- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.481
kızlar vajina bollaşır diye nerden çıkardınız lastik gibi esniyor sadece ama eski halini alıyor, hem aparatları sadece sokup çıkarmayın kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin, burda arkadaşlardan biri benzetme yapmıştı size aktarayım bir kase bala parmağını batır çek nasıl eski halini alıyorsa vajina da öyle demişti.
Egzersize yeni baslayan ya da baslamaya calisan,aparat nedir nasil yapilir diye dusunen arkadaslarim,bana ozelden ulasin veya buraya yazin isterseniz aparatlarin resmini cekip size ozelden gondereyim en azindan fikir edinmis olursunuz.
kızlar vajina bollaşır diye nerden çıkardınız lastik gibi esniyor sadece ama eski halini alıyor, hem aparatları sadece sokup çıkarmayın kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin, burda arkadaşlardan biri benzetme yapmıştı size aktarayım bir kase bala parmağını batır çek nasıl eski halini alıyorsa vajina da öyle demişti.
Cnm ya bana gonderirirmisin ben baslamak istiom ama bi turlu cesaret edemiom aynayla bakiorum cok kucuk bi delik gozukuo iyice umutsuzlasoiom
kızlara katılıyorum, yenmeye çok yakınsın. çiçek in dediği gibi aparatı büyütmek yerine pozisyonunu bulmaya çalış, ben de 10cmde yendim. 10cm bence bu iş için optimum ölçü. daha büyüğünü yapmaya çalışman anlaşılır elbette ama bak ben inat ettim, ben 10cmde yenicem büyütmek istemiyorum diye. çiçek in dediğine katılıyorum, her ne kadar eski haline dönse de fazla genişletmemek daha mantıklı geliyor bana. varsın bebek doğduğunda genişlesin o kadar. o zamana kadar bence 10cm yeterli. çok az kaldı yenmene, istediğin her şeyi sor. inan 1 adım uzaktasın. dilatör araştırmak yerine pozisyon bulup yenmelisin, inan dilatöre ihtiyacın yok. erteleme lütfen.
canım bende de oluyordu çıkarken içerden sıkılıyormuş gibi hissetme durumu.nasıl çıkarıcam diyodum.3-4 egzersizden dolayı azaldı.o durumu göre göre kaslarının ne durumda ne yaptığını daha iyi anlıyosun.derin nefes alıp vermeye devam et egzersizlerinde.yarım saatte bir çıkartıp tekrar girdirmen işe yarar.ayrıca kendini gelgite titretmeden başlayarak alıştırman lazım
ben de böyleydim kızlar, zamanla alışılıyor. ama en kolayı ıkınarak çıkartmak, başlarda belki 2-3 ıkınmayla çıkar ama alıştıkça bir ıkındınız mı tamamen çıkıyo. bu şekilde çıkarıp iterek de gitgele hazırlık yapın. ben de elimle tutarak gitgel yapamıyordum, bu şekilde yapa yapa alıştım, sonra elimle yapabildim. kolay gelsin canlar.
Egzersize yeni baslayan ya da baslamaya calisan,aparat nedir nasil yapilir diye dusunen arkadaslarim,bana ozelden ulasin veya buraya yazin isterseniz aparatlarin resmini cekip size ozelden gondereyim en azindan fikir edinmis olursunuz.
banada gonderiemısın canım resım
Gonderdim canim. egzersizde hangi asamadasin bilmedigimden en incesini gonderdim. bi de ben telden gonderiyorum resim boyutu nasil bilmiyorum umarim rahat anlasiliyordur. istersen daha kalinlarida gonderebilirim. benim kullandigim mum samdan mumuydu inanilmaz kolay oluyor ondan almani tavsiye ederim. carrefourda var.
canımmm evet haklısınız..benim posizyon ve nefes problemim oluryor..hatta kafama takıyorumm..aparat içimdeyken bir anda ıkınıyorumm ve acıyor içimde hemen çıkarıyorum...öyle olunca egzersizden de soğuyorum...bugün reglim biticek..hafta içi çalışıyorum..hafta sonu evde egzersiz yapıp deneme yapıcam...benim istediğim eşle denemede örnek veriyorumm eşim nasıl durmalı..ben istiyorum ki altta ben olayım eşim üstümde olsun..eşimin bacakları benim bacaklarım pozisyonda nasıl olmalı..gerçekten sanırım bizdede var biraz tecrübesizlik((internete çok araştırdım inanın videolara bile baktım...öyle bişeykii kadınlar erkekle he türlü pozsisyonda penisi alıyorlar...zaten şaşırıyorumm..ben bunlar için cevap istiyorum sizlerden yenenlerden...belime yastık alıyorum egzersizde ve biraz oturur poziyonda ayaklarım yatak bacaklarımı büküyorum eşdede böylemi olmalı??falan yanii ben bunlar için sizlerden yenenlerden cevap iistiyorumm..
Gonderdim canim. egzersizde hangi asamadasin bilmedigimden en incesini gonderdim. bi de ben telden gonderiyorum resim boyutu nasil bilmiyorum umarim rahat anlasiliyordur. istersen daha kalinlarida gonderebilirim. benim kullandigim mum samdan mumuydu inanilmaz kolay oluyor ondan almani tavsiye ederim. carrefourda var.
tsk ederım canım ben daha kulak cöpuyle calısıyorum 2kulak cöpunu aldım bu mumlardan alıcam mutlaka
canım bana resm yollarmısın?
Sana bunu yapmasına izin verme..
Bunlar çok ağır sözler..
Vajinismus erkek için de travma ama bu kadar ileri gitmesi çok ayıp ve büyük haksızlık..
Bu minvalde giderse daha ciddi yerlere gidebilir.
Bence bir an önce sana olan saygısını yeniden inşa etmek için çalış.
Saygı bazen sevgiden daha önemlidir.
Bunu ona hatırlatacak olgunlukta davran ve bir daha bu tarz bir cümle kurmasına lütfen fırsat verme.
Çok sınırlendım bu tavra ve tarza!
Canim ya bu yazilanlar bir insani nasil gaza getirebilir ki... Incitir,parcalar,kirar doker...
Ama iste esinde boyle yaparak olumlu sonuclar alacagini dusunmus demek ki.
bu cocuk nerden oldu benim olmayabilir mi ve onceden bir durumun vardi da bunu mu gizlemeye calisiyorsun cumleleri beni cok uzdu
Burdaki arkadaslar hep ne diyor,kendin icin yeneceksin. Once yeneceksin sonra karsisinda dim dik durup bu laflari hak etmedigini esine ispatlayacaksin.
esin icinde zor elbette,8 sene dile kolay. Istese coktan gidebilirdi ama seni seviyor ki yaninda. Bunun icin bile cabalamaya deger diye dusunuyorum. Eslerimiz aylarca yillarca bizi bekliyor,bizde bir yerden baslayip onlarin bu fedakarligi icin caba gostermeliyiz. Zor oldugunu cok iyi biliyorum ama dun aksamdan sonra artik imkansiz olmadiginida biliyorum.
evet çok pahalıymış ben de sağdan soldan toplama buldum dilatörlerimi ama asla atmayı düşünmüyorum aşınca birine göndercem o da birine göndersin diye düşünüyorum ama yeni aştım hala ihtiyacım var anca ilk 2 boyu bana sonra geri göndermek şartıyla gönderebilirim onlar kenar süsü oldu biri 5,5cm biri 7,2 cm başlangıç için süperler ben ilk en küçüğü parmağıma takıp bakıp bakıp bunu sokamam diyordum aynı akşam bu 2 boyuda soktumşimdi kenardalar yüzlerine bakmıyorum
veracroft, bende bikaç hikayede kendimi bulmuş ve ağlayarak okumuştum senin de benimle özdeşleşmen bi iyi bi kötü çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için ve acil şifalar diliyorum sana ben dr. tedavisinden de umutsuzca dönünce snowflaken bana msj atarak özel ilgileneceğini söylemişti ve iyiki söylemiş bu başarı onun başarısıdır, eğer sen de kendini iyi hissedersen anladığım kadarıyla penis aşamasına gelmişsin ben de böyle neredeyse 10gündür yapamadım pozsiyon bulamadım yani iyi hissettiğinde sana yaptığım ve çok kolay olduğunu iddia ettiğim pozsiyonu anlatabilirim herkesi bu pozsiyonla kurtarıcam bu vajiden:) vajiye ölüm çok kolay oldu çookk kaç gündür pozsiyon ararken canım yandı kavga ettik evi terkedecektim nerdeyse boşu boşuna=)) artık bu vajiye pabuç bırakmam ve bıraktırmam eskilerden kimse vajili kalmasın bunun için canla başla savaşıcam çünkü bu kadar kolay olan bişey bizim hayatımızı artık alt üst etmesin izin vermeyelim nolur
=) dediğim gibi grubun duvarına kopyalayamayacak kadar uzunmuş dimi bide daha ayrıntılar unuttuğum şeyler var okadar uzunduki yazı dönüp kendim bile okumaya üşendim:çook saol aminnnn inşallah hepimiz alıcaz gündemimiz başka şeyler olucak Allahın izniyle
tam da başaracam diyodum çok ümitliydim adetim yaklaştı belirtileride vardı dedim adetim olsun başarcam bi hesapladım günüm geçmiş öylesine test yaptım ki sonuç pozitif nasıl kaldım hala anlamdım eşimde surat yapıyp of kızlar denerken dikkat edin önce tam anlamıyla yenin sonra bebiş
Kızlar hamileymişim beta 206
ben ıkı parmaktan sonra esımle deneme yaptım olmadı basarısız olduk moralımı bozmadım o sehır dısındayken uc parmaga egctım we ucle deneme yaptım geldıgınde denedık oldu bazen basarısız denemelerde oldu ama moralımı bozmadım kızlar hersey elınızde olacak dersenız oluyor olacak dıyın ama demoralıze olan bı yapınız warsa 3 parmktan sıonra ılskıyı deneyın derım ama bazılarıda 2 den sonra yenmıs ben 3 parmak sonrası yendım
Canim sen 10cmdesin ya sana direk 10cm ve en son calisip yendigimi gondereyim dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?