Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim, herşey düzelir inşallah, ne diyeceğimi bilemiyorum, sabır ve dua sadece...

canım benım ınsallah sende yendın ve buradasın hep destek olalım bırbırımıze senlıkle huzurla gecsınhepımızın gunlerı

aminnn canımmmm inşallahh hayırlısıyla

buyuk ıhtımal olabılır :) dua et engel olucak seyler ortadan kalksın aksılık cıktıgı ıcın bı ıhtımal gecıkecek engel cıkarıcaklar
ay inşallah................

ve asıl ağlama ve sevıncı inşallah kendı mutluluk haberlerımızdede yapıcaz
yengem hamıle duyunca sevındım ama busefer bana baskı arttı yakın donemde bırakıcam cnm korunmayı
suan mecbur doktor ıızn verınce bakalım hersey nasıp canım

yenı yarısma ıcın tarıh dusun bence sımdıden bu sene vajıyı yenme rekoru kırılsın bu topıkte inşallah

hepımızın gunesı bı yerlerde bızı beklıyor bazen yarım gorunup yasamımıza ısık sacıp kacsada bır gun elbet tamamen bızımle olucak
yenı dogan bebek nasıl duse kalka yurumeyı öğrenıyorsa bızde sıkıntılarımızla yasamayı öğrenıcez
rabbım sıkıntılarına derman versın gonlunu ferahlandırsın inşallah ..

Amin inşallah senin bebeğinin halayını, elvanında gelinliğinin halayını en kısa sürede çekeriz

inşallahh canım senınde halayını cekelım soyleee gonlumuzden geldıgınce

henuz bılemıyorum ugurluy geldımı haftaya anlarızinş ugurlu gelmıstır

canım yorulduğundan bence de olmuyor.. sevin kızzz daha sabah alabilecekmiyim diyodun bak şimdi maşallah hangi aşamaya geldinnnn sinir oluncak hiçbir şey yokkk

Allah sizleri eksik etmesin yaaa ciddi soyluyorum cok seviyorum hepinizi.. ins bu hafta bitmeli sartlandrdm snra bol bol halay cekerizzz ve ins ugurlu gelin olrm pesimdende birsuru gelin cikarr

Snowflaken canim ins gulsevdamla ayni zamanda gelip bu guzel haberi paylasrsnz

yupppıııııallahhıımm ınsallah aksılık cıkmaz
ahh ahh inşallah bıtanem yengenmııı hamılee gozunuz aydınnn darısı sana ve bıze ınsallahbırak bırakk bosa korunuyosun baslıcam doktoruna

yenı yarısma tarıhı 7 hazıran olsunmu dogum gunum belkı buda ugurlu gelır

canım bazen gelgıtlerım oluyor ozaman herseyden uzaklasıp burada olmuyorum
(5 yıllık evlılıkten sonra vajıyı yenınce bazı seyler zor oluyor bu yuzden lutfen ertelemeden en basta yenmeye calısın ozellıkle gızlı okuyucular cesaretı olamıyanlar )ama her dua edısımde burası bızler her sevıncımde bu sevıncı vajıyı yenıp arkadaslarımda yasasa dıyorum
yendıgımız an yasadıgımız o duyguya sebeb olan burası sayesınde borcumuzu hepımız odemelıyız
ama malesef yenen tek tek gıdıyor olsun ınsallah elımızden geldıgınce hep burada olmaya calısıcaz
her yenı gelınde kendı mutlulugumuzu hatırlayıp sevınıcez bu topık nılay gıbı ıyılık melekler hep olucak
yeterkı her ay boyle bol gelınlı gecsın :)

Son düzenleme:

inşallahh canımm super gıdıyorsun maşallah

ahh ahh inşallahh o gunler nasıl olacak yaa sankı hayal hamıle kalmak cok merak edıyorum nasıl duygu:26:

sana yazıcam yazıcam hep araya baska mesaj gırıyor:)
senın egsersız maceralarını keyıfle okuyorum
sankı egsersız degılde eğlencelı bır faalıyet yapar gıbısın
4 gozle beklıyoruz senın gelın haberını canım bır gun bızı sasırtıp gelın haberını verıp peşinede kutlamasını yapıcaz gıbı gecıyor ıcımden :)

onlarda 4 yıldır bebek hasretı cekıyordu cok sukur tedavıye gerek kalmadan bebek haberını aldık
ama nebılım benım bır yanım acıdı sanki ona takılıyordum aynı donem hamıle kalcaz aılemız hangımızın cocugunu sevıcegını sasırcak dıyordum
bakalım gecıkmelı olarak peısnden gıdebılcekmıyım :)

senın dogum gunun kesınlıkle topıge ugur getırıcek ve kızlarda encok gelın senın dogum gununde cıksın dıye yarısıcaklar
dımı EGSERSIZCILER:)

dıger konuda yer işi bellı oldumu canım gorusurz bı ara detaylı ben heran engel cıkar dıye son ana kadar umıd etmıyorum gelebılcemmı
dıye sonra gelemezsem cok kotu olurum ..

Canim sorunun herneyse ins duzelir en yakin zamanda hangi acidan zor oluyo canm uzun surecten snra yenince esle aradaki iliskimi!?

Valla benim burdan ayrilmaya niyetim yok yenmeden bile elimden geldgnce yardmci olmaya calstm bu boyle devam edecektirde Allahin izniyle

evet ya bu ay maşaallah çok bereketliydi küresel ısınmadan bereketli aylar da etkilendi önceden nisan bereketi olurdu şimdi mayısa kaymış bereket

privacy tekrar hoşgeldin. bak en uzun süre ben uğraştım, eşimi bekledim, nihayet geçen hafta kurtuldum. moral bozukluğu olsa da devam etmek zorundasın, çalınan zaman senden çalınıyor, başka kimseden değil, lütfen bir daha ortadan kaybolma. sen benimle birlikte gelmiştin, hatırlıyorum. sorularını özelden de sorabilirsin, artık kaçma. inan yenince üstünden dağlar kalkıyor. hadi egzersize, yenmeden kaçmak yok, döverim

gercekten boylemi hissediyosun bunu duymak beni dahada azimlendirdi cok sagol bitanem hepsi sizlerin sayesinde iyiki varsnz.. Rabbim sanada isteyen herkesede hamileligi nasp etsn ama ozellikle senle snowflaken ayni zamanda kalirsnz ins ben bile heycanlandm smdii
evet artik korkulari bi kenara biraktm ve isi eglenceye vurdum bu sekilde daha kolay ilerledgmi farkettm eskiden mizmizlanarak herseyi dahada zorlastirmisim..

ne guzel canım abının esı mıydı sankı bahsetmıstın hatırlıyo gıbıyım rabbım saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah zamanı gelınce bızım de olur balım

henuz bellı olmadı ben sana haber verıcem ...sen mı kotu olursun benmı cok uzulurum wallahı

burda benı etkıleyen olaylardan bırısıde sen ve sela gıbı egsersızde olupta yenmıs gıbı yenı gelenlere yardımcı olmanız bu bırlık beraberlık hıc bırseyle anlatılamaz ..
soruna gelınce ..
dış baskı en cok mesela yengem hamıle haberını verınce o dahıl herkes esımden saklıyalım dedı
esım hemen bız cok gec kaldık herkes bebek yapıyor bız daha yendık gıbı vs. dıcek gergınlık olcak aramızda..
evlılıkte gec baslamamıza sebeb olan sey dıs etkenlerden gelen bır haberle hep yuz ustune cıkıyor ..
bazı seylere gec kalma yanı sozlerle anlatamıcam canım ama herkesın boyle bırseyı yasıcak dıye bırsey yok
ben hep sorunluydum bu boyle geldı boyle gıdıcek :)

evet ya bu ay maşaallah çok bereketliydi küresel ısınmadan bereketli aylar da etkilendi önceden nisan bereketi olurdu şimdi mayısa kaymış bereket

sımdıde yaz bereketı gelsın topipe

Son düzenleme:
Nasilki vajinusmusu yenmek bi ara hayal gibiydi yendin hamilelikte hayal olmaktan cikip gerceklesecktir Allahin izniyle

ben vajınısmusun hayalını bıle kuramazdım o kadar ımkansızımdı benım dusundukce daha da battıgım her gun bogan bır ılettı burası oyle bır elımden tuttkı benı dunyam değişti

ama bebek hayalını kurabılıyorum en azındaninsallah zamanı gelınce o da olur

en ıyıısnı yapıyorsun hayata bır kere geldık gecen gunler ömrümüzden gıdıyor ...
azımlen canım tunelın basındaydın geldıgınde sımdı sonuna ısığa kosuyorsun ama korkarak degıl mutlulukla

evet abımın eşi .. amın canım sağol.. senden haber beklıcem bana musade artık hepımıze hayırlı geceler ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…