- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.621
Evet iki yil yildonumlerim hep kotu anilarimla aglayarak gecti denemeler aglamalar krizler umutsuzluk ama burayi buldum baktimki benim gbi bir surukizar bi baslasam bi allahim yardim et bana sana burdaki herkese biliomusun arkadaslarimin bebekleri var hep kuzenlerimin nie yapmiosun diolar bana icimden kan gdio benim esim 35 yasinda zamanimiz hizla tukenio ona bi bebek versem allahtan tek istegim bu o hemen bebek istiodu ama olmadi iste
kıslarrrrrr 11 cmmm genişlik 4 cm kadar uzunlukk aparatla aldımm...uzun süredir egzersiz yapmayıncaaa tabi birazz kasıldımmm ama aldımmm ve biraz uzun süredee tuttumm içimde...yanma hissettimmm ama değerrr........
canım ben burda netten bebek kıyafetlerine baka baka egzersiz yaptım.bazen diyorum ki kendi kendime korunuyorum de korunma hamile kal. çocuk istemeyen bir eşe hamile olduğunu söylemek ne kadar mutlu eder ki insanı.insan eşinin bu mutlu anı mahvettiğini unutabilir mi.neyse...ben susayım artık.hayırlısı demek istiyorum.
canım ben burda netten bebek kıyafetlerine baka baka egzersiz yaptım.bazen diyorum ki kendi kendime korunuyorum de korunma hamile kal. çocuk istemeyen bir eşe hamile olduğunu söylemek ne kadar mutlu eder ki insanı.insan eşinin bu mutlu anı mahvettiğini unutabilir mi.neyse...ben susayım artık.hayırlısı demek istiyorum.
aynen canim yaa.. Allah a sükür bitti bu dert.. bide alissam ah ah o zmn hersey super olucak insallah...
trinity, sorun sertleşme ise tek çaren beklemek ve eşine zaman vermek. bu konuda üstüne gitme, ısrar etme, konuyu çok açıp moralini bozma. en iyisi konuşmamak ve onun düzelmesini beklemek. hep dediğim gibi resmen dibe vuruyorlar, böyle bir moral bozukluğu yok. sabret, ilk kez yapman önemliydi yaptın oldu. diğerleri de olacaktır. ben de endişeni anlıyorum, hep geriliyorum ama bu da bir süreç, zamanla alışacağız, yapmadığımız süre içerisinde acaba bir sonrakini yapar mıyım endişesi azalacak. ben de hala pimpiriklenip duruyorum, eşim kızıyor artık inan yaptın diyebir de sigara içiyorsa bıraksın, çok etkisi var. benim eşim bırakmasa biz hala yenememiştik, o kadar diyorum yani.
canim nasilsin ne durumdasin sana yanlislikla yanlis msj yolladim ya :26:
Sagol canim iyim sen nasilsin yoksun nezamandir
evet gördüm önemli degil canim
En son 5,5 cm de kaldim sonrasi ise aksilik üstüne aksilik.. Artk parmakla degilde setle çalisacam siparis verdim ve geldi çok sükür.. Reglym suan
Yarin bitme ihtimali var.. Sonrasinda vakit kaybetmeden egzersiz.. 19 mayis hedefim..
Sen neler yaptin alisabildinmi iyice
wallayi cnm ya sorma bu ara kavga gurultu hepkaynanam sagolsunmu diyim ne diyim allah bildigi gibi yapsin...iliski fazla yapamiyoruz canim bu ara moralim bozuk...gurbet cok zormus basimi yaslicagim kimsem yok yapayalnizim kapattim kendimi ewe oyle canim iste ya aman boswer cok sewindim canim reglin biter bitmez basla hemen senide gelin edelim artik hayirlisiyla insallah cnm
çok üzüldüm en kisa zamanda düzelir ins.. Allah sabir versin.. Ara ara ugra dertlesiriz..
Umarim canim.. Bol bol kayganlastirii gittim aldim bgn.. Hersey yolunda simdilik.. hiçbir engel kalmadi inss..
saol cnm...ugramaya calisacam canim......ben erostan sonra durexten memnun kalmadim canim ya suruyodum sonra hemen kuruluk hissediyordum... hamile kalmayi dusundugum icin pre-seed almisti esim onuda daha hic kullanma firsatim olmadi... insallah sorunsuz engelsiz bir sekilde egzersizlerini yaparsin canim
esimle demin denedik gene sokamadim p...s i offfffffff nie olmuyorrr niye girmiyorrr yaaaaaaaaa deliricemmmmmmmmm nasil aliscam ki ben boyleeee
tatlım tam sertlesme olmuyormu mu acaba?onun ıcın mi jel kullanıyormusun kendını olmayacak degıl olacak dıye motıve et bır kere oldu en buyugunu atlattın stres yapma aparat gıbı yonlendır ve yapana kadar da pes etme
Basta sertti ben sokana kadar sertlik gitti sonra baya ugrastik olmadi esimde gicik oldu biraktik sonra konustuk yarin gene deneriz diye bgn yani insallah.. Bol jel suruom ama asagi dogru kayiyo hep popoya dogru.. Sen yasamismiydin ilk basta boyle seyler canim? Yoksa rahat giriomuydu? Offf insallah bgn olur ya..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?