Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim mum ilk egzersiz icin biraz zorlayabilir seni istersen ilk olarak kulak cubuguyls basla. samdan mumlari var uclari cok ince oluyor sonrada onla devam edersin. google yaz samdan mumu diye cikiyor. carrefourda bulabilirsin.

çok sagol canım tmm öncelik olarak kulak cubugu ıle baslamalıyım o zaman bunu anladım ben sımdı cıkıyım gıdıp soyle buyutecı cok buyuten bı ayna alıyım bıde jel almam lazım kulak cubugu bunların dısında bana faydası olcak ne var cıkmısken onlarıda alıyım ya var ya boyle bı hevesle bı gazla baslamıs gıbı olcam sonra husrana ugramasam bari reglım bıttımı bıtmedı mı net de deıl he yanı yarın kesın bıter ama ben bekleyemıorum sankı işte bu sabırsızlıgımdan sonra da basarılı olamassam yıkım olcak bana.bu zamana kadar hıc bu kadar cesaretlenemmıstım ve bu kadar cok ıstemedım bunu yenmeyı

bide jel konusunda yardım ısteyebılırmıyım herhangı vajına jelı olurmu ben bunuda kullanmadım denemedım hıc bılmıorum markası cınsı fılan onemlı mı acep:S

En cok onerilen jeller durex femolub glet glein okey yalniz onemli olan su bazli jel kullanman. bi de ultrason jeli kullaniyoruz. medikallerde oluyor. bir kilosunu 4tl almisti esim.

Canimcim yenmeyi istiyor musun,evet. onemli olanda bu. hirsli,azimli.olacaksin ki basarabilesin.
sen simdi az once ismini yazdigim jellerden birini
steril ameliyat eldiveni
buyutecli bi ayna
birde şamdan mumu aliyorsun.
Allahin izniylede en kisa surede bu isi bitiriyorsun :)))))

En cok onerilen jeller durex femolub glet glein okey yalniz onemli olan su bazli jel kullanman. bi de ultrason jeli kullaniyoruz. medikallerde oluyor. bir kilosunu 4tl almisti esim.
tamam tatlım cok saol ben sımdı cıkıyım alıyım bunları olurmu hersey ıcın tesk ettım gıdıyım gelıyım tekrar gelcem cok saol bebişim

Tebrik ediyorum artik yolu yariladin sayilir.. oraya biseyin girdigini kapali olmadigini ve en onemlisi aci olmadigini farkettin.. Bununla çalis, çikar tekrar al.. Rahat olana kadar sonra biraz git gel yap rahat olursa biraz büyüt cnm :)

merhaba akadaşlar
Vulvar Vestibulit Sendrom (VVS) hem vajinismus hem ağrılı cinsel birleşme (disparoni) problemlerine sebep oluyor. ben yaklaşık 1 ay öncesinde bu sendroma bağlı olarak oluşan vajinusmusu yendim.2 senelik evliyim.ilk 1 sene -sayısı bir elin parmaklarını geçmese de- ilişkiye girebildim ama çok zor oluyordu ve sonrasında 10 ay kadar hiç giremedim.her denememiz canım çok acıdığı için hüsranla sonuçlanıyordu.aslında evliliğimin ilk aylarında mantar rahatsızlığından dolayı jinekologa gitmiştim (kabus gibiydi,kendime ilk ve son gidişim dedim).hatta doktora ilişkinin çok zor olduğunu söylemiştim ama doktor mantardan böyle olabileceğini her şeyin zamanla yoluna gireceğini söylemişti ama olmadı.daha da kötüye gitti.mantarım geçmesine rağmen yine olmuyordu.vajinusmus aklımın ucundan bile geçmiyordu.ta ki eşim bana belki vajinusmus olabilirsin diyene kadar. gerçekten de araştırdığımda vajinusmus gibiydim.eşim bi daha jinekologa gitmemi önerdi en azından öyle olup olmadığını öğrenirsin dedi fakat bulunduğum şehir küçük olduğu için ben vakit kaybetmek istemiyordum.çünkü daha önce anlamamıştı doktor. o yüzden bunun tedavisini yapabilecek bi doktor aradım internetten.ankara daha yakın olduğu için orada doktor aradım internetten.adreslerini telefon numaralarını aldım internetten.sonra aramaya başladım durumumu anlattım.ama bir tanesi beni inandırdı tedavi olabileceğim konusunda.kendinden gerçekten emindi.ve gittim.ilk başta konuştuk,sorular sordu.sonra kısa bi muayene oldum ve hiç acımadı.yani normalde jinekologa gidildiğinde bakıldığı gibi bakılmadı.evliliğimin ilk başında gittiğim jinekologla alakası yoktu işinde gerçekten uzmandı.sonra kesin teşhis konuldu vulvar vestibulit sendrom.vajinusmusu araştırırken bunu da duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum.Vajinal girişte dokunmakla ağrı, hassasiyet ve kızarıklıkla kendini gösteren vestibulit sendrom vajinismus ve disparoninin (ağrılı cinsel ilişki) sebebiydi.Tek tedavi yöntemi ise vajen giriş bölgesinde yer alan cildin basit bir cerrahi girişimle çıkartılmasıydı.tamam dedim korkarak.ertesi gün ameliyat olmaya gittim bi cesaret.30 dk sürdü ve hiç bir şey hissetmedim.ama ameliyattan 1 ay sonra yine doktora gelmem gerekiyordu ve 1 ay ilişki yasaktı.en kolayı da buydu herhalde doktora peki 1 ay sonra geldiğimde vajinusmus tedavimi olduğumda yine olmazsa dedim.öyle bir şey olmayacak dedi,kendinden çok emindi ve bu durum beni çok rahatlattı.gerçekten de emin olduğu kadar varmış.sonrasında her şey çok kolay oldu,rahatlıkla ilişkiye girebildim.Allah razı olsun o doktordan.

Son düzenleme:

Ayyy masallah sana harikasinnn.
esinin bunu sorun yapacagini dusunuyorsan bence bekle o gelince devam edersin.
ama egzersizlerinide her zaman esinin yaninda yapamayabilirsin. bu konuyu onunla konus bence.
Es denemesi icin acele etme,once biraz daha egzersiz yapmalisin ki iyice kendine guvenin gelsin[/QUOTE]

eşim sorun etmiyor çok şükür ya yanında da yaparım ama çok uzun süre olmaz herhalde. çocukluktan beri kızlık zarımızın hemen bozulacağı dikkat etmemiz gerektiğini empoze edenlerin de haksız olduklarını anlamış oldum böylelikle:) öyle kolay kolay bozulan bişey değil ya abartılı hep anlatılanlar...

ya bi tek ben mi bilmiyorum kemre tv de programa mı çıkıyor anlamadım

hımm izledim canım şimdi sağol cevapladığın için... yendiğine göre yakın zamanda yine çıkar o zaman.en çok kemre ye sevinmemizin boşuna olmadığına bi kez daha inandım.8 yıl dile kolay.

Surat astin? Izledin ve etkilendin demi? Ilk izledigimde öyle bi agladimki.. böyle su bardaktan bosalircasina.. konusurken kemrenin sesinin titremesi of of Allaha Sükür bitti onun için kabus.. Artik mutlu günler bekliyo onu Allahin izniyle

eşim sorun etmiyor çok şükür ya yanında da yaparım ama çok uzun süre olmaz herhalde. çocukluktan beri kızlık zarımızın hemen bozulacağı dikkat etmemiz gerektiğini empoze edenlerin de haksız olduklarını anlamış oldum böylelikle:) öyle kolay kolay bozulan bişey değil ya abartılı hep anlatılanlar...[/QUOTE]

Bunda kesinlikle haklisin. oyle cok korkutulmusuz ki ben 14-15 yaslarimda oraya agda yaparken korkardim bezi cekerken bozulur mu ki acaba diye :))) ne kadar safmisim :))) ben en son 11.5cm ile egzerdiz yapmistim o zaman bile bozulmadi. esimle bozulmustu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…