- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.901
ıste bıtanem ınan bana p..s te aynı boyle olacak sen stres yapma egzersızıne ara verme hersey super olacak
bütün gün egzersiz yaptın, yoruldun, maşallah çok güzel yol katettin, devamı gelecek morali bozmak yokKeske daha once bu setten alsaydim cok rahat oldu.. 3 saat calstm ve 8cmi rahat bi sekilde alip gitgel yapabildim 20 tane gitgeli 20saniyede yaptim zealea sagolsun o saniyeleri tuttu bendede hizli yapabilmenin heycani vardi.. Sonuncu aparati almak istedim 10 bucuk cm girdi o halka kadar yere devamini alamadm cok moralim bozulduonuda yarin alirim ins vajimin icinde hla aparat var sanki ..
bütün gün egzersiz yaptın, yoruldun, maşallah çok güzel yol katettin, devamı gelecek morali bozmak yok
kızlar, yarın işte olucam, lütfen yenenler burda atlanan mesaj, selam verilmeyen, ihmal edilen, yalnız kalan kimse kalmasın, nilayın üstündeki yükü alın, Allah herkesin yuvasına mutluluk versin
Keske daha once bu setten alsaydim cok rahat oldu.. 3 saat calstm ve 8cmi rahat bi sekilde alip gitgel yapabildim 20 tane gitgeli 20saniyede yaptim zealea sagolsun o saniyeleri tuttu bendede hizli yapabilmenin heycani vardi.. Sonuncu aparati almak istedim 10 bucuk cm girdi o halka kadar yere devamini alamadm cok moralim bozulduonuda yarin alirim ins vajimin icinde hla aparat var sanki ..
canlarım selam ben yine kayıplara karıştım epeyden yoktum ama tekrar aranızdayım.koptum derken arada bi bakınıyodum foruma sadece okuyup gidiyodum bu süreçte bi çok arkadaşım yenmiş tebrikler kızlar size özellikle trinity sela kayra ve yeni gelen ve benm tanışamadığım arkadaşlarım hepiniz adına çok mutlu oldum inanınn
beni sorarsanız hala 9cmdeyim onuda tam yapamıyorum(( sebebi ise umutsuzluğa kapılmam moral bozukluğu bigün 9cm olmuyo diye kaldırıp atmıştım aparatlar sinirden ağlamıştım ondan sonra bidahada almadım elime egzersiz falanda yapmadım ama şimdilerde iyiyim tekrar moralim düzeldi egzresizlere tekrar başlıcam bana dua edin kızlar bıktım artık yaa yaz tatilide geliyo artık tam bir balayı istiyorum bu yaz inşallah.erteledikçe omuzumdaki yükte artıyoo 4 ay oldu buraya kaydolalı benden sonra gelenler bitirdi bu işi ben hala yerimde sayıyorum nolurrr yardım edin bende başardım yazabileyimm.buarada listenize benide eklermisiniz? 19 mayıs yarışmasına bende katılmak istiyorum kızlarr
öptüm hepinizi birazdan egzersize başlıcam tekrar umarım 9 cm olur bugünn
Keske daha once bu setten alsaydim cok rahat oldu.. 3 saat calstm ve 8cmi rahat bi sekilde alip gitgel yapabildim 20 tane gitgeli 20saniyede yaptim zealea sagolsun o saniyeleri tuttu bendede hizli yapabilmenin heycani vardi.. Sonuncu aparati almak istedim 10 bucuk cm girdi o halka kadar yere devamini alamadm cok moralim bozulduonuda yarin alirim ins vajimin icinde hla aparat var sanki ..
çok sukur bugunlerımıze her gelen yenıyo bıraz daha hafıflıyorum bıraz daha huzurlu oluyorum...
allahım herkeze bu duyguları yasatsın
ama ben bu sıralar yardm dan umutluyum ben ınanıyorum ssurprız yapacak bıze ınsallah
Sorun ne candy? bebek meselesi mi? neden bebek istemiyor? altında yatan neden ne? maddi konular mı? vajiyi eşim yeni yendi tadını çıkarayım mıSevgili kader arkadaşlarım Anneler gününüz kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizleAdını bilmediğim başka hamile ve çocuk sahibi arkadaşlarım varsa onlarında anneler gününü kutluyorum.ilk sizin anneler gününüzü kutluyorum.annemin bile kutlayamadım henüz eşim olacak insanla tartıştığım için.annemi ararsam şimdi anlar mutsuz olduğumu,üzülür
canım maşallah cok guzel gıdıyorsun fazla yorma kendını yarında yaparsın sen bu hafta ıcı yenersın 19 mayıs gelınlerı arasında sende olursun ınsallah:)
Allah söyletmiş olsun seni inşallah yardm hep aklımda duamda
sende benımle aynı donem hamıle kal dıye dua edıyorum bencılım kabul ama beraber olalım ıstıyorum :)
ılkdefa bır lısteden bu kadar gelın cıktı galıba yarısma kesınlıkle bızlere ıyı gelıyor
canımcım zaten çok iyi ilerledin morali bozmak yok,yarın devam edersin.önce 8 cm le çalışırsın sonra 10 cm e alışırsınhalkayı takma sen onun bak böööööle salla
bi üstte geçtiğinde hep öyle olur.5 i alırsın 7 çok büyük nasıl alcam dersin,7 yi alırsın 9 nasıl olacak dersin.hepsi olur amaherkes öyle dedi,bende de dahil ,yalan mı söylüyoruz bebişim.HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
ins cok sabirsiz bi insanim.. ya hep ya hic turden.. baktim 8cm kolay oluyo 10bucukta olur dedim inandirdim kendimiama olmadi ona sinir oldum bseyi isteyipte yapamadgm zaman boyle oluyo sevinecegime otrdm surat asiyorumama pes etmicem yarin alcam 5. aparatida Allahin izniyle
cok sagol canim benim.. elimden gelenin fazlasini yapacm ins bende kurtulurm artk.. sen naslsn avatarin ugur getirdimi?
Sorun ne candy? bebek meselesi mi? neden bebek istemiyor? altında yatan neden ne? maddi konular mı? vajiyi eşim yeni yendi tadını çıkarayım mı? ne yani? konuştunuz mu?
inşallahh canım senınde halayını cekelım soyleee gonlumuzden geldıgınce
henuz bılemıyorum ugurluy geldımı haftaya anlarızinş ugurlu gelmıstır
Amin inşallah senin bebeğinin halayını, elvanında gelinliğinin halayını en kısa sürede çekeriz
inşallahh yaa yenden egzersıze basladı ınsallah bu sefer olumlu olur lıstede o kadar gelını gorunce gaza geldı sanırsam
yoo bencıllık degıl bende cok ıstıyorum aynı donem zamanda hamıle kalmayı ınsallah oyle de olur ama sen bırak korunmayıbırde senı beklemım
yerım ben bu lısteyıaglıcam yaa o kadar mutlyuum hamıs haberlerı gelın haberlerı ne mutlu bugunlerımıze
bu arada 19 mayıs ısını ne yaptın aktıf degıslın burdan sorayımnolluurrr dıyorumm baska bırsey demıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?