Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ben gittim jel baktım ama bulamadım su bazlı bi jel eczanelerde kapalıydı neyse hastalıkda bıttı sayılır en azından ayna egzersizi yapıyım dedım actım baktım nefes aldım verdım ama acılmıo sankı bılmıorum içim sıkıldı kalktım geldım,acaba bı defalıkk bebe yagı ıle mi denesem bende

Kemreyi izledigimde o henuz buraya gelmemisti ya da gelmisti ama ben hic gormemistim. o kadar etkilenmistim ki bende senin gibi hungur hungur aglamistim...
neyseki geride kaldi artik o gunler...
nasilsin bu arada kusum?
bugun hayatinin en guzel gunu demiiiiii :))))

canım benim hikayemi okursan anlarsın, cinselliği vajiyi halletmeden evlilik biraz zor düzelir...

hiç canını sıkma, herkesin kaderi farklıdır, o zman evlenemeyen kızlar intihar etsinler , sadece biraz eşini heyecanlandırmaya çalış..

ayyy sende benim kafadansın, ben o kanı göreyim diye o kadar uğraştım, doktora da söyledim eşimin yanında, aslında anlamsız bişey biliyor musun? eşini daha çok üzüyorsun bu düşünceyle egzersizi erteleyerek ve ilişkini daha çok yıpratıyorsun

Ya hiiiiç acımıyorrrrrr

tekrar ediyorum vajiyi yenmeden evliliğiniz yoluna girmez, evlenmedinizki boşanasınız.... Ya varya herkes aynı tereddütleri yaşıyor, kızlar korkularınızın üzerine gidin

'vajiyi yenmeden evliliğiniz yoluna girmez' işte yukarda kanıtı...

O zaman vakit kaybetmek yok 1 hafta az aman değil

eşim sorun etmiyor çok şükür ya yanında da yaparım ama çok uzun süre olmaz herhalde. çocukluktan beri kızlık zarımızın hemen bozulacağı dikkat etmemiz gerektiğini empoze edenlerin de haksız olduklarını anlamış oldum böylelikle:) öyle kolay kolay bozulan bişey değil ya abartılı hep anlatılanlar...[/QUOTE]

ya ben o kanı eşim göremezse hayat bana zindan olur diye düşünüyordum, eşimin umrunda bile değilmiş

çok mutluyum sadece ara ara kasiklarimda biraz agri oluyo.. hiç isinmayan ayaklarim bu gün bi ara baya bi isindi.. simdi tekrar buz..
En güzel günüm ama hava yagmurlu.. soguk.. Ve yalnizim evde :) Siteyle basbasa.. :97: sen nasilsin canm deneme yaptinizmi hiç

Simdi sana nasil tarif etsem,orasi boyle kapak gibi bazen ordaki bi et parcasi girisi kapatabiyor. kulak cubuguyla girisi acmayi denesen? sokmadan tabi. ben hep oyle yapardim kulak cubuguyla etleri geri dogru iter girisi acar oyle egzersiz yapardim umarim anlatabilmisimdir. bi de dik bi sekilde oturup oraya dogru bakarak degilde sirtini duvara yaslayip belinde bosluk birakarak bacaklarini kendine cek oyle gormehe calis ikinabildigin kadar ikin. ya da comelip aynayi yere koyupta yapabilirsin oylede cok acik oluyor vaji. bi defaligina kullan istersen bebe yagini ama sadece bi kere.

Tebrik ederim, o kadar mutlu oldum ki anlatamam , hikayeni okudum ya çok kötü başlamış herşey, bir anne baba bunu nasıl yapar anlam veremiyorum
Ama eşine ısınmana, alışmana ve birbirinizi sevmenize çok sevindim, Allah kalbinize birbirinize karşı muhabbet versin, birbirinize aşkla bakın bundan sonra inşallah, dualrım seninle...

canım benım esım egsersıze karsı bır anda yenıcegımızı sanan bırıydı ve egsersız aletını kıskanıyordu
o gunlerı hatırlamak ıstemıyorum hatırladıkca esıme kırgınlıgım coğalıyor velhasıl bak ben ona ragmen yendım
sen ne guzel destek cıkan esın var ondan aldıgın destek ile yenersın inşallah bıranonce ..
ve ben p.. boyutunda aparatla calısmama rağmen zara bırsey olmamıstı garantısı yok ama egsersızde zarı zedelenen pek duymadım
yeterkı yende nasıl olursa olsun bu ayrıntıları esın sana destek oldugu ıcın dusunme balım ..

canım bence forumdan bahsetme benımkı şakaydı..
burda doktorun calısanları gelıp ortalıgı nasıl karıstırdıgnı zamanında görduk
burası sayesınde kazancları azalıyor:)
inş 2. de kolay olur canım guzel haberlerle gel balım

O agri ilk gun bende de olmustu,kasiklarimda degilde oramda :))
Yok canim daha ikinci olmadi ikimizde cok yorgunuz bu ara ben gec vakte kadar ders calisiyorum. aslinda biliyorum hepsi bahane :)))

peki o zaman tekrar deniycem gayet guzel anlattın tesk ettım bı defalık kullanıyım bebeyagını Allah m yardım et bize yanı buradakı tum vajılılere

evt canım bu soyledıklerını bende gec farkettım aynen eşimde bana kan onemlı deıl dedı nasıl yaparım bılmıorum cesaret bı gelıo bı kacıoo
Canım benimkisi biraz uzun hikaye... psikoloğa gittim, önce eşinle aranızı düzeltelim dedi, hiç egzersiz falan vermedi, benim eşimle aram düzelmedi daha beter oldu, bu 6 ay devam etti, ben depresyona girdim. Sonra bir psikiyatriste gittim depresyon için doktorla diyaloğumu yazayımi dur bi dakka :
Çileklipuding: Ben boşanmak istiyorum, eşim çok ilgisiz .
Psikiyatrist: Bu yaşadığınız evlilik değil, hele bir karı koca olun ondan sonra düşünürsünüz.
Çilkeklipuding: Eşim çok ilgisiz.
Psikiyatrist: Bak sana çok ilkel birşey söyleyeceğim, benim olanı sahiplenirim. Birçok erkekle konuşursun, gülersin, otururursun, yemek yersin ama kocanı diğerlerinden ayıran şey yatak odasıdır. Anladın mı?
Çileklipuding: Beni mutlu etmiyor, beni üzüyor.
Psikiyatrist: Sen onu mutlu et ki o da seni mutlu etsin...

Bu konuşmadan sonra birde eşimle görüşmeye aldı bizi, bizim en büyük problemimiz vajinismusmuş, bütün problem ondan kaynaklanıyormuş sonradan anladım ve egzersize başladım 2 ayda çözüldü.... Ama ben çalışıyorum akşam 19:00 kadar çalışıyorum ve haftasonları şehir dışına çıkmam gerekiyor çoğu zaman... Regl falan da girince 2 ay sürdü...

çok çok sagol canimcim.. Dualarin için tskr ederim..

Yok canim daha ikinci olmadi ikimizde cok yorgunuz bu ara ben gec vakte kadar ders calisiyorum. aslinda biliyorum hepsi bahane :)))

Evet oramdada var oturunca üstüne daha çok oluyo ama aman aman bi agri degil :) sabah daha fazlaydi, simdi azaldi

öncelıkle cok gecmıs olsun hem vajılı olup hem agrılı ılıskı zor ve ıkısınıde yenmıssın cıfte tebrıkler
özelden sana sorularım olucak canım umarım yardımcı olursun ..

Ayrica bahaneye ne gerek? ne mana?? kizdirma beni bak.. yatmadan soyle bi yarim saatini ayirsan yeter :) yendin sen canim farkindamisin huhuuuu
Bu arada basarilar canim derslerinde .. umarim güzel sonuçlar alirsin

mrb.ben 7 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz. doktora gittim vajinismus dedi tabiki..ama bn doktora devam etmedim. bir kez gittim ve tedaviyi bıraktım..doğal olarak ne yapacağımı da bilmiyorum bilgi ve deneymlerinizi paylaşmak cesaretlenmek ve bu hastalğı yenmek istiyorum artık!!!!!!!!!!! (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…