- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.081
kızlar bana dua edin bu akşam yine p...s denemesi yapcaz inşallah olurrr
oo oyle herseye alınsak ben buraya gelmezdım bıle canım dedıgın gıbı yenenlerın mutlulugu
ve yardımcı olma umudu bızı burda tutuyor kı sen masallah yenmeden kocların kocuydun yendıgın ıcın
ıkı katı performans beklıyoruz :):)):
bebek konusunda bana baskı yapmıyan tek kişisin sağol canım hayırlı zamanda Rabbım aratmadan ısteyen herkese versın ...
ee anlat bakım yenı gelınlık nasıl gıdıyor 2. deneme ne zaman ?
iyi akşamlar kızlar.Sizi okuyorum maşallah iyi gidiyorsunuz .yenenleri tebrik ediyorum.bende adetliydim yarın sizin için sekine duasına başlıycam.Aklıma birde meryem suresi geldi evlenmek isteyenler için okunuyor.siz tam olarak evlenmiş sayılmazsınız inş. sizede faydası olur.onuda okuyacağım inş.
Ah bi oturabilsek zaten ne varsa bu bacaklarda bi turlu kirilipta oturamiyor oylece bekliorum sanki bicak var asagda
Ne guzel yaaa masallah size ozeniyorum bende bigun bu cumleleri yazicakmiyim hc sanmiyorum bem ypamicam biliorum evlilugde biticek hayatim mahvolucak nasil yapionuz kizlar nasil sokuonuz yaa icim bi tuhaf oluo benim kulak copu elimde bacaklarim titrio oyle bekliorum ama olmuo koyamiom iceri bi tuhaf oluyom allahim yardim et rabbim al canimi ufffff
sela napıyon nasıl gidiyor aşk böcüklüğü.temizlik bittimi.bak kendini çok yorma.
Selacımmm 11 cmm raha bir şekilde aldım...haberin olsun....
selam beyazlale. aşk böcüklüğü güzelmiş, naz yapıyomtemizlik geçen hafta tavsadı biraz, yarından itibaren daha sıkı devam edicem umarım. ara vererek yapıyorum, tek seferde iş beceremiyorum maalesef. yavaş yavaş ve çok inceleyerek iş yaptığımdan uzun sürüyor. tabi belim ağrıdığında da bırakmam gerekiyor. öööyle devam ediyos işte. sağol sorduğun için
bugün senin azmıne hayran kaldımmm inan insallah en kısa surede kurtulucan yaw
Selacımmm 11 cmm raha bir şekilde aldım...haberin olsun....
çok sagol canim.. Insallah en kisa zamanda bende yenerim.. Sende herkeslerde yenseeee
canım beni inş olur .allahım umuda yardım et bacaklarını kırıpda otursun.hemencecik işi oluversin. oda şaşsın kalsın .amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?