Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sorun olmasına üzüldüm umarım sorununuz bir an önce çözülür de şu ikinciyi yaparsın.. ben çok üzülüyorum canım ya kendin yeniyosun kafanda bu seferde eşinden veya aşka şeylerden dolayı sorun çıkıyo( yani bizde öyle en azından ) devamı gelemiyo.. artık düzenli bir ilişki istiyorum sadece.. neyse buraya kadar geldik gerisi de gelir umarım...

canim koltuga oturur sekilde otur yatakta veya koltukta bacaklarini kendine dogru cek aynayida karsina koy bu sekilde rahatca gorup yapabilirsin cnm........

Cnm ya cok saol yakinligin icin gercekten ya sen yendinmi ama benim tlfn da msn varmi nasil acarim oturum inan bilmiom esim yeni aldi bu tlf ama msn nasi grcem bilmiom sms paketi aliyorum ben 100 mg gelio onla giriorum net aketi alicam bu bitsin ama suan msn nasi girerim bilmiom

onemli deil cnm...yendim bende arkadaslarin sayesinde ....erteleme cnm egzersize bi basla gerisi gelecek korkacak hicbise yokkk....o zaman cnm sen egzersize hemen basla aklina takilan ne varsa buraya yaz yardimci olmaya calisiriz tamammi ama pes etme kesinlikle gecen gunlerine yazik cnm....

Yazik ya hemde nasi yazik ben 2 senelik evliyim dusun iste oyle duruyorum bi ara kafama koydum bi bayan doktor buldum ona gdicektim yesim hanima tek seans dedi hemsirasiyle konustum hemde tlf da beji ikna etti cok ama 3 milyar istedi nasi verim bej o parayi milletin evliligi bekleyekeyip basladigi bu ise ben o kadar parayi nasi heba ediim sonrabinternette doktor ararken burayi buldum sonrabdoktordan vazgectim

Ne kadarlik evliydin yendiginde peki cnm cok aciyorum cok su an bebegm olaydi buyutmustum ble ne hayallr kuruyodum ben hemej bebek istiodum amaaaaa kadin bilem olamadim daha

canim bende ayni durumdaydim o kadar caresizdimki burayi buldum ama cesaret edemedim yapamam diyodum egzersizi esimin basinin etini yiyordum doktora gotur yapamam ben diyodum hep bir mucize bekledim..en son bi doktor buldum internetten arastirirken doktorla tlfonda konustum hipnozla yapiyorum dedi ben de hemen esime soledim fiyatida 5 milyardi cnm esim tamam dedi ama borc harc edip gidecektik turkiyeye...buraya geldim yazdim en son arkadaslar o doktorda egzersiz yaptiriyor deyince ben gitmekten vazgectim ve burda arkadaslarin yardimiyla basladim kisa surede de kurtuldum cnm.... ilk baslarda zor gele bilir egzersiz yapmak ama bu dertten kurtulmamiz icin yapmak zorundayiz cnm

AGLAMAK ISTIYORUMMMM çok tuhaf hissediyorum kendimi suann 10,5 cm içimdeeee zorlandim ama sözum varr delik desik etcem vajinusmusuuuuu aparati çikarmak istemiyorum hiçç
çok mutluyum çokkk.......

elvan heran bır surprız yapacakmıssın gıbı hıssedıyorum hadı canım inşşaaallah

unutma p...s aparattan cok daha rahat ve kolay

canım buraya geldıgımızde hepımız senın gıbıydık asla olmaz yapamam dıyorduk bak hepımız tek tek yendık gun gelecek azmınle send yeneceksın hıc korkma ve bıze guven
ama yeterkı ısteklı ol kararlı ol eger yapmaya karra verırsen allahın ıznıyle onunde hıcbır engel olmadan basarırsın bız sana elımızden geldıgınce destek oluruz sonra da halayını cekerız ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…