- 1 Eylül 2007
- 2.429
- 172
- 173
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.101
selam arkadaşlar..
ahh canımm ahhh amin insallah vajili kimse kalmasın bu hayatta
Slm cnm nasil ilerledinmi sende yapmisindir sen eminim bende temizlik yapanlardanim u ara giremedim pek sen ne yaptin ben ozelden atamiorum hala cnm gordum msj ni
Elvan,canim masallah harika ilerlemissin hayirli haberlerle gelmen yakindir. bu ara pek takip edemiyorum forumu ama dualarim sizinle com optum seni tatlim...
slm daha 2kulak cubugunu aldım ama araya regl gırdi dunden beri bu adet sancısı öldurdu beni yaa sen naptınn basladınmı canımm
arkadaşım tebrik ediyorum azmini maşallah çok güzel ilerlemişsin.
benide dualarında eksık etme lutfennnnnn
Gitmiyor tatlim,esimle ilgili bi sorunum yok ama baska sebepler yuzunden bi turlu belimizi dogrultamadik. birinciyle kaldik malesef henuz ikinci denemeyi yapamadik...canımm senin nasıl gıdıyoo alısabıldınmı
Ins canim su 19 mayis bitmeden bi yensemmmmmmmmmOlsun bu geçici olsun ama ortalik sakinlesince yine gel buradaki insanlarin sizin gibilere ihtiyaci var..
Allah yardimcin olsn ins hersey en kisa zamanda yoluna girer
Nerdeeee cnm alamadim daha oyle cokelip bekliorum ama sokamiyom bu arada yaaa comeliptemi alionuz
canımmm ben oturup bacaklarımı ayırıyorum karsımada aynayı koyuyorum oyle yapıyorum ama tecrubelı arkadaslara bi sor derimm
benim bir boy aynam var onun karşısında yere oturup bacaklarımı ayırıyordum, o şekilde yapıyordumNerdeeee cnm alamadim daha oyle cokelip bekliorum ama sokamiyom bu arada yaaa comeliptemi alionuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?