- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.681
canım soyle dene ustte basla ıyıce dvam ettıkten sonra ya o sekılde dönerek alta gec
yada ustte devam ettıkten sonra cıkıp tekrar altta baslayın
aslında gulsevdam bana anlatmıstı unuttum
bende gulsevdamın taktıgıyle asmıstım bu sorunu ınsallah iletını gorup yazar sana cnm
anlıyorum çok geçmiş olsun. allah şifasını versin. jel konusunda kızlar pre-seed diye bir şey önerdiler. hamileliğe yardımcı olan bir jelmiş o. kalbim4mevsim yazmıştı bugün. türkiyede var mı bilmiyorum ama ben de bebek düşünürsem araştırıp ondan kullanmayı düşünüyorum. şu an jelsiz deneme bana kabus gibi geliyor.
canım serlık yoksa zaten ılıskı olmaz.
ılk zamanalr rahat gırmyor du tabı bende de ama ugrasınca jelle sorun olmuyordu..
sanırım senınesınden dolayı ıkınızınde stresı var bırınız acaba olacak mı dıgerınız setlesme gıdecekmı dıye boyle dusunmeyın anı yasayın sen p..s aparat gıbı elınle yonlendır inşallah sorun kalma cnm
evet, çok şükür dün gece 2. de oldu. akşamdan da beynimi şartladım sabah da yapıcam diye. o zaman eşim daha iyi oluyor çünkü. bu sabah hazırım hadi dedim. bu sefer o çekindi :)) sonra ikna ettim, sabah da 2 kez denedik, altta olmaktan korkuyordum (ilk gün yapmış olsam bile), sabah özellikle altta yapayım dedim, jel olduğu sürece kasmıyorum, yapabildim şükür. 2.ye jelsiz denemek istedi eşim hemen kasıldım, jel sürünce oldu. bu sefer de ona taktı, jele alışıp bağımlı olacakmışım. bişe olmaz, zamanla bırakırım sen ona karışma hele bir dedim
sigarayı bırakırsa, değişime siz bile inanamazsınız. 15 yıla yakındır içiyordu, bırakınca bambaşka oldu. hem sağlığı daha iyi hem de sertleşme sorunu eskiye oranla çok çok azaldı. gerçekten çok etkiliyor sigara. inşallah hiç başlamaz.
merhaba kızlarrrrrrrrrr... ben yaklaşık 3-4 haftadır gieremiyordum nete çok üzüldüm ama birşey yapamadım... bu arada çok şükür bende gelişmeler var sizinle paylaşmak istedim kendime aparatlar hazırladım... 6.5 cm, 8 cm, 9.5 cm, ve 11 cm falan... ve artık 6.5cm i çok rahat olmakla birlikte 8 cm i de baya baya alabiliyorum... geçen gün 9.5 cm i denedim bi türlü olmadı o inatlaştı ben inatlaştım derken zar zor 2-3 defa alabildim çok mutluyum... ne dersiniz ileriliyor muyum? :) bu arada 23 nisan gelinlerimiz varmı bende yarışmadaydım ama malesef fazla deneme imkanım olmadı...(
sela bir resim paylaşmış onu bulup bir bakayım ben. yada gülsevdam görse anlatsa. üstte başlayıp alta geçemiyorum benim zaten içine girmesinde problem yok. mesela dün ağdaya gittim orada bile kapattım bacağımı. menteşe alıp sıkıştırcam başka çarem kalmadı
canım moralimiz bozuk ailece babam ciddi rahatsız 1 ay oldu ilerleme yok. annem dediki bebeğin olsa babana moral olur ama bir bilse ben alta geçemiyorum geçsem bile birde jel belası var başımda
merhaba kızlarrrrrrrrrr... ben yaklaşık 3-4 haftadır gieremiyordum nete çok üzüldüm ama birşey yapamadım... bu arada çok şükür bende gelişmeler var sizinle paylaşmak istedim kendime aparatlar hazırladım... 6.5 cm, 8 cm, 9.5 cm, ve 11 cm falan... ve artık 6.5cm i çok rahat olmakla birlikte 8 cm i de baya baya alabiliyorum... geçen gün 9.5 cm i denedim bi türlü olmadı o inatlaştı ben inatlaştım derken zar zor 2-3 defa alabildim çok mutluyum... ne dersiniz ileriliyor muyum? :) bu arada 23 nisan gelinlerimiz varmı bende yarışmadaydım ama malesef fazla deneme imkanım olmadı...(
ılerlemez olurmusun, nete giremesende egzersizlerini aksatmamissin negüzel.. 9,5 cmi rahatça alabilene kadar git gel yapana kadar çalis sonra devam et cnm çok güzel ilerliyosunSeninde müjdeli haberini alcaz en yakin zamanda ins :)
bu aralar nazar degmesin birsürü gelin çikiyo hadi sende katil gelinler kervanina
Slm canim masallah gzl ilerliosun az kaldi kurtulmana insallah.. Ben 23 nisan yarismasinin birincisiyim:) bi suru yenen arkadas oldu hatta 19 mayis yarismasi yaptik 8gelin cikti mayisin basindan beri.. Sela1 cicekrose rabisrabis zealea yendi diger arkadaslari unuttum ya :S sende 19 mayisa yetisebilirsin boyle gidersen canim:) kolay gelsin:) bu arada ne kdrlik evliydin senle hic yazismamistik:)
Slm canim masallah gzl ilerliosun az kaldi kurtulmana insallah.. Ben 23 nisan yarismasinin birincisiyim:) bi suru yenen arkadas oldu hatta 19 mayis yarismasi yaptik 8gelin cikti mayisin basindan beri.. Sela1 cicekrose rabisrabis zealea yendi diger arkadaslari unuttum ya :S sende 19 mayisa yetisebilirsin boyle gidersen canim:) kolay gelsin:) bu arada ne kdrlik evliydin senle hic yazismamistik:)
hay MAAŞALLAH ne kadar sevindim birsğürü kişi olmasına tatlım ya... bende biraz egz. yaptım sonra 1-2 hafta kadar yapamadım... sonra tekrar denediğimde gerileme değil ilerleme bile oldu çok mutluyum bunun için... şu netimde de bir sorun çıkmasa... inşaallah azcık kaldı benimde ama herşeyin bir vakti var demekki... ama artık çokkkkkkkkkkkk umutluyum... tatlım bu arada ben yaklaşık bir buçuk yıllık evliyim... ve yaklaşık 6 aylıkken buldum burayı bir kaç ay takip ettim ama egz. az yapabildim sonra netim gitti 6-7 ay giremedim... ve hayat devam ediyor biliyorsun işler güçler vs... baya yoğun geçti bir baktım koskoca aylar geçmiş gitmiş... birde bende adet düzensizliği vardı geçen aylarda doktora gittim çok şükür sadece stresten dedi bi hap verdi birazda cesaret verdi... o günden sonra daha da kendime güvenim geldi... ben kist vs.. vardır diye korkmuştum... ama şimdi yine bozuk gidiyor bakalım belki bir daha görünürüm... ama artık korkmuyorum egzersiz yapmaya... çok şükür... sen ne durumdasın tatlım?
Aynen canim bi suru gelin cikti:) insallah sira siZde artik bida birakma egzersizlerini canim kurtul artik su hastaliktan.. Hergn egzersz yap en az bi saat. Cabuk ilerlersin boylece ins. Ben 15 nisanda yendim 1 ay olcak nerdeyse ama sadece uc kez yapabildik ilk sokarken zorlaniorum ama insallah bende aliscam baska care yok canimm :)
sağol tatlım... Rica etsem son 1 aydır kimler yendi aklında olanları yazar mısın bana tatlım benşm pc çok ağır sayfaları gezemiyorum fazla
Canim ne zmn baslion egzersize yarin mi? Merakla beklicem senin ilerlemeni:) insallah cabuk kurtulursun canim:)
Aklimda olanlarrr; Rabisrabis, sessizcekimsesizce, sela1, papatya3459, candy34, cicekrose, zealea, cileklipunding, sugar_lale85 19 mayis gelinleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?