- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.141
gündüz forum sapıtmıştı, bir türlü cevap yazamadım(( sen de sağol, alınganlık etmiyorum, dediğin gibi yoksa burda olmazdım. yendim nasıl olsa diyip kaybolup gitmek kolay.
bebek konusunda bana laf söylenmesinden hiç hazzetmem. insan kendi bilir doğru zamanı, ki bizim en büyük kabuslarımızdan biri bu soru. ben hep böyle olacağım o yüzden, o geleceği vakti saati bilir. o yüzden rahatım ve baskı yapmıyorum sana
yeni gelinlik iyi gidiyor. 2. ve 3. denemeleri de başardık. eşim istiyor da iki gündür nazlanıyorum ben, çok koşturduk baya yoruldum, isteksizim biraz.ama dediğiniz gibi her şey değişti. evime güneş doğdu artık. evi kırklamaya devam ediyorum. salon çok oyaladı, yarın öbür odalara geçebilirim umarım.
Yazik ya hemde nasi yazik ben 2 senelik evliyim dusun iste oyle duruyorum bi ara kafama koydum bi bayan doktor buldum ona gdicektim yesim hanima tek seans dedi hemsirasiyle konustum hemde tlf da beji ikna etti cok ama 3 milyar istedi nasi verim bej o parayi milletin evliligi bekleyekeyip basladigi bu ise ben o kadar parayi nasi heba ediim sonrabinternette doktor ararken burayi buldum sonrabdoktordan vazgectim
Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
sappi sappi sappi
hihiihi, cok cok tebrikler - bu cok belliydi de hizin azmin herkese örnek olur insallah =))))
yeni gelin hihi
Hiç tanımıyorum seni ama şuan tüylerim diken diken oldu, çok mutlu oldum senin adına,darısı bizlerinde başına:)
hadı yaa bak bunu bılmıyordum.. söylediğin cok iyi oldu tsk ederım cnm ya... dediğim gibi sizden cok seyler öğreniyorum. Bende kan gelecek diye beklıyorum..
Ozaman benim ismimi de cıtır gelınlerın arasına ekleyın lütfen... BUGUN BENIM VE EŞİMİN MİLADI.. BU TARIHI HIC UNUTAMICAM
çok güzel bir haber bu canım tebrik ederim,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAHKIZLARRRRRRRRRRRRRR, BAŞARDIMMMM BAŞARDIMMMMM
Son mesajımdan sonra biraz garip gelecek ama başardım. cileklipuding'in doktorla olan dialogundan gerçekten çok etkilendim. Belki de onun olmadığım için, onu mutlu edemediğim için böyle davranıyordu...Ve bu işi başaracaktım, başaracaktım ki bundan sonraki eşimin davranışlarındaki farkı görecektim...
En son mesajımı yazdıktan hemen sonra eşim geldi, ağlaya ağlaya konuştum. Ben böyle bir evlilik istemiyorum diye. Şimdi sona yaklaşmışken boşanmak istemiyorum çünkü vajinusmus belasını belki de yenersem düzelecekti. Çözmek zorundaydım...
Sonra ben egzersiz yapmak için ayrıldım, eş 2 parmağı vardı. Onu çağırdım, ilk defa yapacaktım eş 2 parmağını ve olmadı. Sonra burdan pekçok insan pe..s'in parmaktan çok daha kolay olduğunu söylemişlerdi. 2 parmağı yapamayınca denemek istiyorum dedim. Ve denedik ilk başlarda biraz kastım kendimi ama çok rahat oldu.
AYRICA ŞUNU SÖYLEYEYİM, HİÇ ACIMADI, SİNEK ISIRIĞI DİYORLAR, O BİLE YOK... BUNCA YILDIR BU KADAR BASİT ŞEY İÇİN KAHRETMİŞİM KENDİMİ :) :) :)
Yazılanları okuyorum,maşallah çok kısa zamanda ilerlemişsin,hırslandım şimdi,demek ki yapılabiliyomuştebrikler
CANIM SADECE 2 GUNDE YANI 48 SAAT BILE DEGIL ama saatlerce egzersiz yaptimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiç pes etmedim
üstüne üstüne gittim
2 günde yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu sizde yapabilirsiniz kizlar saatlerinizi verin inaninki degiyo ya ben mizmizin tekiiiiiii en ufak bi yarayi kocaman yapannn bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya yok ucunda ölüm yokmusssssssssss sadece mutluluk varmisssssssssssssssss
ertelemeyin kizlar nolursunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
elvan heran bır surprız yapacakmıssın gıbı hıssedıyorum hadı canım inşşaaallah
unutma p...s aparattan cok daha rahat ve kolay
çok güzel bir haber bu canım tebrik ederim,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH
Canim sen jinekologa gittinmi hiç kontrol ettimi bi anormallik varmi vajide diye? eger yoksa bence serçe parmaginla basla.. kayganlastiricin varmi yoksa ilk isin kayganlastirici almak olsun.. burdaki arkadaslar ultrason jeli, gleit gel, durexin kayganlastiricisi vs.. kullaniyo.. yari oturur sekilde otur bacaklarini kirip kendine dogru cek.. karsina aynayi koy ama buyuk gosteren taraf.. serçe parmagini jelle iyice ve delige yerlestir.. derin nefes aldiktan sonra verirken ittir parmagini ve hoooop içerde cesaretli ol ben bile sinekten kaçarim ya sinekten son iki gundur hiç tinlamadim ve bak sonuç ortada!!! bundan sonra elimden çekeceginiz var ellerim yakanizda EGZERSIZCILERRRR !!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?