Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benimkide devam etmiyo o anda kan geliyo bitiyo...1hafta felan iliskiye girdikce devam edebilirmis...oyle duydum yasayanlardan...bide benim vanim arkadaslarima sorayim dedim...araya cok gun sokmadan denemelere devam canim...yenip birakmak yok...

elvancım antremana çıkmışsınn bebeem başarılar... 8 le başlayıp 10 da gol atarsın inşallah.ben şu sözü çok severim"inanırsak olur bence" ,dini kaynaklarda da "İnanıyorsanız üstünsünüz" der.O kadar güzel bi söz ki İnan ki olsun,bütün kk arkanda

Sagoll gülüümmmmmmmmmmmmmmm suan 8 cm bekletiyorumm zorlandim alirkenn ama dedigin gibi inaniyorum ve basarcam Allain izniyle inss snrada sizlerin sayesindeeeeeeeeeeeeeeee hepiniz beni cesaretlendiriyosunuzzzzzzzzzzzz

Sağol canım,darısı başına olsun inşallah.Hiç kendini sıkma derim,elbet bir gün aşacaksınız bu sorunu da,hatta aştığında diğer arkadaşlar gibi bu muymuş diyeceksin!
Kendini strese sokma,ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır sanırım senin için,rahat olmaya çalış.Kendini kötü hissetme herkesin başına gelebilir.Ne diyebilirimki,keşke elimden gelen bir şey olsa sizler için,hiç empati yapılabilecek bir şey de değil!
İnşallah en kısa zamanda aştığını müjdelersin.Çok öperim.

AGLAMAK ISTIYORUMMMM çok tuhaf hissediyorum kendimi suann 10,5 cm içimdeeee zorlandim ama sözum varr delik desik etcem vajinusmusuuuuu aparati çikarmak istemiyorum hiçç
çok mutluyum çokkk.......

kizlar tebrikler...cok sewindimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....... Allahim baska dert vermesin..........bundan sonra cokkkkkkkkkkkkkkkkkk mutlu olursunuz insallah :119::119::119::119::119::119::122::122::122::124::124::124::124::124:

Benimkide devam etmiyo o anda kan geliyo bitiyo...1hafta felan iliskiye girdikce devam edebilirmis...oyle duydum yasayanlardan...bide benim vanim arkadaslarima sorayim dedim...araya cok gun sokmadan denemelere devam canim...yenip birakmak yok...

canım şuan regl molasındayız ctesiye kadar böyle... biz de sertleşme sorunu var canım o yüzden olmadı malesef 3. deneme bakalım regl bitsin pratiğe devam..

AGLAMAK ISTIYORUMMMM çok tuhaf hissediyorum kendimi suann 10,5 cm içimdeeee zorlandim ama sözum varr delik desik etcem vajinusmusuuuuu aparati çikarmak istemiyorum hiçç

canımmmm çok güzellll maşallahhhhh zorlanman normal tatlımm bak dün 8 cm de duvar var diyodun o duvarı yıktın dağıttın şimdi 10,5 maşallahhh çok sevindimmmmm

canımmmm çok güzellll maşallahhhhh zorlanman normal tatlımm bak dün 8 cm de duvar var diyodun o duvarı yıktın dağıttın şimdi 10,5 maşallahhh çok sevindimmmmm

Evet çikarmak istemedim ama wcm geldi mecbur kaldim korktum bidaha alamam diye yarim saat kadar dayanabildim ama sonuna kadar aldim çok sukur simdi nasil alcam korkuyorum
yok yok korkmicam iste almam lazim

Evet çikarmak istemedim ama wcm geldi mecbur kaldim korktum bidaha alamam diye yarim saat kadar dayanabildim ama sonuna kadar aldim çok sukur simdi nasil alcam korkuyorum
yok yok korkmicam iste almam lazim

niye korkuyosun canımm o senden korksun sok gitsin bir kere aldın alırsın bundan sonraaaa haydi haydiiii korku yok acı yok biliyosunnnn

mikemmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeel olmuş 10 demiştim sen 10.5 yapmışsın yaf korkma canım ,hepimiz yendikten sonra aşağı yukarı aynı şeyleri söyledik.demekki çok farklı bişey yok bak.harıkasın her egzersizinde bi öncekiyle alışıp sonrakine geçiyosun zaten.9 ve 11 beni zorlamıştı ama alışıyosun.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar iyi(kendini aşırı yormayacak şekilde) ben bide karnım tok olunca zor olur diye sabah kalkıp ilk iş yapıyodum.o kadar hırs yapmıştım yani:) çıtır gelin olmana çok minnak ,mini minnacık bi zaman kaldı.

Ne guzel yaaa masallah size ozeniyorum bende bigun bu cumleleri yazicakmiyim hc sanmiyorum bem ypamicam biliorum evlilugde biticek hayatim mahvolucak nasil yapionuz kizlar nasil sokuonuz yaa icim bi tuhaf oluo benim kulak copu elimde bacaklarim titrio oyle bekliorum ama olmuo koyamiom iceri bi tuhaf oluyom allahim yardim et rabbim al canimi ufffff

Sagol canim ya bilmemki zaten açim suan biraz daha çalisayim sununla korkmak yok aci yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…