Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

gündüz forum sapıtmıştı, bir türlü cevap yazamadım (( sen de sağol, alınganlık etmiyorum, dediğin gibi yoksa burda olmazdım. yendim nasıl olsa diyip kaybolup gitmek kolay.

bebek konusunda bana laf söylenmesinden hiç hazzetmem. insan kendi bilir doğru zamanı, ki bizim en büyük kabuslarımızdan biri bu soru. ben hep böyle olacağım o yüzden, o geleceği vakti saati bilir. o yüzden rahatım ve baskı yapmıyorum sana

yeni gelinlik iyi gidiyor. 2. ve 3. denemeleri de başardık. eşim istiyor da iki gündür nazlanıyorum ben, çok koşturduk baya yoruldum, isteksizim biraz. ama dediğiniz gibi her şey değişti. evime güneş doğdu artık. evi kırklamaya devam ediyorum. salon çok oyaladı, yarın öbür odalara geçebilirim umarım.

kızlar bana dua edin bu akşam yine p...s denemesi yapcaz inşallah olurrr

Allah razi olsun canim.. Beni çok mutlu ettin bu davranisinla :)
Rabbim herseyi gönlüne göre versin ve dualarini kabul etsin ins..

ben de size duayla yardımcı olacağım inş.öbür dediklerinizi anlamıyom valla siz iyi cesaretlisiniz aslında o aparatlar filan kızlar p...s daha kolay oturuverin üstüne ne acı ne sızı oh deyin pekde zevkliymiş hiiiiiiiiiiiç korkmayın.

kızlar bana dua edin bu akşam yine p...s denemesi yapcaz inşallah olurrr

senay hiç korkma bak ben evlendiğimde 18 yaşındaydım herkes yok şöyle yok böyle korkutuyorlar.o zaman kendileri neden s.....yorlar.hepimiz küçüklükten itibaren korkunç gerdek geceleriyle büyüdük.valla yalan e tabi ilk önce biraz alışman lazım herşeyde öyle değilmi.mesela ilk yemek yapışını hatırla biraz uğraşmıştın şimdi hemencecik yapıyorsun .bak bu yemek yapmaktanda kolay.

umutcum, bu kadar olumsuz olma. ilk seferde sokamazsın belki ama günün birinde illa ki olur. şimdilik istersen sadece al aynayı incele, ıkın oranın açıldığını gör, hatta poponu azıcık kaldırıp ıkın iyice açılsın. iyice alışana kadar bak ve bunları yap. bakmaya rahatladığında bu sefer de kulak çöpü veya serçe parmakla başla. hepimiz sana yardımcı oluruz, takıldığını sor. kendini böyle kahretme lütfen. hadi artık, harekete geç, giden gün senin ömründen gidiyor. kaybetme güzel günlerini. hadi bakalım. :124::124::124:

sela napıyon nasıl gidiyor aşk böcüklüğü.temizlik bittimi.bak kendini çok yorma.

selam beyazlale. aşk böcüklüğü güzelmiş, naz yapıyom temizlik geçen hafta tavsadı biraz, yarından itibaren daha sıkı devam edicem umarım. ara vererek yapıyorum, tek seferde iş beceremiyorum maalesef. yavaş yavaş ve çok inceleyerek iş yaptığımdan uzun sürüyor. tabi belim ağrıdığında da bırakmam gerekiyor. öööyle devam ediyos işte. sağol sorduğun için

kız ev işini boşver o nasıl olsa olur sen aşk işine bak seni nazlı seni ......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…