Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

egzersizlerini bitiren hatunlarrrrrrrrrrrrr ne durumdasınızzzzz.hala korkularınızmı var.yoksa eşlerinizle alakalı bi durummu var

aybicem benim korkum yok da eşimmle aramız kaka durumda.ondan şeyepamadık:2: 5 gün oldu 1.si oldu kızlık zarı da gitti ama 2.için beyefendinin keyfini bekliyorum

hiç üzülme ben forumda 4,5 ay geçirdikten sonra yendim. sen sonuca çok yakınsın, sakın pes etme ve burda aktif ol. sorularını sor, sen hazırsın, sadece deneme aşaman kaldı bence.

bebişim nefes alış verişleri çok takılma.o tekniği düşünmek bile insanı gerebiliyor.reglin biter bitmez tekrar başla.psikolojik bi durum biliyorsun oyüzden kendi kendini motive etmeye çalış.ümitsizliğede kapılma lütfen.en büyük sıkıntı zaten korkunun olması.inan bana acı yok.kendinle inatlaş canım.denemden önce aparatınla çalış bi saaat içinde dursun sonra haızr hiseettiğinde eşinin yanına geçersin bebişimmmm.no panikkkkkkk

aybicem benim korkum yok da eşimmle aramız kaka durumda.ondan şeyepamadık:2: 5 gün oldu 1.si oldu kızlık zarı da gitti ama 2.için beyefendinin keyfini bekliyorum

nazlanıyor yanı.bırak nazlansın sen durumunu kurtardın nasıl olsa şöyle biraz geçsin görcem ben onu kim kime naz yapıyormuş.ama şu dönemde ona hep sensin diceksin bebişimmm

ilk parmak denememi yapmak istiyorum ama ne gibi sıkıntılar beni bekliyor öncesi ve sonrasında özelden bilgi vere bilecek varmı cesaretimi toplamam ve kendimi hazırlamam gerekiyor

Zaten p..s buyuklugunde bsy almisnn cnm sadece biraz cesarete ihtiyacin var.. moralini yukset tutmaya calis.. korktugun icin boyle hissdiyosun suan.. ama yapamicak olsan 11 cm ide alamazdn.. kizlarn dedgi gibi denemeden once aparati icinde beklet hatta korkunu iyice ustunden atman icn 12 cmde dene.. cikarir cikarmaz p..s al.. ben sana inaniyorum yapacaksn cnm

canımm benim çok haklısın biliyorumm aslında herşey psikolijik ve beyinde bitiyor..inan diyorumki işteyken tamam bu akşam gidicem ve biticek diyorum ama olmuyor..hastalığım bile o kadar çabuk geliyorkii hıhh diyorum 1 ay daha gittti..4 yıl olucakk kasımda çok zor durumdayımm çok..

yiiihhuuuu abla oldum!!! ya tabi sakınca yok, hepimiz bacımsınız burda, kardeşimsiniz. bana kimse abla demiyo, kardeşim dahil, mutlu bile olurum haaa, waauuw, süpermiş yaaaa

Ayyy benim pesimde uc tane var ablaaa ablaaa dolaniyorlar dibimde. hele en kucugu 9 yasinda anneme diyorum ver bunu bana hazir dogmus buyumus. cocuk bana cogunlukla abla yerine anne diyor. eee minicikken aldim onu elime halada kuzum benim :)

nilaycım listeyi sen mi düenliyosun bende adımı bu listede görmeyi çok istiyorum lütfen bende bununla hırs yapim en aından

ilk parmak denememi yapmak istiyorum ama ne gibi sıkıntılar beni bekliyor öncesi ve sonrasında özelden bilgi vere bilecek varmı cesaretimi toplamam ve kendimi hazırlamam gerekiyor

Canim ne oncesinde nede sonrasinda bi sknti yokk korkma oncelikle istersen sicak bi dus al kaslarin gevser.. snra aynanin buyutec tarafini koy onune istegine gore ya eldiven gecir parmagina yada ciplak elle bol kyanastici sur once vajinin ustunde dolastir parmagini sonra yavas yavas bi bogum iki bogum derin nefes allll verirken it parmagini gorceksin ki okadar basit okadar kolyki istersen serce parmaginla basla

canım benim nasılsın

​allah yardımcınız olsun arkadaslar... vajınısmusu yenersiniz karsınıza başka sorunlar cıkar kadın değilmiyiz işte düşüktü bilmem neydi (

Canim benim siparis biraz karisik oldu bi site var irdan veriliyo ama bu setten trye teslimat yok.. bence senin sete ihtiyacin yokki tatlim neden sordun?

canımmm neden biliyomusunn...ben 10-11 cmm aparatı bırakamıyorum elimden..vajiye koyduğum andaa elimi çekemiyorum apratattannn...belki başka bir set olursa daha rahat yapıp elimide bırakabilirim..yani aparatı koyuyum vajiyee sonra bastırıyorum elimle...sonraaa bir anda ıkınınca atıyorum içimden...yani ben böyle şeylerde yaşıyorummm..

canim bilemiyorum bicok kisi kayip gidiyo diyo.. bu aparattanmi kaynaklaniyo? dun bisey paylasmstm bidaha paylasm benim sete benzer bi set vardi trdede varms ama dun linkte aradm aradm siparis etmeye calstm olmadi sadece tanitim amacli koymslar hrh bi sn

kızlar tebrik ederim:) bu kabustan kurtulmanıza az kaldı:) egzersizden vazgeçmeyin sakın, tek çözüm yolu bu... ne sormak isterseniz seve seve yanıtlarım

canımm bence bana ve bize bu soru için şuannn egzersiz yapan ve yenen arkadaşlar yardımcı olabilir...

ayy bak basladin, güvenin geldi kendine. baskalarini cesaretlendiriyorsun. ne durumdasin simdi? yavas yavas kalinlastirmaya basladin mi? rahat misin? düzenli egzersiz yapiyor musun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…