- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.441
3. denemeyi yapacaktık denedik ama beyefendi tartışmaktan se...leşemedi ve olmadı. ya ben çabalıyorum o saçma sapan nedenlerle bana kızıyo e haliyle de olmadı... bir buçuk saattir uyumaya çalışıyorum ama uyuyamadım da mışıl mışıl uyuyo beyefendinin umrunda değil
benzer seyler, en son odaya sinek girmis bana kizyor, bunu niye soktun buraya diye. davetiye yolladim sanki buyur gel diye. sinek cikmadan yapmazmis, kedi miyim ben?
sonra jeli soguk bulur, odayi sicak. bahane cok. ama kacamaz elimden, yakalarsam muck muck.
3. denemeyi yapacaktık denedik ama beyefendi tartışmaktan se...leşemedi ve olmadı. ya ben çabalıyorum o saçma sapan nedenlerle bana kızıyo e haliyle de olmadı... bir buçuk saattir uyumaya çalışıyorum ama uyuyamadım da mışıl mışıl uyuyo beyefendinin umrunda değil
Gunaydinlar kizlar.
brn bir sey soracagim,siz ilk denemenizden kac gun sonra ikinci denemeyi yaptiniz?
esim yendigimiz gecenin sabahi tekrar deneyelim dedi daha cok erken nolur nolmaz dedim istemedim. dun aksam yine deneyelim dedi ama ben korktumolmayisindan korkmuyorum aslinda. hani bi yerinizi vurursunuz csniniz yanar sonra oraya dikkat edersiniz ya ayni bende oyle hissediyorum su anda offf yendikten sonradida ayri bi stres Allah yardimcimiz olsun
Kızlar hamileymişim beta 206
Canim bu yazdigini bugun evi supururken dusundum inanir misin. bu konuda eslerin tutumu cok ama cok onemli. sizi cesaretlendirmeli ve yapabileceginize inanmali. benim esimde hep arastirirdi bu konuyu bana anlatirdi bunlari bunlari yapmamiz gerekiyor,soyle davranirsak daha iyi olur diye. ve en onemlisi esim bana hic senin sorunun demedi bizim sorunumuz dedi. ben egzersiz yaparken hep basimda bekledi. yani kisaca benim bunu yenmemde esimin katkisi cok buyuk. hatta denerken bana anne olacaksin askim bunun icin dayan derdi...
Canim gecmis olsun. Allah yardimcin olsun insallah...
canım tedırgınlıgını anlıyorum ama daha fazla bekletme esını
ben sabahında 2.denemeyı yapmıstım ve hıc ara vermedım bır sure o da esımden dolayı vermıstım hıc tedırgın olma devam etkı ıcın daha da rahatlasın yendıgınıe ınan artık:)
Diyorum ya canim olmayacagindan korkmuyorum hani hep cevremizden duyariz ya ilk geceden sonra bi kac gun ara verilmeli diye ben sanirim birazda onun etkisindeyim. belli bu aksam deneriz,bakalim hayirlisi...
Diyorum ya canim olmayacagindan korkmuyorum hani hep cevremizden duyariz ya ilk geceden sonra bi kac gun ara verilmeli diye ben sanirim birazda onun etkisindeyim. belli bu aksam deneriz,bakalim hayirlisi...
Günaydın Kıslar...
herkese hayırlım günler,iyi çalışmalar diliyorum...ayrıca vajinusmussuz günler....
senay_mehmet
duru2020
deasseeb
sela1 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
veracoft
kemre
nurbursa
cıcekrose GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
zealeaL GEİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
facar
aykurt
sessızcekımsesızce GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
yardım
el_van
papatya3459 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123: bebişimiz geliyooo
sugar_lale85 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
rabisrabis GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
senem8183
panterrr
me_barut
ayselci
pusu
daaaamlaa
nazocan4538
candy_34 GELİN OLDUUU:123::123::123::123::123:
arzu_mu
TEBRIKLER KIZLARRR
günaydın, 10453.sayfada yazdım sana bi bakarmısın ona göre bugün kargo çıkarayım sana
canım kazen forumun yöneticisi ve erkek, yanlış hatırlamıyorsam pınar sayın diye bir kız açmıştı bu konuyu o da yendi sanırım zaten başlardan oku şimdi çoğunun çocuğu var.
Canimm masallah sana harika gidiyorsun. valla supersin 4.desin demek harika!oleyyy artık bende listedeyim 4. dilatörüde yaptım sıra sonuncuda ayy inşallah 19 mayısa yetişir :129:
Tahris fslan olmadida ben iste cok pimpirikliyim gicik oluyorum kendime! tesekkur ederim canim ilgin icin. o zaman ne diyoruz durmak yok,yola devam :)anladım cnm yanı ılk geceden tahrıs fln olduysa dıye sanırım bekle dıyorlar ama bız egzersız yapıgımızdan bırcogumuz oyle bır sorunla karsılasmadı senın 2. gunun zaten aravermeden devamm:)
rabisciğim devam et.hani etrafımızdakiler cinselliği çok korkunç anlatıyolardı.ne kadar istersen yap sen istediğin sürece ama istemessen yapma.korkma bişey olmaz anlattığınıza göre o aparatlar daha sert.
evet selacım erkekler sabahları daha iyi oluyo fırsatı kaçırma.yakalayınca hemen öpeceksin affetmek yokkkkkk
canım sana özelden mesaj attım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?