- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.581
kıslarrrrrr 11 cmmm genişlik 4 cm kadar uzunlukk aparatla aldımm...uzun süredir egzersiz yapmayıncaaa tabi birazz kasıldımmm ama aldımmm ve biraz uzun süredee tuttumm içimde...yanma hissettimmm ama değerrr........
hmmm aman iyi olsunlar bide o sorun olurdu mazallah zaten bizim derdimiz bize yetıyo dimi egzersize ne zaman baslamayı düsünuyosun tatlımmmm
Hayirlisi olsun canim, esinden habersiz korunmayi birakma bence, konusarak ikna etmeye çalissan.. hiçmi istemiyo?
Yanibugun yarin kulak copune baslicam insallh sizlerle konustukca cesaret gelio braz o zaman kizlik noluo peki kizlar ben istioduki esim bozsun ilk zamanlar cunku bi suphesi vardi sanki bsey varmi bana soylemedin falan diodu bende istiorumki gorsun ama imkansiz dimi kizlar
Yanibugun yarin kulak copune baslicam insallh sizlerle konustukca cesaret gelio braz o zaman kizlik noluo peki kizlar ben istioduki esim bozsun ilk zamanlar cunku bi suphesi vardi sanki bsey varmi bana soylemedin falan diodu bende istiorumki gorsun ama imkansiz dimi kizlar
şu an için korunmaya ihtiyacım olmadığından yapamam zaten.çünkü eşim çok doğal bi yöntem bulmuş kendine (sıfır ilişki) en güvenilir yöntemkendisini tebrik ediyorum. ya hamile kalmamdan korkuyo yada ben yendikten sonra sertleşme-isteksizlik gibi bişeyler oldu,bilemiyorum. bende zaten üzgün olduğumdan hamile kalırım diye bana dokunmuyo bile deyip deyip ağlıyorum.anlatmıyo da.soruyorum söylemiyo.ne olduğunu bilmiyorum.
Baktimda eski halim aklima geldi kizlar 11 kisi okuyo suan bendebonlarin arasindaydim nasil.okuyup aglardim sizleri bde yensem burda hepiniz benim icin hayatimda cok onemli oluaksiniz simdide oylesiniz dusunsenize hc animioruz ama tanidiklarimiza soylemedimiz duymalarindan korktugumuz konulari paylasioz ailemizden daha yakiniz burda
Canim o güvenilir dedigin yöntemi sakincasi yoksa yazabilrmsn.. bende hapa basladm tekrar olurda yenerim diye ama çok migde bulantisi yapiyo..
elvancım öncelikle beni gülümsettiğin için teşekkür ederimparantez içinde yazdım ama gözünden kaçtı herhalde.sıfır ilişki... cümleyi bi daha okuduğunda anlayacaksın.
Esim icerde polata bakio hastasi bi sorunum bi konu olsa konusmaya kalksak sonu hep soyle bitio zaten herseyimiz tam o eksik veya hersey toz pembe zaten derdimiz o hep bu sorun cikio karsima ben yenene kadar bana rahat yok her seyde bunu onume koyuyo bende rtik hc bi sekilde dertlesmiom kizlar napim hakli belkide bu sorun cozene kadar baska sorun etmeye hskkim yok
Kizlar dusunurken aklima ne geldi tipki burda bulustugumuz gbi yan yanada gelebilecegimiz bi yer olsaydi bi arada olucamiz biz yeni baslayanlara cok ilerde olanlarin cesaret verecegi hep beraber egzersiz yapabilecegimiz bi yer doktorua yaptigi bu deilmi telkinle falan sozleriyle cesaret vermesi cokmu uctum ne bilim eger yanimda egzersiz yapabilen benimle ayni sorunu yasayan kizlar olsa daha cok cesur olurdum heralde kiz facar veya komsum falan olsaydin beraher yapardik cesaret verirdik birbirimize egzersiz gunlerimiz falan olurdu mum gunu aparat gunu falan altin gunu gbi guluorum suanda ama gercekten ben daha cok gaza gelirdim
Kizlar dusunurken aklima ne geldi tipki burda bulustugumuz gbi yan yanada gelebilecegimiz bi yer olsaydi bi arada olucamiz biz yeni baslayanlara cok ilerde olanlarin cesaret verecegi hep beraber egzersiz yapabilecegimiz bi yer doktorua yaptigi bu deilmi telkinle falan sozleriyle cesaret vermesi cokmu uctum ne bilim eger yanimda egzersiz yapabilen benimle ayni sorunu yasayan kizlar olsa daha cok cesur olurdum heralde kiz facar veya komsum falan olsaydin beraher yapardik cesaret verirdik birbirimize egzersiz gunlerimiz falan olurdu mum gunu aparat gunu falan altin gunu gbi guluorum suanda ama gercekten ben daha cok gaza gelirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?