- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #104.981
diğer başlıklarda bir arkadas ile görüştıüm bana yardımcı olacagınıza inanıyorum 4 yıllık evliyim görmediğim tedavi gitmediim psikolog kalmadı ama parmak egzersizyle baslıyorum destek istiyorum sizden lütfennn
Kızlar merhaba, hayırlı geceler.
Benim bu konuya dair hiç bir problemim yok çok şükür, sadece çok merak ettim nedir probleminiz,neyi yenemiyorsunuz, nasıl hissediuyorsunuz diye ve bir göz atmak istedim sadece.
Tüm topiği okuyamadım takdir edersiniz ki 0n bin küsür sayfa var sadece en sondan başa doğru 3-5 sayfa okuyabildim.Öncelikle başarmış ve bunun tadını almış arkadaşları tebrik ederim.Bende 2,5 yıllık evliyim,hiç bu veya benzeri bir sorunum olmadı benim de derdim farklı, bebek istiyoruz ama o biraz nazlanıyor :)
Sizlere başarı ve Allahtan yardım diliyorum.Umarım en kısa zamanda sıkıntınızdan kurtulur ve eşlerinize tamemen ait olabilirisniz.
Sadece şunu söyleyebilirimki, bunun tensel bir şey değil ruhi bir şey olarak düşünmeye çalışın.Kendinizi ruhen tamamen eşinize teslim edin,onu gerçekten isteyin.Canınız yanacakmış yanmayacakmış bunları hiç düşünmeyin.Ne kadar rahat olabilirseniz herşey o kadar yumuşak olacak emin olun.
Tuzun kuru demeyin; benim canım inanılmaz kıymetlidir ama şimdi bebek olsun diye yapmadığım şey girmediğim kılık yok
Allah yanınızda olsun, derdinize derman olsun.
İnşallah en kısa zamanda bu derdi halledersiniz, bebek topiklerine geçersiniz, her zaman beklerim.Ara sıra takip etmeye çalışırım.Sevgilerimle, öpücükler, şimdiden mutlu haftalar, bol şans hepinize
5 tane dilatör vardı hepsini yaptım gitgel yapamıyodum onuda dün yapabildim ama bizim yaramaz ufaklık sertleşmediki deneyelim uslu oluca tuttu
hoşgeldin canım galiba sen jinekolojik muayene olmuşun fiziksel bir sorun yok anladığım kadarıyla. önce vajiyi incele bir aynayla alış oraya sonra serçe veya işaret parmağına bolca jel sür bu ultrason jeli olabilir veya herhangibir kayganlaştırcı jel olabilir işaret parmağını rahat alırsan 2 parmağını birleştir 1 boğumu dene kolay gelsin tatlım mutlaka aşamaları buraya yaz çok etkili oluyorrr
GUNAYDIN KIZLAR.BENDE FORUMU YAKLASIK 2 AYDIR TAKIP EDENLERDENIM.SUREKLI YAZILARINIZI TAKIP EDIYORDUM.BU FORUM SAYESINDE BAŞARDIM .COK MUTLUYUMMMM .
KENDI KENDIME GULUYORUM.BU KADAR KOLAY BISEYİ O KADAR BUYUK BISEY DIYE GOZUMDE BUYUTMUSUM.İNANIN HIC ACIMIYOR.ALLAH HERKESI BU DERTTEN BI AN ONCE KURTARSIN...
canım nasıl yendin bi anda yeni mi geldin buraya
normal canım.yendikten sonra da bu durumla karşılaşabilrsin.bizim vajinismus bitince erkeklerde penisismusoluyo herhalde.yenen arkadaşların çoğunda karşılaşılmış bi durum.bnde de oldu.sakin olup eşlerin bu duruma alışması ve motive olmasını sağlamamız gerekiyor.moralini bozma,eşinde hazır olduğunda tekrar denersiniz ama durumun doğal ilerlemesini sağlamamız lazım.ödev yapıyor hissi uyandırmamk laızm."deneme" kelimesini de kullanma eşine karşı,alınıyorlar.o zamana kadar gitgellere çalışabilirsin.kendine güvenin daha da artar
sağol gülüm, sen de olmasan beni hatırlayan çıkmayacakiki gündür koşturmacadaydım, bakamadım, şimdi topluca okuyorum. hemen unutulmuşum ama yenenlere sevincim bu burukluğu aldı götürdü bile. gücüm oldukça ben hep burada olacağım ve elimden gelen yardımı yapacağım.
yengen analı babalı büyütsün bebeğini.:nazar istediğin zaman, en güzel vakitte de sana nasip etsin.
GUNAYDIN KIZLAR.BENDE FORUMU YAKLASIK 2 AYDIR TAKIP EDENLERDENIM.SUREKLI YAZILARINIZI TAKIP EDIYORDUM.BU FORUM SAYESINDE BAŞARDIM .COK MUTLUYUMMMM .
KENDI KENDIME GULUYORUM.BU KADAR KOLAY BISEYİ O KADAR BUYUK BISEY DIYE GOZUMDE BUYUTMUSUM.İNANIN HIC ACIMIYOR.ALLAH HERKESI BU DERTTEN BI AN ONCE KURTARSIN...
canımm 2kulak cubugunu aldım araya regl girdi insallah bitince devam edicemmm senin nasıl gidiyoo alısabıldınmı tamamen
arkadaşlar herkese günaydın pazar günü p..s denemesi yapıcam demiştim önce egzersiz yaptım sonra deneme yaptık ama malesef bi türlü sertleşme olmadı off ben çok hazırlamıştım kendimi şimdide sertleşme sorunumu çıktı acaba sizin eşinizdede oluyomu
evet canım haklısın peki siz nasıl aştınız bunu tedavi gerektiriyo mu bu da penisismus tedavisi varmı kine acaba :)
kızlar yenı gelın adayları sızlersınız hadı bakalım guzel haberler beklıyoruz sızlerden :)
senaycım malum sorun hepımız yasadık eslerımızde p.nusmus oluyor galıba bız vajıyle ugrasırken:)
kecı boynuzu gıbı esıne yardımcı olabılcek seyler alın ıstersen sorun devam ederse ..
daha önceki dönemlerde böyle bir sorunumuz hiç olmadığından psikolojik olduğunu anladım.7 aydan sonra "ben hazırım" demek şaşırttı herhalde eşimi .bende senin gibi burdaki arkadaşlara sormuştum bi çoğunda olmuş bu sorun.benim eşimle aram pek iyi değil şu an o yüzden deneyemedik ama anladığım şu: psikolojik olduğundan şimdi bizim onlara yardımcı olmamız ve anlayışlı olmamız lazım.ve herşeyi doğal akışında yaşamak gerekiyor.bu durumu yaşayan arkadaşlarımdan bazıları bir süre sonra geçtiğini ve çok istekli olduklarını yazmışlardı.
nerelerdeydin canım.nasıl gidiyoo?
Herkese merhaba kizlar...
kac gundur giremiyorum forumu hic takip edemedim,yenenler olmus sanirim cok sevindim tebrik ederim.
sinavlarima 10gun kaldi,yakin arkadasim evleniyor kinaydi ceyiz sermeydi hic giremedim,yendi de kacti gibi oldu benimkisi
Birde ustune deli gibi kasiniyorum alerji mi oldum stresten mi anlamadim kafayi yiyecegim. dun gece acile gittik igne ilac falan verdi,bugun gidip muayene olacaktim guya ama yetistirmem gereken bi odevim var yarin artik...
bu arada biz hala ikinci denemeyi yapamadik. pek hayra alamet degil gibime geliyor.
6 gun oldu yeneli bu hafta icide deneyemezsek iyice kalacak cunku regl olacagim.
neden bilmiyorum,boguluyorum. camin acik olmadigi yerlerde duramiyorum.
neyse kizlar ben yine bir sure giremeyecegim sanirim,hepiniz Allaha emanet olun...
egzersizci arkadaslarima Allah kolaylik versin. umarim tez zamanda kurtulursunuz.
Merhaba arkadaşlar;
Size yazmamı bi arkadaşım istiyor... Geçen pazar günü evlendi ama bir türlü ilişkiye giremiyor ilk etapta bacağını acıp dokundurmasına izin verirken şimdi hiç bacaklarını açmayıp ittiriyormuş eşini sizce doktoro gitmelimi biraz dahamı beklemeli yada hangi bölüme gidiliyor böyle bir durum için bilgi verirseniz çok sevirim..
Selam kizlar...uzun zamandir giremedim.memlekete gitmistim.yenenler olmus coook sevindim...ben yenmis olanlara bisey sormak istiyorum...benim6.birlikteligim gerceklesti ve hala kanamam var.onceden cok az damla gibiydi dun biraz fazlalasti iliskiden sonra.bir tanidigimizafa boyle olmus kalin yapililarda boyle oluyomus..boyle devam eden oluyomu...cevap verirmisiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?