- 29 Ocak 2012
- 2.459
- 1.227
- 373
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.421
git geller nasil canim yapabiliormusun ? yada esin b...salana kdr dayanabiliormusun?
git gel birincide rahattı ikincide okadar rahat olmasamda dayanabildim b...lana kadar..
casnımm ben istiyorummm
sana da once bu hastalıgı yenmeyı sonra ıstedıgın zaman bebısı bnasıp etsın sen de hakednlerdensın sela ya cok sevındım duycnca sana da ole olucak sende cok poztfsın azımlısın
hmm iyi canimm benimde ilk yaptigimda daha rahatti ikincide daha zordu hele ücüncüde daha zor olduu... acaba jeli mi az kullandik ondan olabilir... normal insanlar jelsiz yapiyor nasil yapior yaaa...
hele biz bi egzersizsiz normali başaralım sıra ona da gelir canım. bu arada 3. olmadı eşim ser..şmedi offf bi de bu sorunumuz var ya adam hala kaygılı ne kaygısı varsa millet yatakta se...şir biz dövüşüyoruz tartışıyoruz şunu şöyle yaptın kafamı acıttın buramı acıttın ha bunları ben demiyorum eşim diyor... hayra yoruyorum ama moralim de sıfırlandı...
canim ayni bizim durumm... sertlesme sorunu hepimizin esinde var demekkii... onlarda daha alisamadi napsin... bizde denerken tartisioz yatakta sen şöyle yapmadin sen şöyle yaptin diyee... bu sefer ikimizde sinir oluyoruz sertlik hepten gidiyorrr... on sevismeyi uzun tutmak lazim canimm... sonra jel sürüp hemen denemek lazim...
Offf biz on gun filan deneyemicez evde degiliz yarin yola cikcaz geldikten sonra da regl. On sev..sme bence cok onemli degil o esnada olaya odaklanmak onemli benimki de tatli caninin derdinde. Bizde sinirden olmadi ya gereksiz tartismalar. Hayyirlisi dicem artik...
Deneme yapamayiz canim kayinvalidemlere gidicez ve yattigimiz odanin anahtari yok arti banyo filan anlasilir. Artik on gun beklicem insallah su ser..lesme sorunu yakamizi birakir bu durumu yasayanlarin... Hayirlisiyla...gittigin yerde denemeye calis canim biliorum zor olur ama hiç deilse denersin... insallah en kisa zamanda olur 3.denemen canimm.. hayirlisi sıkma canini..
hele biz bi egzersizsiz normali başaralım sıra ona da gelir canım. bu arada 3. olmadı eşim ser..şmedi offf bi de bu sorunumuz var ya adam hala kaygılı ne kaygısı varsa millet yatakta se...şir biz dövüşüyoruz tartışıyoruz şunu şöyle yaptın kafamı acıttın buramı acıttın ha bunları ben demiyorum eşim diyor... hayra yoruyorum ama moralim de sıfırlandı...
Deneme yapamayiz canim kayinvalidemlere gidicez ve yattigimiz odanin anahtari yok arti banyo filan anlasilir. Artik on gun beklicem insallah su ser..lesme sorunu yakamizi birakir bu durumu yasayanlarin... Hayirlisiyla...
benzer seyler, en son odaya sinek girmis bana kizyor, bunu niye soktun buraya diye. davetiye yolladim sanki buyur gel diye. sinek cikmadan yapmazmis, kedi miyim ben?
sonra jeli soguk bulur, odayi sicak. bahane cok. ama kacamaz elimden, yakalarsam muck muck.
hikaye için ellerine sağlık, çok güzel yazmışsın. senin yazdığın pozisyonu burda anlattım sanıyordum ben, zealea söyleyince çok üzüldüm açıkça yazmadığıma. belki eskilerde yazdım, gerilerde kaldı. ama dediğin gibi o pozisyon çok işe yarıyor. bana popoyu kaldırmayı snowflaken söylemişti, önceleri yapmadım, daha çok kasarım diye. ama sonra bir gün aynada gördüm yerleşmeye çalışırken, bi baktım o halde vajina daha çok açılıyor, öyle aparat yerleştirdim, hiç takılmadan kolayca girdi. yendiğim gün de altta öyle aldım, gerçekten çok kullanışlı bir pozisyon :))) sen özelden yazayım demişsin, başarı hikayende de çok güzel anlatmışsın zaten. gizliden okuyanlara ve özel mesaj atamayanlara yardımı olur diye bir kez daha yazayım istedim ben.
yatağa uzanın başınızda, belinizde yastık olmasın. dizleri kırıp kendinize doğru çekin, ayaklar yatağa bassın. ayaklardan güç alıp popoyu hafifçe kaldırın. işte bu, bu kadar kolay. böyle yapınca içerdeki o açı, takıldığımız yer, viraj düzeliyor, eşinize de birazcık popoya doğru itmek kalıyor sadece. bacaklarınızı açabildiğiniz kadar açın, bunu egzersiz yaparken ayna kullanıyorsanız aynaya bakarak yapın. içerde bir kısmın popoyu kaldırınca yukarı kaydığını göreceksiniz. ben bunu gördükten sonra kalın aparatları hep bu şekilde yerleştirip sonra popoyu indirip bekleyerek yaptım. denemede de bunu kullanabilirsiniz, bizim sorunumuz girişte olduğu için girişi kolaylaştıran bir pozisyon bu. herkese faydası olur umarım. çiçekrose un dediği gibi herkes yensin vajiyi bu pozisyonla
belki yardıma ihtiyacı olan olur tekrar yazıyorum bana özel msj atabilirsiniz...
bana atarmısın cnm
ne bela bir dertmiş uyutmadı yarın işte ne yapacaksammya kendimi çok kötü hissediyorum bağıra çağıra kırıp döke ağlayasım var off :2:
Canim hayirdir ne oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?