- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.401
canimmm tebriklerrr insallah sagsalim kucagina alirsin bebeginii.. ne zmn yendin canimm alistin mi iliskiyee oyle mi hamile kaldinnn?
ben hıc bırınızı unutmamhep aklımda ınanın dualarımda herkes ...baska bı baslıkta hamılelk baslıgında paylasamadım bunu herkes burda cunku benım ıcın ozel olan :) hala bu sayfa ...alla sana da guzel bı bebıs nasıp etsın bızde ılk duyanlardan olalım :)
canimmm tebriklerrr insallah sagsalim kucagina alirsin bebeginii.. ne zmn yendin canimm alistin mi iliskiyee oyle mi hamile kaldinnn?
sana da once bu hastalıgı yenmeyı sonra ıstedıgın zaman bebısı bnasıp etsın sen de hakednlerdensın sela ya cok sevındım duycnca sana da ole olucak sende cok poztfsın azımlısın
sAĞOLUN GARİP VE KARMAŞIK BŞİR DUYGU BANA DUA EDİN BURADA YENDİM tanımadıgım ınsnalr sayesnde sımdı her yenen bebıslerle gelıcek ıns we o zaman hepımız ortk konusu baska bı baslıkta buluscakAllahım ısteyen herkese nasıp etsın en kısa zamanda
Kızlar düşündüm taşındım benim dilatörlerim 4 boy geçmiş sayfalarda resimlerini paylaşmıştım bikaç gün önce, şimdi ben ilk 2 boyu yani 5,5 ve 7 cm olanı hiç kullanmıyorum ama 3.ve 4.boy hala lazım olur bana alışana dek egzersiz yaparım.
Ama ilk 2 boyu kulak çöpü yada mum yapamayanlara benim gibi içi kıyılanlara yani isteyene gönderebilirim işi bitince bana geri göndermek yada benim yönlendirdiğim kişiye göndermek şartıyla
hijyen açısından içiniz rahat olsun bende sadece 1.boyu dr.dan getirdim 2. boy başka birinden geldi zaten rengi değişik:) pürüzsüz plastikler sabunlu suyla yıkayınca pırıl pırıl oluyorlar.
isteyen olursa lütfen yazsın başlık bölümüne adımı yazsınki görmemezlik etmeyim
başlangış için 5,5 cm çok ideal zaten dr. bile onunla başlıyor ilk göze büyük gelse bile şimdi bana sinek vızırtısı gibi geliyor kuru bile giriyor kenarda duruyorlar uzun zamandır onlarla çalışmıyorum birinin işini görürse çok sevinirim yani gerisini siz düşünün
Kızlar hamileymişim beta 206
canımmm çok sevindimm setin gelmişşşş valla anlıyorum heyecanını o seti görünce benim bile egzersiz yapasım geldi rengarenkkkk :) reglden sonra hemen başla hergün hergün çalış veeee o listede senin de karşında gelin oldu yazsınnn çok istiyorummm yenmeniiii
canım 3. deneme nasıldıı ben bugün denemek istiyorum tabi eşimde müsait olursa.. şimdiye kadar hazırlıksız oldu ama en bunun biraz daha doğal olmasını istiyorum ve egzersiz yapmadan olsun istiyorum sen egzersiz yaptın mı 3. den önce..
canım 3. deneme nasıldıı ben bugün denemek istiyorum tabi eşimde müsait olursa.. şimdiye kadar hazırlıksız oldu ama en bunun biraz daha doğal olmasını istiyorum ve egzersiz yapmadan olsun istiyorum sen egzersiz yaptın mı 3. den önce..
ben ikinci de egzersiz yapmamistim dün egzersiz yaptim ama hemen sokamadim sonra biraz ugrastik sonra girdi... yani vajii gene eski haline dönmüstü o kdr esnek deildi normal haliydi ama girdi sonra zar zor...
Evet evet geldilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrçok sirinler gerçektende hiç korkmadim ya öyle bi yapmislarki herh korkularimizi alsinlar diye rengarenk yumusak.. reglim bitsin dedigin gibi hergun çalisacam.. tahminm 11. inde bitecek ve tam 1 haftam olcak egzersiz için.. olmasada mayista yenmek istiyorum neticede 5. ay bu bereketli aya bende katilmak istiyorum Allahim herkese nasip etsin yenmeyiiii
hala kasıyoruz kendimizi... ben yenenlere kızıyordum hep ( yani içimden şimdi onlardan özür diliyorum ) 3. nasıl olcak 5. nasıl olcak diye soranlara yani.. ama korku henüz gitmedi bende. nolur kızlar egzersizciler kızmayın bana ama insan tedirgin oluyor ilklerde. umarım biz de zamanla alışıcaz kasmamaya.. bugün egzersizsiz deneme yapıcam.. umarım olur dua edin bu deneme benim için çok önemli...
hala kasıyoruz kendimizi... ben yenenlere kızıyordum hep ( yani içimden şimdi onlardan özür diliyorum ) 3. nasıl olcak 5. nasıl olcak diye soranlara yani.. ama korku henüz gitmedi bende. nolur kızlar egzersizciler kızmayın bana ama insan tedirgin oluyor ilklerde. umarım biz de zamanla alışıcaz kasmamaya.. bugün egzersizsiz deneme yapıcam.. umarım olur dua edin bu deneme benim için çok önemli...
sağolasın canım inşallah sorun olmazz alışırız en kısa zamanda.. bu aşamaya geldik ya aslında buna da çok çok şükürr...aynen canim hala kasıyoruz ve korkuyoruzz... alismamiz lazimm... belki 20. 30. denemeden sonra alisicazz... belki daha az... insallah en kisa zamanda alisiriz yaa... bende tedirgin oluyorum yapacagimiz zaman... 3.zar zor oldu ama oldu sonunda... yarin gene denicez insallah daha kolay olurr... sanada kolay gelsin canimm insallah sorunsuz olur hersey...
Canim umarim olur.. tedirgin olma, olumlu düsün.. olmicak ihtimalini vermeden rahat olmaya çalis.. Dualarim seninle güzel haberlerle döneceksin biliyorum
canim sen yeneli ne kadar oldu ve kac kere denediniz ?
5 gün oldu canım ama arada sistit oldum ben deneyemedik 2 gün.. 2 kez denedik işte 1. de aparatı beklettim içimde sonra hemen deneme yaptık çok rahattı 2.de zorlanmıştım biraz öncesinde azcık 2-3 dk egzersiz yapmıştım bunu da egzersizsiz yapmak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?