Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ay çok güldüm bu mesajina.. Bende çok isterdim bi araya gelmeyi valla.. eminim çok güçlü dostluklar kurulurdu.. Ama yanyana egzersiz yapabilirmiydim bilmiyorum ben utanirdim gibime geliyo

Dimiiiii arada bagirirdin bana ben korkuom dedikce sok su mumu dedim sana die tovbeeee uctum ben insallh bi gun kurtuluruz kim bilir tanisiriz belkide cikim artik cok optum yarin belki giremem temizlik yapiom bitsin basliorum cnm kesin nsallh

offf sinir oluorum yaaa bıktım artıkkk ne zmn normal bi hayatımız olucak cok merak ediyorum... sabrediyorum napcam baska

Daha kötüsüde olabilirdi canim.. böyle düsün, ya daha ileri derecede vajili olsaydin? Yendin en azindan bunu düsünerek rahatlat kendini.. Esinde düzelcek bunu hepimizin esleri yasiyo.. Sanirim vajinusmusa bagli bisey.. Geçici bi dönem yasiyorlar.. Bikere düzene girsin birdaha olmaz Allahin izniyle..

ooooh süper haber. ben bu gece hayırlı haberini bekliyorum senin olucak, çok inanıyorum. hadi bakalım devam.

aynen canim yaa.. Allah a sükür bitti bu dert.. bide alissam ah ah o zmn hersey super olucak insallah...

sagol canim yaa.. insallah en kisa zmnda alisirimm.. canim insallah sizlerde basaricaksiniz merak etmeyin.. bende ilk basladigimda sizin gibiydim.. ama inanin oluyor..

Benim yarin reglim azalcak bitecek derecesinde olacak.. Kirmizi degilde kahverengilesecek hesaplamama göre.. Bu sürede egzersize baslamam dogru olurmu yoksa hepten bitmesini beklemek zorundamiyim.. :44:

tebrikler canım.çok şükür ya yenenler çokmuş.çok sevindim.ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…