Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canım benimm...ben 9-10-11-12 cm dilatörü olan arkadaşlardan istiyorummm...eğer işi bitipte vermek isteyen olursa çok memnun olurumm...çok teşekkürler..

evet canım benimm...ben 9-10-11-12 cm dilatörü olan arkadaşlardan istiyorummm...eğer işi bitipte vermek isteyen olursa çok memnun olurumm...çok teşekkürler..

işine karışmak istemem ama 11den daha büyütmezsen ileride sıkıntı çekmezsin bollaşırsa bide vaji daraltmayla uğraşırsın=) bikaç sayfa geride sela ve benim bahsettiğim popo havada pozsiyonu denermisin önce aparatınla dene kayıp gittiğini görünce benim gibi penis için güven gelir ben de 10cm ile çalışırken neredeyse 10gün pozsiyon yüzünden başaramadım ve hatta ben de dilatör ölçüsü büyütmekle kafamı sürekli yoruyordum halbuki alakası yokmuş hatta penis 13cm çevresi, dilatörüm 10 cm idi, dilatörden daha rahat oldu penis, sanırım herkesin dediği gibi aparatlarımız sert ve penis ona oranla daha şekil alabilen bir yapı olması

şimdi haz almak önemli değil hatta sıralamamızda bile yok ama belki aylar belki yıllar sonra bizim için de önemli olacak haz almak o açıdan yazdım yanlış anlama lütfen

Son düzenleme:

evet canım benim en büyük sorunum sanırım pozisyon...((888

şimdi ben yeni yendim herkes de aynı pozsiyonda rahat edecek diye birşey yok ben çok rahat yaptım o pozisyonda, ama dilatör büyütmek yerine snowflakenden, gülsevdamdan ya da adı aklıma gelmeyen yenen ve tecrübeli arkdaşlardan pozisyon desteği al lütfen yenmen an meselesi baksana

ben de gece iki yumos denemeden sonra sabah kuytuda kistirdim. öyle dörtledim yoksa vah vahlaniyordum simdi.

Ilk denemenizden sonra ikincisi hemen ertesi sabah mi oldu? Sorun yasadin mi peki? Ayy kizlar yenmek icin yaptigim aparatlari gorseniz sok olurdunuz o kadar cesaretliydim. ama simdi ikinciye cesaret edemiyorum bir turlu. nasil bi seyim ben ya kizlar esim istesede deneme yapsak diyor benim esim istiyor ben tirsiyorum. hayir ilk denemede aci falanda olmadi ki ikinciye korkmama sebep olsun. sadece offfff diyorum...

Canim sen senin ustte oldugun esine sirtin donuk pozisyonda denedin mi? ben bu pozisyonda yendim ve inanilmaz kolay oldu hicbir sey anlamadim. bi de boyle denesen? birde canim sanirim sen cok sık denemiyorsun eger bi engel yoksa her firsatta dene. denedikce daha cok hirs yapiyorsun. kendine gore rahat pozisyonlar kesfediyorsun. bitti artik sen yenmeye cok yakinsin. Allah yardimcin olsun...

her gün düzenli egzersiz yapiodun di mi? mikiyi de dilatör say iste. korkma, yap ikiyi rahatla. kacio esim, yorgunmus, sinek varmis vb. 2 günde 1 bizde durumlar.:26:

rabisrabis
Canimm masallah sana harika gidiyorsun. valla supersin 4.desin demek harika!

evet canım 4. deyim ama tam rahat olana kadar yapıcam yine bu akşam yalnız bi sorunum var çıkarırken çok orlanıyorum ve sanki dilatör sıkışmış gibi hissediyorum kasmadığımı düşünüyorum çünkü çıkarırken ıkınıyorum buna rağmen or oluyo çıkması gelgit yapma nasıı olcakki bu durumda :26:

Bisey sorabilirmiyim vaji bukadar cabuk bollasabiliyomu ya benim 6. aparat 11 cmden baslayip 13cm e kadar iniyo.. ama sonuncusuna pekte gerek yok gibime geliyo.. cunku cok buyuk ve uzun.. acikcasi vajinin bollasmasindanda korkuyrum.. 5. aparat ise 9cm basliyo 10 kusur cme iniyo bununla yenebilirim diye inanmak istiyorum.. bahsettigin pozisyonla ve aparat daha sert daha zor p..s daha kolay oluyo soylentileri bana cesaret verdi..

kızlara katılıyorum, yenmeye çok yakınsın. çiçek in dediği gibi aparatı büyütmek yerine pozisyonunu bulmaya çalış, ben de 10cmde yendim. 10cm bence bu iş için optimum ölçü. daha büyüğünü yapmaya çalışman anlaşılır elbette ama bak ben inat ettim, ben 10cmde yenicem büyütmek istemiyorum diye. çiçek in dediğine katılıyorum, her ne kadar eski haline dönse de fazla genişletmemek daha mantıklı geliyor bana. varsın bebek doğduğunda genişlesin o kadar. o zamana kadar bence 10cm yeterli. çok az kaldı yenmene, istediğin her şeyi sor. inan 1 adım uzaktasın. dilatör araştırmak yerine pozisyon bulup yenmelisin, inan dilatöre ihtiyacın yok. erteleme lütfen.

her gün düzenli egzersiz yapiodun di mi? mikiyi de dilatör say iste. korkma, yap ikiyi rahatla. kacio esim, yorgunmus, sinek varmis vb. 2 günde 1 bizde durumlar.:26:
Evet yapiyordum gunde nerdeyse 4 saatimi egzersize ayiriyordum. miki mi ayyy cok hossun nerden aklina geldi bu tabir :))))) bende bu aksam olsun diyorum artik olsunda kurtulayim.

Kac cm canim dorduncu? cikarirken zorlanman normal zamanla alisiyor insan. simdi bak dilatoru tamamen soktun ya az bekle oyle alismaya calis. orda oldugunu unut. seni rahatsiz etmesine izin verme. Unutma ne kadar gergin olursan o kadar zorlanirsin. gerekirse dilatorle konus baktin olmuyor kafasina kafasina vur agzini burnunu kir. :))))) sonra kaslarinla disari itmeye calis yavasta tekrar iceri it. sen cok iyi ilerliyorsun basaracaksin Allahin izniyle...

rabisrabis
Kac cm canim dorduncu? cikarirken zorlanman normal zamanla alisiyor insan. simdi bak dilatoru tamamen soktun ya az bekle oyle alismaya calis. orda oldugunu unut. seni rahatsiz etmesine izin verme. Unutma ne kadar gergin olursan o kadar zorlanirsin. gerekirse dilatorle konus baktin olmuyor kafasina kafasina vur agzini burnunu kir. :))))) sonra kaslarinla disari itmeye calis yavasta tekrar iceri it. sen cok iyi ilerliyorsun basaracaksin Allahin izniyle...

inşallah canım inşallah başarıcam 8 cm olması laım benim dilatörler 3,4,6,8,10 diye sırası dövcem zaten bu dilatörleri sürekli içimdeler :) hala na yapıyolar

8cm cok iyi canim simdi onunde iki asama var 10cm aparata calisip sonra esinle denemek.kac gun oldu sen egzersizlere baslayali?

Egzersize yeni baslayan ya da baslamaya calisan,aparat nedir nasil yapilir diye dusunen arkadaslarim,bana ozelden ulasin veya buraya yazin isterseniz aparatlarin resmini cekip size ozelden gondereyim en azindan fikir edinmis olursunuz.

kızlar vajina bollaşır diye nerden çıkardınız lastik gibi esniyor sadece ama eski halini alıyor, hem aparatları sadece sokup çıkarmayın kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin, burda arkadaşlardan biri benzetme yapmıştı size aktarayım bir kase bala parmağını batır çek nasıl eski halini alıyorsa vajina da öyle demişti.

canım bende de oluyordu çıkarken içerden sıkılıyormuş gibi hissetme durumu.nasıl çıkarıcam diyodum.3-4 egzersizden dolayı azaldı.o durumu göre göre kaslarının ne durumda ne yaptığını daha iyi anlıyosun.derin nefes alıp vermeye devam et egzersizlerinde.yarım saatte bir çıkartıp tekrar girdirmen işe yarar.ayrıca kendini gelgite titretmeden başlayarak alıştırman lazım

8cm cok iyi canim simdi onunde iki asama var 10cm aparata calisip sonra esinle denemek.kac gun oldu sen egzersizlere baslayali?

4 nisanda başladım canım aslında ilk adım atışım bi doktora gitmekle başladı ama doktor tavrı o kadar kötü oldu ki başlayamadım erteledim sonra netten bi kitap ve yanında aparatları sipariş ettik bi müddet kitabı okumakla geçti amanım o kadar çok okudum ki neredeyse ezberliyodum çünkü egersize geçmeye cesaret edemiyodum ama 4 nisan gecesi öyle bi esti aklıma deneyim dedim ve başladım kulak çöpü 1 ve 2. dilatörü yaptım sonra araya regl girdi ardından yine erteledim ve buraya geldim ve geldiğim günden beri egzersizin anasını ağlatıyorum sanki başarı öyküsü gibi uun oldu ama kusura bakma inşallah sorduğuna pişman olmamışsındır

Bunu duymam iyi oldu korktum deminki yaziyi gorunce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…