Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar vajina genişlemesine sebep olabilecek nedenler ; doğum, şişmanlık , yaşa bağlı kas zayıflaması ve kas hastalıklarıymış. sık cinsel ilişki vajina genişlemesine neden olmazmış. 11 cm le yenen biri olarak bi an tırstım.araştırdım

Aynen canim ya bende 11le yendim tirstim bi an ama neyse ki konu acikliga kavustu :) yillarca genislesin diye ugrastik simdi de daralticaz diye ugrasmayalim da :))))

tsk ederım canım ben daha kulak cöpuyle calısıyorum 2kulak cöpunu aldım bu mumlardan alıcam mutlaka

Cnm facar dun gremedim cnm ozelden sabah aticatim sana ama msj hakkimi dolduramamisim olmuo galiba o zaman sen neguzel iki kulak copune gecmisin bej sadece bakabiliorum aynayla cnm hc yapamicakmisim gbi gelio facar cok korkuorum

Uye olmadan sesizce okuodum burdaki kizlari uye oldum hala okuyorum sadece korkuorum nasi yapiosunuz aklim almio bakarken aynada dokunim diorum irkile irkile dokunuorum disindan ble püffffffff nasi bse bu ustume ölültopragi sacilmis gbiyim benim sadece annek bilio hergun kizim napican gidelim bi doktora dio ama ben bi tuhafim sanki kabullenmis gbi bu durumu

Canim sen ne kadarlik evlisin? benimde annem biliyordu durumumu ve cok uzuluyordu
Ah bi baslayabilsen o kulak cubugunu bi sokabilsen devami gelecek ama...

şimdi ne alakası var diyeceskniz ama hamile kalmayı düşünen arkadaşlarım hamile kalmadan dişlerinizde problem varsa çözmeniz çok iyi olur.bazı arkadaşlarım sonradan pişman olmuşlar.o yüzden yazdım. sonra hamile kalmamış olsanız bile film odalarının kapısından geçerken bile tedirgin olabilirsiniz çünkü.örnek ben ben burayı iice hamile adayı topiğine çevirdim.ama isteyen herkes hamile olsun inşallah.bişey öğrenince yazmak istiyorum napiim hayırlısıyla inşallah

ahh canım benim sen annenle dertlesebiliyosundur ama ben anneme bile söyleyemedim cok uzulur diye napim kendi sorunumu kendim halletmeye calısıyorum insallah en kısa surede bu illetten kurtuluruz allah hickımseyı boyle bi dertle sınamasın canım amiiiiinnnnnnnnn

Kizlar ben iki senelik evliyim sadece bekliorum oyle bi doktora gttim cok taninmis bu nette hede ama bana guven vermedi bidaha gtmedim evet annem blio cokta uzuluo ama ona soylemesem delirirdim bura ben son bi kac aydir buldum

o benm dee dikkatimi çekmişti canımm sabahları gerçekten öyle oluyo ama her sabah müsait olamıyoruz ki ama aklımı toparladım bidaha olmazsa kendimi bu kadar yıpratmıcam bak sana söz vermiştim eşimme bağırmadım bu sefer sadece sessizce kalkıp oda değiştirip ağladım bu da bi gelişme değil mi:) söz veriyorum burda kendimi de yıpratmıcam zealea elvan ve sen yine benm aklımı başıma toplamamı sağladınız sağolun canlarım ya iyiki varsınız... 10 gün sonra istekli olur umarımmm :)

Yani bu gelismemi bilmiom aynayla iyice acarak baktim cook ufak gbi ama ikininca sanki nohut kadar acilio iste bu kadar kulak copunu ylecemi sokuyonuz cnm bsey sarmam erekmi belki cesaret edersem die soruyom cnm esimi gorseniz son zamanlarda cok kotu benim bu durumda memnun oldugmu dusunuo bana tavir almis

ahhh canım üzülme kendini toparla ben kulak cöpunu oylece yavas yavas alıyorum canım bacaklarını ac ve ıkın öyle daha rahat olur goreceksin sende kolay olacak tatlımm.eşine gelince benimkide tavır yapıyo arada ama egzersize basladıgımı gorunce o da mutlu oldu desteklıyo bosver takmamaya calıs canım benım sende basla belkı esın gayret ettıgını gorunce yumusar belkı

Kizlar ben cok acemiyim o yuzden bse sorucam cvp verirseniz eger sevinirim okudum saydan cikip bda grmemmi gerekio yeni yazilan msj lari okumak icin drek benim sayfaya dusmuyo msj lar szdede oylemi uzun suruo bde cikip grmem gerekio de konuya cvp ver yazan yerden grioruz dimi yazarken

canım arada f5 tuşuna bas,sayfan yenilenir.çıkış yapmana gerek yok.tam olarak kaç dk bilmiyorum ama 5-10 dk sayfada hiç kıpırdama olmazsa üye girişi yaptıysan seni sistem dışarı atar.

eğer alıntı yaparak cevaplayacaksan sağ alt kısımda "alıntı yaparak cevapla"yı tıklıyosun.
alıntı yapmayacaksan "konuya cevap ver" butonuna tıklayarak mesaj yazabilirsin.

Son düzenleme:

Aslinda bana hc bse demez ama oyle umutsuzki nebilim iste neyse temizlige basladim bi yandan gremiorum pek braktim su an kalsin sen ne kadarlik evlisin ben iki ama esimle 8 senedir berabeim cok severek evlendim ama sonuc malum

sayfayı yenile canım F5 tuşuna basarak yapabilirsin... canım bir de korkma lütfen her gün incele vajiyi orayı görmeye alış ki normal gelmeye başlasın. evet başlangıçta ben delik bile görememiştim sen yine şanslısın ıkınınca açıldığını filan ben bilmiyodum haybeye parmağımı jelledim soktum kayıverdi sonra da gerisi geldi.. önemli olan başlamak canım sen bakmakla başlamışın zatennn gerisi de gelecektirr..

Hmmmm ama f5 nasil olcak ben cepten griom cnm

Kizlar cepten griorum ben bundan nasi yenilicem cokmu sey soruyorum bilmiom ama simdi ben msj hakki aliorum bana 100 mb internet gelio ama hemen bitio cok aktif olamiom bu yuzden net paketimi alionuz cepten gren kizlar lutfen cvp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…