- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #105.421
Ayrica bahaneye ne gerek? ne mana??kizdirma beni bak.. yatmadan soyle bi yarim saatini ayirsan yeter :) yendin sen canim farkindamisin huhuuuu
Bu arada basarilar canim derslerinde .. umarim güzel sonuçlar alirsinOfff sorma canim ya ben hala yendigimi idrak edemedim sanirim.
hakan akkaya geldi aklima her seye bu ne mana diyor ya :))))
Su sene bi bitsin tatil yapalim artik. hem evli hem ogrenci olmak gercekten cok zor
başlamak bitirmenin yarısıdır derler, buraya yazarak bir adım attın, kararlı ve istekli olursan çok kısa bir sürede çözülür, yeterki egzersizleri düzenli yapmrb.ben 7 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz. doktora gittim vajinismus dedi tabiki..ama bn doktora devam etmedim. bir kez gittim ve tedaviyi bıraktım..doğal olarak ne yapacağımı da bilmiyorum bilgi ve deneymlerinizi paylaşmak cesaretlenmek ve bu hastalğı yenmek istiyorum artık!!!!!!!!!!!(
Ayrica bahaneye ne gerek? ne mana??kizdirma beni bak.. yatmadan soyle bi yarim saatini ayirsan yeter :) yendin sen canim farkindamisin huhuuuu
Bu arada basarilar canim derslerinde .. umarim güzel sonuçlar alirsinOfff sorma canim ya ben hala yendigimi idrak edemedim sanirim.
hakan akkaya geldi aklima her seye bu ne mana diyor ya :))))
Su sene bi bitsin tatil yapalim artik. hem evli hem ogrenci olmak gercekten cok zor
Aynen bende ne mana yazarken o geldi aklima
Allah yardimcin olsun canimmmm :) Bende hala inanamiyorum nezaman alisirz bu duruma bilmiyorum
mrb.ben 7 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz. doktora gittim vajinismus dedi tabiki..ama bn doktora devam etmedim. bir kez gittim ve tedaviyi bıraktım..doğal olarak ne yapacağımı da bilmiyorum bilgi ve deneymlerinizi paylaşmak cesaretlenmek ve bu hastalğı yenmek istiyorum artık!!!!!!!!!!!(
mrb.ben 7 aylık evliyim ilişkiye giremiyoruz. doktora gittim vajinismus dedi tabiki..ama bn doktora devam etmedim. bir kez gittim ve tedaviyi bıraktım..doğal olarak ne yapacağımı da bilmiyorum bilgi ve deneymlerinizi paylaşmak cesaretlenmek ve bu hastalğı yenmek istiyorum artık!!!!!!!!!!!(
Suan agliyorum mutluluktan ama BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
KIZLAR OLDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
BASARDIMMMMMMMMMMM
HALA INANAMIYORUM
COK MUTLUYUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
BASARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
HEM AGLIYORUM HEM GULUYORUM HEM ZIPLIYORUM BI TUHAFIM ELLERIM TITRIYO
4 KERE YAPTIK HEMDE GITGELDE OLDU ALLAHIM BINLERCE KEZ SUKURLER OLSUN BENIM YANIMDA OLAN BANA DESTEK VEREN HERKESIN GONLUNE GORE VERSIN
ZEALEA VE KALBIM4MEVSIM MSNDE BEKLEDILER BU SAATE KADAR RABBIM BU IYILIKLERINIZIN KARSILIGINI KAT KAT VERSIN
tebrik ederim bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.yeni gelinliğin tadını çıkar.kocacığının yanından ayrılma hemen sarılın hemen sarılın
kızlar bugün sizin için meryem suresini şefaatçı yaparak okudum.sekineyi 19 gün okuma niyetindeyim.rabbim müjdeli haberlerinizle bizi sevindirsin.Allahım işinizi kolay getirsin.siz o kadar iyisinizki rabbim bizide size hizmet ettiriyor.
peki o zaman tekrar deniycem gayet guzel anlattın tesk ettım bı defalık kullanıyım bebeyagını Allah m yardım et bize yanı buradakı tum vajılılere
Yeni kişiler görmek hem kötü (malum vajinismus) hem de çok iyi, buraya kaydolup yazmak aşmanın ilk adımı...şu altta kaydolmayıpta ziyaretçi olarak okuyanları gördükçe aklıma kendim geliyor... Sormak istedikleriniz varsa buyurun
buarada çok kısa zamanda yeni bir gelinimiz daha çıkacak Allahın izniyle; venüsmars.Dün akşam başladı egzersize tabi ilkinde zırt diye sokamayınca ağlama krizlerine girdi, ama bugün inanamayacaksınız peşpeşe 7, 9 ve sanırım son boyu 11cm soktu şimdi evde uçuşuyorlar
bunu şundan yazdım ilkinde sokabilsek vaji olmazdık umutsuzluk yok azim var azimmmmmm, vajiye ölümmm!!!
Nezaman egzersize baslamayi düsünüyosun canim?
Slm..bende burada yazılan mesajları okuyup okuyup bi türlü cesaret edip de buraya yazamayanlardandım...Ta ki burdaki arkadaşların yazdığı mumla yaptıkları egzersizleri deneyene kadar..Ben de başardım şimdi çok mutluyuz eşimle çok şükür..Hiç zor değil ağrı acı vs. aslaaaaaaaaaa yooooooooooooook..kafanızda bitirmeniz gerek herşeyi.ben yaptıysam samimi söylüyorum herkes yapar..3 yıllık kabus sona erdi.....darısı herkesin başına inşallah...
Slm..bende burada yazılan mesajları okuyup okuyup bi türlü cesaret edip de buraya yazamayanlardandım...Ta ki burdaki arkadaşların yazdığı mumla yaptıkları egzersizleri deneyene kadar..Ben de başardım şimdi çok mutluyuz eşimle çok şükür..Hiç zor değil ağrı acı vs. aslaaaaaaaaaa yooooooooooooook..kafanızda bitirmeniz gerek herşeyi.ben yaptıysam samimi söylüyorum herkes yapar..3 yıllık kabus sona erdi.....darısı herkesin başına inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?