Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Caniiimmm yoldayim ben hani derler ya yolcunun duasi kabul olurmus ben de az once kapamistim gozlerimi demistim ki forumdaki butun kizlar yensin vajili kalmasin icinde de elvan, deaseeb ve kemre. Rabbim kabul etti bak cok mutlu oldum ya valla senn haberini duyunca yolculugumuz senlendi yaaa neselendimm birranda tebrikler tatlimmm allah baska deert tasa vermessinnn;-)

Kemreeee harikasınnn, çok çokçok sevindim yaaa dimi penis apaaratlardan dilatörlerden çok çok kolay Allahımmmm şükürler olsun haydi kızlarr gazaa gelin artık vaji kalmasın bukadar basit birşeyin hayatlarımızı ve hayallerimizi alt üst etmesine izin vermeyelimm

kemreeeeeeeeeeeeeeeeee tebrik ederim.çok sevindim.Dilerim hiç yaşamadığın kadar güzel günlerin olur ve eşinle aran düzelir.benim için kötü olan bu günde çok güzel bi haber

canım ne kadar sevindim bilemezsin,çok tebrik ederim,üzerinden koskoca bir yük kalkmıştır,bundan sonrasında sana,eşine ve oğluna güzel günler diliyorum

Son düzenleme:

canimm gozun aydin ohh kurtuldun artik Allahim baska dert sıkıntı vermesin insallahhhhh...

canım vesile olduğum için çok mutluyum, lütfen eski vajili kalmasın, yeni gelenlerde elini çabuk tutsun, herkes gelin olsun , eskiler gitsinki yenilere yer açılsın
11 yıllık evli biri daha vardı burda, inşallah onunki de çözülür, vajili kimse kalmasınnnnnnnnnnnn
İnşallah bundan sonraki hayatınızda mutlu oolursunuz kemrecim

bende acımasından çok korkuyorummm

mero sen ne kadar sürelik evlisin? ne aşamadasın, en başta mısın? korkma, egzersiz yap ve korkularının üzerine gittttt

canım tekrarda hoşgeldin.
bu defa gitme tammı
lütfen.
gitmeseydin eğer şimdiye yenmiştin.
neyse bu dafa sıkı tut yenmeye çalış canm bizim dönemden son gelin sen olucaksın inşallah

cok sevındım canım gozun aydın tebrık ederım

ınanamıyorummm nasıl mutlu oldummm herkeze cok seındıyordum ama sana ınan baska sevındım rabbım baska dert vrmesın ınsallah

çok sukur bugunlerımıze her gelen yenıyo bıraz daha hafıflıyorum bıraz daha huzurlu oluyorum...

allahım herkeze bu duyguları yasatsın

ama ben bu sıralar yardm dan umutluyum ben ınanıyorum ssurprız yapacak bıze ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…