- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.501
DEASSEEB anlatmaya çalıştığım şekil böyle. ama bacaklar ayrık ve biraz daha popoya yakın olacak, doğum yapar gibi açtığını düşün. popoyu da bu kadar değil birazcık kaldıracaksın. dediğim gibi şiddetle ayna tavsiye ediyorum, bu şekilde yerleşip aynayla bak, poponu ne kadar kaldırman gerektiğini rahatça ayarlarsın, içerde açılan bir kısım var çünkü, gözünle gör eğer yapabilirsen. popoyu kasarak değil ayağından güç alarak kaldıracağın için vajinadaki kaslar kasılamıyor, o yönden de çok işe yarıyor bu. ayaktan güç almak önemli, bunu unutma. umarım faydası olur sana. aslında daha iyi bir resim buldum ama bi türlü yüklenmedi. ayağının altında bir şey olmayacak, burdaki gibi değil tamamen düz yatakta olacaksın.Eki Görüntüle 412024
sela merhaba,
beni hatırlamazsın muhtemelen,çok nadir giriyorum ama her girdiğimde de seni özellikle takip ediyorum.okuyup dua ediyodum,senin için ve burdaki arkadaşlar için.yenmene çooook sevindim,azmettin,çektin ama sonu hayırlı oldu.inşallah bundan sonra hayat hep güler sana :)
ve burdaki heeeerkes en kısa sürede çözer inşallah bu sorunu...
DEASSEEB anlatmaya çalıştığım şekil böyle. ama bacaklar ayrık ve biraz daha popoya yakın olacak, doğum yapar gibi açtığını düşün. popoyu da bu kadar değil birazcık kaldıracaksın. dediğim gibi şiddetle ayna tavsiye ediyorum, bu şekilde yerleşip aynayla bak, poponu ne kadar kaldırman gerektiğini rahatça ayarlarsın, içerde açılan bir kısım var çünkü, gözünle gör eğer yapabilirsen. popoyu kasarak değil ayağından güç alarak kaldıracağın için vajinadaki kaslar kasılamıyor, o yönden de çok işe yarıyor bu. ayaktan güç almak önemli, bunu unutma. umarım faydası olur sana. aslında daha iyi bir resim buldum ama bi türlü yüklenmedi. ayağının altında bir şey olmayacak, burdaki gibi değil tamamen düz yatakta olacaksın.Eki Görüntüle 412024
evet canım ya sevinirimm..
ilk egzersiz denemesinde
aklıma takılan bu sırada zardan dolayı kanama oluyormu ve oluyorsa kanama sırasında ne yapmalıyım benim rahatsızlığımda bu malesef korkum endişelerim burda başlıyor özelden aydınlatırsanız sevinirim
kızlar vajina bollaşır diye nerden çıkardınız lastik gibi esniyor sadece ama eski halini alıyor, hem aparatları sadece sokup çıkarmayın kaslarınızı sıkıp bırakmayı deneyin, burda arkadaşlardan biri benzetme yapmıştı size aktarayım bir kase bala parmağını batır çek nasıl eski halini alıyorsa vajina da öyle demişti.
Gonderdim canim.
Bisey sorabilirmiyim vaji bukadar cabuk bollasabiliyomuya benim 6. aparat 11 cmden baslayip 13cm e kadar iniyo.. ama sonuncusuna pekte gerek yok gibime geliyo.. cunku cok buyuk ve uzun.. acikcasi vajinin bollasmasindanda korkuyrum.. 5. aparat ise 9cm basliyo 10 kusur cme iniyo bununla yenebilirim diye inanmak istiyorum.. bahsettigin pozisyonla ve aparat daha sert daha zor p..s daha kolay oluyo soylentileri bana cesaret verdi..
canımm çok teşekkür ederim..evet benim aparatlarda böyle...
ilk egzersiz denemesinde
aklıma takılan bu sırada zardan dolayı kanama oluyormu ve oluyorsa kanama sırasında ne yapmalıyım benim rahatsızlığımda bu malesef korkum endişelerim burda başlıyor özelden aydınlatırsanız sevinirim
duru korkmana gerek yok. rabis çok güzel açıklamış, serçe parmakla zedelenecek bir şey değil. zamanla yavaş yavaş kalınlaştıracağın için de kırmızı gelmez, egzersizcilerin çoğunda gelmedi kırmızı. gelirse de korkma çünkü pembemsi bir su o, kan bile denmez, maksimum 3-5 damla. kanama diyoruz ama kanama değil. bunu kafana takıp egzersizi erteleme artık. hadi vaji seni bekliyor, hadi bakalım :128::128::128:
duru korkmana gerek yok. rabis çok güzel açıklamış, serçe parmakla zedelenecek bir şey değil. zamanla yavaş yavaş kalınlaştıracağın için de kırmızı gelmez, egzersizcilerin çoğunda gelmedi kırmızı. gelirse de korkma çünkü pembemsi bir su o, kan bile denmez, maksimum 3-5 damla. kanama diyoruz ama kanama değil. bunu kafana takıp egzersizi erteleme artık. hadi vaji seni bekliyor, hadi bakalım :128::128::128:
kızlar egzersiz egzersiz derken kendinizi ihmal etmeyin.güneşten korunun.yeni gelinler gibi hazırlık yapın bi yandan bence bol bol salata yiyin.cildinize iyi bakın.vajinismusu yendikten sonra artık tam bir kadın olacaksınız ,o yüzden ayaklarınızı üşütmeyin.ben hala patik giyiyorum,ayaklarım üşüyo nedense bahar havalarında hasta olursanız egzersizlerinize de ara vermek durumunda kalıyorsunuz,inşallah olmazsınız. vajinismusu yendikten sonra korunmayıp bebiş isteyenler elevit folik asit ve vitamin takviyesini kullanabilirsiniz. (normalde ilaç tavsiye etmem,etmemek de lazım ama bu vitamin ve sağlık güvenceniz ödemiyor zaten bunu kendiniz alıyorsunuz eczaneden.fiyatı 13.90 tl) içeriğindeki herhangi bir maddeye hassasiyetiniz yoksa kullanabilirsiniz.
bahar bize iyi geldi,baharın güzel enerjisiyle streslerden arınmak lazım
hepinize ayrı ayrı tşekkür ederim emin olun şu bir kaç günde neler öğrendim sayenizde şu anda adet dönemin deyim ve eşim yurt dışına gidiyor bir haftalığına onun geldiği gün ise bu işe başlayacağım eşimin yanımda olmasını istiyorum (öyle karar aldık) bu sıradada kendimi psikolojik açıdan hazırlayacağım ve yeneceğim aklıma takılan birşey olursa hemen yazacağım çünkü sizler varsınız hepinize sonsuz teşekkürler
hayır canım niye bollaşsın hemen=) ozaman bi doğumda kocaman olması gerek
kızlar buraya birşey yazarken çekinmeye başladım ben 2 yıl boyunca vajinismusla uğraşırken çoook sabahladım net başında ve şimdi buraya birşey yazınca sadece belli yerleri seçilmesin uzun vadeden bahsetmeye çalıştım şuanda nasıl küçük yada büyük bi aparat sokup çıkrdığımızda kapanıyor 10 doğum yapan kadın bile hala çişini tutabiliyorsa vaji öyle kolay bollaşmaz Allah öyle yaratmamış kegel egzersizleri çok önemli kasları çalıştırmak dr.lar hep diyor öyle hemen bollaşsa ozaman 2 - 3 çocuktan sonra adamlar kadınları boşaması gerek böyle şeyleri düşünmememiz gerek, ben deasseeb e yazdım aparatı büyütmek istediği için ama 1 yada 10 kere 13 yada 15 cmlik bişey sokunca olmaz ozaman düşünsenize zencilerin eşlerini falan töbe yarabbimm
Sela bitti mi senin temizliğin?
Su anda 12 tane ziyaretci var sayfayi okuyan. kimisi sadece merakindan omuyordur belki ama eminim en az yarisi bu sorunla bogusuyor...Ziyaretçiler..
sadece okumayın
siz de yazın ....
Candy bu ayağı sıcak tutma muhabbetı nedır
nedne ozellıkle ılıskıden sonra herkes bunu yazıyor
genel olarak usutmenın kotu olması dısında
ne gıbı bır degısıklık oluyor kı ayaklarımızı sıcak tutmazsak?
Tşk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?