Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cnm özele bakarmisin..

keşke ben de senin kadar olumlu düşünebilsem canım...

canım bu kadar aceleci olmayın.onca zaman onlar bizi çektiler.şimdi bellirili bi dönem için(adepte dönemi) için sen onu çekecen.biraz zamn tanıyın yeni yendiniz hele bi onun huzurunu yaşayın.herşey bir anda yerine oturmuyor.çektikleriniz kolay şeyler değildi

Gunaydinlar kizlar.
brn bir sey soracagim,siz ilk denemenizden kac gun sonra ikinci denemeyi yaptiniz?
esim yendigimiz gecenin sabahi tekrar deneyelim dedi daha cok erken nolur nolmaz dedim istemedim. dun aksam yine deneyelim dedi ama ben korktum olmayisindan korkmuyorum aslinda. hani bi yerinizi vurursunuz csniniz yanar sonra oraya dikkat edersiniz ya ayni bende oyle hissediyorum su anda offf yendikten sonradida ayri bi stres Allah yardimcimiz olsun

canım tedırgınlıgını anlıyorum ama daha fazla bekletme esını
ben sabahında 2.denemeyı yapmıstım ve hıc ara vermedım bır sure o da esımden dolayı vermıstım hıc tedırgın olma devam etkı ıcın daha da rahatlasın yendıgınıe ınan artık:)

amin..tesekkür ederim cok saol...benm eşimde cok anlayıslı bu konuda hakkını yiyemem...bana en ufak kötü bir sözü olmadı..sıkıldgı bunaldgı zamanlarda bile hep kendini tuttu...umarm artık bende hem kendimi hem onu mutlu edebilirm..sanrm regl olucam (

Son düzenleme:

Diyorum ya canim olmayacagindan korkmuyorum hani hep cevremizden duyariz ya ilk geceden sonra bi kac gun ara verilmeli diye ben sanirim birazda onun etkisindeyim. belli bu aksam deneriz,bakalim hayirlisi...

Diyorum ya canim olmayacagindan korkmuyorum hani hep cevremizden duyariz ya ilk geceden sonra bi kac gun ara verilmeli diye ben sanirim birazda onun etkisindeyim. belli bu aksam deneriz,bakalim hayirlisi...

anladım cnm yanı ılk geceden tahrıs fln olduysa dıye sanırım bekle dıyorlar ama bız egzersız yapıgımızdan bırcogumuz oyle bır sorunla karsılasmadı senın 2. gunun zaten aravermeden devamm:)

kuzuuuum!! bu kadar moral bozma canım benim. ben bu sorun yüzünden hastalığı yenemiyordum neredeyse biliyorsun. eşinin üstüne gitme, çok takıyorlar bunu. bizim ağlaştığımız geceyi hatırla, biz hastalığımıza ağlıyoruz ama onlar daha da başkalaşıyor, hayatlarından vazgeçecek hale geliyorlar. sen sabret, zamanla düzelecektir. bak biz salı günü denedik gene olmadı ama yapacak bir şey yok. bir kere oldu nasıl olsa sonra gene olacaktır. hafta sonu deneyeceğiz artık. bir de sebebini bilmiyorum ama sabahları daha iyi oluyorlar bu konuda. bu sabah denemek istedi mesela ama gözümü bile açamıyorum o saatte de benim halim olmuyo, istemedim (( sabredip istesem iyi olurdu belki ama napiim, daha kendime gelmemişim, içime bir şey almak beni korkuttu :)) eğer sen sabahları benim gibi sorun yaşamıyorsan sabahları deneyin, sertlik ilaç içmiş kadar iyi oluyor. erkeklerde böyle bir durum var, bilimsel olarak da kanıtlanmış (sabahın köründe eşim söyledi bana bunu ). bize ters ama napalım, başa gelen çekilir :))

dertleşmek istersen her zaman burdayım. özelden de msn istersen msnden de yazabilirsin. üzme tatlı canını, azıcık sabır.

rabisciğim devam et.hani etrafımızdakiler cinselliği çok korkunç anlatıyolardı.ne kadar istersen yap sen istediğin sürece ama istemessen yapma.korkma bişey olmaz anlattığınıza göre o aparatlar daha sert.

oleyyy artık bende listedeyim 4. dilatörüde yaptım sıra sonuncuda ayy inşallah 19 mayısa yetişir :129:

canım kazen forumun yöneticisi ve erkek, yanlış hatırlamıyorsam pınar sayın diye bir kız açmıştı bu konuyu o da yendi sanırım zaten başlardan oku şimdi çoğunun çocuğu var.

hımmm burası kadınlar kulübü olunca hiç aklma gelmemişti erkek oluca :) tşkler bilgilendirdiğin için sazanlık yaptım sanırım

oleyyy artık bende listedeyim 4. dilatörüde yaptım sıra sonuncuda ayy inşallah 19 mayısa yetişir :129:
Canimm masallah sana harika gidiyorsun. valla supersin 4.desin demek harika!
anladım cnm yanı ılk geceden tahrıs fln olduysa dıye sanırım bekle dıyorlar ama bız egzersız yapıgımızdan bırcogumuz oyle bır sorunla karsılasmadı senın 2. gunun zaten aravermeden devamm:)
Tahris fslan olmadida ben iste cok pimpirikliyim gicik oluyorum kendime! tesekkur ederim canim ilgin icin. o zaman ne diyoruz durmak yok,yola devam :)

Evet,aparatlar cok sert ve onu iceride daha fazla hissediyorsun yani daha fazla baski yapiyor. gercegi aparattan cok daha kolay... cok pis gaza geldim,aksam hemen deneyecegim :)))

canım sana özelden mesaj attım.

okudumda bağlantım zayıf olduğu için gönderemedim cvbı bide burdan denicem, cmlerini forward ederek istedğin yazıda belirttim ilk 2 boyu artk ihtiyacm olmadğı için göndericem 5,5 ve 7, cm ler ama senin bunlara hiiç ihtiyacın yok aşma safhasındaymışsın baksana=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…