Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hehh canimmmm Tebrik ediyorum basliyomussun.. Evet kayganlastirici sür canim.. Yapacaksin Güven kendine ben demin 10 buçuk yaptim ve emin olki kizdim kendime bumuymus diye..
Korkmak yok hep birlikte vajinusmusa HUCUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Ultrason jeli diyip alabilrmiyim eczaneden dimi bu arada vazelin yakami yaaa bibyanma var yani giredi tabide daha giristeyim daha sanki gerisiyoket et etheeeeep

deneme yapamama sebebiniz regl olsun canım,başka bişey olmasın da.biz daha bugün barıştık.2.daha olmadı.valla burda kimsede okumadığım bi sorun var. yazmiim şimdi. benimde regle az kaldı 6gün. bugün deneriz belki ( belki (

Ultrason jeli diyip alabilrmiyim eczaneden dimi bu arada vazelin yakami yaaa bibyanma var yani giredi tabide daha giristeyim daha sanki gerisiyoket et etheeeeep
ben durex kayganlaştırıcı almıştım marketten, kulak çöpünü ittirebildiğin kadar ittir, hiçbişey olmuyor, ucu dışarda kalsın ama yanma hisleri alıştıkça geçiyor

Vazelin bilmiyorum canim ama kesinlikle ilk firsatta bi kayganlastirici al arkadaslarin burda kullandiklarindan..
Korkma beynin sana tuzak kuruyo aldanma sakinnnnnnnn bak elimi uzatiyorum onu dinleme beni dinle ben gerçegim o degil kulak asma.. yapacaksin ve yasayacak oldugun mutlulugun haddi hesabi yok hadi ver elini kanma o yilanaaaaa

Orası kesin ama şu eşiği bir geçsem..
Bu bir kaçınma ve erteleme hastalığı..
Denemeleri ertelemesem ben başarıcagıma emınım.
Cunku cok okudum ve arastırdım; olayın psıkolojık kısmı tamam,
mekanık kısmını da asacagım.
İnşallah..

Canim çok üzüldüm ins mühim bisey degildir merakta ettim açikçasi
Ins bugün denemeniz güzel geçecek bize nasil gaz veriyosan kendinede ver.. kendinde moralini yüksek tut güzel haberlerle dön buraya ins.. Dualarim seninle

vajinismustan sonrası nasıl gidiyor, zevk kısmı nasıl? eşinle aranız nasıl?

güzel soru aslında şu an için öyle zevklik bir surum yok canım daha alışma aşamasındayım sanırım. yani oluyorda o tv de oluyor ya filmlerde ben daha onu algılayamadım nasıl oluyor

güzel soru aslında şu an için öyle zevklik bir surum yok canım daha alışma aşamasındayım sanırım. yani oluyorda o tv de oluyor ya filmlerde ben daha onu algılayamadım nasıl oluyor
bende daha çok yeniyim, eşim seninde zevk almanı istiyorum diyor, bende biraz kendimi geliştirmem lazım, hele dur bu kadarını yeni becerdik diyorum

Ya cok saol cok hepiniz bugun hc moralim yoktu bi yerebgttik cocuk sorulari ne gezion kiz gbi dedi biri tedirgin oldum anliolarmi ne dedim kiz oldugmu cok kotuydu cinsel hayatlar hakkinda birbirine talikan saka yapan benim gbi yeni evliler bende tabi rol yapiorum oyunculuu söktüm valla vajinusmus sayesinde super rol yapiorum bi gun rol yapmadan gercekleri anlaticam ilk gecemi agzimda geveleyip gecistirkicem ayrintisiyla anlatcam insallh

kızlar bende ocak ayında yendım hala zevk alma sorunu var ..yanı cok fazla zevk almıyrm bende anlamadım..bıde ben hala jelı bırakamadım bırakamıyrm ..nasıl bırakıcm bılmıyrm

Be bırseyı cok merak edıyorum iliskiye girme suırasında canımı z cok yanıyormu? bir de yanı neyapacagınızı nasıl yapacagınızı nerden bılıyorsunuz???

kızlar bende ocak ayında yendım hala zevk alma sorunu var ..yanı cok fazla zevk almıyrm bende anlamadım..bıde ben hala jelı bırakamadım bırakamıyrm ..nasıl bırakıcm bılmıyrm
ya aslında bunun içinde terapi yapıyor doktorlar, bence bu da önemli bir sorun. Bu da öğrenilebilen birşeymiş öyle söylüyorlar.

Son düzenleme:
yani ben şu an vajiyi yendim onun tadını çıkarmak istiyorum ama ilerde gözümü kaparım vazifemi yaparım gibi olmak istemiyorum, bu konuda da terapi yapıyorlar sanırım, aslında başka bir başlıkta bunu konuşmak lazım

iyi akşamlar kızlar.Sizi okuyorum maşallah iyi gidiyorsunuz .yenenleri tebrik ediyorum.bende adetliydim yarın sizin için sekine duasına başlıycam.Aklıma birde meryem suresi geldi evlenmek isteyenler için okunuyor.siz tam olarak evlenmiş sayılmazsınız inş. sizede faydası olur.onuda okuyacağım inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…