Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

hoşgeldin canım elimizden geldiğince yardımcı oluruz henüz ben yenmedim ama sonlardayım inşallah sanada yardımcı olabiliriz

Rabbim istediğin cocugu ınsallah en kısa surede nasıp etsın canım..
desteğin içi cok teşekkürler ama bızım korkumuz öyle ana odaklanmakla
aşkla sevgıyle atlatılıcak gıbı degıl rabbım dusmanıma bıle vermesın
cok sukur egsersız ve bırbırımıze destek ıle yenıyoruz teker teker bu ılletı ..

5 tane dilatör vardı hepsini yaptım gitgel yapamıyodum onuda dün yapabildim ama bizim yaramaz ufaklık sertleşmediki deneyelim uslu oluca tuttu

normal canım.yendikten sonra da bu durumla karşılaşabilrsin.bizim vajinismus bitince erkeklerde penisismus oluyo herhalde.yenen arkadaşların çoğunda karşılaşılmış bi durum.bnde de oldu.sakin olup eşlerin bu duruma alışması ve motive olmasını sağlamamız gerekiyor.moralini bozma,eşinde hazır olduğunda tekrar denersiniz ama durumun doğal ilerlemesini sağlamamız lazım.ödev yapıyor hissi uyandırmamk laızm."deneme" kelimesini de kullanma eşine karşı,alınıyorlar.o zamana kadar gitgellere çalışabilirsin.kendine güvenin daha da artar

evet canım haklısın peki siz nasıl aştınız bunu tedavi gerektiriyo mu bu da penisismus tedavisi varmı kine acaba :)

oo oyle herseye alınsak ben buraya gelmezdım bıle canım dedıgın gıbı yenenlerın mutlulugu
ve yardımcı olma umudu bızı burda tutuyor kı sen masallah yenmeden kocların kocuydun yendıgın ıcın
ıkı katı performans beklıyoruz :):)):
bebek konusunda bana baskı yapmıyan tek kişisin sağol canım hayırlı zamanda Rabbım aratmadan ısteyen herkese versın ...
ee anlat bakım yenı gelınlık nasıl gıdıyor 2. deneme ne zaman ?

tebrıkler canım kurtulmana cok sevındım burası sayesınde basarman ayrı bır mutluluk

Rabbım baska dert sıkıntı vermesın

canımm 2kulak cubugunu aldım araya regl girdi insallah bitince devam edicemmm senin nasıl gidiyoo alısabıldınmı tamamen

kızlar yenı gelın adayları sızlersınız hadı bakalım guzel haberler beklıyoruz sızlerden :)
senaycım malum sorun hepımız yasadık eslerımızde p.nusmus oluyor galıba bız vajıyle ugrasırken:)
kecı boynuzu gıbı esıne yardımcı olabılcek seyler alın ıstersen sorun devam ederse ..

evet canım haklısın peki siz nasıl aştınız bunu tedavi gerektiriyo mu bu da penisismus tedavisi varmı kine acaba :)

daha önceki dönemlerde böyle bir sorunumuz hiç olmadığından psikolojik olduğunu anladım.7 aydan sonra "ben hazırım" demek şaşırttı herhalde eşimi .bende senin gibi burdaki arkadaşlara sormuştum bi çoğunda olmuş bu sorun.benim eşimle aram pek iyi değil şu an o yüzden deneyemedik ama anladığım şu: psikolojik olduğundan şimdi bizim onlara yardımcı olmamız ve anlayışlı olmamız lazım.ve herşeyi doğal akışında yaşamak gerekiyor.bu durumu yaşayan arkadaşlarımdan bazıları bir süre sonra geçtiğini ve çok istekli olduklarını yazmışlardı.

haklısınız galiba etkiye tepki sanırım bu ama inşallah geçicidir tabiki bende onu beklerim o beni bir sene bekledi belki dahada beklicek ama inşalla ikimizde bekletmeyiz

inşallah bakalım beklicez bu kadar beklemişiz yine bekleriz napalım

Herkese merhaba kizlar...
kac gundur giremiyorum forumu hic takip edemedim,yenenler olmus sanirim cok sevindim tebrik ederim.
sinavlarima 10gun kaldi,yakin arkadasim evleniyor kinaydi ceyiz sermeydi hic giremedim,yendi de kacti gibi oldu benimkisi
Birde ustune deli gibi kasiniyorum alerji mi oldum stresten mi anlamadim kafayi yiyecegim. dun gece acile gittik igne ilac falan verdi,bugun gidip muayene olacaktim guya ama yetistirmem gereken bi odevim var yarin artik...
bu arada biz hala ikinci denemeyi yapamadik. pek hayra alamet degil gibime geliyor.
6 gun oldu yeneli bu hafta icide deneyemezsek iyice kalacak cunku regl olacagim.
neden bilmiyorum,boguluyorum. camin acik olmadigi yerlerde duramiyorum.
neyse kizlar ben yine bir sure giremeyecegim sanirim,hepiniz Allaha emanet olun...
egzersizci arkadaslarima Allah kolaylik versin. umarim tez zamanda kurtulursunuz.

nerelerdeydin canım.nasıl gidiyoo?

Canimm mesajini gormeden yazmistim. ayni anlattigim gibi gidiyor. daha dogrusu gitmiyor. son zamanlarda ucuncu sahislardan kaynakli bazi sorunlar yasadik tahammul sinirlarim inanilmaz zorlandi. Vucudumda buna kaşinti olarak cevap verdi. sabahlara kadar uyuyamiyorum. kotu kotu ruyalar goruyorum bi fil esimi tutuyor birakmiyor hep ondan ayrilmak zorunda kaliyorum... neyse,oyle iste...

Nazara gelmissin gibi duruyor, inşallah toparlanirsiniz, görünce dayanamadım, is yerinden yazıyorum, mudur görse çok kızar

Merhaba arkadaşlar;

Size yazmamı bi arkadaşım istiyor... Geçen pazar günü evlendi ama bir türlü ilişkiye giremiyor ilk etapta bacağını acıp dokundurmasına izin verirken şimdi hiç bacaklarını açmayıp ittiriyormuş eşini sizce doktoro gitmelimi biraz dahamı beklemeli yada hangi bölüme gidiliyor böyle bir durum için bilgi verirseniz çok sevirim..

Selam kizlar...uzun zamandir giremedim.memlekete gitmistim.yenenler olmus coook sevindim...ben yenmis olanlara bisey sormak istiyorum...benim6.birlikteligim gerceklesti ve hala kanamam var.onceden cok az damla gibiydi dun biraz fazlalasti iliskiden sonra.bir tanidigimizafa boyle olmus kalin yapililarda boyle oluyomus..boyle devam eden oluyomu...cevap verirmisiniz...

çapada sanırım bu konu ile ilgili psikatri bölümü var ,ertelemesin ,hemen gitsin...dr bu işi daha hızlı bi şekilde 2-3 seansta halledebilir,arkadaşına söyle ,orada sinir ucu falan yok ,tammen psikolojik ,acı yok...sinir ucu olmadığı için acıma olmaz ,sadece beyinde,kendinin yanlız olmadığını ama asla ertelememsini söylersin

canım önce bir kadın doğum uzmanına görünse iyi olur.kızlık zarıyla ilgili bilgi alsın.yada vajende başka bir problem var mı bilgi alsın.eğer kzılık zarı normal kalnlıkta ise,yada et parçası vs yoksa buradaki arkadşlarım gibi egzersizlerle kısa sürede sorununu çözebilir.ben evliliğimde 8 aya girdim.bu sorunu çözeli 10 gün oldu daha.arkadaşınız vajinismus bunu kabullenip,çözümünün psikolojik olduğunu ve bir an önce egzersize başlamasının kendi lehine sonuçlanacağını iletebilirsin.

isterse psikolog desteği de alabilir ama burdaki bir çok arkadaşım gerek bile duymadı.en kısa sürede yeneer inşallah

bende hç kanama olmamıştı,normalde partlarla egzersizleri yaparkende olmaıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…