Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Eşler nasıl olsa biz yapamıyoruz diye rahata mı alışıyorlar acaba.
Ben vakjınısmus u yenmede onlara da cok iş düştüğünü düşünüyorum.
Biraz kadını shaıplenmelı, agırlıgını koymalı; kararlı olup o da nasıl bız burda foruma katılıyorsak;
esım vajınısmuslu nasıl yaklasmalıyım, ne yapmalıyım dıye ınternetetnb arastırmalı forumlara vs o da katılmalı
sadece kadına bırakılması yanlıs
sızce oyle dgeıl mı?

tabii ki de tek tarflı olmamalı. erkeğin yaklaşımı dahi kadını daha çok cesaretlendirebiliyo yada tam tersi. benim eşim bnenden önce araştırmıştı neymiş bu diye. ben vajili olduumu ondan öğrendim. adını çok kez duymuştum ama ne olduunu hiç araştırmamıştım. biz burda birbirimize destek oluyoruz ama eşlerin birbirine desteği çok daha etkili oluyor. Erkekler de bu durumu en az kadın kadar sahiplenmeli bence de..

arkadaşlar aşağıda linkini vermiş olduğum sitede aparatlar satılıyor bilgi için mesaj attım ve gelen cevap hiç değiştirilmeden aşağıda bilginize

Öncelikle geçmiş olsun dileklerimizi sunarız.

Dilatatörlerimiz 3 farklı seti mevcuttur. Small,medium,large dır. Her bir sette 4 değişik boyut mevcuttur.ürünlerimiz silikondan imal edilmiştir.herhangi bir yan etkisi olmayıp ce belgesine sahiptir.sadece sabunlu su ile temizlenebilmektedir.ücretleri 200$ +kdv teslimat kargo ile yada yerimizden de alabilirsiniz.

MRA-MED Kadn Hastalklar,Genel Cerrahi rnleri Ve Mesh

kızlar yaa pahalıymış biraz bu dilatörler...aslında yenip kullananlar birbirine gönderse daha fazydalı olucak...

kızlar başarı adımlarımı diğer başarı hikayelerimiz başlığında paylaştım ama fena uzun olmuş kendim bile korktum okuyup eksik varsa eklemeye yada düzeltmeye=)) uzun olduğu içinde egzersiz pozisyonumu yazamadım ama ben bacak açamayanlardanım hani benim gibi bacak açıp sokamam diyen olursa buradan yazarım şöyle şöyle soktum diye ama ilişki pozsiyonumu yazmaya çalıştım anlamayanlar olursa onuda daha ayrıntılı anlatırım çok kolay oldu inanın bukadar kolay olduğunu hiç düşünmemiştim

simdi basarı hikayeni okudum..anlattıklarında kendimi gördüm..seni gercekten canı gönülden tebrik ederim..ne mutlu sana....darısı benm ve benm gibi bu durumu yasayanların basına foruma dogru düzgün 1 haftadr giremedm..inanılmaz bir karın agrısıyla doktora gittim megerse kum döküyormusum..bunca seyin arasında zaten 1 bu eksikti..bu yüzden denemede yapamadık..bazen düsünüyorum su cektgim acı o an cekiceğimin yanında ne kadar kalır..

cnm bana ozelden yazabılır mısın
benım mesaj hakkım yok ne yazık ki
bir de bu doktor parayı ıade etmedı mı gercekten
ama basarısız olunca hanı ıade edlıyordu?
ne dedıler acıklama olarak, hakkınızı aramadınız mı?

Canım okudum hikayeni, çok güzel anlatmışsın... İnşallah en yakın zamanda bebeğini de kucağına alırsın...

Canim bu yazdigini bugun evi supururken dusundum inanir misin. bu konuda eslerin tutumu cok ama cok onemli. sizi cesaretlendirmeli ve yapabileceginize inanmali. benim esimde hep arastirirdi bu konuyu bana anlatirdi bunlari bunlari yapmamiz gerekiyor,soyle davranirsak daha iyi olur diye. ve en onemlisi esim bana hic senin sorunun demedi bizim sorunumuz dedi. ben egzersiz yaparken hep basimda bekledi. yani kisaca benim bunu yenmemde esimin katkisi cok buyuk. hatta denerken bana anne olacaksin askim bunun icin dayan derdi...
Canim gecmis olsun. Allah yardimcin olsun insallah...

Canım çok haklısın. Eşim hep destek olduğunu söylüyor ama sadece söylüyor... Bana destek olduğu zamanlarda olmuştur elbette ama genelde bu işi uzatmak için sağolsun elinden geleni yaptı...Aklında beni gaza getirmeye çalışıyor ama ben gitgide dibe batıyordum ve battım. Ben şu an gerçekten küllerimden doğdum diyebilirim. Şu cümlelerimi yazarken bile gözlerim yaşarıyor...Şu aralar iyi gibi çünkü psikolog her defasında bunun çok önemli olduğunu söylüyor.

Beni gaza getirmek için söylediği cümlelerden birkaçı;

Sen bunu yapamazsın
Senin canın tatlı
Menopoza gireceksin
Sen de kadın mısın, erkekleştin
Küçücük kızlar bile yapıyor
Gören seni kadın zanneder
Bu çocuk nerden oldu, benim olmayabilir mi
Önceden bir durumun vardı da bunu mu gizlemeye çalışıyorsun
Sen bu çocuğu hakketmiyorsun (sanki o hakkediyor)
Bir yere gidelim veya birşey alalım desem sen bunu hakketmedin ki diyor...
..............................Ya valla aklıma gelmiyor şimdi. İşyerindeyim şimdilik bu kadar....

Son düzenleme:

Sana bunu yapmasına izin verme..
Bunlar çok ağır sözler..
Vajinismus erkek için de travma ama bu kadar ileri gitmesi çok ayıp ve büyük haksızlık..
Bu minvalde giderse daha ciddi yerlere gidebilir.
Bence bir an önce sana olan saygısını yeniden inşa etmek için çalış.
Saygı bazen sevgiden daha önemlidir.
Bunu ona hatırlatacak olgunlukta davran ve bir daha bu tarz bir cümle kurmasına lütfen fırsat verme.
Çok sınırlendım bu tavra ve tarza!

Canim ya bu yazilanlar bir insani nasil gaza getirebilir ki... Incitir,parcalar,kirar doker...
Ama iste esinde boyle yaparak olumlu sonuclar alacagini dusunmus demek ki.
bu cocuk nerden oldu benim olmayabilir mi ve onceden bir durumun vardi da bunu mu gizlemeye calisiyorsun cumleleri beni cok uzdu
Burdaki arkadaslar hep ne diyor,kendin icin yeneceksin. Once yeneceksin sonra karsisinda dim dik durup bu laflari hak etmedigini esine ispatlayacaksin.
esin icinde zor elbette,8 sene dile kolay. Istese coktan gidebilirdi ama seni seviyor ki yaninda. Bunun icin bile cabalamaya deger diye dusunuyorum. Eslerimiz aylarca yillarca bizi bekliyor,bizde bir yerden baslayip onlarin bu fedakarligi icin caba gostermeliyiz. Zor oldugunu cok iyi biliyorum ama dun aksamdan sonra artik imkansiz olmadiginida biliyorum.

tebrikler ya maşallahh ne bereketli bir gece ve ne berektli bir aymışşş Allahım devamının da getirsin de liste gelin oldularla dolup taşsınn yenemeyen kalmasın inşallah 19 mayısa kadar... çok sevindim sizin adınızaaaa okudukça sevindim okudukça sevindimmm :)

kızlar yaa pahalıymış biraz bu dilatörler...aslında yenip kullananlar birbirine gönderse daha fazydalı olucak...

evet çok pahalıymış ben de sağdan soldan toplama buldum dilatörlerimi ama asla atmayı düşünmüyorum aşınca birine göndercem o da birine göndersin diye düşünüyorum ama yeni aştım hala ihtiyacım var anca ilk 2 boyu bana sonra geri göndermek şartıyla gönderebilirim onlar kenar süsü oldu biri 5,5cm biri 7,2 cm başlangıç için süperler ben ilk en küçüğü parmağıma takıp bakıp bakıp bunu sokamam diyordum aynı akşam bu 2 boyuda soktum şimdi kenardalar yüzlerine bakmıyorum

veracroft, bende bikaç hikayede kendimi bulmuş ve ağlayarak okumuştum senin de benimle özdeşleşmen bi iyi bi kötü çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için ve acil şifalar diliyorum sana ben dr. tedavisinden de umutsuzca dönünce snowflaken bana msj atarak özel ilgileneceğini söylemişti ve iyiki söylemiş bu başarı onun başarısıdır, eğer sen de kendini iyi hissedersen anladığım kadarıyla penis aşamasına gelmişsin ben de böyle neredeyse 10gündür yapamadım pozsiyon bulamadım yani iyi hissettiğinde sana yaptığım ve çok kolay olduğunu iddia ettiğim pozsiyonu anlatabilirim herkesi bu pozsiyonla kurtarıcam bu vajiden:) vajiye ölüm çok kolay oldu çookk kaç gündür pozsiyon ararken canım yandı kavga ettik evi terkedecektim nerdeyse boşu boşuna=)) artık bu vajiye pabuç bırakmam ve bıraktırmam eskilerden kimse vajili kalmasın bunun için canla başla savaşıcam çünkü bu kadar kolay olan bişey bizim hayatımızı artık alt üst etmesin izin vermeyelim nolur

Canım okudum hikayeni, çok güzel anlatmışsın... İnşallah en yakın zamanda bebeğini de kucağına alırsın...

=) dediğim gibi grubun duvarına kopyalayamayacak kadar uzunmuş dimi bide daha ayrıntılar unuttuğum şeyler var okadar uzunduki yazı dönüp kendim bile okumaya üşendim: çook saol aminnnn inşallah hepimiz alıcaz gündemimiz başka şeyler olucak Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…