Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yeni başlayanlar, başarı hikayelerini okuyun, ben sela ve candy34 den çok etkilenmiştim , özellikle evliliği bir seneyi aşanlar lütfen durmayın, ertelemeyin...

Elvan,canim masallah harika ilerlemissin hayirli haberlerle gelmen yakindir. bu ara pek takip edemiyorum forumu ama dualarim sizinle com optum seni tatlim...

Ins canim su 19 mayis bitmeden bi yensemmmmmmmmm Olsun bu geçici olsun ama ortalik sakinlesince yine gel buradaki insanlarin sizin gibilere ihtiyaci var..
Allah yardimcin olsn ins hersey en kisa zamanda yoluna girer

kemrecim çoooooooooooooook seeeeeeeeeeeevindim.Bu sıralarda çok yogundum takip edemedim.2 gündürde bil. boz. İnşaallah hikayeni en kısa zamanda paylaşırsın.MAYIS GELİNLERİNİ TEBRİK EDİYORUM.İnşallah va. kimse kalmaz.

canımm senin nasıl gıdıyoo alısabıldınmı
Gitmiyor tatlim,esimle ilgili bi sorunum yok ama baska sebepler yuzunden bi turlu belimizi dogrultamadik. birinciyle kaldik malesef henuz ikinci denemeyi yapamadik...
Ins canim su 19 mayis bitmeden bi yensemmmmmmmmm Olsun bu geçici olsun ama ortalik sakinlesince yine gel buradaki insanlarin sizin gibilere ihtiyaci var..
Allah yardimcin olsn ins hersey en kisa zamanda yoluna girer

Canim benim o kadar isterim ki surekli burda olmayi,az da olsa birine yardimci olabilmeyi ama iste anlattigim gibi...
Sinavlarim bittikten sonra daha sık girecegim ama :)
Amin guzelim insallah her sey bir an once yoluna girer...

ben cikiyorum kuzular gece nobetindeyim kitap kalem beni bekler :)

Ne guzel sen baslamissin pesi gelir eminim burdaki kizlar bak nasilda patir patir ilerlior masallh valla helal diorum facat hemen soktunmu sen kulak coounu

canımmm ben oturup bacaklarımı ayırıyorum karsımada aynayı koyuyorum oyle yapıyorum ama tecrubelı arkadaslara bi sor derimm

Nerdeeee cnm alamadim daha oyle cokelip bekliorum ama sokamiyom bu arada yaaa comeliptemi alionuz
benim bir boy aynam var onun karşısında yere oturup bacaklarımı ayırıyordum, o şekilde yapıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…