- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.361
U
canim benim egzersiz yapan herkes yenecek. bi gun herkes buraya basardim yazacak. bunu sakin unutma olur mu...
Canimsin. Dualarim seninle yeni gelin sen olacaksin elvan. nasil ki siz benim basaracagima inaniyordunuz bende sana inaniyorum.
Selacim,ablacim(umarim bunu yazmamda bi sakincz yoktur) burdaki herkes bana cok destek oldu,ama seninle ozelden yazistiklarimiz bana oyle guc verdi ki anlatamam. bende kahvemi icip keyif yapacagim ama 20gun bile kalmadi finallerime offf bi de sunu atlatsam benden iyisi yok :))))
Kemre lutfen umutsuzluga kapilma. tv ciktigin gun seni izlemistim hungur hungur aglamistim snlattiklarin karsisinda. hepimiz bi gun kurtulacagiz,butun egzersiz yapanlar. Hemde oyle bir anda kurtulacaksin ki sen bile inansmaycaksin...
olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahh Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi yaa yuppiiiii duvağımı açabilirim artık Allahım Allahım sana şükürler olsunki karı koca olduk kendimce kolay bir pozisyon bulmuştum vee kaydı gitti hiç anlamadık hatta dedim acaba dışarı popo aramamı gitti yok ama içimdeydi
yarın hikayemi ve başarımı adım adım yazacağım aşamayan kalmayacak başkada bişey demiyorum
evet çok pahalıymış ben de sağdan soldan toplama buldum dilatörlerimi ama asla atmayı düşünmüyorum aşınca birine göndercem o da birine göndersin diye düşünüyorum ama yeni aştım hala ihtiyacım var anca ilk 2 boyu bana sonra geri göndermek şartıyla gönderebilirim onlar kenar süsü oldu biri 5,5cm biri 7,2 cm başlangıç için süperler ben ilk en küçüğü parmağıma takıp bakıp bakıp bunu sokamam diyordum aynı akşam bu 2 boyuda soktumşimdi kenardalar yüzlerine bakmıyorum
veracroft, bende bikaç hikayede kendimi bulmuş ve ağlayarak okumuştum senin de benimle özdeşleşmen bi iyi bi kötü çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için ve acil şifalar diliyorum sana ben dr. tedavisinden de umutsuzca dönünce snowflaken bana msj atarak özel ilgileneceğini söylemişti ve iyiki söylemiş bu başarı onun başarısıdır, eğer sen de kendini iyi hissedersen anladığım kadarıyla penis aşamasına gelmişsin ben de böyle neredeyse 10gündür yapamadım pozsiyon bulamadım yani iyi hissettiğinde sana yaptığım ve çok kolay olduğunu iddia ettiğim pozsiyonu anlatabilirim herkesi bu pozsiyonla kurtarıcam bu vajiden:) vajiye ölüm çok kolay oldu çookk kaç gündür pozsiyon ararken canım yandı kavga ettik evi terkedecektim nerdeyse boşu boşuna=)) artık bu vajiye pabuç bırakmam ve bıraktırmam eskilerden kimse vajili kalmasın bunun için canla başla savaşıcam çünkü bu kadar kolay olan bişey bizim hayatımızı artık alt üst etmesin izin vermeyelim nolur
=) dediğim gibi grubun duvarına kopyalayamayacak kadar uzunmuş dimi bide daha ayrıntılar unuttuğum şeyler var okadar uzunduki yazı dönüp kendim bile okumaya üşendim:çook saol aminnnn inşallah hepimiz alıcaz gündemimiz başka şeyler olucak Allahın izniyle
canim su cok kolay oldu dedigin pozisyonu banada yollarmsn ozelden cok merak ettm ya tskr smdidenn
yazıyorum özelden ama eğer anlamazsan tekrar sor olmazsa msn destekli anlatırım setinde geldi artık setinle dener tecrübe de edersin
=)) çookkkk saol çookkk bu forumda adı parlatılanları halayları çekilenleri gördükçe birgün benim için de aynı şeyler yapılır mı diyordum bu foruma çok şey borçluyum hayatımı, kadınlığımı ve evliliğimi herşeyimi buraya borçluyum
Tm cnm tskr ederm aynen su reglim bi bitse.. Ben hep 1 pozisyon calisiyorum ama arkds baska bi pozisyon tavsiye etti daha kolayima geldi.. ins senin onerecegin pozisyon benide kurtarir bu vajinusmus derdindennn
senin adına cok sevındım tebrıkler
aybicem benim korkum yok da eşimmle aramız kaka durumda.ondan şeyepamadık:2: 5 gün oldu 1.si oldu kızlık zarı da gitti ama 2.için beyefendinin keyfini bekliyorum
canımm benim çok haklısın biliyorumm aslında herşey psikolijik ve beyinde bitiyor..inan diyorumki işteyken tamam bu akşam gidicem ve biticek diyorum ama olmuyor..hastalığım bile o kadar çabuk geliyorkii hıhh diyorum 1 ay daha gittti..4 yıl olucakk kasımda çok zor durumdayımm çok..
canımmm neden biliyomusunn...ben 10-11 cmm aparatı bırakamıyorum elimden..vajiye koyduğum andaa elimi çekemiyorum apratattannn...belki başka bir set olursa daha rahat yapıp elimide bırakabilirim..yani aparatı koyuyum vajiyee sonra bastırıyorum elimle...sonraaa bir anda ıkınınca atıyorum içimden...yani ben böyle şeylerde yaşıyorummm..
Bencede arkadaslar aparati vajinin icinde beklettigimiz zaman aparatin kayip cikmasi aparattan aparata degisirmi yoksa bunun baska bi sebebimi var ltfn cvp vereblrmsnz merak ettm bnde:44:
dörtledim
ama koca kaciyor, mip mip deve kusu gibi ben kovaliyorum cakal gibi. acme roketleri hazir bekliyorum.
Canim bencede bi doktora gidip danis..
Tebrik ederim bu arada saglik içinde bebegini kucaklarsin ins
etme canım yine de doktora danış ama ilk zamanlar çok dikkatli olmak gerekiyor bebiş için.
doktorada utanıyom demeye ya of teşekkür ederim darısı sana olsun
bence egzersiz yapma. düşük ihtimali olabilir. hem madem hamilesin doktora görünmelisin mutlaka. seni doktorun yönlendirsin, egzersizi ona sormalısın. allah analı babalı büyütsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?