Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet, çok şükür dün gece 2. de oldu. akşamdan da beynimi şartladım sabah da yapıcam diye. o zaman eşim daha iyi oluyor çünkü. bu sabah hazırım hadi dedim. bu sefer o çekindi :)) sonra ikna ettim, sabah da 2 kez denedik, altta olmaktan korkuyordum (ilk gün yapmış olsam bile), sabah özellikle altta yapayım dedim, jel olduğu sürece kasmıyorum, yapabildim şükür. 2.ye jelsiz denemek istedi eşim hemen kasıldım, jel sürünce oldu. bu sefer de ona taktı, jele alışıp bağımlı olacakmışım. bişe olmaz, zamanla bırakırım sen ona karışma hele bir dedim

sigarayı bırakırsa, değişime siz bile inanamazsınız. 15 yıla yakındır içiyordu, bırakınca bambaşka oldu. hem sağlığı daha iyi hem de sertleşme sorunu eskiye oranla çok çok azaldı. gerçekten çok etkiliyor sigara. inşallah hiç başlamaz.

canım bende üstte yendim vajiyi alta geçemiyorum bir türlü. jeli de bırakamadım eşim zorluyor jel sür daha kolay oluyor diyor o öyle söyleyince sürüyorum bende ama pozisyonu değiştiremedik ona canım sıkkın

herkese hayırlı cumalar cumada bir vakit vardır ve o vakitte edilen dua asla reddolunmaz inşallah o vakte denkgelipte duası kabul olunanlardan eylesin rabbim aminnnn

canım benim dün yarın başlıcam demişsin çok merak ettim başladınmı bende hep eşim bozsun stiyodum ama onu kulak çöpüyle aldattım gözlerinin önünde:) ama kulak çöpü bozamadı dikkat edersen çoğu kişide egzersizle bozulmuyo ama tabi belki değişiyodur kişiden kişiye

canım moralim çok bozuk
vajiyi yendim ama aynı pozisyonda kaldım pozisyon değiştiremiyorum ama bebek istiyorum ne yapıcam ben

hangı pozısyondasın canım *

bende tek pozısyonda yım sayılır

en cok kadının allta oldugu poz.rahat oldugumıcın ıstemıyorum ama arada ara ara denıyoruz dıger poz.hem bu poz bebek ıcın de uygun

cok uskur canım 2.de atlatınnn nasıl sevınıyoum bılemezsın...

Kizzzz baslamadin mi hala,valla dovecem seni(saka tabi alinma sakin) azcik kucuk sozu dinle(ben senden 4 yas kucugum) valla bisi yok bacim niye inanmiyorsun bize. su kulak cubugunu bi eline alsan gerisi gelecek... ben azcik uyuycam de gir odana bi ayna bi kulak cubugu ve kayganlastirici jel. lutfen canim arkadasim basla bak senin yazdiklarini okudukca ben cok uzuluyorum esime karsi hic bi soz hakkim yok demissin,istemez misin karsisinda dim dik durup catir catir hakkini savunmayi? bir daha buraya girdigimde basladim yazmis ol lutfen bak tum kalbimle istiyorum bunu. optum seni...

canım soyle dene ustte basla ıyıce dvam ettıkten sonra ya o sekılde dönerek alta gec

yada ustte devam ettıkten sonra cıkıp tekrar altta baslayın

aslında gulsevdam bana anlatmıstı unuttum

bende gulsevdamın taktıgıyle asmıstım bu sorunu ınsallah iletını gorup yazar sana cnm

canım soyle dene ustte basla ıyıce dvam ettıkten sonra ya o sekılde dönerek alta gec

yada ustte devam ettıkten sonra cıkıp tekrar altta baslayın

aslında gulsevdam bana anlatmıstı unuttum

bende gulsevdamın taktıgıyle asmıstım bu sorunu ınsallah iletını gorup yazar sana cnm

üstteyim canım sırtım eşime dönük oturuyorum altta yapamıyorum bacaklarımı açamıyorum

Gunaydin kizlar.. hepinize hayirli cumalar.. Rabbim yenemeyenlere yenmeyi, yenipte bebek isteyenlere bebegi, yenipte tek pozisyonda kalanlara baska pozisyonu nasip etsn ins..

Dun bi soru sordum ama kaynadi gitti galiba.. reglin azaldiginda yani kirmizilik biterde kaverengiye donusur ya o sirada egzersiz yapmak dogru olurmu?

arkadaşlar dün egzersiz yapmadım 1 haftadır hergün yapıyodum ama acaba sürekli egzersiz yapınca tahriş olur belki diye dün kaçaklık yaptım öyle oluyomu

sana da günaydın canım.hayırlı cumalar.duan çok güzel gerçekten.şu an ezanla sela arası güzel değerlendirelim. soruna gelince adet bitip temizlenmeden eşle ilişki bile haram. adet zamanı kadınlarda ruhen de değişiklikler olduğundan incinmemeleri için Allahın kadınlara bir lütfu.sende egzersiz için azcık daha sabret.tamamen temizlenip başla bence. ne kalmış ki,bitmek üzere.

arkadaşlar dün egzersiz yapmadım 1 haftadır hergün yapıyodum ama acaba sürekli egzersiz yapınca tahriş olur belki diye dün kaçaklık yaptım öyle oluyomu

hayır canım olmaz. içindeki tembel kandırmış seni (alınmazsın inşallah)hatta düzenli yapmamız lazım.çünkü vajinismusun diğer adı erteleme hastalığı unutma.oydu buydu şuydu derken seni yolundan döndürmesin.ben 2 kere kaçtım.3.de başlayıp yenebildim.

yok alınmam canım ben öle şeylere evet galiba söylediğin doğru dün kayınvalidem yemeğe çağırdı akşamda 10 gibi geldik bende bi tavuk gibi gözümden uyku akıyodu o zaman neyse arada dinlenmek lazım dedim vurdum kafayı yattım bugünde görümcem çağırmış inşallah içimdeki tembel yine harekete geçmez

Sagol canim..
Madem oyle bekliyim biraz daha..

sıkılma canım benim, ben ilk gün deneyebileceğim bir sürü şeyi denedim. altta yapabilmek için dün bir resim paylaşmıştım ona baktın mı, öyle durup popoyu biraz kaldırınca oldukça rahat oluyor. gerçi bu sabah ben onu beceremedim daha önce yaptığım halde. ben de dizlerimi kırıp iyicene kendime çekince eşim yerleşebildi. sen de o pozisyonu dene istersen. ilk giriş için o ters köprü gibi pozisyon çok işe yarıyor. canını da sıkma, sık uğramaz oldun buraya, gelip dertleş, sıkıntını at içinden. moral çok önemli.

cok uskur canım 2.de atlatınnn nasıl sevınıyoum bılemezsın...

yendiğim gün bana şaşkın dedin ya, hala öyleyim inan :))) akşam geldim foruma herkese laf yetiştirdim. ama yaptım ben 2. oldu yazmayı unutmuşum forumun şaşkın gelini gece yattım aklıma geldi, anaaa dedim kızlara müjdeyi vermeyi unuttum. neyse bu sabah da 3. oldu, artık iyicene alışmaya başlıycam. sağol emeklerine nilay, üzerimde hakkın büyük :))) :13::13::13::13::13::13:

elvancım bence yapma, hijyenik olacağından eminim ama tam bitmediği için sakıncası olabilir. ben son damlaya kadar bekliyordum hep, kendimi riske atmak istemedim. bittiği gün bile değil ertesi günü başladım hep egzersize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…