- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.641
aynen canim sorunumuz sertlesmee.. tam sertlik olmuyor oyle olunca da girmiyor kii.. ugrasioz hepten gidior sertlik sonra sertlesmesi icin ugrasioz sonra gene denioz gene gidior.. bu sefer esimde uyuz oldu biraktik bizde.. malesef sigara iciyor ama simdi birakmak icin ugrasiyor insallah birakir yaa.. bi an once duzelsek ya alismak istiorum korkuyorum hala.. olmucakmis eskisi gibi olcakmisim gibi.. sen ikinciyi yaptin mi canim ?
evet, çok şükür dün gece 2. de oldu. akşamdan da beynimi şartladım sabah da yapıcam diye. o zaman eşim daha iyi oluyor çünkü. bu sabah hazırım hadi dedim. bu sefer o çekindi :)) sonra ikna ettim, sabah da 2 kez denedik, altta olmaktan korkuyordum (ilk gün yapmış olsam bile), sabah özellikle altta yapayım dedim, jel olduğu sürece kasmıyorum, yapabildim şükür. 2.ye jelsiz denemek istedi eşim hemen kasıldım, jel sürünce oldu. bu sefer de ona taktı, jele alışıp bağımlı olacakmışım. bişe olmaz, zamanla bırakırım sen ona karışma hele bir dedim
sigarayı bırakırsa, değişime siz bile inanamazsınız. 15 yıla yakındır içiyordu, bırakınca bambaşka oldu. hem sağlığı daha iyi hem de sertleşme sorunu eskiye oranla çok çok azaldı. gerçekten çok etkiliyor sigara. inşallah hiç başlamaz.
Yanibugun yarin kulak copune baslicam insallh sizlerle konustukca cesaret gelio braz o zaman kizlik noluo peki kizlar ben istioduki esim bozsun ilk zamanlar cunku bi suphesi vardi sanki bsey varmi bana soylemedin falan diodu bende istiorumki gorsun ama imkansiz dimi kizlar
canım moralim çok bozuk
vajiyi yendim ama aynı pozisyonda kaldım pozisyon değiştiremiyorum ama bebek istiyorum ne yapıcam ben
cok uskur canım 2.de atlatınnn nasıl sevınıyoum bılemezsın...evet, çok şükür dün gece 2. de oldu. akşamdan da beynimi şartladım sabah da yapıcam diye. o zaman eşim daha iyi oluyor çünkü. bu sabah hazırım hadi dedim. bu sefer o çekindi :)) sonra ikna ettim, sabah da 2 kez denedik, altta olmaktan korkuyordum (ilk gün yapmış olsam bile), sabah özellikle altta yapayım dedim, jel olduğu sürece kasmıyorum, yapabildim şükür. 2.ye jelsiz denemek istedi eşim hemen kasıldım, jel sürünce oldu. bu sefer de ona taktı, jele alışıp bağımlı olacakmışım. bişe olmaz, zamanla bırakırım sen ona karışma hele bir dedim
sigarayı bırakırsa, değişime siz bile inanamazsınız. 15 yıla yakındır içiyordu, bırakınca bambaşka oldu. hem sağlığı daha iyi hem de sertleşme sorunu eskiye oranla çok çok azaldı. gerçekten çok etkiliyor sigara. inşallah hiç başlamaz.
canım bende üstte yendim vajiyi alta geçemiyorum bir türlü. jeli de bırakamadım eşim zorluyor jel sür daha kolay oluyor diyor o öyle söyleyince sürüyorum bende ama pozisyonu değiştiremedik ona canım sıkkın
canım bende üstte yendim vajiyi alta geçemiyorum bir türlü. jeli de bırakamadım eşim zorluyor jel sür daha kolay oluyor diyor o öyle söyleyince sürüyorum bende ama pozisyonu değiştiremedik ona canım sıkkın
hangı pozısyondasın canım *
bende tek pozısyonda yım sayılır
en cok kadının allta oldugu poz.rahat oldugumıcın ıstemıyorum ama arada ara ara denıyoruz dıger poz.hem bu poz bebek ıcın de uygun
arkadaşlar dün egzersiz yapmadım 1 haftadır hergün yapıyodum ama acaba sürekli egzersiz yapınca tahriş olur belki diye dün kaçaklık yaptım öyle oluyomu
hayır canım olmaz. içindeki tembel kandırmış seni (alınmazsın inşallah)hatta düzenli yapmamız lazım.çünkü vajinismusun diğer adı erteleme hastalığı unutma.oydu buydu şuydu derken seni yolundan döndürmesin.ben 2 kere kaçtım.3.de başlayıp yenebildim.
sana da günaydın canım.hayırlı cumalar.duan çok güzel gerçekten.şu an ezanla sela arası güzel değerlendirelim. soruna gelince adet bitip temizlenmeden eşle ilişki bile haram. adet zamanı kadınlarda ruhen de değişiklikler olduğundan incinmemeleri için Allahın kadınlara bir lütfu.sende egzersiz için azcık daha sabret.tamamen temizlenip başla bence. ne kalmış ki,bitmek üzere.
cok uskur canım 2.de atlatınnn nasıl sevınıyoum bılemezsın...
Gunaydin kizlar.. hepinize hayirli cumalar.. Rabbim yenemeyenlere yenmeyi, yenipte bebek isteyenlere bebegi, yenipte tek pozisyonda kalanlara baska pozisyonu nasip etsn ins..
Dun bi soru sordum ama kaynadi gitti galiba.. reglin azaldiginda yani kirmizilik biterde kaverengiye donusur ya o sirada egzersiz yapmak dogru olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?