- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.121
Nerdeeee cnm alamadim daha oyle cokelip bekliorum ama sokamiyom bu arada yaaa comeliptemi alionuz
deneme yapamama sebebiniz regl olsun canım,başka bişey olmasın da.biz daha bugün barıştık.2.daha olmadı.valla burda kimsede okumadığım bi sorun var. yazmiim şimdi. benimde regle az kaldı 6gün. bugün deneriz belki( belki (
Ne guzel sen baslamissin pesi gelir eminim burdaki kizlar bak nasilda patir patir ilerlior masallh valla helal diorum facat hemen soktunmu sen kulak coounu
canim koltuga oturur sekilde otur yatakta veya koltukta bacaklarini kendine dogru cek aynayida karsina koy bu sekilde rahatca gorup yapabilirsin cnm........
Cnm ya cok saol yakinligin icin gercekten ya sen yendinmi ama benim tlfn da msn varmi nasil acarim oturum inan bilmiom esim yeni aldi bu tlf ama msn nasi grcem bilmiom sms paketi aliyorum ben 100 mg gelio onla giriorum net aketi alicam bu bitsin ama suan msn nasi girerim bilmiom
onemli deil cnm...yendim bende arkadaslarin sayesinde....erteleme cnm egzersize bi basla gerisi gelecek korkacak hicbise yokkk....o zaman cnm sen egzersize hemen basla aklina takilan ne varsa buraya yaz yardimci olmaya calisiriz tamammi ama pes etme kesinlikle gecen gunlerine yazik cnm....
canımmm ben yavaş yavaş ittiriyorum hatta icinde gezdiyorum biraz..
Yazik ya hemde nasi yazik ben 2 senelik evliyim dusun iste oyle duruyorum bi ara kafama koydum bi bayan doktor buldum ona gdicektim yesim hanima tek seans dedi hemsirasiyle konustum hemde tlf da beji ikna etti cok ama 3 milyar istedi nasi verim bej o parayi milletin evliligi bekleyekeyip basladigi bu ise ben o kadar parayi nasi heba ediim sonrabinternette doktor ararken burayi buldum sonrabdoktordan vazgectim
Napion canincim yazmion hc benim sayfadami bi sorun var yoksa
Napion cnm sen ordamisin
oylee paylasılanları okuyodum alabıldınmı cubugu canımm
Hmmm yok daha baktim yarin denicem artik
AGLAMAK ISTIYORUMMMM çok tuhaf hissediyorum kendimi suann 10,5 cm içimdeeee zorlandim ama sözum varr delik desik etcem vajinusmusuuuuu aparati çikarmak istemiyorum hiçç
çok mutluyum çokkk.......
Ne guzel yaaa masallah size ozeniyorum bende bigun bu cumleleri yazicakmiyim hc sanmiyorum bem ypamicam biliorum evlilugde biticek hayatim mahvolucak nasil yapionuz kizlar nasil sokuonuz yaa icim bi tuhaf oluo benim kulak copu elimde bacaklarim titrio oyle bekliorum ama olmuo koyamiom iceri bi tuhaf oluyom allahim yardim et rabbim al canimi ufffff
Ultrason jeli diyip alabilrmiyim eczaneden dimi bu arada vazelin yakami yaaa bibyanma var yani giredi tabide daha giristeyim daha sanki gerisiyoket et etheeeeep
Aaaa canim yurtdisindamisin sen ben gttim ble birinede ama guvensiz geldi bana erkekdi ne bilim bosver bu bayan halada varvaklimda ama ne bilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?