- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.021
canımm ahh ahh bizimki de normalde yaramaz ama iş denemeye gelince pek bir uslu duruyor uslu çocuk oynuyor bana :) ben o yüzden 3. denememi yapamadım ya
canım zaten herkese dua ediyorum ama tamam bundan sonra senin isminide söylücem inşallah kurtulursun biran önceee amin canım
selam canımmm kolay gelsinnnn
canım ya ben egzerszi yaparken de olmuştu kanama hatta bikaç gün devam etmişti 2. denemeden sonra da oldu devam etmedi ama 3. denemeyi yapmadım henüz yapınca onu da yazarım.. bu sürekli oluyomu böyle yaaa inşallah biter
elvancım antremana çıkmışsınnbebeem başarılar... 8 le başlayıp 10 da gol atarsın inşallah.ben şu sözü çok severim"inanırsak olur bence" ,dini kaynaklarda da "İnanıyorsanız üstünsünüz" der.O kadar güzel bi söz ki İnan ki olsun,bütün kk arkanda
Film gibiydi hikayen.. Ne güzel.. Senin adına çok sevindim.. Doğru kişi olduğunu anladığın için o yolda ilerlemişsin ve yanışmamışsın da. Harika..
Aslında bizde de sevişme zevk alma vs de sorun yok..
Sadece o baskıyı hissedince ben çok korkuyorum..
Oysa biraz sabretsem yenicem belki ama ilerleyince canım cok yanıyor..
O da kendımı ıstem dısı kastıgım ıcın sanırım.
Bunu yaşamadan once hıc anlamazdım.
Bu hastalıgı duymus ama yuz vermemıstım.
Cahıl ınsanlar duser bu duruma, kendını kasmak ıstemezse kasmaz vs dıyordum ama
buyuk konusmamak lazımmıs.((
hosgeldınız aramıza ;
kızlar 1.sayfayı okumadıysanız okuyun ve kadın doguma gıdıp mutlaka muayene olun..egzersıze baslamaya karar verın bız elımızden geldıgınce yardımcı oluruz...buraya gelen yenmeden gıtmıyo benden solemesı:)
canım ben muayene olmuştum bi sorunum yokmuş
Benimkide devam etmiyo o anda kan geliyo bitiyo...1hafta felan iliskiye girdikce devam edebilirmis...oyle duydum yasayanlardan...bide benim vanim arkadaslarima sorayim dedim...araya cok gun sokmadan denemelere devam canim...yenip birakmak yok...
AGLAMAK ISTIYORUMMMM çok tuhaf hissediyorum kendimi suann 10,5 cm içimdeeee zorlandim ama sözum varr delik desik etcem vajinusmusuuuuu aparati çikarmak istemiyorum hiçç
çok mutluyum çokkk.......
canımmmm çok güzellll maşallahhhhh zorlanman normal tatlımm bak dün 8 cm de duvar var diyodun o duvarı yıktın dağıttın şimdi 10,5 maşallahhh çok sevindimmmmm
Evet çikarmak istemedim ama wcm geldi mecbur kaldim korktum bidaha alamam diye yarim saat kadar dayanabildim ama sonuna kadar aldim çok sukur simdi nasil alcam korkuyorum
yok yok korkmicam iste almam lazim
AGLAMAK ISTIYORUMMMM çok tuhaf hissediyorum kendimi suann 10,5 cm içimdeeee zorlandim ama sözum varr delik desik etcem vajinusmusuuuuu aparati çikarmak istemiyorum hiçç
çok mutluyum çokkk.......
niye korkuyosun canımm o senden korksun sok gitsinbir kere aldın alırsın bundan sonraaaa haydi haydiiii korku yok acı yok biliyosunnnn
mikemmmeeeeeeeeeeeeeeeeeeel olmuş10 demiştim sen 10.5 yapmışsın yaf korkma canım ,hepimiz yendikten sonra aşağı yukarı aynı şeyleri söyledik.demekki çok farklı bişey yok bak.harıkasın her egzersizinde bi öncekiyle alışıp sonrakine geçiyosun zaten.9 ve 11 beni zorlamıştı ama alışıyosun.ne kadar çok egzersiz yaparsan o kadar iyi(kendini aşırı yormayacak şekilde) ben bide karnım tok olunca zor olur diye sabah kalkıp ilk iş yapıyodum.o kadar hırs yapmıştım yani:) çıtır gelin olmana çok minnak ,mini minnacık bi zaman kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?