- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.221
kızlar yendim, çok mutluyum
kızlarr sonunda 3.denememizi yapabildikkk... gerci cok kisa sürdü ama olsunn... bi kere girdii az bisey git gel de oldu ama sonra dayanamadim cunku cok yanma hissettim sonra cikardi esim... simdi emin degilim 3.denemem oldu mu yoksa yarimm mi oldu :18::18::18:
Sevindim canim olmus iste daha ne endiseleniyosunEsinle aranizin düzelmesinede çok sevindim.. Artik bol bol deneyip alisirsin en kisa zamanda ins.. Sonrada kavusursun bebegine Allahin izniyle
Baaaaa şaaaarrrr diiiimmmmm evet evet yanlis duymadiniz bitti kurtuldum o beni yenmeden ben onu yendim. deli gibiyim su an ne yazacagimi bilmiyorum. telden giriyorum smile yapamiyorum ne kadar atlayan ziplayan gobek.atan smile varsa hepsini yaptim sayin. sizlere sonsuz tesekkur ederimmmmmm
Baaaaa şaaaarrrr diiiimmmmm evet evet yanlis duymadiniz bitti kurtuldum o beni yenmeden ben onu yendim. deli gibiyim su an ne yazacagimi bilmiyorum. telden giriyorum smile yapamiyorum ne kadar atlayan ziplayan gobek.atan smile varsa hepsini yaptim sayin. sizlere sonsuz tesekkur ederimmmmmm
kızlar yendim 3: , çok mutluyum
canimmmm cok tebriklerrrrrrrrrrrr... Allahim baska dert sıkıntı vermesin insallah hep boyle gul hopla zipla gobek at
biliyorduuuuuuuuuuum!!!! bu gece yapacağını biliyordum!!! gözünaydın, çok sevindim!!!! tebrik ederim!!!! hadi halaylar sana gelsin teeey teeey teeeyy
yuppiiiiiiiiiiii, süper, ayyyyyy üst üste süper haberler
tebrikler =))
Süper yaaaa yine iki gelin haberi üst üsteeeee Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm senin içinde bitti kabusssss artik özgürsün artik hafifledin artik mutlusunnnnnnnnnnnn Allah mutlulugunuzu Daim etsin artirsin inssssssssssssssssssssssssssss :123::124::124::124::124::124::124::124:
Okadar ugrastin korkularinin üstüne üstüne gittin ve bitirdin yendin bu illeti gözün aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sagol canimmm.. insallah en kisa zmnda alisirim ve bebege kavusuruz insallah.. seninde set gelmis canim regl in ne zmn bitior basla hemen sende :)
InsAllahhh
Reglim 3 güne biter ins.. ben feci gaza geldim yaaaaaaaaaaaaa herkes gelin oluyooooooooooooooo bende olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm gelinligimi çikardim bileokadar gaza geldimki çikardim astim odada beni bekliyooooooooooooo Allahim bu dertle yasayan herkese nasip et bu mutluluguuuuuuu setim geldi gelene kadar yedim bitirdim kendimi simdide reglim bitsin diye stress yapiyorummmmmmmmm bitsin de bende basliyim artikinnnnnnnnnn
InsAllahhh
Reglim 3 güne biter ins.. ben feci gaza geldim yaaaaaaaaaaaaa herkes gelin oluyooooooooooooooo bende olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm gelinligimi çikardim bileokadar gaza geldimki çikardim astim odada beni bekliyooooooooooooo Allahim bu dertle yasayan herkese nasip et bu mutluluguuuuuuu setim geldi gelene kadar yedim bitirdim kendimi simdide reglim bitsin diye stress yapiyorummmmmmmmm bitsin de bende basliyim artikinnnnnnnnnn
Suna eminim ki canim cok kolay yeneceksin. bu isin tek bir cozumu var o da ustune gitmek. ben bugun sirf bunun icin aparatimi sacma sapan cok zor girebilecek bi sekle soktum. Onu bile yapabildigimi goreyim diye beynim bana aciyor desede ben ona acimadigini ispatladim ve kizlar sunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki egzersiz gerceginin yaninda daha zormus. inanin bana buyuttugumuzun yuzde biri kadar degilmis. Allahim herkese nasip etsin insallah.
insallah canimm hemen basla regln bitince her gün egzersiz yap bi iki saat cabuk ilerlersin öbür regle kadar yenmiş ol insallah.. bak yenen herkes hiç bisey yoktu bumuymus diorrr gercfekten oylee.. kendimizi üzmemizden mahvolmamizdan daha agir degil yasadiklarimizz...
olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahh Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi yaa yuppiiiii duvağımı açabilirim artık Allahım Allahım sana şükürler olsunki karı koca olduk kendimce kolay bir pozisyon bulmuştum vee kaydı gitti hiç anlamadık hatta dedim acaba dışarı popo aramamı gitti yok ama içimdeydi
yarın hikayemi ve başarımı adım adım yazacağım aşamayan kalmayacak başkada bişey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?