- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.001
Caniiimmm yoldayim ben hani derler ya yolcunun duasi kabul olurmus ben de az once kapamistim gozlerimi demistim ki forumdaki butun kizlar yensin vajili kalmasin icinde de elvan, deaseeb ve kemre. Rabbim kabul etti bak cok mutlu oldum ya valla senn haberini duyunca yolculugumuz senlendi yaaa neselendimm birranda tebrikler tatlimmm allah baska deert tasa vermessinnn;-)
Nazara gelmissin gibi duruyor, inşallah toparlanirsiniz, görünce dayanamadım, is yerinden yazıyorum, mudur görse çok kızar
Canım arkadaşlarım, sizlerle yüzyüze tanışmasam da sizler benim için çok önemlisiniz. Gerçekten bu sorunumun aşılmasında çok büyük rol oynadınız. Ben sadece doktorla halledemezdim. Sizler gibi her an yanımda olacak benden birilerinin olması bana gerçekten çok kuvvet verdi. Çok yıkıldığım anlarda, her zaman, her saat mutlaka benden birilerine ulaşabiliyordum.yardm, El_van, senay_mehmet, Aykurt ve şu an aklıma gelmeyen(affınıza sığınıyorum) bütün arkadaşlar inanıyorum ki sizler de en yakın zamanda başarırsınız. İnanın insan yapınca, bu muydu diyor. Bu muydu 8 senedir hayatımı mahveden şey.. O kadar basitmiş ki, geçen senelerime yazıkmış diyorum....Zaman zaman ölmek bile istemiştim ya insan bu kadar basit birşey için ölmeyi düşünür mü, bu kadar basit birşey için hayatı hem kendine, hem eşine, hem de çocuğuna zehir eder mi. Çok kavga ediyorduk çok bu yüzden. Canım yavrumun yanında olmasın tartışma diyorum ama gerçekten çok sınırların zorlandığı anlar oldu... Başarı hikayemi en kısa zamanda yazacağım...
SİZE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM, HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM... İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA DİĞER ARKADAŞLAR DA BAŞARIRLAR...
bende hç kanama olmamıştı,normalde partlarla egzersizleri yaparkende olmaıştı
canımm 2kulak cubugunu aldım araya regl girdi insallah bitince devam edicemmm senin nasıl gidiyoo alısabıldınmı tamamen
Sen aparatla esnetmissin sanirim ondan olmamistir.ben egzersiz yapmadan 7.bucuk aydan sonra basardim...p...s denemesiyle.ama dedigim gibi hala kanamam varr..gecermi acaba...
cnm ben de p... denemesı ıle asmaya calısıyorum
sen kac denemeden sonra basarmıstın
acaba acele ettıgın ıcın hasar mı gordu?
korktum sımdı yazdıgını okuyunca(
Arzu-mu çok teşekkür ederim öncelikle, Allah sizleride annelik durumlarına kadar ulaştırsın.
Canım,bizim ilk gece takıntımız olmadı.Çünkü biz eşimle yurtdışında üni.okurken tanıştık ve ilk görüşte aşk oldu.Normalde standartları çok yüksek,hayata dair çok kurallı biriyimdir.Ama o dönem çok zor bir dönemdi benim için.Londrayı hiç sevmiyordum bir an önce okulum bitsin döneyim diye bekliyodum.Hatta okulumun bitmesine 40 gün kalmıştı ve uçak biletimi bile almıştı ailem ama bir yandan da eşim vardı ama beraber değildik.O sürekli bana beni ne kadar sevdiğini söylüyodu ama ben kendimi uzak tutuyodum ve bigün açık açık bana aşık olduğunu gitmemi istemediğini söyledi ben ise
"okulum 1 ay sonra bitiyo ve ben dönüyorum,senle birlikte olamam zaten vizem de bitecek ayrıca seni sadece 1 hafta 10 gündür tanıyorum nasıl güvenicem hadi bana 6 ay sonra dedinki yok ben yapamıyorum ayrılalım ben nolucam boş boş burda fazladan mı durmuş olucam su yakmıyo yani bu iş Türkiyeden her ay çil çil Sterlinler geliyo ailem benim için bir ton para harcıyo" dedim.
O da "derdin buysa kalk al pasaportunu evinden gidip konsolosluğa evlenelim hemen bugün Vize sorununda kalmaz hemen vatandaşlığa başvurursun böylece ne kadar ciddi olduğumuda anlarsın" dedi.Ben şoka girdim tabi :)
Olaylar böyle ilerlerken bir kaç gün içinde bende kapıldım.Bir cadılar bayramı akşamı arkadaşının clubüne gittik kostümlerimizi giyip,kendiside usta barmendir,bara geçip bir kaç kokteyl yaptı benim için, biraz da alkol alınca insanın bilinçaltı ortaya çıkıyo demekki. O gece cluptan çıktıktan sonra onun ev arkadaşları çok ısrar etti daha erken bize gidelim yemek alıp yiyelim diye.Öyle yaptık.Onların evine gittik ve bişeyler yedik 8-10 kişi. Hepsi de çiftti bir tek biz vardık,herkes durumu biliyodu tabi.Sonra herkes odasına çekildi.Biz kaldık ortada.Eşim de "Sen gel benim odamda yat ben sana odayı hazırlarım,ben de gelir salonda yatarım" dedi.
Önce tamam dedim.O gitti odayı haızrladı benim için,sonra elinde bir pike ve yastıkla geri geldi "Haydi çık yukarı odan hazır canım iyi geceler" dedi,beni yanağımdan öptü.Odaya çıktım evdeki diğer kızlar bana pijama vermişti,onları giyip yattım.Ama aklım aşağıdaydı,o nasıl rahat mı bana yatağını verdi diye. Alkollü de olduğum için biraz cesaret geldi sanırım, telefonuna msj attım "Uyanık mısın bir bakabilir misin yukarı" diye. 10 Saniye sonra geldi kapıyı tıklattı.Kapıyı açtım, içeri gel dedim.
Ne oldu bir sorun mu var dedi.Ama ben ayakta duramıyorum,"Sen aşağıda rahat değilsin gel yanımda yat, ama sadece yat" dedim.
"O da hayır ben gayet rahatım lütfen uyu" dedi. "Gel...." dedim.
"Emin misin" dedi bu arada ben yatıyorum o da saçlarımı okşuyo. "Evet gel lütfen" dedim.
Aşağı inip eşyalarını aldı ve geldi yanıma uzandı ama sunta gibiydi.Bana değmemeye çalışıyodu beni rahatsız etmemek için.Bende son derece rahat yatıyodum alkollüydüm çünkü.Sonra bir anda bana döndü ve yüzümü okşamaya başladı.
Hiç konuşmuyoduk sadece birbirimize bakıyoduk.Belki 20 dakika sadece bu şekilde yüzümü saçlarımı okşadı.
Sonra ilk olarak ben onu öptüm.Öpüşmeye başladık.Belki 1 saat sadece öpüştük ne bana dokundu,ne bir yerime elledi,ne de beni huzursuz edecek bir şey yaptı.
Neticede orası yurtdışı herkes çok rahat yaşıyor bende yıllardır oradaydım, ve birden aklıma geldi ve ona "Ben daha önce kimseyle birlikte olmadım..." diye fısıldadım, "Farkındayım" dedi ve gülümsedi.
Sonra da böyle devam etti.O gece yarı alkollü yarı ayık,ama isteyerek gerçekten onu arzu ederek onunla birlikte oldum. Ve sonra sevgili olduk zaten doğal olarak ben vizemi ve okulumu uzattım. Londrada 1 sene daha kaldım.
Bunun üzerinden 1,5 yıl sonra evlendik. Ondan hiç şüphe duymadım, beni kullanıyor,kandırıyor diye geçmedi aklımdan çünkü ihtiyacı yoktu.Bir çok kadının hayalinde olan bir adamdı.Yakışıklıydı,parası vardı,tahsilliydi, Londra gibi bir yerde yaşıyordu,ingiliz vatandaşıydı...Bunun yanında benim tabularıma çok saygılıydı.O geceden sonra bir daha hiç ben istemeden bana dokunmadı.Yani yolu açıldı nasıl olsa hadi devam diye bir mantıkla gelmedi bana hep benbaşlattım.
Ama çok güvendim ona ve gerçekten çok sevdim aşık oldum.
Durum bu inşallah biraz içinizi ısıtmıştır hikayem.Dedim ya,sadece güven bu iş.Onun sizi ne kadar çok sevdiğini,hissedin, onlara güvenin,sizin canınızı yakmk amacında olmadığını bilin ve inanın hiç canınız yanmayacak.Anlamayacaksınız bile.Hissettiğiniz şey acı değil sadece baskı, ilk an sadece kasıklarınızda baskı hissediceksiniz.Hele birde ilerlemeyi başarır bunun zevkli kısmına geçebilirseniz oo çok daha farklı olucak.
Ben hepinizin yenecepine kendinizide eşlerinizi de çok mutlu edeceğinize inanıyorum.İnşallah yanılmıyorumdur.
Hepinize sevgiler, mutlu haftalar
Merhaba arkadaşlar;
Size yazmamı bi arkadaşım istiyor... Geçen pazar günü evlendi ama bir türlü ilişkiye giremiyor ilk etapta bacağını acıp dokundurmasına izin verirken şimdi hiç bacaklarını açmayıp ittiriyormuş eşini sizce doktoro gitmelimi biraz dahamı beklemeli yada hangi bölüme gidiliyor böyle bir durum için bilgi verirseniz çok sevirim..
hoşgeldin canım galiba sen jinekolojik muayene olmuşun fiziksel bir sorun yok anladığım kadarıyla. önce vajiyi incele bir aynayla alış oraya sonra serçe veya işaret parmağına bolca jel sür bu ultrason jeli olabilir veya herhangibir kayganlaştırcı jel olabilir işaret parmağını rahat alırsan 2 parmağını birleştir 1 boğumu dene kolay gelsin tatlım mutlaka aşamaları buraya yaz çok etkili oluyorrr
GUNAYDIN KIZLAR.BENDE FORUMU YAKLASIK 2 AYDIR TAKIP EDENLERDENIM.SUREKLI YAZILARINIZI TAKIP EDIYORDUM.BU FORUM SAYESINDE BAŞARDIM .COK MUTLUYUMMMM .
KENDI KENDIME GULUYORUM.BU KADAR KOLAY BISEYİ O KADAR BUYUK BISEY DIYE GOZUMDE BUYUTMUSUM.İNANIN HIC ACIMIYOR.ALLAH HERKESI BU DERTTEN BI AN ONCE KURTARSIN...
tebrikler canım çok sevindim senin adına amin inşallah herkes kurtulsunnn en kısa zamanda
arkadaşlar herkese günaydın pazar günü p..s denemesi yapıcam demiştim önce egzersiz yaptım sonra deneme yaptık ama malesef bi türlü sertleşme olmadı off ben çok hazırlamıştım kendimi şimdide sertleşme sorunumu çıktı acaba sizin eşinizdede oluyomu
Canım benim inşallah bundan sonra yaşadığın o kötü günleri en iyi şekilde telafi edersin eşinle ve çocuğunla mutlu olmanın tadına varırsın inşallah bizim içinde dua et sakıncası yoksa bi soru sorabilir miyim sende mi vajiyken hamile kaldın yosa doğumdan sonramı oldu
Selam kizlar...uzun zamandir giremedim.memlekete gitmistim.yenenler olmus coook sevindim...ben yenmis olanlara bisey sormak istiyorum...benim6.birlikteligim gerceklesti ve hala kanamam var.onceden cok az damla gibiydi dun biraz fazlalasti iliskiden sonra.bir tanidigimizafa boyle olmus kalin yapililarda boyle oluyomus..boyle devam eden oluyomu...cevap verirmisiniz...
lütfen lütfen lütfen banada dua et allah seninde tüm dualarını kabul etsin hakkında hayırlı olan
Selam kizlarrrrrrrrrrrrrr, nasilsinizUmarim 19 mayisa kadar bütün gelin adaylarimiz yener
Ben simdi tekrar egzersize uçuyorum.. Dünki gibi kosmak istiyorum yineUmarim bugün 10 buçuk cm'i alabilirim..
Haydi egzersizde olanlar hep birlikte egzersizeeeee ertelemek yokkk :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?