- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.461
okudumda bağlantım zayıf olduğu için gönderemedim cvbı bide burdan denicem, cmlerini forward ederek istedğin yazıda belirttim ilk 2 boyu artk ihtiyacm olmadğı için göndericem 5,5 ve 7, cm ler ama senin bunlara hiiç ihtiyacın yok aşma safhasındaymışsın baksana=)
Eveeet kesinlikle katiliyorum. erkekler sabahlari inanilmaz formda oluyorlar,bende tam tersine bi cekilmez oluyorum ki sormayin gitsin!
evet canım benimm...ben 9-10-11-12 cm dilatörü olan arkadaşlardan istiyorummm...eğer işi bitipte vermek isteyen olursa çok memnun olurumm...çok teşekkürler..
işine karışmak istemem ama 11den daha büyütmezsen ileride sıkıntı çekmezsin bollaşırsa bide vaji daraltmayla uğraşırsın=) bikaç sayfa geride sela ve benim bahsettiğim popo havada pozsiyonu denermisin önce aparatınla dene kayıp gittiğini görünce benim gibi penis için güven gelir ben de 10cm ile çalışırken neredeyse 10gün pozsiyon yüzünden başaramadım ve hatta ben de dilatör ölçüsü büyütmekle kafamı sürekli yoruyordum halbuki alakası yokmuş hatta penis 13cm çevresi, dilatörüm 10 cm idi, dilatörden daha rahat oldu penis, sanırım herkesin dediği gibi aparatlarımız sert ve penis ona oranla daha şekil alabilen bir yapı olması
evet canım benim en büyük sorunum sanırım pozisyon...((888
ben de gece iki yumos denemeden sonra sabah kuytuda kistirdim. öyle dörtledim yoksa vah vahlaniyordum simdi.
Eveeet kesinlikle katiliyorum. erkekler sabahlari inanilmaz formda oluyorlar,bende tam tersine bi cekilmez oluyorum ki sormayin gitsin!
evet canım benim en büyük sorunum sanırım pozisyon...((888
Ilk denemenizden sonra ikincisi hemen ertesi sabah mi oldu? Sorun yasadin mi peki? Ayy kizlar yenmek icin yaptigim aparatlari gorseniz sok olurdunuz o kadar cesaretliydim. ama simdi ikinciye cesaret edemiyorum bir turlu. nasil bi seyim ben yakizlar esim istesede deneme yapsak diyor benim esim istiyor ben tirsiyorum. hayir ilk denemede aci falanda olmadi ki ikinciye korkmama sebep olsun. sadece offfff diyorum...
işine karışmak istemem ama 11den daha büyütmezsen ileride sıkıntı çekmezsin bollaşırsa bide vaji daraltmayla uğraşırsın=) bikaç sayfa geride sela ve benim bahsettiğim popo havada pozsiyonu denermisin önce aparatınla dene kayıp gittiğini görünce benim gibi penis için güven gelir ben de 10cm ile çalışırken neredeyse 10gün pozsiyon yüzünden başaramadım ve hatta ben de dilatör ölçüsü büyütmekle kafamı sürekli yoruyordum halbuki alakası yokmuş hatta penis 13cm çevresi, dilatörüm 10 cm idi, dilatörden daha rahat oldu penis, sanırım herkesin dediği gibi aparatlarımız sert ve penis ona oranla daha şekil alabilen bir yapı olması
şimdi haz almak önemli değil hatta sıralamamızda bile yok ama belki aylar belki yıllar sonra bizim için de önemli olacak haz almak o açıdan yazdım yanlış anlama lütfen
Evet yapiyordum gunde nerdeyse 4 saatimi egzersize ayiriyordum. miki mi ayyy cok hossun nerden aklina geldi bu tabir :))))) bende bu aksam olsun diyorum artik olsunda kurtulayim.her gün düzenli egzersiz yapiodun di mi? mikiyi de dilatör say iste. korkma, yap ikiyi rahatla. kacio esim, yorgunmus, sinek varmis vb. 2 günde 1 bizde durumlar.:26:
rabisrabis
Canimm masallah sana harika gidiyorsun. valla supersin 4.desin demek harika!
evet canım 4. deyim ama tam rahat olana kadar yapıcam yine bu akşam yalnız bi sorunum var çıkarırken çok orlanıyorum ve sanki dilatör sıkışmış gibi hissediyorum kasmadığımı düşünüyorum çünkü çıkarırken ıkınıyorum buna rağmen or oluyo çıkması gelgit yapma nasıı olcakki bu durumda :26:
rabisrabis
Kac cm canim dorduncu? cikarirken zorlanman normal zamanla alisiyor insan. simdi bak dilatoru tamamen soktun ya az bekle oyle alismaya calis. orda oldugunu unut. seni rahatsiz etmesine izin verme. Unutma ne kadar gergin olursan o kadar zorlanirsin. gerekirse dilatorle konus baktin olmuyor kafasina kafasina vur agzini burnunu kir. :))))) sonra kaslarinla disari itmeye calis yavasta tekrar iceri it. sen cok iyi ilerliyorsun basaracaksin Allahin izniyle...
inşallah canım inşallah başarıcam 8 cm olması laım benim dilatörler 3,4,6,8,10 diye sırası dövcem zaten bu dilatörleri sürekli içimdeler :) hala na yapıyolar
rabisrabis
Canimm masallah sana harika gidiyorsun. valla supersin 4.desin demek harika!
evet canım 4. deyim ama tam rahat olana kadar yapıcam yine bu akşam yalnız bi sorunum var çıkarırken çok orlanıyorum ve sanki dilatör sıkışmış gibi hissediyorum kasmadığımı düşünüyorum çünkü çıkarırken ıkınıyorum buna rağmen or oluyo çıkması gelgit yapma nasıı olcakki bu durumda :26:
8cm cok iyi canim simdi onunde iki asama var 10cm aparata calisip sonra esinle denemek.kac gun oldu sen egzersizlere baslayali?
kızlar vajina bollaşır diye nerden çıkardınız lastik gibi esniyor sadece ama eski halini alıyor, hem aparatları sadece sokup çıkarmayın kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin, burda arkadaşlardan biri benzetme yapmıştı size aktarayım bir kase bala parmağını batır çek nasıl eski halini alıyorsa vajina da öyle demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?