- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.061
Yani sey benim kafama takilan tek sey kizlik zarini ne oldugu bu egzersizler esnasinda ama kizlar oranin esnedigni cogumuzdan kirmizi ble gelmio demislerdi bende esimle olsun isterdim ama bi imkansiz anladim neyse simdi sukulak copunu bi soksam buna bse surmem gerekirmi peki sonuna kadar ittirimmi
canım siz naptınız 2. denemeyi yaptınızmı yoksa hala en doğal sıfır ilişki yoluyla mı korunuyorsunuz :) nasıl geçti yaptıysanız... 3. denemeyi yapamadım bende ya reglim bitse de yapsaydım yine sertleşme sorun olcak diye korkuyorum
ben durex kayganlaştırıcı almıştım marketten, kulak çöpünü ittirebildiğin kadar ittir, hiçbişey olmuyor, ucu dışarda kalsın amaUltrason jeli diyip alabilrmiyim eczaneden dimi bu arada vazelin yakami yaaa bibyanma var yani giredi tabide daha giristeyim daha sanki gerisiyoket et etheeeeep
Ultrason jeli diyip alabilrmiyim eczaneden dimi bu arada vazelin yakami yaaa bibyanma var yani giredi tabide daha giristeyim daha sanki gerisiyoket et etheeeeep
Sağol canım,darısı başına olsun inşallah.Hiç kendini sıkma derim,elbet bir gün aşacaksınız bu sorunu da,hatta aştığında diğer arkadaşlar gibi bu muymuş diyeceksin!
Kendini strese sokma,ne kadar stres yaparsan o kadar zorlaşır sanırım senin için,rahat olmaya çalış.Kendini kötü hissetme herkesin başına gelebilir.Ne diyebilirimki,keşke elimden gelen bir şey olsa sizler için,hiç empati yapılabilecek bir şey de değil!
İnşallah en kısa zamanda aştığını müjdelersin.Çok öperim.
deneme yapamama sebebiniz regl olsun canım,başka bişey olmasın da.biz daha bugün barıştık.2.daha olmadı.valla burda kimsede okumadığım bi sorun var. yazmiim şimdi. benimde regle az kaldı 6gün. bugün deneriz belki( belki (
vajinismustan sonrası nasıl gidiyor, zevk kısmı nasıl? eşinle aranız nasıl?sorusu olan varmııııı?
vajinismustan sonrası nasıl gidiyor, zevk kısmı nasıl? eşinle aranız nasıl?
bende daha çok yeniyim, eşim seninde zevk almanı istiyorum diyor, bende biraz kendimi geliştirmem lazım, hele dur bu kadarını yeni becerdik diyorumgüzel soruaslında şu an için öyle zevklik bir surum yok canım daha alışma aşamasındayım sanırım. yani oluyorda o tv de oluyor ya filmlerde ben daha onu algılayamadım nasıl oluyor
Vazelin bilmiyorum canim ama kesinlikle ilk firsatta bi kayganlastirici al arkadaslarin burda kullandiklarindan..
Korkma beynin sana tuzak kuruyo aldanma sakinnnnnnnn bak elimi uzatiyorum onu dinleme beni dinle ben gerçegim o degil kulak asma.. yapacaksin ve yasayacak oldugun mutlulugun haddi hesabi yok hadi ver elini kanma o yilanaaaaa
hoşgeldin canım galiba sen jinekolojik muayene olmuşun fiziksel bir sorun yok anladığım kadarıyla. önce vajiyi incele bir aynayla alış oraya sonra serçe veya işaret parmağına bolca jel sür bu ultrason jeli olabilir veya herhangibir kayganlaştırcı jel olabilir işaret parmağını rahat alırsan 2 parmağını birleştir 1 boğumu dene kolay gelsin tatlım mutlaka aşamaları buraya yaz çok etkili oluyorrr
GUNAYDIN KIZLAR.BENDE FORUMU YAKLASIK 2 AYDIR TAKIP EDENLERDENIM.SUREKLI YAZILARINIZI TAKIP EDIYORDUM.BU FORUM SAYESINDE BAŞARDIM .COK MUTLUYUMMMM .
KENDI KENDIME GULUYORUM.BU KADAR KOLAY BISEYİ O KADAR BUYUK BISEY DIYE GOZUMDE BUYUTMUSUM.İNANIN HIC ACIMIYOR.ALLAH HERKESI BU DERTTEN BI AN ONCE KURTARSIN...
hayalsen seni nadiren görüyordum, tebrik ediyorum. allah başka dert vermesin. gözün aydın.
ya aslında bunun içinde terapi yapıyor doktorlar, bence bu da önemli bir sorun. Bu da öğrenilebilen birşeymiş öyle söylüyorlar.kızlar bende ocak ayında yendım hala zevk alma sorunu var ..yanı cok fazla zevk almıyrm bende anlamadım..bıde ben hala jelı bırakamadım bırakamıyrm ..nasıl bırakıcm bılmıyrm
yani ben şu an vajiyi yendim onun tadını çıkarmak istiyorum ama ilerde gözümü kaparım vazifemi yaparım gibi olmak istemiyorum, bu konuda da terapi yapıyorlar sanırım, aslında başka bir başlıkta bunu konuşmak lazımkızlar bende ocak ayında yendım hala zevk alma sorunu var ..yanı cok fazla zevk almıyrm bende anlamadım..bıde ben hala jelı bırakamadım bırakamıyrm ..nasıl bırakıcm bılmıyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?