Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

tamam selacımm anladım canımm...o şekilde deniycem...

sağol canım benim, tabiki hatırlıyorum seni. çok teşekkürler duaların için. allah razı olsun. allah başka büyük dert vermesin, dert verip derman aratmasın.

ilk egzersiz denemesinde
aklıma takılan bu sırada zardan dolayı kanama oluyormu ve oluyorsa kanama sırasında ne yapmalıyım benim rahatsızlığımda bu malesef korkum endişelerim burda başlıyor özelden aydınlatırsanız sevinirim

heee zealeanın ters köprü benzetmesini hatırladım ayy ozamanlar sanırım büyük boy egzersizine geçmediğim için pek dikkat etmemişim ama bulduğun resim çok güzel benim de ayaklar popoya olabildiğince yakın ve popoyu bu resimdekinden az daha alçakta kaldırdımki peniside kendim içime sokmak için dahada kaldırma payı olsun diye=)ama bugün daha az kaldırarak denicem gittikçe normalleşmek istiyorum çok sabırsızım ben yahuu yürümeden koşmaya çalışır gibi sabırsızım=)

Canim egzersizlerinde kan gelecegini,yani zarin bozulacagini sanmiyorum. Hele ilk egzersizinde boyle bir seye karsilasmazsin. sonucta kucuk cmler ile baslayacaksin. 3-5-8 cmler zarin bozulmasi icin yeterli degil. tabi kesin konusamam. zarin yapisindan fark edebilir. bende her egzersizde kan bekliyordum hic gelmedi. en son 11.5cm ile calisirken bile bozulmadi. artik iyice esnettim gelmez derken esimle denememizde bozuldu. ayrica gelen de seni korkutacak panikletecek cinsten bir sey degil merak etme. bakmasan anlamiyorsun bile. ozelden yazin demissin zma ben bilerek burdan yazdim merak eden diger arkadaslarda faydalansin diye.

çok doğru ancak bollaşma derken de kısa süreli bir etkileşimden bahsetmemiştim uzun vadede oradaki kasları çalıştırmazsak bu sorunu yaşayan çok kişi duydum,benim araştırmalarım ve duyumlarıma göre vajina bollaşması diye birşey var buyüzden kegel egzersizi çok önemli diye biliyorum, benim şahsi fikrim bu ama bunları burada konuşmak için hem çok erken ve çok gereksiz gerçekten kimsenin gözünü korkutmayalım vee kegel yapalım=)

hayır canım niye bollaşsın hemen=) ozaman bi doğumda kocaman olması gerek

kızlar buraya birşey yazarken çekinmeye başladım ben 2 yıl boyunca vajinismusla uğraşırken çoook sabahladım net başında ve şimdi buraya birşey yazınca sadece belli yerleri seçilmesin uzun vadeden bahsetmeye çalıştım şuanda nasıl küçük yada büyük bi aparat sokup çıkrdığımızda kapanıyor 10 doğum yapan kadın bile hala çişini tutabiliyorsa vaji öyle kolay bollaşmaz Allah öyle yaratmamış kegel egzersizleri çok önemli kasları çalıştırmak dr.lar hep diyor öyle hemen bollaşsa ozaman 2 - 3 çocuktan sonra adamlar kadınları boşaması gerek böyle şeyleri düşünmememiz gerek, ben deasseeb e yazdım aparatı büyütmek istediği için ama 1 yada 10 kere 13 yada 15 cmlik bişey sokunca olmaz ozaman düşünsenize zencilerin eşlerini falan töbe yarabbimm

duru korkmana gerek yok. rabis çok güzel açıklamış, serçe parmakla zedelenecek bir şey değil. zamanla yavaş yavaş kalınlaştıracağın için de kırmızı gelmez, egzersizcilerin çoğunda gelmedi kırmızı. gelirse de korkma çünkü pembemsi bir su o, kan bile denmez, maksimum 3-5 damla. kanama diyoruz ama kanama değil. bunu kafana takıp egzersizi erteleme artık. hadi vaji seni bekliyor, hadi bakalım :128::128::128:

hepinize ayrı ayrı tşekkür ederim emin olun şu bir kaç günde neler öğrendim sayenizde şu anda adet dönemin deyim ve eşim yurt dışına gidiyor bir haftalığına onun geldiği gün ise bu işe başlayacağım eşimin yanımda olmasını istiyorum (öyle karar aldık) bu sıradada kendimi psikolojik açıdan hazırlayacağım ve yeneceğim aklıma takılan birşey olursa hemen yazacağım çünkü sizler varsınız hepinize sonsuz teşekkürler

Sela bitti mi senin temizliğin?

Candy bu ayağı sıcak tutma muhabbetı nedır
nedne ozellıkle ılıskıden sonra herkes bunu yazıyor
genel olarak usutmenın kotu olması dısında
ne gıbı bır degısıklık oluyor kı ayaklarımızı sıcak tutmazsak?

Tşk..

çok güzel. kararlı ol. hazırlık sürecinde başarı hikayelerinin olduğu sayfaları tek tek oku. inan hepimiz aynıyız, hepimiz başardıysak sen de başarırsın. o sayfalar sana daha da güç ve moral verecektir. eşinin kızlıkla ilgili problem edeceğini düşünüyorsan önce bir doktora görün onunla birlikte istersen. fiziksel bir problem yok değil mi? doktora hiç gittin mi?

ay ben de seni gibi düşünüp yazmıştım aslında, uzun vadede diye. ve aklıma bi sürü bebeği olan kadınlar gelmişti, o zaman dediğin gibi herkes boşar :))) dediğin gibi yazarken dikkat etmek gerek :))) korkutacağını düşünememiştim ben de, kastettiğim de uzun vadede olacak bir şeydi :26::26::26::26:

Ziyaretçiler..

sadece okumayın
siz de yazın ....
Su anda 12 tane ziyaretci var sayfayi okuyan. kimisi sadece merakindan omuyordur belki ama eminim en az yarisi bu sorunla bogusuyor...
buraya uye olun yardim isteyin herkes elinden geleni yapacaktir. burada aktif olan biri en fazla bi hafta icinde egzersizlere baslar buna garsnti veriyorum

canım vücudumuzdaki bütün sinirlerin uçları ayak ucundadır.ki duymuşsundur ayaktan yapılan özel masajlar vardır.hatta ayağın her bir bölmesinin temsil ettiği organlar vardır.mesela topukta kasık kısmımızdan gelen sinir uçları bulunur ve cinsel istek uyandırmak için topuk masajının iyi geldiği söylenir. bunların dışında kızlık zarına veda ettikten sonra annelerimiz,teyzelerimizde söyler,ayakları sıcak tutmak gerekir.hatta annem,teyzem ayağımı ıslak görse kızardı.artık kadın olduğumzdan kasık kısmını o kısmın sağlığı (üşütmemesi için) daha iyi korumamız gerekiyor.üşütmeye bağlı iltihaplı akıntılara,kasık ve bel ağrılarına sebep olabilir.
zaten birçok hastalık ayaktan girer.ayaklarımıza dikkat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…