Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

oh yenı gelın olmusta naz yapıyor :)
zaman gectıkce o güneşi cok daha ıyı hıssedıyorsun bak dedıydı dersın
bazen sebebsız evın ıcınde zıplayıp sevınc cıglıgı atıyorum :) en kotu gunun boyle olsun inşallah

selam umut mesajlarını okudum caresızlıgını yüreğimden hıssettım
bende senın gıbı ılk yeşim hanımı aramıstım parayı falan umursamayıp gıdıcektım
ama burda arkadaşlar okadar destek oldukı vazgectım ve 5 yıllık evlılıgın sonunda cok sukur yendım
5 koca yıl vajıye dokunmayı bırak bakamıyordum bıle
once ayna ıle vajıyı ınceledım sonra egsersız ıcın arkadaslardna destek aldım
ıstısnasız her yenen aa bumuymus dıyor ınankı korktugmuz gıbı degıl ve cok sükür dermansız dert degıl ..
esımın köstekliğine rağmen gızlıce egsersız yaparak yendım sen nıye yenemıyesın ?
korkularını hıc cekınme burdan bızımle paylaş sakın kacma vajı erteleme hastalıgı
benım gıbı 5 yılın heba olmasın canım ...

ara ara burayı oku yenenler burda hıkayelerını paylasıyor
bu sana caresız olmadıgını en ıyı anlatıcak yazılar ..

http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...-oykulerimizle-birbirimize-destek-olalim.html

burcum senı gördum sankı burda:) nasılsın bakım bır selam verdın gıttın :)

ve hepımıze hayırlı geceler kızlar yenı bır gune guzel haberlerle başlamak temennısıyle

Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM

COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO

4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN

ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN

Zealea, kalbım4mevsım, snowflaken, gulsevdam, kayraozlem, candy, herkes ama herkes kızlar suan beynım allak bullak ısmını hatırlamadıgım herkes ıyıkı varsınızzzz sızı cok ama cok sevıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ben suanda hıckıra hıckıra aglıyorum ıyıkı yanımdaydınız ıyıkı var bu sıte ıyıkı allahım ıyıkıııı darısı egzersızcılerın basınaaaaaaaaaa

sappi sappi sappi

hihiihi, cok cok tebrikler - bu cok belliydi de hizin azmin herkese örnek olur insallah =))))

yeni gelin hihi

sappi sappi sappi

hihiihi, cok cok tebrikler - bu cok belliydi de hizin azmin herkese örnek olur insallah =))))

yeni gelin hihi

Sagol melegimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm, sen varya sen tam bi meleksin gerçekten senin emeegin bende inanilmaz ama inanilmazzzzzzzzzz büyük Allah ne muradin varsa versin güzellikler hep seninle olsunnnnnnnnnnnnnnn
seni çok seviyorum hem abla oldun bana hemde dosttt Allah seni basimdan eksik etmesin bitanemmmmmmmmmmmmmmm

Hiç tanımıyorum seni ama şuan tüylerim diken diken oldu, çok mutlu oldum senin adına,darısı bizlerinde başına:)

çok sagol bende seni tanimiyorum ama suan sana sarilabilirim okadar mutluyumki allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
çok sagol darisi basinizaaaaa gerçekten çok kolay olduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu offffffffffffffffffffffffff hala ellerim titriyooooooo

tebrikler canım çok sevindim,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

çok güzel bir haber bu canım tebrik ederim,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

Yazılanları okuyorum,maşallah çok kısa zamanda ilerlemişsin,hırslandım şimdi,demek ki yapılabiliyomuş tebrikler

CANIM SADECE 2 GUNDE YANI 48 SAAT BILE DEGIL ama saatlerce egzersiz yaptimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hiç pes etmedim
üstüne üstüne gittim
2 günde yendimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bunu sizde yapabilirsiniz kizlar saatlerinizi verin inaninki degiyo ya ben mizmizin tekiiiiiii en ufak bi yarayi kocaman yapannn bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn ya yok ucunda ölüm yokmusssssssssss sadece mutluluk varmisssssssssssssssss
ertelemeyin kizlar nolursunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ben özelden mesaj atamıyorum henüz,sitede yeniyim,egzersizlere nasıl başlamam gerektiğini bile bilmiyorum

elvan heran bır surprız yapacakmıssın gıbı hıssedıyorum hadı canım inşşaaallah

unutma p...s aparattan cok daha rahat ve kolay

Bitanemmmmmmmmmmm dogru hissetmissin bak sürpriz yaptimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ve basardim hepsi sizin sayenizde sizi çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmm iyiki varsinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senin gulsevdamin selanin emeginiz çok buyuk bende ilk baslarda msnde kafanizi utulemistim sizde toplu konusmayla beni gaza getirdiniz Allah her isteginizi sizlere nasip etsin sizi seviyorummm!!!!:97::97::97::97:

Canim sen jinekologa gittinmi hiç kontrol ettimi bi anormallik varmi vajide diye? eger yoksa bence serçe parmaginla basla.. kayganlastiricin varmi yoksa ilk isin kayganlastirici almak olsun.. burdaki arkadaslar ultrason jeli, gleit gel, durexin kayganlastiricisi vs.. kullaniyo.. yari oturur sekilde otur bacaklarini kirip kendine dogru cek.. karsina aynayi koy ama buyuk gosteren taraf.. serçe parmagini jelle iyice ve delige yerlestir.. derin nefes aldiktan sonra verirken ittir parmagini ve hoooop içerde cesaretli ol ben bile sinekten kaçarim ya sinekten son iki gundur hiç tinlamadim ve bak sonuç ortada!!! bundan sonra elimden çekeceginiz var ellerim yakanizda EGZERSIZCILERRRR !!!!!

Son düzenleme:

Canım jinekologa hiç gitmedim,bugün gidicektim çok kararlıydım ama hasta oldum gidemedim,1 hafta daha beklemem lazım..Kayganlaştırıcım yok ama bebek yağı var.Yazılanları okuduktan sonra 2 gün önce bi kere denedim serçe parmağımı ve orta parmağımı 4cm kadar yapabildim,hiç zorlanmadım ama hasta olunca orda kaldım. O zaman jinekologtan sonra bu şekilde mi devam edeyim

Egzersizciler bundan sonra benden çekeceginiz var,, Egzersizin pesini birakmak yok Hergün en azzzz 1 saat.. Lütfen gerçekten diyorumki bumuydu yaaaaaa kizlar yaziyoduya hep bumuymusss aman diyorum ben kesin oyle demicem kesin zor olcak
ama bakiyorum defalarca baktim girdimi diye evet ya böyle bisey içinmi harap etmisiz kendimizi
Hepiniz atin su yuku omuzlarinizdan nolurrrrr egzersizleri aksatmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…