- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.921
canım benim, herşey düzelir inşallah, ne diyeceğimi bilemiyorum, sabır ve dua sadece...bebek meselesi değil canım.o mutlu ailede konuşulması gerekn bişey.bizde öyle bişey yok.iyi ki bebek yapmamışım bundan durumundayım şu an.anlatmak gelmiyor içimden.karışık konular.kalbimin üstüne öküz oturmuş gibi şu an. sadece burda mutluyum.bilmiyorum ne olacağını. ders çalışmaya çalışıyorum inadıma.aralrda da sayfayı takip ediyorum.sağol ilgin için.ne olacak bilmiyorum.haksızlığa tahammülüm yok.
sizlerin sayesinde canlarım sen ve gülsevdam başta olmak üzere yenip de hala yardımcı olmaya çalışan arkadaşların sayesinde bu liste gelin oldularla doldueksik olmayın kızlar ya Allah razı olsun sizlerdennnn bebiş dilekleriniz en yakın zamanda kabul olsun inşallahhhh
inşallahh yaa yenden egzersıze basladı ınsallah bu sefer olumlu olur lıstede o kadar gelını gorunce gaza geldı sanırsam
yoo bencıllık degıl bende cok ıstıyorum aynı donem zamanda hamıle kalmayı ınsallah oyle de olur ama sen bırak korunmayıbırde senı beklemım
yerım ben bu lısteyıaglıcam yaa o kadar mutlyuum hamıs haberlerı gelın haberlerı ne mutlu bugunlerımıze
bu arada 19 mayıs ısını ne yaptın aktıf degıslın burdan sorayımnolluurrr dıyorumm baska bırsey demıyorum
bebek meselesi değil canım.o mutlu ailede konuşulması gerekn bişey.bizde öyle bişey yok.iyi ki bebek yapmamışım bundan durumundayım şu an.anlatmak gelmiyor içimden.karışık konular.kalbimin üstüne öküz oturmuş gibi şu an. sadece burda mutluyum.bilmiyorum ne olacağını. ders çalışmaya çalışıyorum inadıma.aralrda da sayfayı takip ediyorum.sağol ilgin için.ne olacak bilmiyorum.haksızlığa tahammülüm yok.
Amin inşallah senin bebeğinin halayını, elvanında gelinliğinin halayını en kısa sürede çekeriz
inşallahh canım senınde halayını cekelım soyleee gonlumuzden geldıgınce
henuz bılemıyorum ugurluy geldımı haftaya anlarızinş ugurlu gelmıstır
canım yorulduğundan bence de olmuyor.. sevin kızzz daha sabah alabilecekmiyim diyodun bak şimdi maşallah hangi aşamaya geldinnnn sinir oluncak hiçbir şey yokkk
buyuk ıhtımal olabılır :) dua et engel olucak seyler ortadan kalksın aksılık cıktıgı ıcın bı ıhtımal gecıkecek engel cıkarıcaklar
ay inşallah................
ve asıl ağlama ve sevıncı inşallah kendı mutluluk haberlerımızdede yapıcaz
yengem hamıle duyunca sevındım ama busefer bana baskı arttı yakın donemde bırakıcam cnm korunmayı
suan mecbur doktor ıızn verıncebakalım hersey nasıp canım
yenı yarısma ıcın tarıh dusun bence sımdıden bu sene vajıyı yenme rekoru kırılsın bu topıkte inşallah
sizlerin sayesinde canlarım sen ve gülsevdam başta olmak üzere yenip de hala yardımcı olmaya çalışan arkadaşların sayesinde bu liste gelin oldularla doldueksik olmayın kızlar ya Allah razı olsun sizlerdennnn bebiş dilekleriniz en yakın zamanda kabul olsun inşallahhhh
Allah sizleri eksik etmesin yaaa ciddi soyluyorum cok seviyorum hepinizi.. ins bu hafta bitmeli sartlandrdm snra bol bol halay cekerizzz ve ins ugurlu gelin olrm pesimdende birsuru gelin cikarr
Snowflaken canim ins gulsevdamla ayni zamanda gelip bu guzel haberi paylasrsnz
canım benım ınsallah sende yendın ve buradasın hep destek olalım bırbırımıze senlıkle huzurla gecsınhepımızın gunlerı
aminnn canımmmm inşallahh hayırlısıyla
Allah sizleri eksik etmesin yaaa ciddi soyluyorum cok seviyorum hepinizi.. ins bu hafta bitmeli sartlandrdm snra bol bol halay cekerizzz ve ins ugurlu gelin olrm pesimdende birsuru gelin cikarr
Snowflaken canim ins gulsevdamla ayni zamanda gelip bu guzel haberi paylasrsnz
yupppıııııallahhıımm ınsallah aksılık cıkmaz
ahh ahh inşallah bıtanem yengenmııı hamılee gozunuz aydınnn darısı sana ve bıze ınsallahbırak bırakk bosa korunuyosun baslıcam doktoruna
yenı yarısma tarıhı 7 hazıran olsunmu dogum gunum belkı buda ugurlu gelır
canım bazen gelgıtlerım oluyor ozaman herseyden uzaklasıp burada olmuyorum
(5 yıllık evlılıkten sonra vajıyı yenınce bazı seyler zor oluyor bu yuzden lutfen ertelemeden en basta yenmeye calısın ozellıkle gızlı okuyucular cesaretı olamıyanlar)ama her dua edısımde burası bızler her sevıncımde bu sevıncı vajıyı yenıp arkadaslarımda yasasa dıyorum
yendıgımız an yasadıgımız o duyguya sebeb olan burası sayesınde borcumuzu hepımız odemelıyız
ama malesef yenen tek tek gıdıyor olsun ınsallah elımızden geldıgınce hep burada olmaya calısıcaz
her yenı gelınde kendı mutlulugumuzu hatırlayıp sevınıcez bu topık nılay gıbı ıyılık melekler hep olucak
yeterkı her ay boyle bol gelınlı gecsın :)
canım bazen gelgıtlerım oluyor ozaman herseyden uzaklasıp burada olmuyorum
(5 yıllık evlılıkten sonra vajıyı yenınce bazı seyler zor oluyor bu yuzden lutfen ertelemeden en basta yenmeye calısın ozellıkle gızlı okuyucular cesaretı olamıyanlar)ama her dua edısımde burası bızler her sevıncımde bu sevıncı vajıyı yenıp arkadaslarımda yasasa dıyorum
yendıgımız an yasadıgımız o duyguya sebeb olan burası sayesınde borcumuzu hepımız odemelıyız
ama malesef yenen tek tek gıdıyor olsun ınsallah elımızden geldıgınce hep burada olmaya calısıcaz
her yenı gelınde kendı mutlulugumuzu hatırlayıp sevınıcez bu topık nılay gıbı ıyılık melekler hep olucak
yeterkı her ay boyle bol gelınlı gecsın :)
canlarım selam ben yine kayıplara karıştım epeyden yoktum ama tekrar aranızdayım.koptum derken arada bi bakınıyodum foruma sadece okuyup gidiyodum bu süreçte bi çok arkadaşım yenmiş tebrikler kızlar size özellikle trinity sela kayra ve yeni gelen ve benm tanışamadığım arkadaşlarım hepiniz adına çok mutlu oldum inanınn
beni sorarsanız hala 9cmdeyim onuda tam yapamıyorum(( sebebi ise umutsuzluğa kapılmam moral bozukluğu bigün 9cm olmuyo diye kaldırıp atmıştım aparatlar sinirden ağlamıştım ondan sonra bidahada almadım elime egzersiz falanda yapmadım ama şimdilerde iyiyim tekrar moralim düzeldi egzresizlere tekrar başlıcam bana dua edin kızlar bıktım artık yaa yaz tatilide geliyo artık tam bir balayı istiyorum bu yaz inşallah.erteledikçe omuzumdaki yükte artıyoo 4 ay oldu buraya kaydolalı benden sonra gelenler bitirdi bu işi ben hala yerimde sayıyorum nolurrr yardım edin bende başardım yazabileyimm.buarada listenize benide eklermisiniz? 19 mayıs yarışmasına bende katılmak istiyorum kızlarr
öptüm hepinizi birazdan egzersize başlıcam tekrar umarım 9 cm olur bugünn
inşallahh canımm super gıdıyorsun maşallah
ahh ahh inşallahh o gunler nasıl olacak yaa sankı hayal hamıle kalmak cok merak edıyorum nasıl duygu:26:
sana yazıcam yazıcam hep araya baska mesaj gırıyor:)
senın egsersız maceralarını keyıfle okuyorum
sankı egsersız degılde eğlencelı bır faalıyet yapar gıbısın
4 gozle beklıyoruz senın gelın haberını canım bır gun bızı sasırtıp gelın haberını verıp peşinedekutlamasını yapıcaz gıbı gecıyor ıcımden :)
onlarda 4 yıldır bebek hasretı cekıyordu cok sukur tedavıye gerek kalmadan bebek haberını aldık
ama nebılım benım bır yanım acıdı sanki ona takılıyordum aynı donem hamıle kalcaz aılemız hangımızın cocugunu sevıcegını sasırcak dıyordum
bakalım gecıkmelı olarak peısnden gıdebılcekmıyım :)
senın dogum gunun kesınlıkle topıge ugur getırıcek ve kızlarda encok gelın senın dogum gununde cıksın dıye yarısıcaklar
dımı EGSERSIZCILER:)
dıger konuda yer işi bellı oldumu canım gorusurz bı ara detaylı ben heran engel cıkar dıye son ana kadar umıd etmıyorum gelebılcemmı
dıye sonra gelemezsem cok kotu olurum ..
Canim sorunun herneyse ins duzelir en yakin zamanda hangi acidan zor oluyo canm uzun surecten snra yenince esle aradaki iliskimi!?
Valla benim burdan ayrilmaya niyetim yok yenmeden bile elimden geldgnce yardmci olmaya calstm bu boyle devam edecektirde Allahin izniyle
evet ya bu ay maşaallah çok bereketliydi küresel ısınmadan bereketli aylar da etkilendi önceden nisan bereketi olurdu şimdi mayısa kaymış bereket
Nasilki vajinusmusu yenmek bi ara hayal gibiydi yendin hamilelikte hayal olmaktan cikip gerceklesecktir Allahin izniyle
gercekten boylemi hissediyosun bunu duymak beni dahada azimlendirdi cok sagol bitanem hepsi sizlerin sayesinde iyiki varsnz.. Rabbim sanada isteyen herkesede hamileligi nasp etsn ama ozellikle senle snowflaken ayni zamanda kalirsnz ins ben bile heycanlandm smdii
evet artik korkulari bi kenara biraktm ve isi eglenceye vurdum bu sekilde daha kolay ilerledgmi farkettm eskiden mizmizlanarak herseyi dahada zorlastirmisim..
ne guzel canım abının esı mıydı sankı bahsetmıstın hatırlıyo gıbıyım rabbım saglıkla kucaklarına almayı nasıp etsın ınsallah zamanı gelınce bızım de olur balım
henuz bellı olmadı ben sana haber verıcem ...sen mı kotu olursun benmı cok uzulurum wallahı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?