- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.041
Ne guzel yaaa masallah size ozeniyorum bende bigun bu cumleleri yazicakmiyim hc sanmiyorum bem ypamicam biliorum evlilugde biticek hayatim mahvolucak nasil yapionuz kizlar nasil sokuonuz yaa icim bi tuhaf oluo benim kulak copu elimde bacaklarim titrio oyle bekliorum ama olmuo koyamiom iceri bi tuhaf oluyom allahim yardim et rabbim al canimi ufffff
Ne guzel yaaa masallah size ozeniyorum bende bigun bu cumleleri yazicakmiyim hc sanmiyorum bem ypamicam biliorum evlilugde biticek hayatim mahvolucak nasil yapionuz kizlar nasil sokuonuz yaa icim bi tuhaf oluo benim kulak copu elimde bacaklarim titrio oyle bekliorum ama olmuo koyamiom iceri bi tuhaf oluyom allahim yardim et rabbim al canimi ufffff
Jel yok ama ne sursem tamam serce parmagmi denicem nolur dua edin vazelin olurmu kizlar evde bi o var bde jel ne diyip aliyim eczenedenmi aliyim simdi vazelin surup yapimmi peki zara falan degmez su
an dimi
canım kulak çöpü dediğin ne ki, incecik birşey, yapabilrsin, hepimiz yaptık ve hepimiz başlarda senin gibiydik. Sen bunu yenmezsen evliliğinde düzelmez, bunu biliyorsun, sadece biraz cesaret lazım, başlamak bitirmenin yarısıdır bunu unutmaNe guzel yaaa masallah size ozeniyorum bende bigun bu cumleleri yazicakmiyim hc sanmiyorum bem ypamicam biliorum evlilugde biticek hayatim mahvolucak nasil yapionuz kizlar nasil sokuonuz yaa icim bi tuhaf oluo benim kulak copu elimde bacaklarim titrio oyle bekliorum ama olmuo koyamiom iceri bi tuhaf oluyom allahim yardim et rabbim al canimi ufffff
ne kadar süredir evlisin?, eşin ne diyor?merhaba arkadaşlar ben de foruma yeni üye oldum.internette çare ararken yazılanları okudum ve benim yaşadıklarımın da sizin anlattıklarınızla aynı olduğunu görüdüm. ancak şöyle bir durum var 3ayrı doktora göründüm. ilk doktor deliğin çok küçük ameliyat olman lazım dedi. ben güvenemeyip başka doktora gittim o da ameliyata gerek yok parmak egzersizi yap dedi. denedim az bi süre olmayınca pes ettim sonra 3.doktora gittim o da çok ilgisizdi adetliyken gel genel anestezi altında muayene etcem seni dedi ama bişey açıklamadı nerdeyse 3gün yatırcaktı hastanede beni.böyle şeyler aileden gizli yaplıdığı içinde o kadar uzun süre ortalıktan kaybolamayacağım için vazgeçtim. kafam çok karışık bugün tekrardan egzersizlere başladım ve deliğin büyüdüğünü farkettim.daha önce görmekte çok zorlandığım delik şimdi baya genişledi. pamuk çubukla baya bi içine sokuyorum ama biraz daha kalın ve uzun bişeyler gerek sanırım. sizi tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum: ben egzersizlere devam etmeli miyim yoksa ameliyat mı olmalıyım? ne yapacağımı şaşırdım. bu arada 2.gittiğim doktor parmağını sokmuştu biraz korkun var ama yaparsın demişti...ooff çok zor bi durum
Ben senin hikayeni göremedim, hangi sayfada merak ettimSağol canım,darısı başına olsun inşallah.Hiç kendini sıkma derim,elbet bir gün aşacaksınız bu sorunu da,hatta aştığında diğer arkadaşlar gibi bu muymuş diyeceksin!
Kendini strese sokma,ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır sanırım senin için,rahat olmaya çalış.Kendini kötü hissetme herkesin başına gelebilir.Ne diyebilirimki,keşke elimden gelen bir şey olsa sizler için,hiç empati yapılabilecek bir şey de değil!
İnşallah en kısa zamanda aştığını müjdelersin.Çok öperim.
merhaba arkadaşlar ben de foruma yeni üye oldum.internette çare ararken yazılanları okudum ve benim yaşadıklarımın da sizin anlattıklarınızla aynı olduğunu görüdüm. ancak şöyle bir durum var 3ayrı doktora göründüm. ilk doktor deliğin çok küçük ameliyat olman lazım dedi. ben güvenemeyip başka doktora gittim o da ameliyata gerek yok parmak egzersizi yap dedi. denedim az bi süre olmayınca pes ettim sonra 3.doktora gittim o da çok ilgisizdi adetliyken gel genel anestezi altında muayene etcem seni dedi ama bişey açıklamadı nerdeyse 3gün yatırcaktı hastanede beni.böyle şeyler aileden gizli yaplıdığı içinde o kadar uzun süre ortalıktan kaybolamayacağım için vazgeçtim. kafam çok karışık bugün tekrardan egzersizlere başladım ve deliğin büyüdüğünü farkettim.daha önce görmekte çok zorlandığım delik şimdi baya genişledi. pamuk çubukla baya bi içine sokuyorum ama biraz daha kalın ve uzun bişeyler gerek sanırım. sizi tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum: ben egzersizlere devam etmeli miyim yoksa ameliyat mı olmalıyım? ne yapacağımı şaşırdım. bu arada 2.gittiğim doktor parmağını sokmuştu biraz korkun var ama yaparsın demişti...ooff çok zor bi durum
Yani sey benim kafama takilan tek sey kizlik zarini ne oldugu bu egzersizler esnasinda ama kizlar oranin esnedigni cogumuzdan kirmizi ble gelmio demislerdi bende esimle olsun isterdim ama bi imkansiz anladim neyse simdi sukulak copunu bi soksam buna bse surmem gerekirmi peki sonuna kadar ittirimmi
aynen bende öyle düşünüyordum, eşime çok söyledim ben kan gelmesini istiyorum diye, oda ben kandan geçeli çok oldu diyordu, eşin egzersizle oranın esneyeceğini ve kan gelmeyeceği konusunda bilgiliyse bu konuya takılma lütfen, hem oraya 7-8 cm civarında birşey girmedikten sonra kanama olmaz. Bir an önce eşinle sağlıklı bir ilişkin olması için çalış, anlamsız bir damla kanı görmek için değilYani sey benim kafama takilan tek sey kizlik zarini ne oldugu bu egzersizler esnasinda ama kizlar oranin esnedigni cogumuzdan kirmizi ble gelmio demislerdi bende esimle olsun isterdim ama bi imkansiz anladim neyse simdi sukulak copunu bi soksam buna bse surmem gerekirmi peki sonuna kadar ittirimmi
Yani sey benim kafama takilan tek sey kizlik zarini ne oldugu bu egzersizler esnasinda ama kizlar oranin esnedigni cogumuzdan kirmizi ble gelmio demislerdi bende esimle olsun isterdim ama bi imkansiz anladim neyse simdi sukulak copunu bi soksam buna bse surmem gerekirmi peki sonuna kadar ittirimmi
bence amaeliyat gibi birşey olmaktansa parmak egzersizlerini dene, büyük ihtimal olur, sen bir an önce egzersize başla, sormak istediğin birşey varsa çekinme...7ay olcak. eşim hiçbirşey demiyor anlayışla karşılıyor zaten doktora birlikte gittik işleri çok yoğun ben de önceden çalışıyordum buna vakit ayıramadık.şimdi artık sorunu çözmem gerekiyor ne olursa yapcam...
merhaba arkadaşlar ben de foruma yeni üye oldum.internette çare ararken yazılanları okudum ve benim yaşadıklarımın da sizin anlattıklarınızla aynı olduğunu görüdüm. ancak şöyle bir durum var 3ayrı doktora göründüm. ilk doktor deliğin çok küçük ameliyat olman lazım dedi. ben güvenemeyip başka doktora gittim o da ameliyata gerek yok parmak egzersizi yap dedi. denedim az bi süre olmayınca pes ettim sonra 3.doktora gittim o da çok ilgisizdi adetliyken gel genel anestezi altında muayene etcem seni dedi ama bişey açıklamadı nerdeyse 3gün yatırcaktı hastanede beni.böyle şeyler aileden gizli yaplıdığı içinde o kadar uzun süre ortalıktan kaybolamayacağım için vazgeçtim. kafam çok karışık bugün tekrardan egzersizlere başladım ve deliğin büyüdüğünü farkettim.daha önce görmekte çok zorlandığım delik şimdi baya genişledi. pamuk çubukla baya bi içine sokuyorum ama biraz daha kalın ve uzun bişeyler gerek sanırım. sizi tecrübelerinize dayanarak birşey sormak istiyorum: ben egzersizlere devam etmeli miyim yoksa ameliyat mı olmalıyım? ne yapacağımı şaşırdım. bu arada 2.gittiğim doktor parmağını sokmuştu biraz korkun var ama yaparsın demişti...ooff çok zor bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?