Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben yine geldim:)ufak bi başlangıc yaptım parmak egzersizi değil tabi regli oldumgum ıcın sadece kegel egzersızlerı yaptım bi huzur geldi cok basında olmama rağmeniçimde umut var başarcam die fakat sanki içimde arka fondan bi sesde seslenio zor başarırsın dıo ama cok baskın bi ses deıl

hadi bakalım gazan mübarek olsun canım o ses bendede vardı ilk başta ama bugün tüm egzersizlerimi bitirmiş bi insanım sıra p...s te oda olcak hayırlısıyla sakın vazgeçme allah yardımcın olsun

çok sagol canim.. Rabbim böylesini hayirli görmüs diyerek bütün zorluklara gögüs gerdim.. Kolayi seçip pes etmedim.. Etseydim nolcaktiki.. Dahami mutlu olcaktim? Yeni bi heycan aricaktim.. Yeniden asik olmak isticektim.. Daha çok yipranacaktim.. Elimdekine sahip çikmaya çalistim.. çaktirmadan sekillendirdim aramizdaki dialoglari.. Hamurur yogurup kivamina getirirsinya :)
Tam kivaminda simdi çok sükür..

Sorma :) Yagmurun altina geçtim kollarimi açtim ve o mis gibi toprak kokusunu içime çektim.. bu mutluluk herseye bedel!
Sürekli dua edip burdaki bu bereketin sürekli olmasini dilicem Rabbimden.. umarim herkese nasip olur bu mutluluk.. Can!! :)

Nezaman bitiyo reglin?? O sese aldirma sakin :) çok basarasiz bi beste.. kimsede etkisi fazla sürmedi :) sen böyle istekle azimle devam edersin çok kisa bi zamanda yenersin valla Allahin izniyle :) demedi deme

valla ben de bilmiyorum gülümsüyo ben de gülümsüyordum derdimizi de biliyor benm doktorun sekreteriydi.. kadınlar da gelmişler gelini damadı yalnız bırakmamışlar çok düşünceliler ya !!!! ben bildiğim halde ilk 4 ay kabullenemedim yaparız yaparız dedik erteledik işte hayırlısı böyleymiş çok şükür şimdi mutluyum... 3. de olsun inşallah daha mutlu olucamm . Allah bu mutluluğu tüm vajililere yaşatsınnn

o tertemiz yüreğinle o duaların reddoluncanı hiç sanmıyorum ne olur banada dua et allah razı olsun herşey gönlünce olsun elvancım

hadi bakalım gazan mübarek olsun canım o ses bendede vardı ilk başta ama bugün tüm egzersizlerimi bitirmiş bi insanım sıra p...s te oda olcak hayırlısıyla sakın vazgeçme allah yardımcın olsun
sağol canım benim.sen ne kadar sürede tamamladın egzersizlerini biliomusun en basından berı hep şöyle dusundum hep bı engel vardı ya aramız kotuydu ıstemıoduk ya da bi yere gidicek oluoduk ya da birileri gelcek oluodu hadi bayramda gecsın hadı bu gecsın o gecsın dıe dıe zaman gectı ve farkına vardımkı hepsi bi kacış bi erteleme o kadar cok istiorumkı egzersızlerı basarmayı ve sureklı calısmayı fakat ben bu kadar gaza gelmısken bu defa esımın aılesı baska bı sehırden gelcek ve evlenelı ılk kez gelcekler ve araya en az on gun gırcek kendımce dusundum rahat olamam onlar buradayken dıe ama on gun daha ertelemk de ıstemıorum bı mucıze olsa yani Allah nasib etse bende bı hafta icinde onlar gelmeden çözsem ve kurtulsam bunu sadece kendım ıcın deıl tabı herkez için dılıorum

Alemsiniz ya!
Böyleleri oldukça vajinusmus son bulmicak.. Allah herkesin yardimcisi olsun..
çok sükürki kurtuldun.. 3.de olcak ins olmicakmi diye düsünme bebegm.. :)

canım benim niye erteleyesinki kendi odanda yine yapabilirsin herkes yatınca ben 1 sene 1 aylık evliyim ilk günlerde olur nasıl olsa dedim ve erteledim sonra baktım olmuyo netten araştrmalara girdim ve vajinismus oldumu öğrendim zaten kadın doğumcuya gittiğimdede doktor vajinismus oldumu söylemişti neyse doktora gitmek için eşimi ikna etmem 4 ayımı aldı sonra doktor saolsun beni umutlandırmak yerine dahada umutsuzlandırdı 2012 ocaktada burayı keşfettim ama daha 3 mayısta başladım egzersizlere 12 nayıstada bitirdim egzersizin tamamını ama p...s denemesi yapamadım çünkü sertleşme olmadı çok uzun oldu ama 1 haftada çözebilirsin 1 hafta çok uzun bi zaman zarfı günde uzun uzun çalışsan belki 1 haftayı bile bulmaz allah her zaman yardımcın ve yardımcımız olsun

Canim bi haftam daha var diyosun yani? onlar gelene kadar bi haftada halledersin bence

reglim bugün bitti gibiydi bi deneme yaptım egzersizlere başladım ama zorlanıyorum en başa mı döndüm nee.. (( başa dönmek istemiyorummm.. içime bi umutsuzluk düştü başaramıycak mıyım diye şimdi de. eşimle reglin bitmesini bekliyoruz ama ben de hiç istek kalmadı korkuyorum yineee.. ((((

En son hangi asamadaydin? Neden basa dönesinki.. Sen bunu bikere yaptin sonuçta.. bak okadar kisi söylüyo birsürü zaman giriyo araya tekrardan basladiklarinda zorlanmadan yapiyorlar.. Bendede bazen oluyordu bi gün oluyodu bi gün olmuyodu.. Vajinin naz yapasi var bgn hrh.. önce bi sakinles.. olumsuz düsünme.. basaracaksin.. öteki ihtimali aklina bile getirme

tebrikler canım çok sevindim.İNŞALLAH hep mutlu olursun ,ALLAH başka dert vermesin İNŞALLAH

İnşallah canım, hikayeme başladım ama kitap olmasın diye bayağı bir uğraş veriyorum :). Evet tv konusunda haklısın, psikologla son görüşmemizde sona yaklaştığımı anlamış olacak ki, vajinusmus konusu ne zaman işlenir, araya yaz tatili giriyor...vs. demişti. Sonra da hamile kalırsan yandan profilini alırız dedi :) :) Ay içimden çok güldüm yandan profil kısmına....

tv demi kemre tv ye mi çıkıyo ki

Evet canım, bir kere çıktım bir daha çıkacağım bu sefer yendim diye.

Canim çikacak oldugun zaman mutlaka haber ver :) Bide canli izleyelim mutlulugunu

2 parmakla çalışıyodum biraz zorlanıyodum oluyodu ama 2. boğuma geçemedim ve reglim başlamıştı. arada vajim esnediği için eşimle deniyoduk ve nerdeyse almıştım ama acıya dayanamayıp daha fazla ilerleyememiştim. şimdi orta parmakta bile zorlanıyorum. biraz ara vernmenin etkisi olacağını düşünüyodum öyle de ooldu. 19 mayıs gelinlerinden olmak istiyorum ben de. daha fazla uzamasın artık. uzadıkça kalıyo sanki. kendime yeni aparat yaptım her şeye rağmen. sanırım kalınlık olarak o setlerin başlangıç aşamasına denk geliyo.

hangi kanal hangi program sölede seyredelim gururla bir vajili daha kurtuldu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…