- 29 Kasım 2009
- 2.432
- 65
- 163
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.381
bu konuyu ilk açan kaen yendimi acaba ve hala formda mı çok merak ediyorum bu kadar insana öncü olmuş saolsun
doktora gittim canım ama soramadım doktor sert ve ilgisizdi utanıyorumda sadece normal hayatına devam et dedi sağol güzel dileklerin için
doktora gittim canım ama soramadım doktor sert ve ilgisizdi utanıyorumda sadece normal hayatına devam et dedi sağol güzel dileklerin için
Teşekkür ederim
tebrikler, yuppiiiiiiiiiii!
Tebrik ederim, hemen eskittin beniCanimm cooook tebrik ederim saat farkiyla ayni mutlulugu yasadik sevincten deli gibiyim bu muydu yani beni yiyip bitiren egzersiz daha zormus yahu :))))
olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahh Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi yaa yuppiiiii duvağımı açabilirim artık Allahım Allahım sana şükürler olsunki karı koca olduk kendimce kolay bir pozisyon bulmuştum vee kaydı gitti hiç anlamadık hatta dedim acaba dışarı popo aramamı gitti yok ama içimdeydi:
yarın hikayemi ve başarımı adım adım yazacağım aşamayan kalmayacak başkada bişey demiyorum
kızlar maşalllah size.başaracağınızı biliyorduk.sabah akşam bu haberi bekliyordum. çok şükür siz de kurtuldunuz.çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook sevindim çoooooooooooooooooook
Teşekkür edrimkızlar maşallah size ya. 3 gelin birden tebrik ediyorum sizi.
kızlar hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum rabbim başka dert sıkıntı vermesin darısı tüm egzersizcilerin başına hadi kızlar durmayın vajiye ölüm vajili kimse kalmasın artık:):):)
Teşekkür edrim, Allah razı olsun sendentebrık ederımmm gozun aydınn
Amin, Teşekkür ederimtebrik ederim sizleride..Allah bundan baska dert vermesin ins...
Canlarım tebrik ediyorum sizi, çok sevindim.... Darısı bizim başımıza. Herkes gelin oluyor yavaş yavaş ben evde mi kaldım ne???? :) :) :)
Kızlar lütfen vajili kimse kalmasıntebrikler ya maşallahh ne bereketli bir gece ve ne berektli bir aymışşş Allahım devamının da getirsin de liste gelin oldularla dolup taşsınn yenemeyen kalmasın inşallah 19 mayısa kadar... çok sevindim sizin adınızaaaa okudukça sevindim okudukça sevindimmm :)
Teşekkür edrimYenen arakdaşları canı gönülden kutluyorum :))
Çok bereketli ay. bu mayıs ayı topikte vajili kimse kalmayacak inşallah
Hadi kızlar pamuk eller vajilere sakın pes etmeyin,, inanın yendikten sonra yaşanan mutluluğun eşi benzeri yok,, siz de sıkın biraz dişinizi ve yenin şu vajiyi...
Kızlarr merhaba...
Böyle okudukca yazılanları ne kadar da mutlu oluyorum anlatam sizlere...heralde bir ben kaldımm eskilerden(neredeyse 2 ay olucak forumla tanışalı...
herkese canı gönülden yürekten tüm samimiyetimle tebrik ediyorum..Allahım hepinize bir ömür mutluluk nasip etsin inşallah...allahım benide en kısa zamanda bu dertten kurtarsın inşallah...
Kızlar düşündüm taşındım benim dilatörlerim 4 boy geçmiş sayfalarda resimlerini paylaşmıştım bikaç gün önce, şimdi ben ilk 2 boyu yani 5,5 ve 7 cm olanı hiç kullanmıyorum ama 3.ve 4.boy hala lazım olur bana alışana dek egzersiz yaparım.
Ama ilk 2 boyu kulak çöpü yada mum yapamayanlara benim gibi içi kıyılanlara yani isteyene gönderebilirim işi bitince bana geri göndermek yada benim yönlendirdiğim kişiye göndermek şartıyla
hijyen açısından içiniz rahat olsun bende sadece 1.boyu dr.dan getirdim 2. boy başka birinden geldi zaten rengi değişik:) pürüzsüz plastikler sabunlu suyla yıkayınca pırıl pırıl oluyorlar.
isteyen olursa lütfen yazsın başlık bölümüne adımı yazsınki görmemezlik etmeyim
başlangış için 5,5 cm çok ideal zaten dr. bile onunla başlıyor ilk göze büyük gelse bile şimdi bana sinek vızırtısı gibi geliyor kuru bile giriyor kenarda duruyorlar uzun zamandır onlarla çalışmıyorum birinin işini görürse çok sevinirim yani gerisini siz düşünün
Kızlar hamileymişim beta 206
tebrık ederım canım gozun aydın rbbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Ay canim tebrik ederimmmmmmmmmm sonunda kavustun bebegine.. Rabbim saglik içinde kucagina almayi nasip etsin..
amın nılay hepınız dua edın ıns saglıklı sıhhtlı bı surec ve dogum olur ınsallah hepınıze nasıp etsın rabbım
inşallahcanım sende bızı unutma dualarında hamıllerın duası kabul olurmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?