Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynen katılıyorum, derdi çeken bilir.
Doktorların çoğu fazla teorik yaklaşıyorlar.
Bir de işimiz kolaymış gb davranıyorlar.
Şeytan diyor bayan doktora, sizin ilkiniz nasıl kolay olmuş muydu diye sorcaksın.
Bakalım rahat ol, bunları konusmak gayet medenı vs dıyecek mı,
yoksa kıpkırmızı olup kalacak mı?????
Haksız mıyım?

Fcar geldinmi cnm yas kacti buarada ben 25 yasinda soylerken utaniorum kucukte deilimki korkuom korkuom diorumne bilim benden sonra tanidigim bir suru dugun oldu kucucuk ciliz ciliz kizlar aklim alkio hele bi tanesi demistiki bz ilk 3 gunde 7 kere girdi esim die hmmmm diorum bende haberi yok ben daha aynada ble bakildiginda delik gozukmeyen bi kiz oglan kizim 2 senelik evli kiz esimle kardes kardes yatioruz sonuolmadgi icin denemek istemio

Evet iki yil yildonumlerim hep kotu anilarimla aglayarak gecti denemeler aglamalar krizler umutsuzluk ama burayi buldum baktimki benim gbi bir surukizar bi baslasam bi allahim yardim et bana sana burdaki herkese biliomusun arkadaslarimin bebekleri var hep kuzenlerimin nie yapmiosun diolar bana icimden kan gdio benim esim 35 yasinda zamanimiz hizla tukenio ona bi bebek versem allahtan tek istegim bu o hemen bebek istiodu ama olmadi iste

Hepsi bir olmayabilir ama çogunlugu böyle.. Ben burda rahatladigim kadar doktora anlattigimda rahatlayamiyorum.. Nedense 'beni nasilsa anlamiyor' düsüncesi var sürekli beynimde..
Bazen söylediklerime katilmadiginda, hayir böyle degil söyle hissetmelisin dediginde 'e elimde olsaydida hissetseydim zaten burda olmazdim degilmi'' diyorum..
Garip, tuhaf, ve tamamen gereksiz bence.. Böyle bi yer varken tercih etmem sahsen.. Sonuçta doktor yapmiyo egzersizi, sana ödevini veriyo hadi çalis bakalim öyle gel.. Oh valla :) o cesaret bende olsaydi simdiye çoktan bitmisti zaten..

kıslarrrrrr 11 cmmm genişlik 4 cm kadar uzunlukk aparatla aldımm...uzun süredir egzersiz yapmayıncaaa tabi birazz kasıldımmm ama aldımmm ve biraz uzun süredee tuttumm içimde...yanma hissettimmm ama değerrr........

Ayyyyyy hc sorma gülme nasil yapilio bilmedim icin yapamiom ama suan guldurdun beni yaaaa benim tanidiklarim komsular falan seninkilerden ilri safha kayinvalideme falan doktora goturun tutun kolundan falan yok bz goturcez bebek istioz bu arada ben kayinvaldemlerle oturuok yaaa banane istiosan sen dogur dicek kirilicaklar gorumceler falan bebek bebek yalan bulamiom artik sen erken diosun bende derim ama benim kocam 35 bu seferde ne erkeni der bunlar tovbe yarabbim bde onlarin sikintisini cekiorum kayinvaldem bitane dogur sanada bi tane buyutigm dio yasli cok torun buyutmus ah ah ben buyuturdum bi olaydi

seninle aynı düşüncedeyim ve yeneceğim

kıslarrrrrr 11 cmmm genişlik 4 cm kadar uzunlukk aparatla aldımm...uzun süredir egzersiz yapmayıncaaa tabi birazz kasıldımmm ama aldımmm ve biraz uzun süredee tuttumm içimde...yanma hissettimmm ama değerrr........

Canim yavas yavas beklet o yanma hissi geçecektir.. rahlatladigin zaman devam et Basarilar diliyorummmmm

canım allahın ıznıyle bızım bebegımız olaydı bi millet cocuga nasıl bakılır onu görmus olurdu ahhhhhh ahhhhh dertlendim yine bebişimiz olur insallah ya su vajiden bi kurtulsaydık canım bu arada zor olmuyomu kayınvalıdeyle yasamak rahat edebılıyomusun onemlı olan o

canım bu konuyu once esınle konus cunku burada bazı arkadaslarda egzersız yaparken kırmızı geldıgı oluyor ama herkezte olacak dıye bırsey yok sen ısını garantıye al esınle konus ne olur ne olmaz

ve ılk deneme de degılde aparat p..s boyunda olunca gelebılır eger gelırse

Son düzenleme:
Kizlar cepten griorum ben bundan nasi yenilicem cokmu sey soruyorum bilmiom ama simdi ben msj hakki aliorum bana 100 mb internet gelio ama hemen bitio cok aktif olamiom bu yuzden net paketimi alionuz cepten gren kizlar lutfen cvp
Canim bende cepten giriyorum paketime 2gb internette dahil ama evden girerken wifi'dan giriyorum. yenilemeye gelince adresin yazildigi adres cubugunun ustune gel yes tusuna bas. yani sanirim yes tusudur benim telde pc gibi f5 oldugu icin ben ordan yeniliyorum...
Harikasin tatlimmmm. 11cmde derinlige cok takilma onemli olan o ilk girisi asman orayi astin mi bu is tamamdir.

Kizlar cepten gren vaarmi aranizda yaaa lutfen cvp verseniz net paketi falanmi alionuz kizlar bde sayfayi nasi yenilionuz cepten

Canim benim lutfen bu kadar uzelme,nickin gibi umutlu ol... ah bi baslayabilsen egzersizlere. inan bana tahmin ettigin kadar imkansiz degil. giris sana cok kucuk gozukebilir sen oraya bir seyler soktukca esneyecek. lutfen bi kulak cubuguyla dene yalvariyorum bak sana. yapacaksin emin ol.

Canim o da biliyordurda hazir olmadigindan belli etmiyordur üzülme birazcik daha bekle .. Ins oda ister ve hayirlisiyla bi bebek sahibi olursunuz ins

canım ben burda netten bebek kıyafetlerine baka baka egzersiz yaptım.bazen diyorum ki kendi kendime korunuyorum de korunma hamile kal. çocuk istemeyen bir eşe hamile olduğunu söylemek ne kadar mutlu eder ki insanı.insan eşinin bu mutlu anı mahvettiğini unutabilir mi.neyse...ben susayım artık.hayırlısı demek istiyorum.

Bu sorunum oldugu icin zor sizin gbi rahat egzersiz falan yapamiom yani aslinda cesaret edemiom ya yoksa odama grer yaparim benim icin baska zorluk yok suan karismazlar bana rahatim her konuda ne yalan solim bdebkiz sen o tlf la napion bekar kizlar gbi demese kayinvaldem yne guluorum su an bana bakio bilmio tabi kadin derdimi oda napio bu diodur baska bi derdim yok inan kizlari gbi oldum cok severler beni nazlarlar iyiler bide su derdimi cozsem hersey cok guzel olucak

cok saol rabis dedigin gbi ah bi kulak copune bi baslasm beynimi bi egitmeye baslasamcnm insallh oda olucak ayni dertte oldugumuzdanmidir nedir cok yakin hissediorum sizi kendime inanin kiz cok saolun cok

Hayirlisi olsun canim, esinden habersiz korunmayi birakma bence, konusarak ikna etmeye çalissan.. hiçmi istemiyo?

hmmm aman iyi olsunlar bide o sorun olurdu mazallah zaten bizim derdimiz bize yetıyo dimi egzersize ne zaman baslamayı düsünuyosun tatlımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…