olur ne olmaz. cok isteklisin masallah tez vakitte yeneceksin. Kac cmde biraktin en son?

Aman yarabbim dogru okuyorum demi ne kadar guzel bigun boyle kizlarvyendiniz taze gelin oldunuz tebrik ederim cok sevindim mutlu oldum umutlandim insallh bizde bi gun o sihirli kelimeyi yazicaz buraya basardim evet insalh sizde bizim gibiydiniz ama oldu dimi yaptiniz bizde yapabiliriz cok sevindim cok kendim yenmis gbi cunku bu oyle b dertki kimseye hc kimseye yasatmasin allah dua edin nolur bizim icin ve lutfen paylassaniz nasil oldu

canım şimdi gördün yazını bende seni merak ediyordum yendinmi diyeeee.kaç aydır egzersiz yapıyordun sen

canımm varyaaa o kadar değişik bir durumdayım ki anlatamam size...şuan hastayımm...en son 10-11 cm kadar geldim ama yaklaşık 2 haftadır egzersiz yapamıyorum...yarın regli biticek...ama ben nasıl yapıcamm bilmiyorum...sanki hiç başaramıycakmış gibi bir korku var içimde...umutsuz bir şekilde...
tek istedeğim burda en son yenen arkadaşlar gerçekten başarı öykülerini açık bir şekilde ve ne pozisyonda yaptıkları başardıkları hatta yapmamız gerekenleri en açık şekilde anlatmaları..bana çok etkisi olacığından eminim..çünkü ben nefes alış veriş lerimde sorun yaşıyorummç..

Ah canim ya mutlu olmak ne kelime ucuyorum sanki. sanki bambaska bir ben var artik :)) reglin bitmeden baslama canim ne olur ne olmaz. cok isteklisin masallah tez vakitte yeneceksin. Kac cmde biraktin en son?

En son 5,5cm di.. ve kizlik zarini zedeledigim icin kanamam olmustu 1 buck hafta sonra bidaha baslayamadm zaten set siparis ettm regl oldm busefer ama beklim surda 2 gun kaldi snra bende baslicam artk non stoppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…