- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.301
egzersizlerini bitiren hatunlarrrrrrrrrrrrr ne durumdasınızzzzz.hala korkularınızmı var.yoksa eşlerinizle alakalı bi durummu var
Kızlarr merhaba...
Böyle okudukca yazılanları ne kadar da mutlu oluyorum anlatam sizlere...heralde bir ben kaldımm eskilerden(neredeyse 2 ay olucak forumla tanışalı...
herkese canı gönülden yürekten tüm samimiyetimle tebrik ediyorum..Allahım hepinize bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah...allahım benide en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inşallah...
canımm varyaaa o kadar değişik bir durumdayım ki anlatamam size...şuan hastayımm...en son 10-11 cm kadar geldim ama yaklaşık 2 haftadır egzersiz yapamıyorum...yarın regli biticek...ama ben nasıl yapıcamm bilmiyorum...sanki hiç başaramıycakmış gibi bir korku var içimde...umutsuz bir şekilde...
tek istedeğim burda en son yenen arkadaşlar gerçekten başarı öykülerini açık bir şekilde ve ne pozisyonda yaptıkları başardıkları hatta yapmamız gerekenleri en açık şekilde anlatmaları..bana çok etkisi olacığından eminim..çünkü ben nefes alış veriş lerimde sorun yaşıyorummç..
En son 5,5cm di.. ve kizlik zarini zedeledigim icin kanamam olmustu 1 buck hafta sonra bidaha baslayamadm zaten set siparis ettm regl oldm busefer ama beklim surda 2 gun kaldi snra bende baslicam artk non stoppp
aybicem benim korkum yok da eşimmle aramız kaka durumda.ondan şeyepamadık:2: 5 gün oldu 1.si oldu kızlık zarı da gitti ama 2.için beyefendinin keyfini bekliyorum
canımm varyaaa o kadar değişik bir durumdayım ki anlatamam size...şuan hastayımm...en son 10-11 cm kadar geldim ama yaklaşık 2 haftadır egzersiz yapamıyorum...yarın regli biticek...ama ben nasıl yapıcamm bilmiyorum...sanki hiç başaramıycakmış gibi bir korku var içimde...umutsuz bir şekilde...
tek istedeğim burda en son yenen arkadaşlar gerçekten başarı öykülerini açık bir şekilde ve ne pozisyonda yaptıkları başardıkları hatta yapmamız gerekenleri en açık şekilde anlatmaları..bana çok etkisi olacığından eminim..çünkü ben nefes alış veriş lerimde sorun yaşıyorummç..
bebişim nefes alış verişleri çok takılma.o tekniği düşünmek bile insanı gerebiliyor.reglin biter bitmez tekrar başla.psikolojik bi durum biliyorsun oyüzden kendi kendini motive etmeye çalış.ümitsizliğede kapılma lütfen.en büyük sıkıntı zaten korkunun olması.inan bana acı yok.kendinle inatlaş canım.denemden önce aparatınla çalış bi saaat içinde dursun sonra haızr hiseettiğinde eşinin yanına geçersin bebişimmmm.no panikkkkkkk
yiiihhuuuu abla oldum!!! ya tabi sakınca yok, hepimiz bacımsınız burda, kardeşimsiniz. bana kimse abla demiyo, kardeşim dahil, mutlu bile olurum haaa, waauuw, süpermiş yaaaa
deasseeb
sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
zealea GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
facar
aykurt
sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
yardım
el_van
papatya3459 GELİN OLDUUU :123::123::123::123::123::123: bebişimiz geliyooo
sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
rabisrabis GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123::123:
arzu_mu
TEBRIKLER KIZLARRR
ilk parmak denememi yapmak istiyorum ama ne gibi sıkıntılar beni bekliyor öncesi ve sonrasında özelden bilgi vere bilecek varmı cesaretimi toplamam ve kendimi hazırlamam gerekiyor
canımm seti nerden sipariş verdin?
nilaycım listeyi sen mi düenliyosun bende adımı bu listede görmeyi çok istiyorum lütfen bende bununla hırs yapim en aından
Aman yarabbim dogru okuyorum demi ne kadar guzel bigun boyle kizlarvyendiniz taze gelin oldunuz tebrik ederim cok sevindim mutlu oldum umutlandim insallh bizde bi gun o sihirli kelimeyi yazicaz buraya basardim evet insalh sizde bizim gibiydiniz ama oldu dimi yaptiniz bizde yapabiliriz cok sevindim cok kendim yenmis gbi cunku bu oyle b dertki kimseye hc kimseye yasatmasin allah dua edin nolur bizim icin ve lutfen paylassaniz nasil oldu
Canim benim siparis biraz karisik oldu bi site var irdan veriliyo ama bu setten trye teslimat yok.. bence senin sete ihtiyacin yokki tatlim neden sordun?
canımmm neden biliyomusunn...ben 10-11 cmm aparatı bırakamıyorum elimden..vajiye koyduğum andaa elimi çekemiyorum apratattannn...belki başka bir set olursa daha rahat yapıp elimide bırakabilirim..yani aparatı koyuyum vajiyee sonra bastırıyorum elimle...sonraaa bir anda ıkınınca atıyorum içimden...yani ben böyle şeylerde yaşıyorummm..
canim bilemiyorum bicok kisi kayip gidiyo diyo.. bu aparattanmi kaynaklaniyo? dun bisey paylasmstm bidaha paylasm benim sete benzer bi set vardi trdede varms ama dun linkte aradm aradm siparis etmeye calstm olmadi sadece tanitim amacli koymslar hrh bi sn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?