- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.941
KIZLARRRRRRRRRRRRRR, BAŞARDIMMMM BAŞARDIMMMMM
Son mesajımdan sonra biraz garip gelecek ama başardım. cileklipuding'in doktorla olan dialogundan gerçekten çok etkilendim. Belki de onun olmadığım için, onu mutlu edemediğim için böyle davranıyordu...Ve bu işi başaracaktım, başaracaktım ki bundan sonraki eşimin davranışlarındaki farkı görecektim...
En son mesajımı yazdıktan hemen sonra eşim geldi, ağlaya ağlaya konuştum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum diye. Şimdi sona yaklaşmışken boşanmak istemiyorum çünkü vajinusmus belasını belki de yenersem düzelecekti. Çözmek zorundaydım...
Sonra ben egzersiz yapmak için ayrıldım, eş 2 parmağı vardı. Onu çağırdım, ilk defa yapacaktım eş 2 parmağını ve olmadı. Sonra burdan pekçok insan pe..s'in parmaktan çok daha kolay olduğunu söylemişlerdi. 2 parmağı yapamayınca denemek istiyorum dedim. Ve denedik ilk başlarda biraz kastım kendimi ama çok rahat oldu.
AYRICA ŞUNU SÖYLEYEYİM, HİÇ ACIMADI, SİNEK ISIRIĞI DİYORLAR, O BİLE YOK... BUNCA YILDIR BU KADAR BASİT ŞEY İÇİN KAHRETMİŞİM KENDİMİ :) :) :)
en ıyıısnı yapıyorsun hayata bır kere geldık gecen gunler ömrümüzden gıdıyor ...
azımlen canım tunelın basındaydın geldıgınde sımdı sonuna ısığa kosuyorsun ama korkarak degıl mutlulukla
evet abımın eşi .. amın canım sağol.. senden haber beklıcem bana musade artık hepımıze hayırlı geceler ..
burda benı etkıleyen olaylardan bırısıde sen ve sela gıbı egsersızde olupta yenmıs gıbı yenı gelenlere yardımcı olmanız bu bırlık beraberlık hıc bırseyle anlatılamaz ..
soruna gelınce ..
dış baskı en cok mesela yengem hamıle haberını verınce o dahıl herkes esımden saklıyalım dedı
esım hemen bız cok gec kaldık herkes bebek yapıyor bız daha yendık gıbı vs. dıcek gergınlık olcak aramızda..
evlılıkte gec baslamamıza sebeb olan sey dıs etkenlerden gelen bır haberle hep yuz ustune cıkıyor ..
bazı seylere gec kalma yanı sozlerle anlatamıcam canım ama herkesın boyle bırseyı yasıcak dıye bırsey yok
ben hep sorunluydum bu boyle geldı boyle gıdıcek :)
sımdıde yaz bereketı gelsın topipe
Allah sizleri eksik etmesin yaaa ciddi soyluyorum cok seviyorum hepinizi.. ins bu hafta bitmeli sartlandrdm snra bol bol halay cekerizzz ve ins ugurlu gelin olrm pesimdende birsuru gelin cikarr
Snowflaken canim ins gulsevdamla ayni zamanda gelip bu guzel haberi paylasrsnz
elvan çok güzel ilerlemişsin, bravo!!! 19 mayısa kesinlikle kalmazsın. benim içimden 17 mayısta yeneceğin geçiyor, bakalım tutturabilecek miyim
burda benı etkıleyen olaylardan bırısıde sen ve sela gıbı egsersızde olupta yenmıs gıbı yenı gelenlere yardımcı olmanız bu bırlık beraberlık hıc bırseyle anlatılamaz ..
soruna gelınce ..
dış baskı en cok mesela yengem hamıle haberını verınce o dahıl herkes esımden saklıyalım dedı
esım hemen bız cok gec kaldık herkes bebek yapıyor bız daha yendık gıbı vs. dıcek gergınlık olcak aramızda..
evlılıkte gec baslamamıza sebeb olan sey dıs etkenlerden gelen bır haberle hep yuz ustune cıkıyor ..
bazı seylere gec kalma yanı sozlerle anlatamıcam canım ama herkesın boyle bırseyı yasıcak dıye bırsey yok
ben hep sorunluydum bu boyle geldı boyle gıdıcek :)
sımdıde yaz bereketı gelsın topipe
Tskr ederm :) ay ins 17 mayisa kalmambiraz cok oldum ama hemencik yenmek istiremmm
kalma canım :))) ben içimden çarşambayı geçirdim, takvime baktım 17 parladı bana, buraya da onu yazdım. yarın gelip yendim yazarsan, sevinirim sadece. kimse vajili kalmasın 1 gün dahaheyecanın güzel maşallah
canim cok guzel ilerlemissin bi günde masallah sanaa.. insallah yarin daha kolay olur hersey senin icinn.. az kaldi kurtulcaksin insallah canimm..
Biliyorum canim.. bakma boyle heves ettgm icn oyle dedm yoksa okadar cabuk yenemem ztn heves iste aynen kimse bigun daha cekmesn bu derdi.. cok sagl :)
yenersin, o gün yen, kendimi ermiş ilan etcem. ilk kadın derviş
mrb ben yeni üye oldum 7 aylık evliyim fakat hala eşimle aramızda hiç bişey olmadı doktora gittim fakat tedaviyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm(((
mrb ben yeni üye oldum 7 aylık evliyim fakat hala eşimle aramızda hiç bişey olmadı doktora gittim fakat tedaviyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?