Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet bende öyle biliyorum bigün peygamberimize bi adam gelip karısını doğum yaparken gördüğünü ve ondan soğuduğunu anlatıyor peygamberimizde bi kase bal istiyor ve parmağını batırıyor adamada bak işte doğum yapmakta böyle bişeydir yani yine kapanır anlamında diyor hadisi tam ayrıntılı bilmiyorum ama araştırabilirsiniz

Egzersize yeni baslayan ya da baslamaya calisan,aparat nedir nasil yapilir diye dusunen arkadaslarim,bana ozelden ulasin veya buraya yazin isterseniz aparatlarin resmini cekip size ozelden gondereyim en azindan fikir edinmis olursunuz.

Cnm ya bana gonderirirmisin ben baslamak istiom ama bi turlu cesaret edemiom aynayla bakiorum cok kucuk bi delik gozukuo iyice umutsuzlasoiom

ayyy!! ben de bollaşır diye korkuyordum ve öyle biliyordum, yanlış yazdığım için çoooook ama çok özür dilerim bu benzetme güzelmiş, ben de bunu aklımda tutayım. sağol belit

ben de böyleydim kızlar, zamanla alışılıyor. ama en kolayı ıkınarak çıkartmak, başlarda belki 2-3 ıkınmayla çıkar ama alıştıkça bir ıkındınız mı tamamen çıkıyo. bu şekilde çıkarıp iterek de gitgele hazırlık yapın. ben de elimle tutarak gitgel yapamıyordum, bu şekilde yapa yapa alıştım, sonra elimle yapabildim. kolay gelsin canlar.

Cnm ya bana gonderirirmisin ben baslamak istiom ama bi turlu cesaret edemiom aynayla bakiorum cok kucuk bi delik gozukuo iyice umutsuzlasoiom

Gonderdim canim sen basla ben sana nasil daha fazla kalinlastiracaginida cekip gonderecegim. simdilik 4 ve 5cm olanlari gonderdim. sonra gelismelerine gore hangi kalinlik uygun olursa ona gore kalinlastirirsin olur mu? Resimde gonderdigim mumdan al olur mu canim samdan mumu bakkal mumu degil

canımmm evet haklısınız..benim posizyon ve nefes problemim oluryor..hatta kafama takıyorumm..aparat içimdeyken bir anda ıkınıyorumm ve acıyor içimde hemen çıkarıyorum...öyle olunca egzersizden de soğuyorum...bugün reglim biticek..hafta içi çalışıyorum..hafta sonu evde egzersiz yapıp deneme yapıcam...benim istediğim eşle denemede örnek veriyorumm eşim nasıl durmalı..ben istiyorum ki altta ben olayım eşim üstümde olsun..eşimin bacakları benim bacaklarım pozisyonda nasıl olmalı..gerçekten sanırım bizdede var biraz tecrübesizlik((internete çok araştırdım inanın videolara bile baktım...öyle bişeykii kadınlar erkekle he türlü pozsisyonda penisi alıyorlar...zaten şaşırıyorumm..ben bunlar için cevap istiyorum sizlerden yenenlerden...belime yastık alıyorum egzersizde ve biraz oturur poziyonda ayaklarım yatak bacaklarımı büküyorum eşdede böylemi olmalı??falan yanii ben bunlar için sizlerden yenenlerden cevap iistiyorumm..

canım ben öle fazla bekletmiyorum ki dilatörü en fazla 1 yada 2 dakika öle uzun bekletmeden olmazmı ki ayrıca titremeden derken ne demek istedin

sela merhaba,
beni hatırlamazsın muhtemelen,çok nadir giriyorum ama her girdiğimde de seni özellikle takip ediyorum.okuyup dua ediyodum,senin için ve burdaki arkadaşlar için.yenmene çooook sevindim,azmettin,çektin ama sonu hayırlı oldu.inşallah bundan sonra hayat hep güler sana :)
ve burdaki heeeerkes en kısa sürede çözer inşallah bu sorunu...

kızlar egzersiz egzersiz derken kendinizi ihmal etmeyin. güneşten korunun.yeni gelinler gibi hazırlık yapın bi yandan bence bol bol salata yiyin.cildinize iyi bakın.vajinismusu yendikten sonra artık tam bir kadın olacaksınız ,o yüzden ayaklarınızı üşütmeyin.ben hala patik giyiyorum,ayaklarım üşüyo nedense bahar havalarında hasta olursanız egzersizlerinize de ara vermek durumunda kalıyorsunuz,inşallah olmazsınız. vajinismusu yendikten sonra korunmayıp bebiş isteyenler elevit folik asit ve vitamin takviyesini kullanabilirsiniz. (normalde ilaç tavsiye etmem,etmemek de lazım ama bu vitamin ve sağlık güvenceniz ödemiyor zaten bunu kendiniz alıyorsunuz eczaneden.fiyatı 13.90 tl) içeriğindeki herhangi bir maddeye hassasiyetiniz yoksa kullanabilirsiniz.

bahar bize iyi geldi,baharın güzel enerjisiyle streslerden arınmak lazım

canımmm evet haklısınız..benim posizyon ve nefes problemim oluryor..hatta kafama takıyorumm..aparat içimdeyken bir anda ıkınıyorumm ve acıyor içimde hemen çıkarıyorum...öyle olunca egzersizden de soğuyorum...bugün reglim biticek..hafta içi çalışıyorum..hafta sonu evde egzersiz yapıp deneme yapıcam...benim istediğim eşle denemede örnek veriyorumm eşim nasıl durmalı..ben istiyorum ki altta ben olayım eşim üstümde olsun..eşimin bacakları benim bacaklarım pozisyonda nasıl olmalı..gerçekten sanırım bizdede var biraz tecrübesizlik((internete çok araştırdım inanın videolara bile baktım...öyle bişeykii kadınlar erkekle he türlü pozsisyonda penisi alıyorlar...zaten şaşırıyorumm..ben bunlar için cevap istiyorum sizlerden yenenlerden...belime yastık alıyorum egzersizde ve biraz oturur poziyonda ayaklarım yatak bacaklarımı büküyorum eşdede böylemi olmalı??falan yanii ben bunlar için sizlerden yenenlerden cevap iistiyorumm..

banada gonderiemısın canım resım

Gonderdim canim. egzersizde hangi asamadasin bilmedigimden en incesini gonderdim. bi de ben telden gonderiyorum resim boyutu nasil bilmiyorum umarim rahat anlasiliyordur. istersen daha kalinlarida gonderebilirim. benim kullandigim mum samdan mumuydu inanilmaz kolay oluyor ondan almani tavsiye ederim. carrefourda var.

canım bana resm yollarmısın?

canım altta olmak için en güzeli benim ve çiçek in anlattığı yatağa yatıp bacağını ayırarak, ayağından güç alıp biraz poponu kaldırmak. gerideki sayfalara bakarsan detaylı anlattım. çiçek in başarı hikayesine bak o da çok güzel detaylı anlatmış. o pozisyonda içine alırsan poponu yatağa geri koyarsın, işte bitti bu kadar. ben yazdığımı bulup özelden kopyalayayım. çiçekin hikayesi de burda, çok detaylı anlatmış, yardımcı olacaktır. zealea bi benzetme yaptı ben ona anlatırken, ters köprü yani dedi, çok iyi anlatıyor bu deyim. nette böyle araştırıp resim bulursam koyarım. hakkaten jimnastikteki ters köprü gibi ama o kadar çok popoyu havaya kaldırmaya gerek yok hafifçe kaldırsan içerisi açılıyor. aynayla bakabiliyorsan bak inan kendine güvenin gelir. çiçek in anlatımı:

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...kulerimizle-birbirimize-destek-olalim-20.html

tsk ederım canım ben daha kulak cöpuyle calısıyorum 2kulak cöpunu aldım bu mumlardan alıcam mutlaka

tsk ederım canım ben daha kulak cöpuyle calısıyorum 2kulak cöpunu aldım bu mumlardan alıcam mutlaka

Al canim bu mumlarla inanilmaz kolay oluyor. ameliyat eldiveninin en kucuk parmagina gecir ve bolca jelle kulak cubugundan hic bi farki yok. vaji oyle esnek ki o mumu almaya coktan hazir. kulak cubugundan direk bu muma gecersem canim yanar vs. diye dusunme emin ol hicbir sey anlamayacaksin sadece biraz cesaret. ben tek kulak cubugunu aldigim gun direk bu muma gectim sonra o peceteyle sardigimi yaptim inan hicbir sey anlamadim. hadi guzel haberlerini bekliyoruz.

DEASSEEB anlatmaya çalıştığım şekil böyle. ama bacaklar ayrık ve biraz daha popoya yakın olacak, doğum yapar gibi açtığını düşün. popoyu da bu kadar değil birazcık kaldıracaksın. dediğim gibi şiddetle ayna tavsiye ediyorum, bu şekilde yerleşip aynayla bak, poponu ne kadar kaldırman gerektiğini rahatça ayarlarsın, içerde açılan bir kısım var çünkü, gözünle gör eğer yapabilirsen. popoyu kasarak değil ayağından güç alarak kaldıracağın için vajinadaki kaslar kasılamıyor, o yönden de çok işe yarıyor bu. ayaktan güç almak önemli, bunu unutma. umarım faydası olur sana. aslında daha iyi bir resim buldum ama bi türlü yüklenmedi. ayağının altında bir şey olmayacak, burdaki gibi değil tamamen düz yatakta olacaksın.

Canlarım, bazı arkadaşlar sadece vajinusmus problemi ile uğraşıyor. Ben de durum biraz farklı. Gerçe bu 8 sene içinde beni bırakıp da gidebilirdi, en azından bunu yapmadı. Ben yapmak istediğimde ise razı olmadı. İnşallah vaji sorununu yenince başka problemlerimiz de geçer gider....

Evet grubun duvarı için bayağı uzun. Uzun ve güzel olmuş hikayen. İlk kocam olayına bittim yalnız.. Benim de ilk kocam şayet çatı kontrolünde bozulmuşsa (bozulmuşsa diyorum çünkü tam emin değilim, pembe bir akıntı geldi) benim de ilk kocam bayan doktorun parmakları...

Kızlar hamileymişim beta 206

Kızlar hamileliğinizi kutlarım, hayırlı uğurlu olsun... Darısı isteyenlerin başına...

Ben şu an 3 parmak+ eş orta parmağındayım. Denesek belki de olacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…