- 2 Nisan 2012
- 656
- 0
- 46
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.361
Canim çikacak oldugun zaman mutlaka haber ver :) Bide canli izleyelim mutlulugunu
hangi kanal hangi program sölede seyredelim gururla bir vajili daha kurtuldu diye
Nezaman bitiyo reglin?? O sese aldirma sakin :) çok basarasiz bi beste.. kimsede etkisi fazla sürmedi :)sen böyle istekle azimle devam edersin çok kisa bi zamanda yenersin valla Allahin izniyle :) demedi deme
canım benim niye erteleyesinki kendi odanda yine yapabilirsin herkes yatınca ben 1 sene 1 aylık evliyim ilk günlerde olur nasıl olsa dedim ve erteledim sonra baktım olmuyo netten araştrmalara girdim ve vajinismus oldumu öğrendim zaten kadın doğumcuya gittiğimdede doktor vajinismus oldumu söylemişti neyse doktora gitmek için eşimi ikna etmem 4 ayımı aldı sonra doktor saolsun beni umutlandırmak yerine dahada umutsuzlandırdı 2012 ocaktada burayı keşfettim ama daha 3 mayısta başladım egzersizlere 12 nayıstada bitirdim egzersizin tamamını ama p...s denemesi yapamadım çünkü sertleşme olmadı çok uzun oldu ama 1 haftada çözebilirsin 1 hafta çok uzun bi zaman zarfı günde uzun uzun çalışsan belki 1 haftayı bile bulmaz allah her zaman yardımcın ve yardımcımız olsun
2 parmakla çalışıyodum biraz zorlanıyodum oluyodu ama 2. boğuma geçemedim ve reglim başlamıştı. arada vajim esnediği için eşimle deniyoduk ve nerdeyse almıştım ama acıya dayanamayıp daha fazla ilerleyememiştim. şimdi orta parmakta bile zorlanıyorum. biraz ara vernmenin etkisi olacağını düşünüyodum öyle de ooldu.19 mayıs gelinlerinden olmak istiyorum ben de. daha fazla uzamasın artık. uzadıkça kalıyo sanki. kendime yeni aparat yaptım her şeye rağmen. sanırım kalınlık olarak o setlerin başlangıç aşamasına denk geliyo.
Canim bi haftam daha var diyosun yani? onlar gelene kadar bi haftada halledersin bence
sağol canım benim.sen ne kadar sürede tamamladın egzersizlerini biliomusun en basından berı hep şöyle dusundum hep bı engel vardı ya aramız kotuydu ıstemıoduk ya da bi yere gidicek oluoduk ya da birileri gelcek oluodu hadi bayramda gecsın hadı bu gecsın o gecsın dıe dıe zaman gectı ve farkına vardımkı hepsi bi kacış bi erteleme o kadar cok istiorumkı egzersızlerı basarmayı ve sureklı calısmayı fakat ben bu kadar gaza gelmısken bu defa esımın aılesı baska bı sehırden gelcek ve evlenelı ılk kez gelcekler ve araya en az on gun gırcek kendımce dusundum rahat olamam onlar buradayken dıe ama on gun daha ertelemk de ıstemıorum bı mucıze olsa yani Allah nasib etse bende bı hafta icinde onlar gelmeden çözsem ve kurtulsam bunu sadece kendım ıcın deıl tabı herkez için dılıorum
İnşallah canım, hikayeme başladım ama kitap olmasın diye bayağı bir uğraş veriyorum :). Evet tv konusunda haklısın, psikologla son görüşmemizde sona yaklaştığımı anlamış olacak ki, vajinusmus konusu ne zaman işlenir, araya yaz tatili giriyor...vs. demişti. Sonra da hamile kalırsan yandan profilini alırız dedi :) :) Ay içimden çok güldüm yandan profil kısmına....
Evet canım, bir kere çıktım bir daha çıkacağım bu sefer yendim diye.
Tamam canım :).
Ay E_lvan, seni burda online gördükçe yüzümde güller açıyor, yendiğini de öğrendim ya, büyük mutluluk benim için. Gerçekten çok uğraş verdin bu yaşında...
Canim ara vermekle iligisi yok bence.. Tamamen psikolojik.. Ozaman en ufaktan basla.. ben hep en kuçukten baslayarak yaptim egzersizi ara verdigimde.. bazen yapabildgiimi yapamadigim oluyodu anlam veremiyodum.. ki bu burdaki biçok kisinin basina geliyo canim bigun 11 cm alan ertesi gun alamiyo vajinin tembellik günü bgn bak cesaretini topla istersen bi çik gez aksama devam edersin yada yarina.. ama umutsuzluga kapilma..
bı haftadan sonrasıda olabılır bılmıolar hatta sureklı soruolar torun gelmıo mu die:S nasıl dıyımkı ben daha o işin baslangıcını bıle yapamadım dıe.basarmayı cok ıstıorum ama bı hafta gıbı bı surec hayal gıbı gelıo bana o yuzden kendımı fazla umutlandırmıyım sonra uzulurum
canım banada egsersız yaparken yatılı mısafır gelmıstı ve esımden gızlı yapıyordum egsersızı
mısafırlerı yatırıp esımıde uyutunca salona gecıp yapmıstım gece 3 gıbı falan yanı ıstersek kendımıze bır yol buluruz
esın benımkı gıbı degılse aksam odana cekılınce egsersızını yapabılırsın .. gıden gunler senden gıdıyor balım ..
anladım kuzum es etmek yok eşin benımkı gıbı degıl derken senın esın nasıldıkı egzersız yapmanı ıstemıomuydu?bnm bu konuda sorunum olmaz hatta gecen parmak egzersızı ıle kızlık bozulur ben kendım bozmk ıstemıorum dedım ama dedıkı olsun bozulsun dedı bnm ıcın sorun deıl dedı yanı parmakla bozulsada bişi olmaz dedı ama bende illa onunla yasamak ıstıodum ama anladım sart egzersız
Canım söylediklerini düşünmedim değil :). Hatta ciddi ciddi programdan önce danışacağım bir sorun olur mu diye, bu forumdan bahsetmeyi, sizlerin nasıl birbirinize yardımcı olduğunu, psikolojik olarak nasıl rahatlanıldığını.....kemrecım tvye cıktıgında vajı alanında en buyuk prof doktorlar kk topıgınde oldugunu demeyı unutma :)
hemde ucretsz tedavı tum doktorlarla yarısırız valla :)
Inanki utandirdin beni suan, çok mutlu oldum seni güldürebildigim mutlu edebildigim için.. Evet sanirim öyle oldu ama artik bitti kabus dolu günler.. mutlu olma vakti Sende yendiginde oldugum yerden kalkip firlamistim :) Kardeslik dostluk böyle bisey olsa gerek..
Imkansiz degil kimi 3 günde kimide 2 günde yeniyo ..örnek tam karsinda..
Benim esimin annesi babasida biliyodu bu sorunumu.. kaynanam sürekli sorardi esime msnden konustugumuzda.. duyardim ve kahrolurdum..
Aldirma söylenenlere sen kendini tamamen yenmeye odakla.. olmazsada bi haftada hiç üzülme gizli gizli çalisirsin odanda yatmaya erken gidersin.. Allah yardimcin olsn[/QUOT
ah kuşum benim kıyamam ben sana sen bu zorluklara ragmen yenmıssın vajıyı bende okudum hıkayenı ve cok uzuldum oyle hızlı okudumki bii yandan anlamak istedım bı yandan cok fazla anlamamak gercektende cok uzuldum içim acıdı sen tek basına mucadele vermıssın cok guclu bı kızsın buna emin ol pardon cok guclu bi kadın:)Allah bundan sonra yuzunu guldursun inş.kıyamam sana
Canım söylediklerini düşünmedim değil :). Hatta ciddi ciddi programdan önce danışacağım bir sorun olur mu diye, bu forumdan bahsetmeyi, sizlerin nasıl birbirinize yardımcı olduğunu, psikolojik olarak nasıl rahatlanıldığını.....
Canım mutlu ol..Ben de olacağım inşallah. 8 sene bizden çok şey aldı götürdü..Bundan sonraki süreç neyi gösterecek bilmiyorum, şimdilik iyiyiz :)
Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, bugün 2.yi yapacağız, dua edin, inşallah bir aksilik olmaz...
slm kızlaaar nasıl gidiyo egzersizler sorusu olan var mı
ben yine geldim:)ufak bi başlangıc yaptım parmak egzersizi değil tabi regli oldumgum ıcın sadece kegel egzersızlerı yaptım bi huzur geldi cok basında olmama rağmeniçimde umut var başarcam die fakat sanki içimde arka fondan bi sesde seslenio zor başarırsın dıo ama cok baskın bi ses deıl
mrb hosgeldın ben bısı sormustum hangısı en kolay mum mu kulak cubugumu parmak mı ama parmak cok urkutucu gelıo bana p...sden bıle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?