Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu konuyu ilk açan kaen yendimi acaba ve hala formda mı çok merak ediyorum bu kadar insana öncü olmuş saolsun

canım kazen forumun yöneticisi ve erkek, yanlış hatırlamıyorsam pınar sayın diye bir kız açmıştı bu konuyu o da yendi sanırım zaten başlardan oku şimdi çoğunun çocuğu var.

tebrikler, yuppiiiiiiiiiii!
Teşekkür ederim

Canimm cooook tebrik ederim saat farkiyla ayni mutlulugu yasadik sevincten deli gibiyim bu muydu yani beni yiyip bitiren egzersiz daha zormus yahu :))))
Tebrik ederim, hemen eskittin beni

ya teker teker gelin, şak şaka, çok mutluyum hepimizin adına

Sonunda

kızlar maşalllah size.başaracağınızı biliyorduk.sabah akşam bu haberi bekliyordum. çok şükür siz de kurtuldunuz.çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim çoooooooooooooooooook

Teşekkür edrim canım, en çok sen hırslandırdın beni...

kızlar maşallah size ya. 3 gelin birden tebrik ediyorum sizi.
Teşekkür edrim

kızlar hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim başka dert sıkıntı vermesin darısı tüm egzersizcilerin başına hadi kızlar durmayın vajiye ölüm vajili kimse kalmasın artık:):):)

Evet herkes egzersiz yapsın
tebrık ederımmm gozun aydınn

Teşekkür edrim, Allah razı olsun senden

tebrik ederim sizleride..Allah bundan baska dert vermesin ins...
Amin, Teşekkür ederim

Canlarım tebrik ediyorum sizi, çok sevindim.... Darısı bizim başımıza. Herkes gelin oluyor yavaş yavaş ben evde mi kaldım ne???? :) :) :)

Kemre en çok senin yenmeni istiyorum, lütfen hız ver egzersizlere

Kızlar lütfen vajili kimse kalmasın

Teşekkür edrim

Mesajını göremediğim atladığım varsa lütfen alınmasın, tebrik eden, bakıp dua eden, yardım etmeye çalışan kısaca herkese çok çok çok teşekkür ederim, başarı hikayemi yazıcam ama uzun olcak biraz, kafamı toplayayım da...

Son düzenleme:
cicekrose
cicekrose

Mesaj hakkım yok, özel mesajın ıcın tesekkur ederım.
Cnm benım, o kadar ıcten anlatmıssın kı senınle yasadım sankı.
O doktora da o para helal olmasın.
Haksız yere bunu kullanarak yaptıgı her tedavı fıtıl fıtıl burnundan gelsın.
Çok çok uzuldum.
Bir de herseyde aman doktora gıdın ıhmal etmeyın derler ama doktorların cogu bunlar gıbı.
Meslegın yuzkaraları.
Sen benım kocum olursan cok sveınırım gercekten..
Öpüyorum senı.
Allah ım baska dert gstermesın..

canım benım yaa bıraz sabırlı ol egzersızlerıne ara vermeden devam et en fazla 3 gun verıyorum sana sen hazırsın ben sana soyluyorum pes etme daha fazla sogumadan ara vermeden bıtsın artık canım...

hikayene bayıldım
boyle detaylı anlatman daha ılham verıcı olmus
sonu mutlu bıttıgı ıcın de ıcımde umut dolu
o gun hangı gun olacak ve ben de oldum dıyecegım ((

senay_mehmet

duru2020

deasseeb

sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

veracoft

kemre

nurbursa

cıcekrose GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

zealeaL GEİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

facar

aykurt

sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

yardım

el_van

papatya3459 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123: bebişimiz geliyooo

sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

rabisrabis GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

senem8183

panterrr

me_barut

ayselci

pusu

daaaamlaa

nazocan4538

candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:

arzu_mu

TEBRIKLER KIZLARRR

sAĞOLUN GARİP VE KARMAŞIK BŞİR DUYGU BANA DUA EDİN BURADA YENDİM tanımadıgım ınsnalr sayesnde sımdı her yenen bebıslerle gelıcek ıns we o zaman hepımız ortk konusu baska bı baslıkta buluscak Allahım ısteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda

inşallahcanım sende bızı unutma dualarında hamıllerın duası kabul olurmus

ben hıc bırınızı unutmam hep aklımda ınanın dualarımda herkes ...baska bı baslıkta hamılelk baslıgında paylasamadım bunu herkes burda cunku benım ıcın ozel olan :) hala bu sayfa ...alla sana da guzel bı bebıs nasıp etsın bızde ılk duyanlardan olalım :)

canımmm çok sevindimm setin gelmişşşş valla anlıyorum heyecanını o seti görünce benim bile egzersiz yapasım geldi rengarenkkkk :) reglden sonra hemen başla hergün hergün çalış veeee o listede senin de karşında gelin oldu yazsınnn çok istiyorummm yenmeniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…