Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canimmm tebriklerrr insallah sagsalim kucagina alirsin bebeginii.. ne zmn yendin canimm alistin mi iliskiyee oyle mi hamile kaldinnn?

egzersizle 3 haftada yendım allaha sukur ama azım ettım 3 parmöaga kısa surede gectım buradakı arklar sayesınde sonra yendım ve ılsıklerde kasmadım herkesınd edıgı gıbı asla acı yok acı orada degıl beyınde ! ben de herkes gıbı partmak bıle degdıremem dıyordum hamılelerı gorunce mıllet nasıl basarıyor dıyordum hamılelegı gec ılıskıyı ..ılşskıye gırmeyı basarrsan kı kolaymıs azmedersen allah ona alacak enfes yıyecek ekmek nasıp ettıyse oluyoms demek hepınız dualrımdasınız

canım benım saol allah razı olsun

aminn ınsallah bırgun allah banada nasıp ederse tabıkıde ılk burda paylasıcam vajıyı yendıgımde burada paylastıgım gıbı...

canimmm tebriklerrr insallah sagsalim kucagina alirsin bebeginii.. ne zmn yendin canimm alistin mi iliskiyee oyle mi hamile kaldinnn?

canım 3. deneme nasıldıı ben bugün denemek istiyorum tabi eşimde müsait olursa.. şimdiye kadar hazırlıksız oldu ama en bunun biraz daha doğal olmasını istiyorum ve egzersiz yapmadan olsun istiyorum sen egzersiz yaptın mı 3. den önce..

sana da once bu hastalıgı yenmeyı sonra ıstedıgın zaman bebısı bnasıp etsın sen de hakednlerdensın sela ya cok sevındım duycnca sana da ole olucak sende cok poztfsın azımlısın

çok tskr ederim tatlimmmm Bunu duymak çok güzel ins bende yenerim.. artik pozitifim.. Bu pozitiflik egzersiz süremi dahada hizlandirir umarim..
Herhalde suan tedirginsin canim dua edin vs yazmisin tatlimmm ins çok saglikli, sorunsuz bi hamilelik geçirirsin Allah herdaim yardimcin olsun.. Bebis geliyo annesii

Ayrica ' sımdı her yenen bebıslerle gelıcek ıns we o zaman hepımız ortk konusu baska bı baslıkta buluscak ' cümlende çok hosuma gitti sanki bi aile olmusuz gibi.. ortak konularimizin olmasi çok güzel apayri bi deger tasiyo gerçekten Rabbim her isteyene en kisa zamanda nasip eder bu mutlulugu ins

canım bişey sorucam bunu yendikten hemen sonramı hamile kalsın

casnımm ben istiyorummm

Evet evet geldilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr çok sirinler gerçektende hiç korkmadim ya öyle bi yapmislarki herh korkularimizi alsinlar diye rengarenk yumusak.. reglim bitsin dedigin gibi hergun çalisacam.. tahminm 11. inde bitecek ve tam 1 haftam olcak egzersiz için.. olmasada mayista yenmek istiyorum neticede 5. ay bu bereketli aya bende katilmak istiyorum Allahim herkese nasip etsin yenmeyiiii

ben ıkı parmaktan sonra esımle deneme yaptım olmadı basarısız olduk moralımı bozmadım o sehır dısındayken uc parmaga egctım we ucle deneme yaptım geldıgınde denedık oldu bazen basarısız denemelerde oldu ama moralımı bozmadım kızlar hersey elınızde olacak dersenız oluyor olacak dıyın ama demoralıze olan bı yapınız warsa 3 parmktan sıonra ılskıyı deneyın derım ama bazılarıda 2 den sonra yenmıs ben 3 parmak sonrası yendım

kıslarrr reglimin son günü...allahım hepimizin herşeyi gönlünce versin inşallahç...eşim bugün mesaide öylee bir gecedeyim işte....boş boşşş....

ben ikinci de egzersiz yapmamistim dün egzersiz yaptim ama hemen sokamadim sonra biraz ugrastik sonra girdi... yani vajii gene eski haline dönmüstü o kdr esnek deildi normal haliydi ama girdi sonra zar zor...

benımde bazen oyle oluyordu basa dondugumu hıssedıyorum elımın ıcerde uystugunu hıssedıyorudm sıkmaktan elımı sımsıkı saran bı et gıbı ama gerckten ılşkı egzersızden daha kolay bılıyorum adapte ol rahat ol cumlelerı oyle soguk oyle bılmıs ve oyle uzak gelıyor kı heımız duymaktan basıt nasıhtler oldugunu dusunmekten bıktık ama egzersızın suresı bıle onemlı degıl bılıomsunuz beyın de bıtıo ben oyle saatlerce ıcımde tutmadım parmagımı ama ıkıden sonra ıkıyı alan 3 ude alır dedım arkdslar 4 le yapan war dusunun ordakı yapıyı..aslında sorun vajınusmusla beraber yon bulmaktada bazen basarısız olmak oda ınsanı fızıken we ruhen yoruyor nolur hayatlarınızı ertelemeyın acısada zorlasada tahrıs etmeden usuluınce hıjyen sartlarından fızıksel engelı olmayan doktra gorunen herkes egzersıze baslasın baslayan devm etsın ertelemesın..Bunun ne oldugunu yasayan bılır kuru nasıhatle atlatılcak bısey deıgl bu Hepınızın gonlunden gecenı wersın Allah

ben ikinci de egzersiz yapmamistim dün egzersiz yaptim ama hemen sokamadim sonra biraz ugrastik sonra girdi... yani vajii gene eski haline dönmüstü o kdr esnek deildi normal haliydi ama girdi sonra zar zor...

hala kasıyoruz kendimizi... ben yenenlere kızıyordum hep ( yani içimden şimdi onlardan özür diliyorum ) 3. nasıl olcak 5. nasıl olcak diye soranlara yani.. ama korku henüz gitmedi bende. nolur kızlar egzersizciler kızmayın bana ama insan tedirgin oluyor ilklerde. umarım biz de zamanla alışıcaz kasmamaya.. bugün egzersizsiz deneme yapıcam.. umarım olur dua edin bu deneme benim için çok önemli...

amin canım benimmm dualarımın en başında sen ve deaseeb var tabi diğer egzersizcilere de ediyorum ama size torpil geçiyorum azcık :) bu derdi çeken kimse kalmasın yaa inşallahh...

aynen canim hala kasıyoruz ve korkuyoruzz... alismamiz lazimm... belki 20. 30. denemeden sonra alisicazz... belki daha az... insallah en kisa zamanda alisiriz yaa... bende tedirgin oluyorum yapacagimiz zaman... 3.zar zor oldu ama oldu sonunda... yarin gene denicez insallah daha kolay olurr... sanada kolay gelsin canimm insallah sorunsuz olur hersey...

Canim umarim olur.. tedirgin olma, olumlu düsün.. olmicak ihtimalini vermeden rahat olmaya çalis.. Dualarim seninle güzel haberlerle döneceksin biliyorum

sağolasın canım inşallah sorun olmazz alışırız en kısa zamanda.. bu aşamaya geldik ya aslında buna da çok çok şükürr...

Canim umarim olur.. tedirgin olma, olumlu düsün.. olmicak ihtimalini vermeden rahat olmaya çalis.. Dualarim seninle güzel haberlerle döneceksin biliyorum

inşallah canımm olmicak giibi gelmiyor aslında tamam olumlu düşünücemmmm olacak olacakkk inşallahhh çok sağol elvanımmmm duaların içinnn..

canim sen yeneli ne kadar oldu ve kac kere denediniz ?

5 gün oldu canım ama arada sistit oldum ben deneyemedik 2 gün.. 2 kez denedik işte 1. de aparatı beklettim içimde sonra hemen deneme yaptık çok rahattı 2.de zorlanmıştım biraz öncesinde azcık 2-3 dk egzersiz yapmıştım bunu da egzersizsiz yapmak istiyorum..

git geller nasil canim yapabiliormusun ? yada esin b...salana kdr dayanabiliormusun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…