- 3 Mayıs 2012
- 824
- 7
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.341
Eşler nasıl olsa biz yapamıyoruz diye rahata mı alışıyorlar acaba.
Ben vakjınısmus u yenmede onlara da cok iş düştüğünü düşünüyorum.
Biraz kadını shaıplenmelı, agırlıgını koymalı; kararlı olup o da nasıl bız burda foruma katılıyorsak;
esım vajınısmuslu nasıl yaklasmalıyım, ne yapmalıyım dıye ınternetetnb arastırmalı forumlara vs o da katılmalı
sadece kadına bırakılması yanlıs
sızce oyle dgeıl mı?
arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum sitede aparatlar satılıyor bilgi için mesaj attım ve gelen cevap hiç değiştirilmeden aşağıda bilginize
Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.
Dilatatörlerimiz 3 farklı seti mevcuttur. Small,medium,large dır. Her bir sette 4 değişik boyut mevcuttur.ürünlerimiz silikondan imal edilmiştir.herhangi bir yan etkisi olmayıp ce belgesine sahiptir.sadece sabunlu su ile temizlenebilmektedir.ücretleri 200$ +kdv teslimat kargo ile yada yerimizden de alabilirsiniz.
MRA-MED Kadn Hastalklar,Genel Cerrahi rnleri Ve Mesh
oh oh yandan oh oh... canım çok sevindim tebrik ederim ben de 1 ay önce yendim.. bütün vajililerin bu duyguyu tatması dileğiyle...Öptüm seni kocaman :))))
kızlar başarı adımlarımı diğer başarı hikayelerimiz başlığında paylaştım ama fena uzun olmuş kendim bile korktum okuyup eksik varsa eklemeye yada düzeltmeye=)) uzun olduğu içinde egzersiz pozisyonumu yazamadım ama ben bacak açamayanlardanım hani benim gibi bacak açıp sokamam diyen olursa buradan yazarım şöyle şöyle soktum diye ama ilişki pozsiyonumu yazmaya çalıştım anlamayanlar olursa onuda daha ayrıntılı anlatırım çok kolay oldu inanın bukadar kolay olduğunu hiç düşünmemiştim
kızlar başarı adımlarımı diğer başarı hikayelerimiz başlığında paylaştım ama fena uzun olmuş kendim bile korktum okuyup eksik varsa eklemeye yada düzeltmeye=)) uzun olduğu içinde egzersiz pozisyonumu yazamadım ama ben bacak açamayanlardanım hani benim gibi bacak açıp sokamam diyen olursa buradan yazarım şöyle şöyle soktum diye ama ilişki pozsiyonumu yazmaya çalıştım anlamayanlar olursa onuda daha ayrıntılı anlatırım çok kolay oldu inanın bukadar kolay olduğunu hiç düşünmemiştim
Canim bu yazdigini bugun evi supururken dusundum inanir misin. bu konuda eslerin tutumu cok ama cok onemli. sizi cesaretlendirmeli ve yapabileceginize inanmali. benim esimde hep arastirirdi bu konuyu bana anlatirdi bunlari bunlari yapmamiz gerekiyor,soyle davranirsak daha iyi olur diye. ve en onemlisi esim bana hic senin sorunun demedi bizim sorunumuz dedi. ben egzersiz yaparken hep basimda bekledi. yani kisaca benim bunu yenmemde esimin katkisi cok buyuk. hatta denerken bana anne olacaksin askim bunun icin dayan derdi...Eşler nasıl olsa biz yapamıyoruz diye rahata mı alışıyorlar acaba.
Ben vakjınısmus u yenmede onlara da cok iş düştüğünü düşünüyorum.
Biraz kadını shaıplenmelı, agırlıgını koymalı; kararlı olup o da nasıl bız burda foruma katılıyorsak;
esım vajınısmuslu nasıl yaklasmalıyım, ne yapmalıyım dıye ınternetetnb arastırmalı forumlara vs o da katılmalı
sadece kadına bırakılması yanlıs
sızce oyle dgeıl mı?
Canim gecmis olsun. Allah yardimcin olsun insallah...simdi basarı hikayeni okudum..anlattıklarında kendimi gördüm..seni gercekten canı gönülden tebrik ederim..ne mutlu sana....darısı benm ve benm gibi bu durumu yasayanların basına foruma dogru düzgün 1 haftadr giremedm..inanılmaz bir karın agrısıyla doktora gittim megerse kum döküyormusum..bunca seyin arasında zaten 1 bu eksikti..bu yüzden denemede yapamadık..bazen düsünüyorum su cektgim acı o an cekiceğimin yanında ne kadar kalır..
Canim bu yazdigini bugun evi supururken dusundum inanir misin. bu konuda eslerin tutumu cok ama cok onemli. sizi cesaretlendirmeli ve yapabileceginize inanmali. benim esimde hep arastirirdi bu konuyu bana anlatirdi bunlari bunlari yapmamiz gerekiyor,soyle davranirsak daha iyi olur diye. ve en onemlisi esim bana hic senin sorunun demedi bizim sorunumuz dedi. ben egzersiz yaparken hep basimda bekledi. yani kisaca benim bunu yenmemde esimin katkisi cok buyuk. hatta denerken bana anne olacaksin askim bunun icin dayan derdi......
Canım çok haklısın. Eşim hep destek olduğunu söylüyor ama sadece söylüyor... Bana destek olduğu zamanlarda olmuştur elbette ama genelde bu işi uzatmak için sağolsun elinden geleni yaptı...Aklında beni gaza getirmeye çalışıyor ama ben gitgide dibe batıyordum ve battım. Ben şu an gerçekten küllerimden doğdum diyebilirim. Şu cümlelerimi yazarken bile gözlerim yaşarıyor...Şu aralar iyi gibi çünkü psikolog her defasında bunun çok önemli olduğunu söylüyor.
Beni gaza getirmek için söylediği cümlelerden birkaçı;
Sen bunu yapamazsın
Senin canın tatlı
Menopoza gireceksin
Sen de kadın mısın, erkekleştin
Küçücük kızlar bile yapıyor
Gören seni kadın zanneder
Bu çocuk nerden oldu, benim olmayabilir mi
Önceden bir durumun vardı da bunu mu gizlemeye çalışıyorsun
Sen bu çocuğu hakketmiyorsun (sanki o hakkediyor)
Bir yere gidelim veya birşey alalım desem sen bunu hakketmedin ki diyor...
..............................Ya valla aklıma gelmiyor şimdi. İşyerindeyim şimdilik bu kadar....
Canim ya bu yazilanlar bir insani nasil gaza getirebilir ki... Incitir,parcalar,kirar doker...Canım çok haklısın. Eşim hep destek olduğunu söylüyor ama sadece söylüyor... Bana destek olduğu zamanlarda olmuştur elbette ama genelde bu işi uzatmak için sağolsun elinden geleni yaptı...Aklında beni gaza getirmeye çalışıyor ama ben gitgide dibe batıyordum ve battım. Ben şu an gerçekten küllerimden doğdum diyebilirim. Şu cümlelerimi yazarken bile gözlerim yaşarıyor...Şu aralar iyi gibi çünkü psikolog her defasında bunun çok önemli olduğunu söylüyor.
Beni gaza getirmek için söylediği cümlelerden birkaçı;
Sen bunu yapamazsın
Senin canın tatlı
Menopoza gireceksin
Sen de kadın mısın, erkekleştin
Küçücük kızlar bile yapıyor
Gören seni kadın zanneder
Bu çocuk nerden oldu, benim olmayabilir mi
Önceden bir durumun vardı da bunu mu gizlemeye çalışıyorsun
Sen bu çocuğu hakketmiyorsun (sanki o hakkediyor)
Bir yere gidelim veya birşey alalım desem sen bunu hakketmedin ki diyor...
..............................Ya valla aklıma gelmiyor şimdi. İşyerindeyim şimdilik bu kadar....
cnm bana ozelden yazabılır mısın
benım mesaj hakkım yok ne yazık ki
bir de bu doktor parayı ıade etmedı mı gercekten
ama basarısız olunca hanı ıade edlıyordu?
ne dedıler acıklama olarak, hakkınızı aramadınız mı?
kızlar yaa pahalıymış biraz bu dilatörler...aslında yenip kullananlar birbirine gönderse daha fazydalı olucak...
simdi basarı hikayeni okudum..anlattıklarında kendimi gördüm..seni gercekten canı gönülden tebrik ederim..ne mutlu sana....darısı benm ve benm gibi bu durumu yasayanların basına foruma dogru düzgün 1 haftadr giremedm..inanılmaz bir karın agrısıyla doktora gittim megerse kum döküyormusum..bunca seyin arasında zaten 1 bu eksikti..bu yüzden denemede yapamadık..bazen düsünüyorum su cektgim acı o an cekiceğimin yanında ne kadar kalır..
Canım okudum hikayeni, çok güzel anlatmışsın... İnşallah en yakın zamanda bebeğini de kucağına alırsın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?