Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yazmaya devam et,,, cogumuz ıcın hamıle kalmak en buyuk motıvasyon kaynagı
sımdıden bılmekte fayda var
saol.. :)

Anladım cnm teşekkür ederim.
Ben zaten ayağımı hep sıcak tutarım.
Kışın çorapsız uyuyamam mesela.
Aynen devam edıcem demek ki..

Ay ne bileym beni bi ara doldurmuslardi bollasinca esler zevk almiyorlar diye.. sende öyle yazinca bollasmasin geçme 11 cme bende ürktüm aman bollasmasin zaten
Uzun vade dediign nekadar sürüyo mesela?

Allah sana en kisa zamanda bebek nasip eder ins.. çok istiyosun her halinden belli umarim en yakin zamandada hamilelik haberini aliriz.. çok iyi bi anne olcaksin

selacım eve geldim duş aldımmm..popomu kaldırdımmm ve gerçekten hemen aldım..şimdi 10 cm le başladımmm...regli bittiya benim bugün..şimdi biraz içimde bişey varmış hissi hissediyorum aparatı çıkarmama rağmen...birazdan yine yapıcammm..

Allah sana en kisa zamanda bebek nasip eder ins.. çok istiyosun her halinden belli umarim en yakin zamandada hamilelik haberini aliriz.. çok iyi bi anne olcaksin

aaaaminnnnn canım benim sağol inşallah herkes çok iyi anne olacaksın diyo bebiş istediğimi ve iyi bir anne olacağımı bi eşim anlamıyo herhalde Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin...

ıslıııııııııııııııııkk ıslıııııııııııııııııııııııkk çok az kaldı canım

Canim o da biliyordurda hazir olmadigindan belli etmiyordur üzülme birazcik daha bekle .. Ins oda ister ve hayirlisiyla bi bebek sahibi olursunuz ins

Kizlar cepten gren vaarmi aranizda yaaa lutfen cvp verseniz net paketi falanmi alionuz kizlar bde sayfayi nasi yenilionuz cepten

Canim ben pc den de cepten de giriyorum internet paketi aliyorum her ay. Sayfayi yenilemek icin sey yapmalisin adresin yazili oldugu yer var ya orayi enter la guncellemelisin yada yenile cubugu var ona bassan yenilenir sayfa..

Kizlar cepten gren vaarmi aranizda yaaa lutfen cvp verseniz net paketi falanmi alionuz kizlar bde sayfayi nasi yenilionuz cepten

Canim ben çogunlukla telden takip ediyorum.. yurtdisindayim ama.. burda farkli olabilir.. ben kntr aliyorum yarisi gidiyo 500 mb internet geliyo her ay.. Yada evde oldugumda wifi'yle evdeki baglantiya baglaniyorum..
Yenilemeye gelince üstte adresin oldugu yerde yenileme isareti var.. oraya bastiginda yeniler..

doktora hiç gitmedim ama burayı keşfetmeden önce gitmeyi düşündük eşimle beraber fakat burada yazılanları okuyunca doktor gereksiz diye düşünüyoruz eşim her zaman yanımda oldu ve ben bunu başaracağım sizin sayenizde

Canim ben pc den de cepten de giriyorum internet paketi aliyorum her ay. Sayfayi yenilemek icin sey yapmalisin adresin yazili oldugu yer var ya orayi enter la guncellemelisin yada yenile cubugu var ona bassan yenilenir sayfa..
saol cnm cvp verdiginizicin elvan sende saol cnm seey adresin ustunemi tiklim cepteki klavyede hangisi enterdi ayyyy hc bse bilmiom cok afedersiniz

Canim bende hem psikiyatrissten hemde cinsel terapissten yardim aliyordum.. ama bugün itibariyle biraktim.. çünkü en çok buranin etkisi oldu bende.. aslinda doktora gerek yok.. bunu kendimiz çözüyoruz.. onlarla ise sadece konusuyoruz.. ve benim kanimca burda konusmak yani ayni dertle savasanlara anlatmak dahada rahatlatiyo.. çünkü ayni seyleri yasiyoruz halimizden yasadiklarimizdan anliyoruz.. burada her asamani paylas eminim sende çok kisa bi sürede yeneceksin Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…