Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

lütfen lütfen lütfen banada dua et allah seninde tüm dualarını kabul etsin hakkında hayırlı olan

Nazara gelmissin gibi duruyor, inşallah toparlanirsiniz, görünce dayanamadım, is yerinden yazıyorum, mudur görse çok kızar

Canim ya,risk alip yazmissin bir de cok,cok tesekkur ederim sana. esimle ilgili bi sorunumuz yok cok sukur ama benim bu huzursuzlugum esimede yansiyor ve durduk yere tartismalar cikiyor. dun esimede soyledim,iyi degilim dedim,boguluyorum yolda insanlarin onumden yurumesine bile tahammul edemiyorum. anneme hediye almak icin avmye gitmistik dun kendimi disari zor attim. neyse umarim kisa surede duzelir.

kızlar ,ben 1.5 sene uğraştım ,burası sağolsun yendim ,eme ne olur ertelemeyin ,hergün çok zor değl,kendiniz için egzersiz yapın ve inanyorum ki yeniceksiniz ..
ne olur öyle acıcak ,kanıcak ,patlıck,yırtılıcak öyle şeyler olmuyor ,inanın şaşıracaksınız,ne olur ertelemyin...

Yeni okudum,yenmissin inanmiyorum nasil mutlu oldum anlatamam. ayyy harika bi haber bu gercekten coook sevindimmmm.
tebrik ediyorum seni. aradan ne kadar zaman gecerse gecsin imkansiz olmadigini gosterdin bize. Rabbim baska dert vermesin.

Canım arkadaşlarım, sizlerle yüzyüze tanışmasam da sizler benim için çok önemlisiniz. Gerçekten bu sorunumun aşılmasında çok büyük rol oynadınız. Ben sadece doktorla halledemezdim. Sizler gibi her an yanımda olacak benden birilerinin olması bana gerçekten çok kuvvet verdi. Çok yıkıldığım anlarda, her zaman, her saat mutlaka benden birilerine ulaşabiliyordum.yardm, El_van, senay_mehmet, Aykurt ve şu an aklıma gelmeyen(affınıza sığınıyorum) bütün arkadaşlar inanıyorum ki sizler de en yakın zamanda başarırsınız. İnanın insan yapınca, bu muydu diyor. Bu muydu 8 senedir hayatımı mahveden şey.. O kadar basitmiş ki, geçen senelerime yazıkmış diyorum....Zaman zaman ölmek bile istemiştim ya insan bu kadar basit birşey için ölmeyi düşünür mü, bu kadar basit birşey için hayatı hem kendine, hem eşine, hem de çocuğuna zehir eder mi. Çok kavga ediyorduk çok bu yüzden. Canım yavrumun yanında olmasın tartışma diyorum ama gerçekten çok sınırların zorlandığı anlar oldu... Başarı hikayemi en kısa zamanda yazacağım...

SİZE BİNLERCE KEZ TEŞEKKÜR EDERİM, HEPİNİZİ ÇOK ÇOK SEVİYORUM... İNŞALLAH EN YAKIN ZAMANDA DİĞER ARKADAŞLAR DA BAŞARIRLAR...

Son düzenleme:
Kutlayan bütün arkadaşlarıma (Kimseyi atlamak istemediğimden genel konuştum) çok teşekkür ederim.. Şu an işyerindeyim, çok rahat değilim. Hepinizi çok seviyorum, iyiki varsınız, iyiki benimle oldunuz yoksa başaramazdım.

Müsait bir anımda hikayemi sizlerle paylaşacağım...Saat 14:00'de biliyorsunuz benim kadınlar kulübü kapanıyor.
KENDİNİZE İYİ BAKIN GÖRÜŞMEK ÜZERE.....SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM....

Canım benim inşallah bundan sonra yaşadığın o kötü günleri en iyi şekilde telafi edersin eşinle ve çocuğunla mutlu olmanın tadına varırsın inşallah bizim içinde dua et sakıncası yoksa bi soru sorabilir miyim sende mi vajiyken hamile kaldın yosa doğumdan sonramı oldu

canımm 2kulak cubugunu aldım araya regl girdi insallah bitince devam edicemmm senin nasıl gidiyoo alısabıldınmı tamamen

regli sirasinda bos durmak yok o zaman, eskileri oku ve kegel calis. tut birak, tut birak.

ben alistim mi bilmiyorum, hala oldukca mekanik. nefes verince it, bastirma, ittirme, yavas, bilmem ne. ama buna da sükür tabi.

Sen aparatla esnetmissin sanirim ondan olmamistir.ben egzersiz yapmadan 7.bucuk aydan sonra basardim...p...s denemesiyle.ama dedigim gibi hala kanamam varr..gecermi acaba...

cnm ben de p... denemesı ıle asmaya calısıyorum
sen kac denemeden sonra basarmıstın
acaba acele ettıgın ıcın hasar mı gordu?
korktum sımdı yazdıgını okuyunca (

cnm ben de p... denemesı ıle asmaya calısıyorum
sen kac denemeden sonra basarmıstın
acaba acele ettıgın ıcın hasar mı gordu?
korktum sımdı yazdıgını okuyunca (

Hasar gordugunu zannetmiyorum okadar fazla bir kanama degil ilk adet olursun ya okadar bisey..kalin yapililarda oluyomus fazla kanama..benimki fazla degilde 6keredir yapiyoruz ben kasiyorum hala ondanda olabilir..p....sin ucunu alabiliyodum sadece 7ay sonra tamamini alabildim...bol kayganlastirici kullan.beyinle ilgili ucunu alinca yanma aliyodu orasi gecince tamaminda hicbise anlamadim..meger giriste cok beklettigimiz icin cok yanma oluyomus... bacaklarimi kendime dogru cekip basardim inan cok kolay...beyinle ilgili kafani bosalt..hicbisey olmuyo...ben egzersizde yapcaktim ama basini aliyoken o sekilde iyice sogumak istemedim...

Film gibiydi hikayen.. Ne güzel.. Senin adına çok sevindim.. Doğru kişi olduğunu anladığın için o yolda ilerlemişsin ve yanışmamışsın da. Harika..
Aslında bizde de sevişme zevk alma vs de sorun yok..
Sadece o baskıyı hissedince ben çok korkuyorum..
Oysa biraz sabretsem yenicem belki ama ilerleyince canım cok yanıyor..
O da kendımı ıstem dısı kastıgım ıcın sanırım.
Bunu yaşamadan once hıc anlamazdım.
Bu hastalıgı duymus ama yuz vermemıstım.
Cahıl ınsanlar duser bu duruma, kendını kasmak ıstemezse kasmaz vs dıyordum ama
buyuk konusmamak lazımmıs. ((

canım once bır kadın dogum doktoruna gıtsın mutlaka

canımm ahh ahh bizimki de normalde yaramaz ama iş denemeye gelince pek bir uslu duruyor uslu çocuk oynuyor bana :) ben o yüzden 3. denememi yapamadım ya

Amin canım, ben hiçbir cinsel ilişkiye girmeden sadece vajiye bulaşan spermlerle hamile kaldım. Bütün dualarım sizinle...

canım ya ben egzerszi yaparken de olmuştu kanama hatta bikaç gün devam etmişti 2. denemeden sonra da oldu devam etmedi ama 3. denemeyi yapmadım henüz yapınca onu da yazarım.. bu sürekli oluyomu böyle yaaa inşallah biter

Selam kizlarrrrrrrrrrrrrr, nasilsiniz Umarim 19 mayisa kadar bütün gelin adaylarimiz yener

Ben simdi tekrar egzersize uçuyorum.. Dünki gibi kosmak istiyorum yine Umarim bugün 10 buçuk cm'i alabilirim..

Haydi egzersizde olanlar hep birlikte egzersizeeeee ertelemek yokkk :97:

selam canımmm kolay gelsinnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…