Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayy bak basladin, güvenin geldi kendine. baskalarini cesaretlendiriyorsun. ne durumdasin simdi? yavas yavas kalinlastirmaya basladin mi? rahat misin? düzenli egzersiz yapiyor musun?

evet canım düzenli calısıyorum 3gundur devam bugün 2kulak cöpunu almaya calışıcam ben sizler kadar tecrübalı olamasamda arkadaslara yardım etmek istıyorum bu sorundan herkesin biran evvel kurtulmasını istiyorum

cnm iste bundam gordum ikinci resmdeki setten varms Trde ama siparis vereblcegm link bulamadm

ben de öyleyim deasseeb, bu umutsuzluğa kapılacak bir şey değil ki. jelli olduğu için elimi tutmazsam benimki de çıkıyordu, çok basmana gerek yok. elini orda tutsan yeter. ıkınıp çıkartarak sonra geri iterek de gitgele alışabilirsin. bence de dilatör almana gerek yok.

setler de ayni sey oluyor, nefes verdikce cikmaya calisiyor, pat bi tane vuruyorsun kafasina. bunu engellemek icin egik oturup, bacaklari yüksege dikebilirsin ki kaymasi aslinda vajenin acildigini gösterir, iyi bir sey. bir zamanlar gidim gidim soktugun sey simdi kendiliginden cikiyor. =) ama bekletmenin faydasi oldugunu düsünüyorum ben. aparat ve setler arasinda bir fark yok ve hatta aparatlarda tutunma daha yüksek.

kızlaar çok yaklaştım yenmeye ama acıya yenik düştüm. egzersizlerime devam ediyordum ve eşimle de deneme yaptık ama tamammen içeriye alamadım ama yine de en azından o korkuyu büyük oranda atlattım. ama şimdi de araya regl girdi ara vermek zorunda kaldım. reglin bitmesini sabırsızlıkla bekliyorum. bu arada ben çok uzun zamandır egzersiz yapmıyorum yani başlayalı 1.5 hafta falan oldu bayaa faydasını gördüm. başlayanlar ısrarla devam etsinler ve başlamayı düşünenler hiiç beklemesinler...

Bencede arkadaslar aparati vajinin icinde beklettigimiz zaman aparatin kayip cikmasi aparattan aparata degisirmi yoksa bunun baska bi sebebimi var ltfn cvp vereblrmsnz merak ettm bnde:44:

Canim bende egzersiz yaparken aparati elimle tutmazsam cikiyordu normal bu. kucuk cmlerle calisirken buyuklere gecince cikmaz kendisi durur diyordum ama 11cmde bile cikiyordu.

kızlar hikayenizi merakla bekliyorum şahsen zafer sarhoşluğunuz bittiyse yazın artık

=)))) daha sarhoşluğum geçmedi ama en azından kafam daha sakin ve ellerim titremiyor hiçbir ayrıntıyı da unutmak istemiyorum şimdi uzuunnca diğer başlıkta yani başarı hikayelerimiz başlığında yazacağım orada benim de hikayem olacak hala inanamıyorum kızlar bu forumu nooolluur bırakmayın benim gibi yapmayın vay koca 2 yılıma vayyy

aaaaaaaaaay!!!! bir gecede 3 gelin, az daha beklesem seni de görecekmişim gece, 13dk ile kaçırdım :)))))))))) gözünaydın olsuuuuuuuuun!!! tebrik ediyoruuummm!!! haydi halaylar sana gelsin teeeeey teeeey teeeeeyy!!!!

=)) çookkkk saol çookkk bu forumda adı parlatılanları halayları çekilenleri gördükçe birgün benim için de aynı şeyler yapılır mı diyordum bu foruma çok şey borçluyum hayatımı, kadınlığımı ve evliliğimi herşeyimi buraya borçluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…