Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sevindim canim olmus iste daha ne endiseleniyosun Esinle aranizin düzelmesinede çok sevindim.. Artik bol bol deneyip alisirsin en kisa zamanda ins.. Sonrada kavusursun bebegine Allahin izniyle

Baaaaa şaaaarrrr diiiimmmmm evet evet yanlis duymadiniz bitti kurtuldum o beni yenmeden ben onu yendim. deli gibiyim su an ne yazacagimi bilmiyorum. telden giriyorum smile yapamiyorum ne kadar atlayan ziplayan gobek.atan smile varsa hepsini yaptim sayin. sizlere sonsuz tesekkur ederimmmmmm

Sevindim canim olmus iste daha ne endiseleniyosun Esinle aranizin düzelmesinede çok sevindim.. Artik bol bol deneyip alisirsin en kisa zamanda ins.. Sonrada kavusursun bebegine Allahin izniyle

sagol canimmm.. insallah en kisa zmnda alisirim ve bebege kavusuruz insallah.. seninde set gelmis canim regl in ne zmn bitior basla hemen sende :)

yuppiiiiiiiiiiii, süper, ayyyyyy üst üste süper haberler

tebrikler =))

biliyorduuuuuuuuuuum!!!! bu gece yapacağını biliyordum!!! gözünaydın, çok sevindim!!!! tebrik ederim!!!! hadi halaylar sana gelsin teeey teeey teeeyy

canimmmm cok tebriklerrrrrrrrrrrr... Allahim baska dert sıkıntı vermesin insallah hep boyle gul hopla zipla gobek at

Süper yaaaa yine iki gelin haberi üst üsteeeee Tebrik ediyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm senin içinde bitti kabusssss artik özgürsün artik hafifledin artik mutlusunnnnnnnnnnnn Allah mutlulugunuzu Daim etsin artirsin inssssssssssssssssssssssssssss:123::124::124::124::124::124::124::124:

Okadar ugrastin korkularinin üstüne üstüne gittin ve bitirdin yendin bu illeti gözün aydinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kızlar ayağımı sürüdüüüm, tüm egzersizciler haddiiii!!! mayıs sonuna listemizden kimse kalmasın. ilk hedefimiz 19 mayıstır ilerriiiiii!!!

canimmmm cok tebriklerrrrrrrrrrrr... Allahim baska dert sıkıntı vermesin insallah hep boyle gul hopla zipla gobek at

biliyorduuuuuuuuuuum!!!! bu gece yapacağını biliyordum!!! gözünaydın, çok sevindim!!!! tebrik ederim!!!! hadi halaylar sana gelsin teeey teeey teeeyy

yuppiiiiiiiiiiii, süper, ayyyyyy üst üste süper haberler

tebrikler =))

Hepinize cani gonulden tesekkur ederim. bu gece misil misil uyumak istiyorum yarin Allahin izniyle bende hikayemi paylasacagim.

Canim benimmmm yendim rabbime sukur yendim. darisi tum yenemeyenlerin basina simdi cikiyorum esim kiziyor biraz tadini cikaralim :))))

sagol canimmm.. insallah en kisa zmnda alisirim ve bebege kavusuruz insallah.. seninde set gelmis canim regl in ne zmn bitior basla hemen sende :)

InsAllahhh
Reglim 3 güne biter ins.. ben feci gaza geldim yaaaaaaaaaaaaa herkes gelin oluyooooooooooooooo bende olmak istiyorummmmmmmmmmmmmmm gelinligimi çikardim bile okadar gaza geldimki çikardim astim odada beni bekliyooooooooooooo Allahim bu dertle yasayan herkese nasip et bu mutluluguuuuuuu setim geldi gelene kadar yedim bitirdim kendimi simdide reglim bitsin diye stress yapiyorummmmmmmmm bitsin de bende basliyim artikinnnnnnnnnn

Suna eminim ki canim cok kolay yeneceksin. bu isin tek bir cozumu var o da ustune gitmek. ben bugun sirf bunun icin aparatimi sacma sapan cok zor girebilecek bi sekle soktum. Onu bile yapabildigimi goreyim diye beynim bana aciyor desede ben ona acimadigini ispatladim ve kizlar sunu gonul rahatligiyla soyleyebilirim ki egzersiz gerceginin yaninda daha zormus. inanin bana buyuttugumuzun yuzde biri kadar degilmis. Allahim herkese nasip etsin insallah.

insallah canimm hemen basla regln bitince her gün egzersiz yap bi iki saat cabuk ilerlersin öbür regle kadar yenmiş ol insallah.. bak yenen herkes hiç bisey yoktu bumuymus diorrr gercfekten oylee.. kendimizi üzmemizden mahvolmamizdan daha agir degil yasadiklarimizz...

Mslh cnm çok tskr ederm ins dedigin gibi kolay bi sekilde hallederim bende :) Azminle üstesinden geldin artik bu gece rahat bi uyku çekersin

Ins canim.. zaten sagolsun zealea ski tembihledi 2 saatten az çalisirsam kötü olur sonra
ben 19 mayis istiyorum ama olmazsada olmaz napalim yeneyimde sonunda

olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahh Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi yaa yuppiiiii duvağımı açabilirim artık Allahım Allahım sana şükürler olsunki karı koca olduk kendimce kolay bir pozisyon bulmuştum vee kaydı gitti hiç anlamadık hatta dedim acaba dışarı popo aramamı gitti yok ama içimdeydi
yarın hikayemi ve başarımı adım adım yazacağım aşamayan kalmayacak başkada bişey demiyorum

eyttttt, yuppiii

cooook sevindim. bekliyordum bunu!!! =)))))))

edit, ay yetmedi biraz daha sevineyim.

sappi sappi, eller havaya. senin halay basin oldum teyyyy teyyyy

dagdan bir gelin geliyor döne döneeee, oturmaya mi geldik, sappi sappi yandan yandan. bir gelin geliyor dagdan döne döne.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…