Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nezaman bitiyo reglin?? O sese aldirma sakin :) çok basarasiz bi beste.. kimsede etkisi fazla sürmedi :) sen böyle istekle azimle devam edersin çok kisa bi zamanda yenersin valla Allahin izniyle :) demedi deme

:) inşallah inşallah bitti biticek yani son demleri yarın tamamıyla bıter bende tamamıyla baslamıs olurum egzersızlere bakalım yapabılcekmıyım cok heycanlıyım sımdıden

amin inşallah seninde bi an önce hallolur gercekten boyle zor evlılıgı etkılıo anacım ben ınanmıodum ama oyle

Canim ara vermekle iligisi yok bence.. Tamamen psikolojik.. Ozaman en ufaktan basla.. ben hep en kuçukten baslayarak yaptim egzersizi ara verdigimde.. bazen yapabildgiimi yapamadigim oluyodu anlam veremiyodum.. ki bu burdaki biçok kisinin basina geliyo canim bigun 11 cm alan ertesi gun alamiyo vajinin tembellik günü bgn bak cesaretini topla istersen bi çik gez aksama devam edersin yada yarina.. ama umutsuzluga kapilma..

Canim bi haftam daha var diyosun yani? onlar gelene kadar bi haftada halledersin bence

bı haftadan sonrasıda olabılır bılmıolar hatta sureklı soruolar torun gelmıo mu die:S nasıl dıyımkı ben daha o işin baslangıcını bıle yapamadım dıe.basarmayı cok ıstıorum ama bı hafta gıbı bı surec hayal gıbı gelıo bana o yuzden kendımı fazla umutlandırmıyım sonra uzulurum

canım banada egsersız yaparken yatılı mısafır gelmıstı ve esımden gızlı yapıyordum egsersızı
mısafırlerı yatırıp esımıde uyutunca salona gecıp yapmıstım gece 3 gıbı falan yanı ıstersek kendımıze bır yol buluruz
esın benımkı gıbı degılse aksam odana cekılınce egsersızını yapabılırsın .. gıden gunler senden gıdıyor balım ..

kemrecım tvye cıktıgında vajı alanında en buyuk prof doktorlar kk topıgınde oldugunu demeyı unutma :)
hemde ucretsz tedavı tum doktorlarla yarısırız valla :)

Tamam canım :).
Ay E_lvan, seni burda online gördükçe yüzümde güller açıyor, yendiğini de öğrendim ya, büyük mutluluk benim için. Gerçekten çok uğraş verdin bu yaşında...

Inanki utandirdin beni suan, çok mutlu oldum seni güldürebildigim mutlu edebildigim için.. Evet sanirim öyle oldu ama artik bitti kabus dolu günler.. mutlu olma vakti Sende yendiginde oldugum yerden kalkip firlamistim :) Kardeslik dostluk böyle bisey olsa gerek..

teşekkürler elvan bugün için ara verdim zate yarın devam etcem öyle karar almıştım. senin gibi tecrübelilere çok ihtiyacımız var sağolun hepiniz yalnız bıralmıyosunuz bizi. aşıp da vajiyi sonra bırakıp gitmiyosunuz bu harika bişey. yarın en baştab başlayarak en son geldiğim duruma gelmye çabalıycam. gelişmeleri buraya daha sık yazıcam artık. daha çok tavsiye ve destek oluyo insna rahatlıyo çooooooooooooooooook teşekkürler..

Imkansiz degil kimi 3 günde kimide 2 günde yeniyo .. örnek tam karsinda..
Benim esimin annesi babasida biliyodu bu sorunumu.. kaynanam sürekli sorardi esime msnden konustugumuzda.. duyardim ve kahrolurdum..
Aldirma söylenenlere sen kendini tamamen yenmeye odakla.. olmazsada bi haftada hiç üzülme gizli gizli çalisirsin odanda yatmaya erken gidersin.. Allah yardimcin olsn

arkadaşlar evde bi tane allık fırçam vardı onun sapını eldivene sardım üzerini yıkayıp temizledim bi de jel sürdüm deliğe soktum girdi hiç acımıyor. şimdi onu kalınlaştırıp devam mı edim yoksa daha onunla biraz daha mı deneyeyim kalemden biraz daha kalın gibi.bi de p...s denemesi ne zaman olmalı?

kemrecım tvye cıktıgında vajı alanında en buyuk prof doktorlar kk topıgınde oldugunu demeyı unutma :)
hemde ucretsz tedavı tum doktorlarla yarısırız valla :)
Canım söylediklerini düşünmedim değil :). Hatta ciddi ciddi programdan önce danışacağım bir sorun olur mu diye, bu forumdan bahsetmeyi, sizlerin nasıl birbirinize yardımcı olduğunu, psikolojik olarak nasıl rahatlanıldığını.....

Canım mutlu ol..Ben de olacağım inşallah. 8 sene bizden çok şey aldı götürdü..Bundan sonraki süreç neyi gösterecek bilmiyorum, şimdilik iyiyiz :)

Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, bugün 2.yi yapacağız, dua edin, inşallah bir aksilik olmaz...

ya kızlar çok konustum bılıorum ama ben şimdik parmak sokabılceıme ıhtımal vermıorum baslangıc olarak mum mu yoksa kulak cubugu mu hangısı daha rahat oluo belki biterse bu aksam baslarım

dualarım seninle tatlımmm inşallah 2. de başarılı geçerr

mrb hosgeldın ben bısı sormustum hangısı en kolay mum mu kulak cubugumu parmak mı ama parmak cok urkutucu gelıo bana p...sden bıle

Canim mum ilk egzersiz icin biraz zorlayabilir seni istersen ilk olarak kulak cubuguyls basla. samdan mumlari var uclari cok ince oluyor sonrada onla devam edersin. google yaz samdan mumu diye cikiyor. carrefourda bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…