- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.381
Canim mum ilk egzersiz icin biraz zorlayabilir seni istersen ilk olarak kulak cubuguyls basla. samdan mumlari var uclari cok ince oluyor sonrada onla devam edersin. google yaz samdan mumu diye cikiyor. carrefourda bulabilirsin.
bide jel konusunda yardım ısteyebılırmıyım herhangı vajına jelı olurmu ben bunuda kullanmadım denemedım hıc bılmıorum markası cınsı fılan onemlı mı acep:S
çok sagol canım tmm öncelik olarak kulak cubugu ıle baslamalıyım o zaman bunu anladım ben sımdı cıkıyım gıdıp soyle buyutecı cok buyuten bı ayna alıyım bıde jel almam lazım kulak cubugu bunların dısında bana faydası olcak ne var cıkmısken onlarıda alıyım ya var ya boyle bı hevesle bı gazla baslamıs gıbı olcam sonra husrana ugramasam bari reglım bıttımı bıtmedı mı net de deıl he yanı yarın kesın bıter ama ben bekleyemıorum sankı işte bu sabırsızlıgımdan sonra da basarılı olamassam yıkım olcak bana.bu zamana kadar hıc bu kadar cesaretlenemmıstım ve bu kadar cok ıstemedım bunu yenmeyı
tamam tatlım cok saol ben sımdı cıkıyım alıyım bunları olurmu hersey ıcın tesk ettım gıdıyım gelıyım tekrar gelcem cok saol bebişimEn cok onerilen jeller durex femolub glet glein okey yalniz onemli olan su bazli jel kullanman. bi de ultrason jeli kullaniyoruz. medikallerde oluyor. bir kilosunu 4tl almisti esim.
tamam tatlım cok saol ben sımdı cıkıyım alıyım bunları olurmu hersey ıcın tesk ettım gıdıyım gelıyım tekrar gelcem cok saol bebişim
arkadaşlar evde bi tane allık fırçam vardı onun sapını eldivene sardım üzerini yıkayıp temizledim bi de jel sürdüm deliğe soktum girdi hiç acımıyor. şimdi onu kalınlaştırıp devam mı edim yoksa daha onunla biraz daha mı deneyeyim kalemden biraz daha kalın gibi.bi de p...s denemesi ne zaman olmalı?
Imkansiz degil kimi 3 günde kimide 2 günde yeniyo ..örnek tam karsinda..
Benim esimin annesi babasida biliyodu bu sorunumu.. kaynanam sürekli sorardi esime msnden konustugumuzda.. duyardim ve kahrolurdum..
Aldirma söylenenlere sen kendini tamamen yenmeye odakla.. olmazsada bi haftada hiç üzülme gizli gizli çalisirsin odanda yatmaya erken gidersin.. Allah yardimcin olsn[/QUOT
ah kuşum benim kıyamam ben sana sen bu zorluklara ragmen yenmıssın vajıyı bende okudum hıkayenı ve cok uzuldum oyle hızlı okudumki bii yandan anlamak istedım bı yandan cok fazla anlamamak gercektende cok uzuldum içim acıdı sen tek basına mucadele vermıssın cok guclu bı kızsın buna emin ol pardon cok guclu bi kadın:)Allah bundan sonra yuzunu guldursun inş.kıyamam sana
Sagol canim benim :)Ay evet esimde diyo artik kadinimsin.. çok utandim ya.. ben unutmaya çalisiyorum hepsini.. :) artik mutluluk kapilari açildi sükür..
ya kızlar çok konustum bılıorum ama ben şimdik parmak sokabılceıme ıhtımal vermıorum baslangıc olarak mum mu yoksa kulak cubugu mu hangısı daha rahat oluo belki biterse bu aksam baslarım
çok sagol canım tmm öncelik olarak kulak cubugu ıle baslamalıyım o zaman bunu anladım ben sımdı cıkıyım gıdıp soyle buyutecı cok buyuten bı ayna alıyım bıde jel almam lazım kulak cubugu bunların dısında bana faydası olcak ne var cıkmısken onlarıda alıyım ya var ya boyle bı hevesle bı gazla baslamıs gıbı olcam sonra husrana ugramasam bari reglım bıttımı bıtmedı mı net de deıl he yanı yarın kesın bıter ama ben bekleyemıorum sankı işte bu sabırsızlıgımdan sonra da basarılı olamassam yıkım olcak bana.bu zamana kadar hıc bu kadar cesaretlenemmıstım ve bu kadar cok ıstemedım bunu yenmeyı
Bence cesaretin varsa olur canim :) olmazsada pes etmek yok.. çok kisa bi sürede olacaktir.. Bu hastaligi yok eden cesaret zaten :) ki sende bu fazlasiyla var.. Güven kendine :) ayrica bence önce serçe parmaginla basla sana tuhaf ve itici gelmesin o senin bedenine ait olan bisey senin bi parçan.. eline steril eldiven geçir istersen.. kulak çubugu daha zor parmaktan.. yani ben çok zorlanmistim kulak çubuguyla.. yinede sen bilirsin canim
Tebrik ediyorum artik yolu yariladin sayilir.. oraya biseyin girdigini kapali olmadigini ve en onemlisi aci olmadigini farkettin.. Bununla çalis, çikar tekrar al.. Rahat olana kadar sonra biraz git gel yap rahat olursa biraz büyüt cnm :)
evet ben de çok mutluyum canım ya anlatamam 2günde baya ilerlettiğimi düşünüyorum. biraz önce mum denemesi yaptım onu da başardım parmaktan biraz daha kalın bi mum ama bu sefer aklıma şu geldi kan gelir mi ki dedim eşim daha gelmedi o gelince mi devam etsem?p...s denemesi için acale etmemem gerekir sanırım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
Tebrik ediyorum artik yolu yariladin sayilir.. oraya biseyin girdigini kapali olmadigini ve en onemlisi aci olmadigini farkettin.. Bununla çalis, çikar tekrar al.. Rahat olana kadar sonra biraz git gel yap rahat olursa biraz büyüt cnm :)
evet ben de çok mutluyum canım ya anlatamam 2günde baya ilerlettiğimi düşünüyorum. biraz önce mum denemesi yaptım onu da başardım parmaktan biraz daha kalın bi mum ama bu sefer aklıma şu geldi kan gelir mi ki dedim eşim daha gelmedi o gelince mi devam etsem?p...s denemesi için acale etmemem gerekir sanırım hayal kırıklığına uğramak istemiyorum...
Ayyy masallah sana harikasinnn.
esinin bunu sorun yapacagini dusunuyorsan bence bekle o gelince devam edersin.
ama egzersizlerinide her zaman esinin yaninda yapamayabilirsin. bu konuyu onunla konus bence.
Es denemesi icin acele etme,once biraz daha egzersiz yapmalisin ki iyice kendine guvenin gelsin
Canım söylediklerini düşünmedim değil :). Hatta ciddi ciddi programdan önce danışacağım bir sorun olur mu diye, bu forumdan bahsetmeyi, sizlerin nasıl birbirinize yardımcı olduğunu, psikolojik olarak nasıl rahatlanıldığını.....
Canım mutlu ol..Ben de olacağım inşallah. 8 sene bizden çok şey aldı götürdü..Bundan sonraki süreç neyi gösterecek bilmiyorum, şimdilik iyiyiz :)
Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, bugün 2.yi yapacağız, dua edin, inşallah bir aksilik olmaz...
Mslhh cnmçok güzel ilerliyosun böyle devam kararli ol
ya bi tek ben mi bilmiyorum kemre tv de programa mı çıkıyor anlamadım
parmağını alabildiğine ve zorlanmadığına göre devam edebilirsin canım, bebek yağı mantar yapıyor diye kullanmıyorlar su bazlı kayganlaştırıcılardan al ya da ultrason jeli.
Canim doktorum programinda vajinusmus konusu konusuldu bi ara ozaman çikmisti.. yalniz görüntü yok ve ses degistirilmis sekilde çikti.. Ve yenince tekrar çikarcaklar
Yani görüntü yok derken buzlu görüntü
hımm izledim canım şimdisağol cevapladığın için... yendiğine göre yakın zamanda yine çıkar o zaman.en çok kemre ye sevinmemizin boşuna olmadığına bi kez daha inandım.8 yıl dile kolay.
Ayyy masallah sana harikasinnn.
esinin bunu sorun yapacagini dusunuyorsan bence bekle o gelince devam edersin.
ama egzersizlerinide her zaman esinin yaninda yapamayabilirsin. bu konuyu onunla konus bence.
Es denemesi icin acele etme,once biraz daha egzersiz yapmalisin ki iyice kendine guvenin gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?