- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.601
Kizlar dusunurken aklima ne geldi tipki burda bulustugumuz gbi yan yanada gelebilecegimiz bi yer olsaydi bi arada olucamiz biz yeni baslayanlara cok ilerde olanlarin cesaret verecegi hep beraber egzersiz yapabilecegimiz bi yer doktorua yaptigi bu deilmi telkinle falan sozleriyle cesaret vermesi cokmu uctum ne bilim eger yanimda egzersiz yapabilen benimle ayni sorunu yasayan kizlar olsa daha cok cesur olurdum heralde kiz facar veya komsum falan olsaydin beraher yapardik cesaret verirdik birbirimize egzersiz gunlerimiz falan olurdu mum gunu aparat gunu falan altin gunu gbi guluorum suanda ama gercekten ben daha cok gaza gelirdim
esimle demin denedik gene sokamadim p...s i offfffffff nie olmuyorrr niye girmiyorrr yaaaaaaaaa deliricemmmmmmmmm nasil aliscam ki ben boyleeee
esimle demin denedik gene sokamadim p...s i offfffffff nie olmuyorrr niye girmiyorrr yaaaaaaaaa deliricemmmmmmmmm nasil aliscam ki ben boyleeee
Allah yardimcin olsn canim ümitsizlige kapilma düzeliyo sonunda bak kayraözlem, sela hepsininki geçti, seninkide geçecek sabret canim..
üzülme canım yaa sen yenmiştin dimi
Dimiiiii arada bagirirdin bana ben korkuom dedikce sok su mumu dedim sana die tovbeeee uctum ben insallh bi gun kurtuluruz kim bilir tanisiriz belkide cikim artik cok optum yarin belki giremem temizlik yapiom bitsin basliorum cnm kesin nsallh
offf sinir oluorum yaaa bıktım artıkkk ne zmn normal bi hayatımız olucak cok merak ediyorum... sabrediyorum napcam baska
selacım eve geldim duş aldımmm..popomu kaldırdımmm ve gerçekten hemen aldım..şimdi 10 cm le başladımmm...regli bittiya benim bugün..şimdi biraz içimde bişey varmış hissi hissediyorum aparatı çıkarmama rağmen...birazdan yine yapıcammm..
15 nisanda yendim canim nerdeyse bi ay olucak ama sadece 3 kez yapabildik... offff...
Daha kötüsüde olabilirdi canim.. böyle düsün, ya daha ileri derecede vajili olsaydin? Yendin en azindan bunu düsünerek rahatlat kendini.. Esinde düzelcek bunu hepimizin esleri yasiyo.. Sanirim vajinusmusa bagli bisey.. Geçici bi dönem yasiyorlar.. Bikere düzene girsin birdaha olmaz Allahin izniyle..
o kadar bekledik, iki seneye yaklaştı, hiççççççç gerek yokmuş
canım ne guzel 3 kez ypmıssın yine yaparsın rahat ol bak bana ben daha kulak cubugunu anca alabılıyorum sen bitirmıssın olayı sadece ufak pürüzler kalmış onlarıda halledersin en kısa zamanda merak etmee üzme kendini
aynen canim yaa.. Allah a sükür bitti bu dert.. bide alissam ah ah o zmn hersey super olucak insallah...
Canim benimmmm yendim rabbime sukur yendim. darisi tum yenemeyenlerin basina simdi cikiyorum esim kiziyor biraz tadini cikaralim :))))
olduda bitti maşallah nazar değmez inşallahh Allahımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm yuppi yaa yuppiiiii duvağımı açabilirim artık Allahım Allahım sana şükürler olsunki karı koca olduk kendimce kolay bir pozisyon bulmuştum vee kaydı gitti hiç anlamadık hatta dedim acaba dışarı popo aramamı gitti yok ama içimdeydi
yarın hikayemi ve başarımı adım adım yazacağım aşamayan kalmayacak başkada bişey demiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?