- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.401
Surat astin? Izledin ve etkilendin demi? Ilk izledigimde öyle bi agladimki.. böyle su bardaktan bosalircasina.. konusurken kemrenin sesinin titremesiof of Allaha Sükür bitti onun için kabus.. Artik mutlu günler bekliyo onu Allahin izniyle
selam.Bende evleneli bir yıl oldu.evliliğiğmiz ikinci günden çatırdamaya başladı sanki sürekli kavga tartışma yalnıs anlamalrın ardı arkası kesilmedi vajinusmus nedir bilmiodukda ve ben kendıme çok guvenıodum boyle bı konuda takılcaımı tahmın bıle etmemıstım.sonra ne nedir biraz arastırırken vajinusmusu öğrendim ama ihtimal vermemiştim sonra sonra kabullendım pskoloğada gittik fakat ilişkimiz öyle yıpranmıştıki vajınusmusu kimin gözü görüyo pskolog da önce aranızdaki ilişkinin düzelmesi gerek dedi ve bu da baya zaman aldı bişiler yıkıldıktan sonra toplamak zor oluo.tam toplandık artık tamamız vajinusmusu çözelim dedik sıra egzersizlere geldi fakat bi sonraki egzersizleri yarım yamalak yapmıs oldugum ıcın doktor yol verdi aslında yapamadıgımdan deıl gercekteen geçerli sebeblerim vardı neyse fazla uzatmıyım yazılanları okuduktan sonra kendıme daha da bı ınandım yapabılırım yapmak istiyorum ama nasıl olcak bılmıorum korku mu başka bişi mi benımkı anlamadım burada bu sıtede kalmak bende burada hep bırlıkte yenmek istiorum dualarınızı ve yardımlarınızı beklıorum
amin canım inşallah senide gönülden tebrik ediyorum inşallah birgün bende ve herkes tadar bu mutluluğu çok canım sıkkın dün bizden 1 ay sonra evlenen arkadaşımın hamile oldunu öğrendim allah herkese versin tabi ama insan üzülüyo yapamadığına en çok ta böyle haberler duyunca
ayyy sende benim kafadansın, ben o kanı göreyim diye o kadar uğraştım, doktora da söyledim eşimin yanında, aslında anlamsız bişey biliyor musun? eşini daha çok üzüyorsun bu düşünceyle egzersizi erteleyerek ve ilişkini daha çok yıpratıyorsunhoşbulduk canım bende ertelemek istemiorum bir an önce egzersizlere başlamak istiyorum fakat parmak egzersizlerini kabullenemıorum yani parmk yerine p...s daha mantıkklı gelio ama onu da yapamıorum mantığı bi tarafa atıp tamam parmk egzersizi olmazsa olmaz diorum ama bu seferde kızlıgımı kendım bozmuş olurum die içim bi tuhaf oluyo nebiliyim ben bunu eşimle yaşamak istiyorum parmak egzersizinde kızlık bozuluyomu
cok tesk ederm canım benm cok saol..ben daha evlenmeden korkyrdm ama bunun sadece korku oldgunu zannedyrdm..hani sadece korkucam ama asıcam normal sekilde olucak sanyrdm..ama gün gün ata ata 1 sene oldu..artık cıkmazdayım...basını almaya baslamstm araya regl grdi..asırı derecede pank yapyrm artık kendimi kontrl etmem gerek bunu anlyrm ama sizlerde söyleyn acımyr dmi..kafamızda büyüytüğümüz o dayanılmaz acılar yok dmi..sonunda tarifsiz mutluluk var bunu blyrm...bende bu duyuguyu yasamak istyrm....
sağol tatlım inşallah tamamını başarırsınız ve inşallah her yönden cok mutlu olursunuz Allah bi yastkta mutlu mesut ömürler nasib etsin.aslında benımde baslarda bıraz ucu giriodu ama yarıya kadar deıl nerde o günler ama dedigim gibi sonra denemeyı bıraktık pes etmeseydık olurdu belkı yada pes etmıs olmak bı kaçısdı hatta itiraf etmelıyım acaba olmaması daha ii oldu zaten anlasamıoruz die dusundugumde oldu ama artık cok alıstım eşime eskıden ayrılırım dusuncesıde vardı anlasamadıgımız ıcın gercekten kotuyduk ama sımdı eşimi cok sevıyorum ve bu yuzden basarmak istiyorum
'vajiyi yenmeden evliliğiniz yoluna girmez' işte yukarda kanıtı...hoşgeldin canım burayı takip et süreklii faydasını göreceksinn. bizde de aynı ben evlendiğimde biraz alıyodum p..si sonra dediğin gibi pes ettik bir süre hiç denemedik bile. bazen öyle büyük tartışmalar yaşıyodukki ben eşimin yüzüne bile dedim iyiki olmamış ayrılmak istiyorum diye çok alındı tabi bu cümleme.. onun için çok ağır bir cümle olduğunu şşimdi yeni yeni anlıyorum..ben egzersize başlayana kadar aramız çok ama çok kötüydü egzersize başladım benim hergün bıkmadan usanmadan çabalayışımı görünce tavırlarını düzeltti.. 11 gün önce de yendim çok şükür iyice düzeld,i aramız sanki yeni evlendik.. bunları sonunu düşün ne kadar mutlu olacağını düşün ve parmak egzersizlerine başla lütfen erteleme daha fazla..
O zaman vakit kaybetmek yoksağol canım benim.sen ne kadar sürede tamamladın egzersizlerini biliomusun en basından berı hep şöyle dusundum hep bı engel vardı ya aramız kotuydu ıstemıoduk ya da bi yere gidicek oluoduk ya da birileri gelcek oluodu hadi bayramda gecsın hadı bu gecsın o gecsın dıe dıe zaman gectı ve farkına vardımkı hepsi bi kacış bi erteleme o kadar cok istiorumkı egzersızlerı basarmayı ve sureklı calısmayı fakat ben bu kadar gaza gelmısken bu defa esımın aılesı baska bı sehırden gelcek ve evlenelı ılk kez gelcekler ve araya en az on gun gırcek kendımce dusundum rahat olamam onlar buradayken dıe ama on gun daha ertelemk de ıstemıorum bı mucıze olsa yani Allah nasib etse bende bı hafta icinde onlar gelmeden çözsem ve kurtulsam bunu sadece kendım ıcın deıl tabı herkez için dılıorum
Ayyy masallah sana harikasinnn.
esinin bunu sorun yapacagini dusunuyorsan bence bekle o gelince devam edersin.
ama egzersizlerinide her zaman esinin yaninda yapamayabilirsin. bu konuyu onunla konus bence.
Es denemesi icin acele etme,once biraz daha egzersiz yapmalisin ki iyice kendine guvenin gelsin
Kemreyi izledigimde o henuz buraya gelmemisti ya da gelmisti ama ben hic gormemistim. o kadar etkilenmistim ki bende senin gibi hungur hungur aglamistim...
neyseki geride kaldi artik o gunler...
nasilsin bu arada kusum?
bugun hayatinin en guzel gunu demiiiiii :))))
ben gittim jel baktım ama bulamadım su bazlı bi jel eczanelerde kapalıydı neyse hastalıkda bıttı sayılır en azından ayna egzersizi yapıyım dedım actım baktım nefes aldım verdım ama acılmıo sankı bılmıorum içim sıkıldı kalktım geldım,acaba bı defalıkk bebe yagı ıle mi denesem bende
anladım kuzum es etmek yok eşin benımkı gıbı degıl derken senın esın nasıldıkı egzersız yapmanı ıstemıomuydu?bnm bu konuda sorunum olmaz hatta gecen parmak egzersızı ıle kızlık bozulur ben kendım bozmk ıstemıorum dedım ama dedıkı olsun bozulsun dedı bnm ıcın sorun deıl dedı yanı parmakla bozulsada bişi olmaz dedı ama bende illa onunla yasamak ıstıodum ama anladım sart egzersız
Canım söylediklerini düşünmedim değil :). Hatta ciddi ciddi programdan önce danışacağım bir sorun olur mu diye, bu forumdan bahsetmeyi, sizlerin nasıl birbirinize yardımcı olduğunu, psikolojik olarak nasıl rahatlanıldığını.....
Canım mutlu ol..Ben de olacağım inşallah. 8 sene bizden çok şey aldı götürdü..Bundan sonraki süreç neyi gösterecek bilmiyorum, şimdilik iyiyiz :)
Ben çıkıyorum kendinize iyi bakın, bugün 2.yi yapacağız, dua edin, inşallah bir aksilik olmaz...
çok mutluyum sadece ara ara kasiklarimda biraz agri oluyo.. hiç isinmayan ayaklarim bu gün bi ara baya bi isindi.. simdi tekrar buz..
En güzel günüm ama hava yagmurlu.. soguk.. Ve yalnizim evde :) Siteyle basbasa.. :97: sen nasilsin canm deneme yaptinizmi hiç
Simdi sana nasil tarif etsem,orasi boyle kapak gibi bazen ordaki bi et parcasi girisi kapatabiyor. kulak cubuguyla girisi acmayi denesen? sokmadan tabi. ben hep oyle yapardim kulak cubuguyla etleri geri dogru iter girisi acar oyle egzersiz yapardim umarim anlatabilmisimdir. bi de dik bi sekilde oturup oraya dogru bakarak degilde sirtini duvara yaslayip belinde bosluk birakarak bacaklarini kendine cek oyle gormehe calis ikinabildigin kadar ikin. ya da comelip aynayi yere koyupta yapabilirsin oylede cok acik oluyor vaji. bi defaligina kullan istersen bebe yagini ama sadece bi kere.
Canım benimkisi biraz uzun hikaye... psikoloğa gittim, önce eşinle aranızı düzeltelim dedi, hiç egzersiz falan vermedi, benim eşimle aram düzelmedi daha beter oldu, bu 6 ay devam etti, ben depresyona girdim. Sonra bir psikiyatriste gittim depresyon için doktorla diyaloğumu yazayımi dur bi dakka :evt canım bu soyledıklerını bende gec farkettım aynen eşimde bana kan onemlı deıl dedı nasıl yaparım bılmıorum cesaret bı gelıo bı kacıoo
peki o zaman tekrar deniycem gayet guzel anlattın tesk ettım bı defalık kullanıyım bebeyagını Allah m yardım et bize yanı buradakı tum vajılılere
Tebrik ederim, o kadar mutlu oldum ki anlatamam, hikayeni okudum ya çok kötü başlamış herşey, bir anne baba bunu nasıl yapar anlam veremiyorum
Ama eşine ısınmana, alışmana ve birbirinizi sevmenize çok sevindim, Allah kalbinize birbirinize karşı muhabbet versin, birbirinize aşkla bakınbundan sonra inşallah, dualrım seninle...
O agri ilk gun bende de olmustu,kasiklarimda degilde oramda :))
Yok canim daha ikinci olmadi ikimizde cok yorgunuz bu ara ben gec vakte kadar ders calisiyorum. aslinda biliyorum hepsi bahane :)))
merhaba akadaşlar
Vulvar Vestibulit Sendrom (VVS) hem vajinismus hem ağrılı cinsel birleşme (disparoni) problemlerine sebep oluyor. ben yaklaşık 1 ay öncesinde bu sendroma bağlı olarak oluşan vajinusmusu yendim.2 senelik evliyim.ilk 1 sene -sayısı bir elin parmaklarını geçmese de- ilişkiye girebildim ama çok zor oluyordu ve sonrasında 10 ay kadar hiç giremedim.her denememiz canım çok acıdığı için hüsranla sonuçlanıyordu.aslında evliliğimin ilk aylarında mantar rahatsızlığından dolayı jinekologa gitmiştim (kabus gibiydi,kendime ilk ve son gidişim dedim).hatta doktora ilişkinin çok zor olduğunu söylemiştim ama doktor mantardan böyle olabileceğini her şeyin zamanla yoluna gireceğini söylemişti ama olmadı.daha da kötüye gitti.mantarım geçmesine rağmen yine olmuyordu.vajinusmus aklımın ucundan bile geçmiyordu.ta ki eşim bana belki vajinusmus olabilirsin diyene kadar. gerçekten de araştırdığımda vajinusmus gibiydim.eşim bi daha jinekologa gitmemi önerdi en azından öyle olup olmadığını öğrenirsin dedi fakat bulunduğum şehir küçük olduğu için ben vakit kaybetmek istemiyordum.çünkü daha önce anlamamıştı doktor. o yüzden bunun tedavisini yapabilecek bi doktor aradım internetten.ankara daha yakın olduğu için orada doktor aradım internetten.adreslerini telefon numaralarını aldım internetten.sonra aramaya başladım durumumu anlattım.ama bir tanesi beni inandırdı tedavi olabileceğim konusunda.kendinden gerçekten emindi.ve gittim.ilk başta konuştuk,sorular sordu.sonra kısa bi muayene oldum ve hiç acımadı.yani normalde jinekologa gidildiğinde bakıldığı gibi bakılmadı.evliliğimin ilk başında gittiğim jinekologla alakası yoktu işinde gerçekten uzmandı.sonra kesin teşhis konuldu vulvar vestibulit sendrom.vajinusmusu araştırırken bunu da duymuştum ama ne olduğunu bilmiyordum.Vajinal girişte dokunmakla ağrı, hassasiyet ve kızarıklıkla kendini gösteren vestibulit sendrom vajinismus ve disparoninin (ağrılı cinsel ilişki) sebebiydi.Tek tedavi yöntemi ise vajen giriş bölgesinde yer alan cildin basit bir cerrahi girişimle çıkartılmasıydı.tamam dedim korkarak.ertesi gün ameliyat olmaya gittim bi cesaret.30 dk sürdü ve hiç bir şey hissetmedim.ama ameliyattan 1 ay sonra yine doktora gelmem gerekiyordu ve 1 ay ilişki yasaktı.en kolayı da buydu herhaldedoktora peki 1 ay sonra geldiğimde vajinusmus tedavimi olduğumda yine olmazsa dedim.öyle bir şey olmayacak dedi,kendinden çok emindi ve bu durum beni çok rahatlattı.gerçekten de emin olduğu kadar varmış.sonrasında her şey çok kolay oldu,rahatlıkla ilişkiye girebildim.Allah razı olsun o doktordan.
O agri ilk gun bende de olmustu,kasiklarimda degilde oramda :))
Yok canim daha ikinci olmadi ikimizde cok yorgunuz bu ara ben gec vakte kadar ders calisiyorum. aslinda biliyorum hepsi bahane :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?