- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.661
elvancım bence yapma, hijyenik olacağından eminim ama tam bitmediği için sakıncası olabilir. ben son damlaya kadar bekliyordum hep, kendimi riske atmak istemedim. bittiği gün bile değil ertesi günü başladım hep egzersize.
ya kizlar ayni sorunu bende 2 senedir yasiyorum.. yapabildigimiz anlar olmustu en kolay ben yatarken esimde üstümde olunca oluyor. ama kucagina falan oturamiyorum. esim hep cinsel iliski sirasinda p.... icimde olmadigini söylüyor.P..... icime alamiyorum sadece ucunu alabilyorum. Ya ben gercekten okadar cok tecrübesizimki.Jinekologa gittim hemen kadin vajinismus hastasi oldugumu anladi kadina tekme attim orami ellemek istediginde cok utaniyorumGercekten cok kötü durumdayim delirmek üzeriyim. Kizlar egzersiz egzersiz diyorsunuz tam olarak neyi kasediyorsunuz? Vaj... icine pe... kalinliginda birsey sokmadigimi kasediyorsun? Yoksa masturbasyondanmi bahsediyorsunuz? Bukadar acik sordugum icin özür dilerim. Lütfen bana yardim edin.
ya kizlar ayni sorunu bende 2 senedir yasiyorum.. yapabildigimiz anlar olmustu en kolay ben yatarken esimde üstümde olunca oluyor. ama kucagina falan oturamiyorum. esim hep cinsel iliski sirasinda p.... icimde olmadigini söylüyor.P..... icime alamiyorum sadece ucunu alabilyorum. Ya ben gercekten okadar cok tecrübesizimki.Jinekologa gittim hemen kadin vajinismus hastasi oldugumu anladi kadina tekme attim orami ellemek istediginde cok utaniyorumGercekten cok kötü durumdayim delirmek üzeriyim. Kizlar egzersiz egzersiz diyorsunuz tam olarak neyi kasediyorsunuz? Vaj... icine pe... kalinliginda birsey sokmadigimi kasediyorsun? Yoksa masturbasyondanmi bahsediyorsunuz? Bukadar acik sordugum icin özür dilerim. Lütfen bana yardim edin.
arkadaşlar dün egzersiz yapmadım 1 haftadır hergün yapıyodum ama acaba sürekli egzersiz yapınca tahriş olur belki diye dün kaçaklık yaptım öyle oluyomu
yendiğim gün bana şaşkın dedin ya, hala öyleyim inan :))) akşam geldim foruma herkese laf yetiştirdim. ama yaptım ben 2. oldu yazmayı unutmuşumforumun şaşkın gelini gece yattım aklıma geldi, anaaa dedim kızlara müjdeyi vermeyi unuttum. neyse bu sabah da 3. oldu, artık iyicene alışmaya başlıycam. sağol emeklerine nilay, üzerimde hakkın büyük :))) :13::13::13::13::13::13:
egzersız yapmayanlara dayak gelıyoo
gunde 10 dk olsa yapın canım araya sogukluk gırmesın jel kullanıyorsun tahrıs olmaz cnm
kadına şiddete hayır :)tamam bi daha olmaz örtmenim:26:
bizde kafamıza vurula vurula bugunlere geldık egzersız şart
evet canım haklısın vur kafama yoksa yaramazlık kaçınılmaz oluyo
bugun telafı et o zaman normal yaptıgın egzersızın 2 katını beklıyoruz senden yoksa bu sefer canta gelıyo kafaya
dikkat bu sitede şiddet var vajinismuslu bayanların dikkatine egzersizi yapmayanlar ve geciktirenler risk altındasınız lütfen kasketlerinizi takınız !!!tamam söz yarın gelin olmaya bi adım daha yaklaşıcam allah ın izniyle :123:
canım soyle dene ustte basla ıyıce dvam ettıkten sonra ya o sekılde dönerek alta gec
yada ustte devam ettıkten sonra cıkıp tekrar altta baslayın
aslında gulsevdam bana anlatmıstı unuttum
bende gulsevdamın taktıgıyle asmıstım bu sorunu ınsallah iletını gorup yazar sana cnm
sıkılma canım benim, ben ilk gün deneyebileceğim bir sürü şeyi denedim. altta yapabilmek için dün bir resim paylaşmıştım ona baktın mı, öyle durup popoyu biraz kaldırınca oldukça rahat oluyor. gerçi bu sabah ben onu beceremedim daha önce yaptığım halde. ben de dizlerimi kırıp iyicene kendime çekince eşim yerleşebildi. sen de o pozisyonu dene istersen. ilk giriş için o ters köprü gibi pozisyon çok işe yarıyor. canını da sıkma, sık uğramaz oldun buraya, gelip dertleş, sıkıntını at içinden. moral çok önemli.
inşallah canım bunların hepsı sızın ıyılıgınız ıcn
şimdi bır sure leyla gıbı dolasman normal canımbızde gzımız kulaklarımızda herkeze oldu oldu dıyesım vardı
canım benım sevvıyorum seni
sela bir resim paylaşmış onu bulup bir bakayım ben. yada gülsevdam görse anlatsa. üstte başlayıp alta geçemiyorum benim zaten içine girmesinde problem yok. mesela dün ağdaya gittim orada bile kapattım bacağımı. menteşe alıp sıkıştırcam başka çarem kalmadı
canım moralimiz bozuk ailece babam ciddi rahatsız 1 ay oldu ilerleme yok. annem dediki bebeğin olsa babana moral olur ama bir bilse ben alta geçemiyorum geçsem bile birde jel belası var başımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?