- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.961
kızlar banada yardım edin.
hiç denemem tecrübem yok.
2 yıl oldu evleneli beceremiyorummm
Kızlar merhaba, hayırlı geceler.
Benim bu konuya dair hiç bir problemim yok çok şükür, sadece çok merak ettim nedir probleminiz,neyi yenemiyorsunuz, nasıl hissediuyorsunuz diye ve bir göz atmak istedim sadece.
Tüm topiği okuyamadım takdir edersiniz ki 0n bin küsür sayfa var sadece en sondan başa doğru 3-5 sayfa okuyabildim.Öncelikle başarmış ve bunun tadını almış arkadaşları tebrik ederim.Bende 2,5 yıllık evliyim,hiç bu veya benzeri bir sorunum olmadı benim de derdim farklı, bebek istiyoruz ama o biraz nazlanıyor :)
Sizlere başarı ve Allahtan yardım diliyorum.Umarım en kısa zamanda sıkıntınızdan kurtulur ve eşlerinize tamemen ait olabilirisniz.
Sadece şunu söyleyebilirimki, bunun tensel bir şey değil ruhi bir şey olarak düşünmeye çalışın.Kendinizi ruhen tamamen eşinize teslim edin,onu gerçekten isteyin.Canınız yanacakmış yanmayacakmış bunları hiç düşünmeyin.Ne kadar rahat olabilirseniz herşey o kadar yumuşak olacak emin olun.
Tuzun kuru demeyin; benim canım inanılmaz kıymetlidir ama şimdi bebek olsun diye yapmadığım şey girmediğim kılık yok
Allah yanınızda olsun, derdinize derman olsun.
İnşallah en kısa zamanda bu derdi halledersiniz, bebek topiklerine geçersiniz, her zaman beklerim.Ara sıra takip etmeye çalışırım.Sevgilerimle, öpücükler, şimdiden mutlu haftalar, bol şans hepinize
mrb ben yeni üye oldum 7 aylık evliyim fakat hala eşimle aramızda hiç bişey olmadı doktora gittim fakat tedaviyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm(((
diğer başlıklarda bir arkadas ile görüştıüm bana yardımcı olacagınıza inanıyorum 4 yıllık evliyim görmediğim tedavi gitmediim psikolog kalmadı ama parmak egzersizyle baslıyorum destek istiyorum sizden lütfennn
hoşgeldin canım galiba sen jinekolojik muayene olmuşun fiziksel bir sorun yok anladığım kadarıyla. önce vajiyi incele bir aynayla alış oraya sonra serçe veya işaret parmağına bolca jel sür bu ultrason jeli olabilir veya herhangibir kayganlaştırcı jel olabilir işaret parmağını rahat alırsan 2 parmağını birleştir 1 boğumu dene kolay gelsin tatlım mutlaka aşamaları buraya yaz çok etkili oluyorrr
GUNAYDIN KIZLAR.BENDE FORUMU YAKLASIK 2 AYDIR TAKIP EDENLERDENIM.SUREKLI YAZILARINIZI TAKIP EDIYORDUM.BU FORUM SAYESINDE BAŞARDIM .COK MUTLUYUMMMM .
KENDI KENDIME GULUYORUM.BU KADAR KOLAY BISEYİ O KADAR BUYUK BISEY DIYE GOZUMDE BUYUTMUSUM.İNANIN HIC ACIMIYOR.ALLAH HERKESI BU DERTTEN BI AN ONCE KURTARSIN...
seni ne zaman gelin ediyoruz? rapor isteriz, naptin? ilerlerme var mi? nasil gidiyor?
hoşgeldin canım galiba sen jinekolojik muayene olmuşun fiziksel bir sorun yok anladığım kadarıyla. önce vajiyi incele bir aynayla alış oraya sonra serçe veya işaret parmağına bolca jel sür bu ultrason jeli olabilir veya herhangibir kayganlaştırcı jel olabilir işaret parmağını rahat alırsan 2 parmağını birleştir 1 boğumu dene kolay gelsin tatlım mutlaka aşamaları buraya yaz çok etkili oluyorrr
GUNAYDIN KIZLAR.BENDE FORUMU YAKLASIK 2 AYDIR TAKIP EDENLERDENIM.SUREKLI YAZILARINIZI TAKIP EDIYORDUM.BU FORUM SAYESINDE BAŞARDIM .COK MUTLUYUMMMM .
KENDI KENDIME GULUYORUM.BU KADAR KOLAY BISEYİ O KADAR BUYUK BISEY DIYE GOZUMDE BUYUTMUSUM.İNANIN HIC ACIMIYOR.ALLAH HERKESI BU DERTTEN BI AN ONCE KURTARSIN...
tebrikler...kurtuldun bu dertten gozun aydınnn..
hersey ıcın tesekkur ederız ınsallah sende een yakın zamanda melegıne kavusursunKızlar merhaba, hayırlı geceler.
Benim bu konuya dair hiç bir problemim yok çok şükür, sadece çok merak ettim nedir probleminiz,neyi yenemiyorsunuz, nasıl hissediuyorsunuz diye ve bir göz atmak istedim sadece.
Tüm topiği okuyamadım takdir edersiniz ki 0n bin küsür sayfa var sadece en sondan başa doğru 3-5 sayfa okuyabildim.Öncelikle başarmış ve bunun tadını almış arkadaşları tebrik ederim.Bende 2,5 yıllık evliyim,hiç bu veya benzeri bir sorunum olmadı benim de derdim farklı, bebek istiyoruz ama o biraz nazlanıyor :)
Sizlere başarı ve Allahtan yardım diliyorum.Umarım en kısa zamanda sıkıntınızdan kurtulur ve eşlerinize tamemen ait olabilirisniz.
Sadece şunu söyleyebilirimki, bunun tensel bir şey değil ruhi bir şey olarak düşünmeye çalışın.Kendinizi ruhen tamamen eşinize teslim edin,onu gerçekten isteyin.Canınız yanacakmış yanmayacakmış bunları hiç düşünmeyin.Ne kadar rahat olabilirseniz herşey o kadar yumuşak olacak emin olun.
Tuzun kuru demeyin; benim canım inanılmaz kıymetlidir ama şimdi bebek olsun diye yapmadığım şey girmediğim kılık yok
Allah yanınızda olsun, derdinize derman olsun.
İnşallah en kısa zamanda bu derdi halledersiniz, bebek topiklerine geçersiniz, her zaman beklerim.Ara sıra takip etmeye çalışırım.Sevgilerimle, öpücükler, şimdiden mutlu haftalar, bol şans hepinize
mrb ben yeni üye oldum 7 aylık evliyim fakat hala eşimle aramızda hiç bişey olmadı doktora gittim fakat tedaviyi bıraktım ne yapacağımı bilmiyorum çok üzgünüm(((
diğer başlıklarda bir arkadas ile görüştıüm bana yardımcı olacagınıza inanıyorum 4 yıllık evliyim görmediğim tedavi gitmediim psikolog kalmadı ama parmak egzersizyle baslıyorum destek istiyorum sizden lütfennn
Sevgili kader arkadaşlarım Anneler gününüz kutlu olsun.Allah hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizleAdını bilmediğim başka hamile ve çocuk sahibi arkadaşlarım varsa onlarında anneler gününü kutluyorum.ilk sizin anneler gününüzü kutluyorum.annemin bile kutlayamadım henüz eşim olacak insanla tartıştığım için.annemi ararsam şimdi anlar mutsuz olduğumu,üzülür
Çok teşekkür ederiz, umarım sen d ebır an once yavrucugundan haber alırsın,s enı daha fazla bekletmez..
Ben sana ılkını sormak ıstıyorum cunku ozenıyorum..
YAnı sız hemen ılk geceden yapabıldınız mı, baskı basınc vs hıssetmedın mı hıc
cok mu kolay oldu
yanı bunlar hep kafamı kurcalıyor
yapanlar nası yapıyor dıye((((
yazarsan cok sevınırım...
canlarım selam ben yine kayıplara karıştım epeyden yoktum ama tekrar aranızdayım.koptum derken arada bi bakınıyodum foruma sadece okuyup gidiyodum bu süreçte bi çok arkadaşım yenmiş tebrikler kızlar size özellikle trinity sela kayra ve yeni gelen ve benm tanışamadığım arkadaşlarım hepiniz adına çok mutlu oldum inanınn
beni sorarsanız hala 9cmdeyim onuda tam yapamıyorum(( sebebi ise umutsuzluğa kapılmam moral bozukluğu bigün 9cm olmuyo diye kaldırıp atmıştım aparatlar sinirden ağlamıştım ondan sonra bidahada almadım elime egzersiz falanda yapmadım ama şimdilerde iyiyim tekrar moralim düzeldi egzresizlere tekrar başlıcam bana dua edin kızlar bıktım artık yaa yaz tatilide geliyo artık tam bir balayı istiyorum bu yaz inşallah.erteledikçe omuzumdaki yükte artıyoo 4 ay oldu buraya kaydolalı benden sonra gelenler bitirdi bu işi ben hala yerimde sayıyorum nolurrr yardım edin bende başardım yazabileyimm.buarada listenize benide eklermisiniz? 19 mayıs yarışmasına bende katılmak istiyorum kızlarr
öptüm hepinizi birazdan egzersize başlıcam tekrar umarım 9 cm olur bugünn
canım nasıl gidiyordu senin.hangi aşmadasın.dün görüşemedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?