Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım daha genceciksin, bu kadar takma kafana. 25 yaşındayım utanıyorum diyorsun, neyden utanacaksın, ben 35 yaşındayım daha bu hafta yendim, öleyim o zaman :))) eşim de 35 yaşında, yaşı bu kadar takmayın. yenin alışın, bebeği yaparsınız. daha dün haberlerde çıktı, kök hücreden yumurta üretilmiş. menapozdaki kadınların doğurması bile mümkün olacak 3-5 sonra belki, lütfen takıntılarla boğuşmayın. boğuşacağınız tek şey var o da vajinismus. kararlı ol, sorularını sorup egzersizini yap ve kurtul. şu an hayal gibi geliyor olabilir ama bir gün gerçek olacak buna inan.

kıslarrrrrr 11 cmmm genişlik 4 cm kadar uzunlukk aparatla aldımm...uzun süredir egzersiz yapmayıncaaa tabi birazz kasıldımmm ama aldımmm ve biraz uzun süredee tuttumm içimde...yanma hissettimmm ama değerrr........

çalışmaya devam et ama aparatın neden o kadar kısa?? uzunluk çok önemli değil de 4cm den sonra takıldığın yeri zaten geçmiş olmalısın itince kolayca kayıp gidiyor olmalı. o boşluğu hissetmek açısında biraz daha uzun aparatın olmalı. yine de devam et gelişmeleri bizimle paylaş.

candycim daha gençsin, kaç yıllık evliydin, sanırım yılı tamamlamadın aklımda öyle kalmış. daha çok yenisiniz, aylarca bununla mücadele ettin, eşine de biraz hak ver. yener yenmez belki hemen çocuk istemiyordur, kendini babalığa hazır hissetmiyordur. bak ben evlenirken eşime dedim çocuk delisi değilim, hiç yapmasak bile olur dedim. istemiyordum çünkü. ama o yavaş yavaş beni buna alıştırdı. şimdi daha bir hazır gibiyim. eşini de dinle, bir sebebi vardır belki, oturun konuşun. anlatsın sana, benim sebeplerimi eşim biliyor, zamanla konuşa konuşa aştık bunları. hem çok güzel düşünmüşsün, istemediği halde hamileyim dersen o adamın hali ne olur? diretip de aldır derse ne yapacaksın? ilk çocuk bu, aldırılması çok tehlikeli. konuşarak aşmaya çalış bunları.

candycim daha gençsin, kaç yıllık evliydin, sanırım yılı tamamlamadın aklımda öyle kalmış. daha çok yenisiniz, aylarca bununla mücadele ettin, eşine de biraz hak ver. yener yenmez belki hemen çocuk istemiyordur, kendini babalığa hazır hissetmiyordur. bak ben evlenirken eşime dedim çocuk delisi değilim, hiç yapmasak bile olur dedim. istemiyordum çünkü. ama o yavaş yavaş beni buna alıştırdı. şimdi daha bir hazır gibiyim. eşini de dinle, bir sebebi vardır belki, oturun konuşun. anlatsın sana, benim sebeplerimi eşim biliyor, zamanla konuşa konuşa aştık bunları. hem çok güzel düşünmüşsün, istemediği halde hamileyim dersen o adamın hali ne olur? diretip de aldır derse ne yapacaksın? ilk çocuk bu, aldırılması çok tehlikeli. konuşarak aşmaya çalış bunları.

aynen canim yaa.. Allah a sükür bitti bu dert.. bide alissam ah ah o zmn hersey super olucak insallah...

trinity, sorun sertleşme ise tek çaren beklemek ve eşine zaman vermek. bu konuda üstüne gitme, ısrar etme, konuyu çok açıp moralini bozma. en iyisi konuşmamak ve onun düzelmesini beklemek. hep dediğim gibi resmen dibe vuruyorlar, böyle bir moral bozukluğu yok. sabret, ilk kez yapman önemliydi yaptın oldu. diğerleri de olacaktır. ben de endişeni anlıyorum, hep geriliyorum ama bu da bir süreç, zamanla alışacağız, yapmadığımız süre içerisinde acaba bir sonrakini yapar mıyım endişesi azalacak. ben de hala pimpiriklenip duruyorum, eşim kızıyor artık inan yaptın diye bir de sigara içiyorsa bıraksın, çok etkisi var. benim eşim bırakmasa biz hala yenememiştik, o kadar diyorum yani.

tum yenen arkadaslari tebrik ediyorum....... bayadir giremiyordum gozume carpanlari yazabildim.....Allahim baska dert skinti yasatmasin...cok sewindim sizin adiniza darisi tum vajililere insallahhhh........

Son düzenleme:

aynen canim sorunumuz sertlesmee.. tam sertlik olmuyor oyle olunca da girmiyor kii.. ugrasioz hepten gidior sertlik sonra sertlesmesi icin ugrasioz sonra gene denioz gene gidior.. bu sefer esimde uyuz oldu biraktik bizde.. malesef sigara iciyor ama simdi birakmak icin ugrasiyor insallah birakir yaa.. bi an once duzelsek ya alismak istiorum korkuyorum hala.. olmucakmis eskisi gibi olcakmisim gibi.. sen ikinciyi yaptin mi canim ?

canim nasilsin ne durumdasin sana yanlislikla yanlis msj yolladim ya :26:

Sagol canim iyim sen nasilsin yoksun nezamandir
evet gördüm önemli degil canim
En son 5,5 cm de kaldim sonrasi ise aksilik üstüne aksilik.. Artk parmakla degilde setle çalisacam siparis verdim ve geldi çok sükür.. Reglym suan
Yarin bitme ihtimali var.. Sonrasinda vakit kaybetmeden egzersiz.. 19 mayis hedefim..

Sen neler yaptin alisabildinmi iyice

wallayi cnm ya sorma bu ara kavga gurultu hep kaynanam sagolsunmu diyim ne diyim allah bildigi gibi yapsin...iliski fazla yapamiyoruz canim bu ara moralim bozuk...gurbet cok zormus basimi yaslicagim kimsem yok yapayalnizim kapattim kendimi ewe oyle canim iste ya aman boswer cok sewindim canim reglin biter bitmez basla hemen senide gelin edelim artik hayirlisiyla insallah cnm

çok üzüldüm en kisa zamanda düzelir ins.. Allah sabir versin.. Ara ara ugra dertlesiriz..
Umarim canim.. Bol bol kayganlastirii gittim aldim bgn.. Hersey yolunda simdilik.. hiçbir engel kalmadi inss..

çok üzüldüm en kisa zamanda düzelir ins.. Allah sabir versin.. Ara ara ugra dertlesiriz..
Umarim canim.. Bol bol kayganlastirii gittim aldim bgn.. Hersey yolunda simdilik.. hiçbir engel kalmadi inss..

saol cnm...ugramaya calisacam canim......ben erostan sonra durexten memnun kalmadim canim ya suruyodum sonra hemen kuruluk hissediyordum... hamile kalmayi dusundugum icin pre-seed almisti esim onuda daha hic kullanma firsatim olmadi... insallah sorunsuz engelsiz bir sekilde egzersizlerini yaparsin canim

Amin tskr ederm tatlimmmm. Valla ben gleit gelde kaldim degistiremiyorum iyimi kötümü bilmiyorum anlayamadim daha.. biterse durexinkinden denerim.. Ins Allah nasip eder sana tatlim..

esimle demin denedik gene sokamadim p...s i offfffffff nie olmuyorrr niye girmiyorrr yaaaaaaaaa deliricemmmmmmmmm nasil aliscam ki ben boyleeee

tatlım tam sertlesme olmuyormu mu acaba?onun ıcın mi jel kullanıyormusun kendını olmayacak degıl olacak dıye motıve et bır kere oldu en buyugunu atlattın stres yapma aparat gıbı yonlendır ve yapana kadar da pes etme

Basta sertti ben sokana kadar sertlik gitti sonra baya ugrastik olmadi esimde gicik oldu biraktik sonra konustuk yarin gene deneriz diye bgn yani insallah.. Bol jel suruom ama asagi dogru kayiyo hep popoya dogru.. Sen yasamismiydin ilk basta boyle seyler canim? Yoksa rahat giriomuydu? Offf insallah bgn olur ya..

canım serlık yoksa zaten ılıskı olmaz.

ılk zamanalr rahat gırmyor du tabı bende de ama ugrasınca jelle sorun olmuyordu..

sanırım senınesınden dolayı ıkınızınde stresı var bırınız acaba olacak mı dıgerınız setlesme gıdecekmı dıye boyle dusunmeyın anı yasayın sen p..s aparat gıbı elınle yonlendır inşallah sorun kalma cnm

canım moralim çok bozuk
vajiyi yendim ama aynı pozisyonda kaldım pozisyon değiştiremiyorum ama bebek istiyorum ne yapıcam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…