- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.541
Kizlar cepten griorum ben bundan nasi yenilicem cokmu sey soruyorum bilmiom ama simdi ben msj hakki aliorum bana 100 mb internet gelio ama hemen bitio cok aktif olamiom bu yuzden net paketimi alionuz cepten gren kizlar lutfen cvp
şimdi ne alakası var diyeceskniz ama hamile kalmayı düşünen arkadaşlarım hamile kalmadan dişlerinizde problem varsa çözmeniz çok iyi olur.bazı arkadaşlarım sonradan pişman olmuşlar.o yüzden yazdım. sonra hamile kalmamış olsanız bile film odalarının kapısından geçerken bile tedirgin olabilirsiniz çünkü.örnek benben burayı iice hamile adayı topiğine çevirdim.ama isteyen herkes hamile olsun inşallah.bişey öğrenince yazmak istiyorum napiim hayırlısıyla inşallah
ayyy!! ben de bollaşır diye korkuyordum ve öyle biliyordum, yanlış yazdığım için çoooook ama çok özür dilerimbu benzetme güzelmiş, ben de bunu aklımda tutayım. sağol belit
canım vücudumuzdaki bütün sinirlerin uçları ayak ucundadır.ki duymuşsundur ayaktan yapılan özel masajlar vardır.hatta ayağın her bir bölmesinin temsil ettiği organlar vardır.mesela topukta kasık kısmımızdan gelen sinir uçları bulunur ve cinsel istek uyandırmak için topuk masajının iyi geldiği söylenir. bunların dışında kızlık zarına veda ettikten sonra annelerimiz,teyzelerimizde söyler,ayakları sıcak tutmak gerekir.hatta annem,teyzem ayağımı ıslak görse kızardı.artık kadın olduğumzdan kasık kısmını o kısmın sağlığı (üşütmemesi için) daha iyi korumamız gerekiyor.üşütmeye bağlı iltihaplı akıntılara,kasık ve bel ağrılarına sebep olabilir.
zaten birçok hastalık ayaktan girer.ayaklarımıza dikkat
hayır canım niye bollaşsın hemen=) ozaman bi doğumda kocaman olması gerek
kızlar buraya birşey yazarken çekinmeye başladım ben 2 yıl boyunca vajinismusla uğraşırken çoook sabahladım net başında ve şimdi buraya birşey yazınca sadece belli yerleri seçilmesin uzun vadeden bahsetmeye çalıştım şuanda nasıl küçük yada büyük bi aparat sokup çıkrdığımızda kapanıyor 10 doğum yapan kadın bile hala çişini tutabiliyorsa vaji öyle kolay bollaşmaz Allah öyle yaratmamış kegel egzersizleri çok önemli kasları çalıştırmak dr.lar hep diyor öyle hemen bollaşsa ozaman 2 - 3 çocuktan sonra adamlar kadınları boşaması gerek böyle şeyleri düşünmememiz gerek, ben deasseeb e yazdım aparatı büyütmek istediği için ama 1 yada 10 kere 13 yada 15 cmlik bişey sokunca olmaz ozaman düşünsenize zencilerin eşlerini falan töbe yarabbimm
yahu sen ne melek bı kızsın!!!
şimdi ne alakası var diyeceskniz ama hamile kalmayı düşünen arkadaşlarım hamile kalmadan dişlerinizde problem varsa çözmeniz çok iyi olur.bazı arkadaşlarım sonradan pişman olmuşlar.o yüzden yazdım. sonra hamile kalmamış olsanız bile film odalarının kapısından geçerken bile tedirgin olabilirsiniz çünkü.örnek benben burayı iice hamile adayı topiğine çevirdim.ama isteyen herkes hamile olsun inşallah.bişey öğrenince yazmak istiyorum napiim hayırlısıyla inşallah
Allah sana en kisa zamanda bebek nasip eder ins.. çok istiyosun her halinden belli umarim en yakin zamandada hamilelik haberini aliriz.. çok iyi bi anne olcaksin
ıslıııııııııııııııııkk ıslıııııııııııııııııııııııkkselacım eve geldim duş aldımmm..popomu kaldırdımmm ve gerçekten hemen aldım..şimdi 10 cm le başladımmm...regli bittiya benim bugün..şimdi biraz içimde bişey varmış hissi hissediyorum aparatı çıkarmama rağmen...birazdan yine yapıcammm..
ıslıııııııııııııııııkk ıslıııııııııııııııııııııııkkçok az kaldı canım
canım benimmm inşallahhh..şimdi 11 cm geçicemmm...tekrardan..eşim geç gelicekmiş mesaide...fırsat bu fırsat..
aaaaminnnnncanım benim sağol inşallah herkes çok iyi anne olacaksın diyo bebiş istediğimi ve iyi bir anne olacağımı bi eşim anlamıyo herhalde Allah isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı bebişler nasip etsin...
Canim o da biliyordurda hazir olmadigindan belli etmiyordur üzülme birazcik daha bekle.. Ins oda ister ve hayirlisiyla bi bebek sahibi olursunuz ins
Kizlar cepten gren vaarmi aranizda yaaa lutfen cvp verseniz net paketi falanmi alionuz kizlar bde sayfayi nasi yenilionuz cepten
Kizlar cepten gren vaarmi aranizda yaaa lutfen cvp verseniz net paketi falanmi alionuz kizlar bde sayfayi nasi yenilionuz cepten
çok güzel. kararlı ol. hazırlık sürecinde başarı hikayelerinin olduğu sayfaları tek tek oku. inan hepimiz aynıyız, hepimiz başardıysak sen de başarırsın. o sayfalar sana daha da güç ve moral verecektir. eşinin kızlıkla ilgili problem edeceğini düşünüyorsan önce bir doktora görün onunla birlikte istersen. fiziksel bir problem yok değil mi? doktora hiç gittin mi?
saol cnm cvp verdiginizicin elvan sende saol cnm seey adresin ustunemi tiklim cepteki klavyede hangisi enterdi ayyyy hc bse bilmiom cok afedersinizCanim ben pc den de cepten de giriyorum internet paketi aliyorum her ay. Sayfayi yenilemek icin sey yapmalisin adresin yazili oldugu yer var ya orayi enter la guncellemelisin yada yenile cubugu var ona bassan yenilenir sayfa..
doktora hiç gitmedim ama burayı keşfetmeden önce gitmeyi düşündük eşimle beraber fakat burada yazılanları okuyunca doktor gereksiz diye düşünüyoruz eşim her zaman yanımda oldu ve ben bunu başaracağım sizin sayenizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?