Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar, yarın işte olucam, lütfen yenenler burda atlanan mesaj, selam verilmeyen, ihmal edilen, yalnız kalan kimse kalmasın, nilayın üstündeki yükü alın, Allah herkesin yuvasına mutluluk versin

ıste bıtanem ınan bana p..s te aynı boyle olacak sen stres yapma egzersızıne ara verme hersey super olacak

Keske daha once bu setten alsaydim cok rahat oldu.. 3 saat calstm ve 8cmi rahat bi sekilde alip gitgel yapabildim 20 tane gitgeli 20saniyede yaptim zealea sagolsun o saniyeleri tuttu bendede hizli yapabilmenin heycani vardi.. Sonuncu aparati almak istedim 10 bucuk cm girdi o halka kadar yere devamini alamadm cok moralim bozuldu onuda yarin alirim ins vajimin icinde hla aparat var sanki ..

bütün gün egzersiz yaptın, yoruldun, maşallah çok güzel yol katettin, devamı gelecek morali bozmak yok

bütün gün egzersiz yaptın, yoruldun, maşallah çok güzel yol katettin, devamı gelecek morali bozmak yok

ins cok sabirsiz bi insanim.. ya hep ya hic turden.. baktim 8cm kolay oluyo 10bucukta olur dedim inandirdim kendimiama olmadi ona sinir oldum bseyi isteyipte yapamadgm zaman boyle oluyo sevinecegime otrdm surat asiyorum ama pes etmicem yarin alcam 5. aparatida Allahin izniyle

kızlar, yarın işte olucam, lütfen yenenler burda atlanan mesaj, selam verilmeyen, ihmal edilen, yalnız kalan kimse kalmasın, nilayın üstündeki yükü alın, Allah herkesin yuvasına mutluluk versin

canım benım yaa elımden geldıgınce burada olmaya calısıyorum tek yukum daha fazla yardımcı olamamak keske daha daha cok daha farklı ımkanlar olsa da kımse kalmasa ne guzel olur:)

canım maşallah cok guzel gıdıyorsun fazla yorma kendını yarında yaparsın sen bu hafta ıcı yenersın 19 mayıs gelınlerı arasında sende olursun ınsallah:)

canım yaa hep burada aktıf kalsaydın ınan bana hersey cok guzel oabılırdı kısmet tabı yınede

sen aktıf olmaya calıs bız elımızden gelenın fazlasını yaparı ınsallah ama bır daha gıtme

her aparatı anında yapamaya bılırsın ya cabalayıp yapacaksın yada pes etmeden ara verıp tekrar denıceksın pes edersen kaybedersın

canımcım zaten çok iyi ilerledin morali bozmak yok,yarın devam edersin.önce 8 cm le çalışırsın sonra 10 cm e alışırsın halkayı takma sen onun bak böööööle salla
bi üstte geçtiğinde hep öyle olur.5 i alırsın 7 çok büyük nasıl alcam dersin,7 yi alırsın 9 nasıl olacak dersin.hepsi olur ama herkes öyle dedi,bende de dahil ,yalan mı söylüyoruz bebişim.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

Sevgili kader arkadaşlarım Anneler gününüz kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizleAdını bilmediğim başka hamile ve çocuk sahibi arkadaşlarım varsa onlarında anneler gününü kutluyorum.ilk sizin anneler gününüzü kutluyorum.annemin bile kutlayamadım henüz eşim olacak insanla tartıştığım için.annemi ararsam şimdi anlar mutsuz olduğumu,üzülür

Son düzenleme:

Allah söyletmiş olsun seni inşallah yardm hep aklımda duamda
sende benımle aynı donem hamıle kal dıye dua edıyorum bencılım kabul ama beraber olalım ıstıyorum :)

ılkdefa bır lısteden bu kadar gelın cıktı galıba yarısma kesınlıkle bızlere ıyı gelıyor

Sorun ne candy? bebek meselesi mi? neden bebek istemiyor? altında yatan neden ne? maddi konular mı? vajiyi eşim yeni yendi tadını çıkarayım mı ? ne yani? konuştunuz mu?

inşallahh yaa yenden egzersıze basladı ınsallah bu sefer olumlu olur lıstede o kadar gelını gorunce gaza geldı sanırsam

yoo bencıllık degıl bende cok ıstıyorum aynı donem zamanda hamıle kalmayı ınsallah oyle de olur ama sen bırak korunmayıbırde senı beklemım

yerım ben bu lısteyıaglıcam yaa o kadar mutlyuum hamıs haberlerı gelın haberlerı ne mutlu bugunlerımıze

bu arada 19 mayıs ısını ne yaptın aktıf degıslın burdan sorayımnolluurrr dıyorumm baska bırsey demıyorum

Evet haklisin ama eski korkularim yok yendim hepsini cesaretimi topladm ve sonuncusunuda almak icin cabaldm ama galiba vaji pes etti cok yuklendm galiba umarim yarin iyi haberlerle geliirim.. sonuncusylada 2-3 gun calisip denemek istyrm ins olur.

canım yorulduğundan bence de olmuyor.. sevin kızzz daha sabah alabilecekmiyim diyodun bak şimdi maşallah hangi aşamaya geldinnnn sinir oluncak hiçbir şey yokkk

Sorun ne candy? bebek meselesi mi? neden bebek istemiyor? altında yatan neden ne? maddi konular mı? vajiyi eşim yeni yendi tadını çıkarayım mı ? ne yani? konuştunuz mu?

bebek meselesi değil canım.o mutlu ailede konuşulması gerekn bişey.bizde öyle bişey yok.iyi ki bebek yapmamışım bundan durumundayım şu an.anlatmak gelmiyor içimden.karışık konular.kalbimin üstüne öküz oturmuş gibi şu an. sadece burda mutluyum.bilmiyorum ne olacağını. ders çalışmaya çalışıyorum inadıma.aralrda da sayfayı takip ediyorum.sağol ilgin için.ne olacak bilmiyorum.haksızlığa tahammülüm yok.

sizlerin sayesinde canlarım sen ve gülsevdam başta olmak üzere yenip de hala yardımcı olmaya çalışan arkadaşların sayesinde bu liste gelin oldularla doldu eksik olmayın kızlar ya Allah razı olsun sizlerdennnn bebiş dilekleriniz en yakın zamanda kabul olsun inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…