Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kemreeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!! evde zıp zıp zıplıyoruuuuuuum!!! çok sevindim!!!!!!! şükürler olsun sen de kurtuldun!!!!!!!! tam 1 hafta var aramızda, yaa sevincimi anlatamıyorummm. o kadar sevindim kiiiiiiiiiii!!! hadi halaylar sana gelsin :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

hayırlıs geceler bıtanem bende cıkayım yavastan esım ıse gıtmıstı gelıyormus aradı opuyorum hepınızı

Canim oyle zor bi dertki bu kimse cekmesn bildigimi paylasmak gurur veriyo birini mutlu etmek ona cesaret vermek inanilmaz mutlu ediyo
Anladm Allah sabir versn ins her bi sorunun cozulur

kızlar hiç korkulacak bişi değilmiş gerçekten ben daha yeneli 12 saat bile olmadı. Hala cok mutluyum. Yalnız sunu bilin ki benım canım cok tatlı olmasına rağmen ben yendiysem herkez yener cicişler... su sayfaya yenı gelmeme rağmen hepınızı cok sevdım allah en kısa surede vajılı herkezı kurtarsın ve baska vajılı bayan olmasın..

elvan çok güzel ilerlemişsin, bravo!!! 19 mayısa kesinlikle kalmazsın. benim içimden 17 mayısta yeneceğin geçiyor, bakalım tutturabilecek miyim

Kızlar merhaba, hayırlı geceler.
Benim bu konuya dair hiç bir problemim yok çok şükür, sadece çok merak ettim nedir probleminiz,neyi yenemiyorsunuz, nasıl hissediuyorsunuz diye ve bir göz atmak istedim sadece.
Tüm topiği okuyamadım takdir edersiniz ki 0n bin küsür sayfa var sadece en sondan başa doğru 3-5 sayfa okuyabildim.Öncelikle başarmış ve bunun tadını almış arkadaşları tebrik ederim.Bende 2,5 yıllık evliyim,hiç bu veya benzeri bir sorunum olmadı benim de derdim farklı, bebek istiyoruz ama o biraz nazlanıyor :)
Sizlere başarı ve Allahtan yardım diliyorum.Umarım en kısa zamanda sıkıntınızdan kurtulur ve eşlerinize tamemen ait olabilirisniz.
Sadece şunu söyleyebilirimki, bunun tensel bir şey değil ruhi bir şey olarak düşünmeye çalışın.Kendinizi ruhen tamamen eşinize teslim edin,onu gerçekten isteyin.Canınız yanacakmış yanmayacakmış bunları hiç düşünmeyin.Ne kadar rahat olabilirseniz herşey o kadar yumuşak olacak emin olun.
Tuzun kuru demeyin; benim canım inanılmaz kıymetlidir ama şimdi bebek olsun diye yapmadığım şey girmediğim kılık yok

Allah yanınızda olsun, derdinize derman olsun.
İnşallah en kısa zamanda bu derdi halledersiniz, bebek topiklerine geçersiniz, her zaman beklerim.Ara sıra takip etmeye çalışırım.Sevgilerimle, öpücükler, şimdiden mutlu haftalar, bol şans hepinize

sağol gülüm, sen de olmasan beni hatırlayan çıkmayacak iki gündür koşturmacadaydım, bakamadım, şimdi topluca okuyorum. hemen unutulmuşum ama yenenlere sevincim bu burukluğu aldı götürdü bile. gücüm oldukça ben hep burada olacağım ve elimden gelen yardımı yapacağım.

yengen analı babalı büyütsün bebeğini. :nazar istediğin zaman, en güzel vakitte de sana nasip etsin.

Tskr ederm :) ay ins 17 mayisa kalmam biraz cok oldum ama hemencik yenmek istiremmm

kalma canım :))) ben içimden çarşambayı geçirdim, takvime baktım 17 parladı bana, buraya da onu yazdım. yarın gelip yendim yazarsan, sevinirim sadece. kimse vajili kalmasın 1 gün daha heyecanın güzel maşallah

Biliyorum canim.. bakma boyle heves ettgm icn oyle dedm yoksa okadar cabuk yenemem ztn heves iste aynen kimse bigun daha cekmesn bu derdi.. cok sagl :)

mrb ben yeni üye oldum 7 aylık evliyim fakat hala eşimle aramızda hiç bişey olmadı doktora gittim fakat tedaviyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm (((

mrb ben yeni üye oldum 7 aylık evliyim fakat hala eşimle aramızda hiç bişey olmadı doktora gittim fakat tedaviyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm (((

hosgeldin canim tam dogru yerdesinn.. doktorda muayene oldun mu fiziksel bi sorun yoksa parmak egzersizleriyle basla canim hic vakit kaybetmee..

ben de bugun yendım cnm parmak egzersizleriyle yendim ben. ve cok kolay oldu tedavıye baslayalı daha 2 hafta bıle olmamıstı. sende basla ıstersen bı an önce faydasını goruceksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…