Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tebrikler cok sevindim canım

tebrıklerrrrrrrrrrrrrr canımmm

Yenen arakdaşları canı gönülden kutluyorum :))
Çok bereketli ay. bu mayıs ayı topikte vajili kimse kalmayacak inşallah
Hadi kızlar pamuk eller vajilere sakın pes etmeyin,, inanın yendikten sonra yaşanan mutluluğun eşi benzeri yok,, siz de sıkın biraz dişinizi ve yenin şu vajiyi...

canim su cok kolay oldu dedigin pozisyonu banada yollarmsn ozelden cok merak ettm ya tskr smdidenn

yazıyorum özelden ama eğer anlamazsan tekrar sor olmazsa msn destekli anlatırım setinde geldi artık setinle dener tecrübe de edersin

Tm cnm tskr ederm aynen su reglim bi bitse.. Ben hep 1 pozisyon calisiyorum ama arkds baska bi pozisyon tavsiye etti daha kolayima geldi.. ins senin onerecegin pozisyon benide kurtarir bu vajinusmus derdindennn

Tm cnm tskr ederm aynen su reglim bi bitse.. Ben hep 1 pozisyon calisiyorum ama arkds baska bi pozisyon tavsiye etti daha kolayima geldi.. ins senin onerecegin pozisyon benide kurtarir bu vajinusmus derdindennn

kurtaracak bak göreceksin zaten dilatörünle deneyince anlıcan beni kurtardı yaa herkesi kurtarır =)

senin adına cok sevındım tebrıkler

çokkk saol çookkkkk

Kızlar düşündüm taşındım benim dilatörlerim 4 boy geçmiş sayfalarda resimlerini paylaşmıştım bikaç gün önce, şimdi ben ilk 2 boyu yani 5,5 ve 7 cm olanı hiç kullanmıyorum ama 3.ve 4.boy hala lazım olur bana alışana dek egzersiz yaparım.
Ama ilk 2 boyu kulak çöpü yada mum yapamayanlara benim gibi içi kıyılanlara yani isteyene gönderebilirim işi bitince bana geri göndermek yada benim yönlendirdiğim kişiye göndermek şartıyla

hijyen açısından içiniz rahat olsun bende sadece 1.boyu dr.dan getirdim 2. boy başka birinden geldi zaten rengi değişik:) pürüzsüz plastikler sabunlu suyla yıkayınca pırıl pırıl oluyorlar.
isteyen olursa lütfen yazsın başlık bölümüne adımı yazsınki görmemezlik etmeyim
başlangış için 5,5 cm çok ideal zaten dr. bile onunla başlıyor ilk göze büyük gelse bile şimdi bana sinek vızırtısı gibi geliyor kuru bile giriyor kenarda duruyorlar uzun zamandır onlarla çalışmıyorum birinin işini görürse çok sevinirim yani gerisini siz düşünün

Son düzenleme:
aybicem benim korkum yok da eşimmle aramız kaka durumda.ondan şeyepamadık:2: 5 gün oldu 1.si oldu kızlık zarı da gitti ama 2.için beyefendinin keyfini bekliyorum

canim vajiyi yenince butun esler boyle yapior yaa.. bizde boyle olduk bi isteksizlik basladi fln.. neyse düzeldik sayilir 3.denemeyide yaptik cok sükürr.. bi an once alismak istiorummm artikkk...

canim sen artik son asamadasin.. yenmene cok az kaldi.. umutsuzluga kapilmaa.. egzersiz yap icinde beklet sonra hemen p..s i sokmayi dene insallah olucak canimm.. ilk denemede olmayabilir benimkide olmamisti.. bi kac denemeden sonra oluyor hiç merak etmee.. bol jel sürr.. belinin altina yastik koy canimm..

benim 12 cm lik aparatta birakinca kayip cikiyor yada ıkınsam hemen cikiyor o normal canimm.. illa elimle tutmam lazim ileri geri yapmam lazimm.. merak etme yani normal seyler bunlarr..

Bencede arkadaslar aparati vajinin icinde beklettigimiz zaman aparatin kayip cikmasi aparattan aparata degisirmi yoksa bunun baska bi sebebimi var ltfn cvp vereblrmsnz merak ettm bnde:44:

canim butun aparatlar kayip cikiyor bencee.. illa tutmamiz gerekiyor git geli oyle yapmamiz gerekiorr.. 12 cm de oyleydi 5 cm de oyle..

masallah kizlarrr ne guzel bi gece oldu 3tane gelin arka arkayaa cikti.. hep boyle olsun insallahhhhhhh... sira DEASSEB ve Elvan da olsun insallahh sonra diger arkadaslardaaa

hiç bi zaman umutsuzluga kapilmayinnn kizlarrr... gercekten olmuyor olmuyor ama oyle bi zamanda oluyor ki inanamiyorsunuzzz... egzersiz yapan herkes kurtulcak insallah merak etmeyinn... bende buraya ilk baslarken korkuyordumm Allah im bi gün bende basardim yazabilecekmiyim diyordummm... cok sükür olduu... benimde cok kötü günlerim oldu umutsuzluga kapildigim günlerim oldu ama hepsi geciyor gercekten... Gec olsun Güc olmasin demislerr.. gercekten cok dogruu... ben 2 ay olmustu burda olali ama 1 ayinda egzersiz yaparak kurtuldum... 1 ay regl donemiyle yapamadigim günlerle gecmistii... gercekten en onemli sey egzersiz yapmak ve inanmakk... inancınızı sakin kaybetmeyinn... bol bol dua edinn... Allah sabredenlerle beraberdirrr... bunu unutmayinnn...

etme canım yine de doktora danış ama ilk zamanlar çok dikkatli olmak gerekiyor bebiş için.

tam da başaracam diyodum çok ümitliydim adetim yaklaştı belirtileride vardı dedim adetim olsun başarcam bi hesapladım günüm geçmiş öylesine test yaptım ki sonuç pozitif nasıl kaldım hala anlamdım eşimde surat yapıyp of kızlar denerken dikkat edin önce tam anlamıyla yenin sonra bebiş

bence egzersiz yapma. düşük ihtimali olabilir. hem madem hamilesin doktora görünmelisin mutlaka. seni doktorun yönlendirsin, egzersizi ona sormalısın. allah analı babalı büyütsün.

doktora gittim canım ama soramadım doktor sert ve ilgisizdi utanıyorumda sadece normal hayatına devam et dedi sağol güzel dileklerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…