Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anladim cnm.. Artik 1gun bile beklemek zor geliyo.. napiyim beklicem haklisin emin olma en dogrusu sonra ne olur nolmaz bakarsn olmicakken bsy olur bide onla ugrasmim..
Ayrica senin adina cok sevindim.. 3. denemeyide yapmissiniz.. Allah nazardan saklasin

ya kizlar ayni sorunu bende 2 senedir yasiyorum.. yapabildigimiz anlar olmustu en kolay ben yatarken esimde üstümde olunca oluyor. ama kucagina falan oturamiyorum. esim hep cinsel iliski sirasinda p.... icimde olmadigini söylüyor.P..... icime alamiyorum sadece ucunu alabilyorum. Ya ben gercekten okadar cok tecrübesizimki.Jinekologa gittim hemen kadin vajinismus hastasi oldugumu anladi kadina tekme attim orami ellemek istediginde cok utaniyorum Gercekten cok kötü durumdayim delirmek üzeriyim. Kizlar egzersiz egzersiz diyorsunuz tam olarak neyi kasediyorsunuz? Vaj... icine pe... kalinliginda birsey sokmadigimi kasediyorsun? Yoksa masturbasyondanmi bahsediyorsunuz? Bukadar acik sordugum icin özür dilerim. Lütfen bana yardim edin.

canım aramıza hoşgeldin. egzersizden kastımız tam anladığın gibi oraya penis boyutunda aparat sokmak. bu hastalığın çözümü bu. ama tabiki kalından başlamıyorsun, istersen kulak çöpüyle istersen serçe parmakla başlıyorsun. sonra sana rahat gelene göre parmakla da devam edebilirsin ya da bakkal mumu alıp onu kağıt havluyla kalınlaştırıyorsun ilerledikçe. ilk sayfaları oku, orada kegel egzersizleri var. onları yaparak önce kaslarını tanı, zaten başını alabiliyorsan oldukça iyi durumdasın. belki de 1 haftalık egzersizle kurtulursun. parmak egzersizleri de ilk sayfalarda anlatılıyor, onları da adım adım yaparak buraya rapor yaz. takıldığın yerleri sor. herkes sana yardımcı olacaktır.

hoşgeldin canım sen yinede yapabildiğini söylüyosun p...s ucunu aldığını yine şanslısın burdaki çoğu kişi bende dahil o aşamaya gelemedik bile egzersizden kasıtta vajina ya penis benzeri şeylerin girmesine çalışılması beden gücüyle yapılıyo ama iş beyinde bitiyo :)

şimdi bır sure leyla gıbı dolasman normal canımbızde gzımız kulaklarımızda herkeze oldu oldu dıyesım vardı

canım benım sevvıyorum seni

sen tek poz yapıyorsan vajınısmus degılsın bence pozısyon sorunun var sadece sende rahat oldugun poz da dene ıyıce alısınca farklı poz gecersın

egzersız kulak cubugundan baslayıp p..s boyundakı aparatı alana kadar yapıyoruz cnm egzersız bu demek

bugun telafı et o zaman normal yaptıgın egzersızın 2 katını beklıyoruz senden yoksa bu sefer canta gelıyo kafaya

dikkat bu sitede şiddet var vajinismuslu bayanların dikkatine egzersizi yapmayanlar ve geciktirenler risk altındasınız lütfen kasketlerinizi takınız !!!tamam söz yarın gelin olmaya bi adım daha yaklaşıcam allah ın izniyle :123:

sela bir resim paylaşmış onu bulup bir bakayım ben. yada gülsevdam görse anlatsa. üstte başlayıp alta geçemiyorum benim zaten içine girmesinde problem yok. mesela dün ağdaya gittim orada bile kapattım bacağımı. menteşe alıp sıkıştırcam başka çarem kalmadı

canım moralimiz bozuk ailece babam ciddi rahatsız 1 ay oldu ilerleme yok. annem dediki bebeğin olsa babana moral olur ama bir bilse ben alta geçemiyorum geçsem bile birde jel belası var başımda

..................................................................

Son düzenleme:
.............................................................

Son düzenleme:
.............................................................

Son düzenleme:
şimdi bır sure leyla gıbı dolasman normal canımbızde gzımız kulaklarımızda herkeze oldu oldu dıyesım vardı

canım benım sevvıyorum seni

ben de seni seviyorum. forumun meleğisin!!! şarkı çalam sana halil sezaiden "olsun"

aha bu kız gibi hülyalı hülyalı bakıyom artıkın :97::97::97::97::97::97::97:

anlıyorum çok geçmiş olsun. allah şifasını versin. jel konusunda kızlar pre-seed diye bir şey önerdiler. hamileliğe yardımcı olan bir jelmiş o. kalbim4mevsim yazmıştı bugün. türkiyede var mı bilmiyorum ama ben de bebek düşünürsem araştırıp ondan kullanmayı düşünüyorum. şu an jelsiz deneme bana kabus gibi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…