- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.281
selaaa tatlım bugun benımle kahve ıcmeye ne dersınnnnnnnn
canim benim egzersiz yapan herkes yenecek. bi gun herkes buraya basardim yazacak. bunu sakin unutma olur mu...tebrik ederim canım ne mutlu sana...
Canimsin. Dualarim seninle yeni gelin sen olacaksin elvan. nasil ki siz benim basaracagima inaniyordunuz bende sana inaniyorum.cok duygulandimmmmmmm neguzel bi mutluluk bu.. Rabbim tum egzersizcilerede nasip etsn..
Herdaim mutlu olun ins cnm
Selacim,ablacim(umarim bunu yazmamda bi sakincz yoktur) burdaki herkes bana cok destek oldu,ama seninle ozelden yazistiklarimiz bana oyle guc verdi ki anlatamam. bende kahvemi icip keyif yapacagim ama 20gun bile kalmadi finallerime offf bi de sunu atlatsam benden iyisi yok :))))canım elllerine, yüreğine sağlık!!! çok güzel yazmışsın başarı hikayeni. allah başka dert vermesin. bu güzel günün tadını çıkar.
bugün türk kahvemi yapıp, hepiniz için içeceğim, keyif yapacağım sizin sevincinizle :126::126::126::126::126::126::126::126: taze gelinlerim benim, çiçek çiçek açtınız hepiniz.
Canlarım tebrik ediyorum sizi, çok sevindim.... Darısı bizim başımıza. Herkes gelin oluyor yavaş yavaş ben evde mi kaldım ne???? :) :) :)
evet her türlüsünü denedik olmadı. zaten artık doktorada gitmiyorum olmazsa olmasın umudum kalmadı
evet her türlüsünü denedik olmadı. zaten artık doktorada gitmiyorum olmazsa olmasın umudum kalmadı
U
Kemre lutfen umutsuzluga kapilma. tv ciktigin gun seni izlemistim hungur hungur aglamistim snlattiklarin karsisinda. hepimiz bi gun kurtulacagiz,butun egzersiz yapanlar. Hemde oyle bir anda kurtulacaksin ki sen bile inansmaycaksin...
Kızlarr merhaba...
Böyle okudukca yazılanları ne kadar da mutlu oluyorum anlatam sizlere...heralde bir ben kaldımm eskilerden(neredeyse 2 ay olucak forumla tanışalı...
herkese canı gönülden yürekten tüm samimiyetimle tebrik ediyorum..Allahım hepinize bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah...allahım benide en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inşallah...
Kızlarr merhaba...
Böyle okudukca yazılanları ne kadar da mutlu oluyorum anlatam sizlere...heralde bir ben kaldımm eskilerden(neredeyse 2 ay olucak forumla tanışalı...
herkese canı gönülden yürekten tüm samimiyetimle tebrik ediyorum..Allahım hepinize bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah...allahım benide en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inşallah...
U
canim benim egzersiz yapan herkes yenecek. bi gun herkes buraya basardim yazacak. bunu sakin unutma olur mu...
Canimsin. Dualarim seninle yeni gelin sen olacaksin elvan. nasil ki siz benim basaracagima inaniyordunuz bende sana inaniyorum.
Selacim,ablacim(umarim bunu yazmamda bi sakincz yoktur) burdaki herkes bana cok destek oldu,ama seninle ozelden yazistiklarimiz bana oyle guc verdi ki anlatamam. bende kahvemi icip keyif yapacagim ama 20gun bile kalmadi finallerime offf bi de sunu atlatsam benden iyisi yok :))))
Kemre lutfen umutsuzluga kapilma. tv ciktigin gun seni izlemistim hungur hungur aglamistim snlattiklarin karsisinda. hepimiz bi gun kurtulacagiz,butun egzersiz yapanlar. Hemde oyle bir anda kurtulacaksin ki sen bile inansmaycaksin...
Kızlarr merhaba...
U
canim benim egzersiz yapan herkes yenecek. bi gun herkes buraya basardim yazacak. bunu sakin unutma olur mu...
Canimsin. Dualarim seninle yeni gelin sen olacaksin elvan. nasil ki siz benim basaracagima inaniyordunuz bende sana inaniyorum.
Selacim,ablacim(umarim bunu yazmamda bi sakincz yoktur) burdaki herkes bana cok destek oldu,ama seninle ozelden yazistiklarimiz bana oyle guc verdi ki anlatamam. bende kahvemi icip keyif yapacagim ama 20gun bile kalmadi finallerime offf bi de sunu atlatsam benden iyisi yok :))))
Canimmmm cok sagollll ins yeni gelinlerden bitaneside ben olurum.. okadar sabirsizlaniyormki acaba diyorum regliym ama baslasam bsy olurmuuu sacmaliyorum ama napimmm herkes yenince bende gaza geldimmm
Sen bgn gez eglenmene bakkkkkkk ne mutlusundr simdi ya
canım şimdi gördün yazını bende seni merak ediyordum yendinmi diyeeee.kaç aydır egzersiz yapıyordun sen
Ah canim ya mutlu olmak ne kelime ucuyorum sanki. sanki bambaska bir ben var artik :)) reglin bitmeden baslama canim ne olur ne olmaz. cok isteklisin masallah tez vakitte yeneceksin. Kac cmde biraktin en son?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?