- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.521
arkadaşlar vajina genişlemesine sebep olabilecek nedenler ; doğum, şişmanlık , yaşa bağlı kas zayıflaması ve kas hastalıklarıymış. sık cinsel ilişki vajina genişlemesine neden olmazmış. 11 cm le yenen biri olarak bi an tırstım.araştırdım
tsk ederım canım ben daha kulak cöpuyle calısıyorum 2kulak cöpunu aldım bu mumlardan alıcam mutlaka
Uye olmadan sesizce okuodum burdaki kizlari uye oldum hala okuyorum sadece korkuorum nasi yapiosunuz aklim almio bakarken aynada dokunim diorum irkile irkile dokunuorum disindan ble püffffffff nasi bse bu ustume ölültopragi sacilmis gbiyim benim sadece annek bilio hergun kizim napican gidelim bi doktora dio ama ben bi tuhafim sanki kabullenmis gbi bu durumu
Uye olmadan sesizce okuodum burdaki kizlari uye oldum hala okuyorum sadece korkuorum nasi yapiosunuz aklim almio bakarken aynada dokunim diorum irkile irkile dokunuorum disindan ble püffffffff nasi bse bu ustume ölültopragi sacilmis gbiyim benim sadece annek bilio hergun kizim napican gidelim bi doktora dio ama ben bi tuhafim sanki kabullenmis gbi bu durumu
kuzuuuum!! bu kadar moral bozma canım benim. ben bu sorun yüzünden hastalığı yenemiyordum neredeyse biliyorsun. eşinin üstüne gitme, çok takıyorlar bunu. bizim ağlaştığımız geceyi hatırla, biz hastalığımıza ağlıyoruz ama onlar daha da başkalaşıyor, hayatlarından vazgeçecek hale geliyorlar. sen sabret, zamanla düzelecektir. bak biz salı günü denedik gene olmadı ama yapacak bir şey yok. bir kere oldu nasıl olsa sonra gene olacaktır. hafta sonu deneyeceğiz artık. bir de sebebini bilmiyorum ama sabahları daha iyi oluyorlar bu konuda. bu sabah denemek istedi mesela ama gözümü bile açamıyorum o saatte de benim halim olmuyo, istemedim(( sabredip istesem iyi olurdu belki ama napiim, daha kendime gelmemişim, içime bir şey almak beni korkuttu :)) eğer sen sabahları benim gibi sorun yaşamıyorsan sabahları deneyin, sertlik ilaç içmiş kadar iyi oluyor. erkeklerde böyle bir durum var, bilimsel olarak da kanıtlanmış (sabahın köründe eşim söyledi bana bunu ). bize ters ama napalım, başa gelen çekilir :))
dertleşmek istersen her zaman burdayım. özelden de msn istersen msnden de yazabilirsin. üzme tatlı canını, azıcık sabır.
Yani bu gelismemi bilmiom aynayla iyice acarak baktim cook ufak gbi ama ikininca sanki nohut kadar acilio iste bu kadar kulak copunu ylecemi sokuyonuz cnm bsey sarmam erekmi belki cesaret edersem die soruyom cnm esimi gorseniz son zamanlarda cok kotu benim bu durumda memnun oldugmu dusunuo bana tavir almis
Kizlar ben cok acemiyim o yuzden bse sorucam cvp verirseniz eger sevinirim okudum saydan cikip bda grmemmi gerekio yeni yazilan msj lari okumak icin drek benim sayfaya dusmuyo msj lar szdede oylemi uzun suruo bde cikip grmem gerekio de konuya cvp ver yazan yerden grioruz dimi yazarken
ahhh canım üzülme kendini toparla ben kulak cöpunu oylece yavas yavas alıyorum canım bacaklarını ac ve ıkın öyle daha rahat olur goreceksin sende kolay olacak tatlımm.eşine gelince benimkide tavır yapıyo arada ama egzersize basladıgımı gorunce o da mutlu oldu desteklıyo bosver takmamaya calıs canım benım sende basla belkı esın gayret ettıgını gorunce yumusar belkı
Kizlar ben cok acemiyim o yuzden bse sorucam cvp verirseniz eger sevinirim okudum saydan cikip bda grmemmi gerekio yeni yazilan msj lari okumak icin drek benim sayfaya dusmuyo msj lar szdede oylemi uzun suruo bde cikip grmem gerekio de konuya cvp ver yazan yerden grioruz dimi yazarken
Hmmmm ama f5 nasil olcak ben cepten griom cnmcanım arada f5 tuşuna bas,sayfan yenilenir.çıkış yapmana gerek yok.tam olarak kaç dk bilmiyorum ama 5-10 dk sayfada hiç kıpırdama olmazsa üye girişi yaptıysan seni sistem dışarı atar.
eğer alıntı yaparak cevaplayacaksan sağ alt kısımda "alıntı yaparak cevapla"yı tıklıyosun.
alıntı yapmayacaksan "konuya cevap ver" butonuna tıklayarak mesaj yazabilirsin.
Aslinda bana hc bse demez ama oyle umutsuzki nebilim iste neyse temizlige basladim bi yandan gremiorum pek braktim su an kalsin sen ne kadarlik evlisin ben iki ama esimle 8 senedir berabeim cok severek evlendim ama sonuc malum[/QUOT
bende 2yıl gorustum esımle severek aynı senın gıbı sonra 9ayda nisanlı kaldık 10ayı gectı evlenelı canımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?