Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kıslarrrrrr 11 cmmm genişlik 4 cm kadar uzunlukk aparatla aldımm...uzun süredir egzersiz yapmayıncaaa tabi birazz kasıldımmm ama aldımmm ve biraz uzun süredee tuttumm içimde...yanma hissettimmm ama değerrr........

bende eşim nöbetteyken çok çalışmıştım.o evdeyken çok fazla yapamıyordum.11 cm senin son aparatın olacak büyük ihtimal.en önemlisi giriş kısmı ordan sonrası sen rahat olursan kayıp gidecek. yarım saat veya 45 dk da bir çıkartıp tekrar girdir canım.wc isteği,yanma,çıkarırken sızı hissedebilirsin.sızladığı zaman sadece derin nefes alıp ver.canı acıtan aparat değil sensin emin ol.ben kaslarımı rahat bırakırsam acımayacak de kendi kendine.yenen arkadaşlarını hatırla şikayetlerin azaldığında titreterek başlamak üzere gelgit yapmaya başlayabileceksin.çok çok az zamanda gelin olacaksın bu mutluluğu yaşadıktan sonra kendine çok daha fazla güveneceksin.sorun olursa hemen yaz.bende her değişikliği,başlangıcı yazıyordum disiplin açısından

güzel kardeşim bebek demek sorumluluk demek.önce iyice vajiyi yenin sonra Allah inş. nasip eder.ben vajili değildim ama evliliğimizin yılındaoğlumuz oldu o zaman kayınvalidemlerle oturuyorduk daha eşimle birbirimizi yeni tanıyorduk,kalabalık,çocuk valla insan çıldırmanın eşiğine geliyor acele etmeyin sabredin inş.dualarla olacak rabbim yardımcınız olsun.bu dünya sınav yeri biri biter biri başlar.

hmmm aman iyi olsunlar bide o sorun olurdu mazallah zaten bizim derdimiz bize yetıyo dimi egzersize ne zaman baslamayı düsünuyosun tatlımmmm

Yanibugun yarin kulak copune baslicam insallh sizlerle konustukca cesaret gelio braz o zaman kizlik noluo peki kizlar ben istioduki esim bozsun ilk zamanlar cunku bi suphesi vardi sanki bsey varmi bana soylemedin falan diodu bende istiorumki gorsun ama imkansiz dimi kizlar

Hayirlisi olsun canim, esinden habersiz korunmayi birakma bence, konusarak ikna etmeye çalissan.. hiçmi istemiyo?

şu an için korunmaya ihtiyacım olmadığından yapamam zaten.çünkü eşim çok doğal bi yöntem bulmuş kendine (sıfır ilişki) en güvenilir yöntem kendisini tebrik ediyorum. ya hamile kalmamdan korkuyo yada ben yendikten sonra sertleşme-isteksizlik gibi bişeyler oldu,bilemiyorum. bende zaten üzgün olduğumdan hamile kalırım diye bana dokunmuyo bile deyip deyip ağlıyorum.anlatmıyo da.soruyorum söylemiyo.ne olduğunu bilmiyorum.

canım bilmiyorum dr. kontrolunden geçip kızlık zarınla ilgili bilgi aldınmı ama bi çok arkadaşımızda kanama vs.olmadı.bana dr.kızlık zarın normal kalınlıkta demişti mesela.11 cm de yendim ben vajinismusu.hiç kanama,değişik renkli akıntı falan olmadı.eşimle denediğimiz ilk gün(yeni yendiğim gün) pembe renkli akıntıyla karışık,çok çok az kanlı bi şey geldi benden o kadar.o da 10-15 saat sonra hatta. denediğimiz sırada da gelebilirdi belki ama defalarca uzun uzun denememiştik.ondan olsa gerek geç geldi.

canım eşinin şuphesi varsa onun yanında yap bence egzersizi yada iyice konus bu konuyu onunla

Baktimda eski halim aklima geldi kizlar 11 kisi okuyo suan bendebonlarin arasindaydim nasil.okuyup aglardim sizleri bde yensem burda hepiniz benim icin hayatimda cok onemli oluaksiniz simdide oylesiniz dusunsenize hc animioruz ama tanidiklarimiza soylemedimiz duymalarindan korktugumuz konulari paylasioz ailemizden daha yakiniz burda

Canim o güvenilir dedigin yöntemi sakincasi yoksa yazabilrmsn.. bende hapa basladm tekrar olurda yenerim diye ama çok migde bulantisi yapiyo..

bende 2ay boyunca ziyaretci olarak takip ettim canım burayı en son dayanamadım bende yazmaya basladım paylastıkca dahada iyi hissettım kendımı dertlerim azalmasada insan burda kendinı yalnız hıssetmıyor canım

Canim o güvenilir dedigin yöntemi sakincasi yoksa yazabilrmsn.. bende hapa basladm tekrar olurda yenerim diye ama çok migde bulantisi yapiyo..

elvancım öncelikle beni gülümsettiğin için teşekkür ederim parantez içinde yazdım ama gözünden kaçtı herhalde.sıfır ilişki... cümleyi bi daha okuduğunda anlayacaksın.

Esim icerde polata bakio hastasi bi sorunum bi konu olsa konusmaya kalksak sonu hep soyle bitio zaten herseyimiz tam o eksik veya hersey toz pembe zaten derdimiz o hep bu sorun cikio karsima ben yenene kadar bana rahat yok her seyde bunu onume koyuyo bende rtik hc bi sekilde dertlesmiom kizlar napim hakli belkide bu sorun cozene kadar baska sorun etmeye hskkim yok

bende fatmagule bakıyom bi yandanda burayı takıp edıyorum esim kızıyo hem televızyon sende hem laptop sende diyo :)

Evet canim facara katiliyorum hadi daha fazla bekleme, esnle konus ve kulak çubuguyla basla canim.. Göreceksin igne batmasi kadar bile aci yok.. sadece mutluluk var.. kendine inanamicaksin kalkip ziplicaksin çocuklar gibi.. kendimden örnek vereyim ilk serçeyi aldigimda kalkip göbek attim giydim süslendim çiktim gezdim sanki yenmisim gibi sevinmistim, :) oysa büyük adimi atmistim oraya bisey girdigini gördüm hemde kendi irademle basarmistim bunu.. kendim ittim elimi ve girdi.. Bunu sende basarabilirsin.. hadi topla cesaretini

Kizlar dusunurken aklima ne geldi tipki burda bulustugumuz gbi yan yanada gelebilecegimiz bi yer olsaydi bi arada olucamiz biz yeni baslayanlara cok ilerde olanlarin cesaret verecegi hep beraber egzersiz yapabilecegimiz bi yer doktorua yaptigi bu deilmi telkinle falan sozleriyle cesaret vermesi cokmu uctum ne bilim eger yanimda egzersiz yapabilen benimle ayni sorunu yasayan kizlar olsa daha cok cesur olurdum heralde kiz facar veya komsum falan olsaydin beraher yapardik cesaret verirdik birbirimize egzersiz gunlerimiz falan olurdu mum gunu aparat gunu falan altin gunu gbi guluorum suanda ama gercekten ben daha cok gaza gelirdim

ayyyy gercekten cok guzelll olurdu komşuuu komşuuu huuuuuu diye cagırırdık birbirimizi artık ayyy guldurdun beni yaw:)

ayyy ne güzellll olurdu valla komşuuuuu komşuuuuu huuuuuuuu diye cagırırdık birbirimizi ayyyy kız guldurdun beni:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…