Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

başlamak bitirmenin yarısıdır derler, buraya yazarak bir adım attın, kararlı ve istekli olursan çok kısa bir sürede çözülür, yeterki egzersizleri düzenli yap

Hosgeldin aramiza.
bu isin cozumu egzersiz,hic egzersiz yapabiliyor musun?
Elimizden geldigince sana yardimci oluruz sormak istediklerini cekinmeden sorabilirsin.

Canim yapman gereken kararli olmak, istekle egzersize baslamak ve egzersizde süreklilik.. Ve tabiki burada aktif olmak :) Burasi inanilmaz biyer.. Her gelen yeniyo Allahin izniyle sanada nasip olur en kisa zamanda ins..

tebrik ederim bitanemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.yeni gelinliğin tadını çıkar.kocacığının yanından ayrılma hemen sarılın hemen sarılın

kızlar bugün sizin için meryem suresini şefaatçı yaparak okudum.sekineyi 19 gün okuma niyetindeyim.rabbim müjdeli haberlerinizle bizi sevindirsin.Allahım işinizi kolay getirsin.siz o kadar iyisinizki rabbim bizide size hizmet ettiriyor.

10 ayın sonunda ilk kez bu kadar karalıyım, yenicem, biticek bu kabus, bu sefer kesinlikle ertelemicem, sitede başaranları görünce artık iyice kararlıyım. İlk araştırmaya başladığımda sanki bitek ben bu sorunu yaşıyomuşum gibi hissediyodum,artık gördüm ki birçok kişi yaşamış bu sorunu ve üstesinden gelmiş...Bu cesaretimi arttırdı ve bugün huzurlu uyandım resmen, gerisi de gelicek inşallah,katkılarınızla...

Yeni kişiler görmek hem kötü (malum vajinismus) hem de çok iyi, buraya kaydolup yazmak aşmanın ilk adımı...şu altta kaydolmayıpta ziyaretçi olarak okuyanları gördükçe aklıma kendim geliyor... Sormak istedikleriniz varsa buyurun

buarada çok kısa zamanda yeni bir gelinimiz daha çıkacak Allahın izniyle; venüsmars.Dün akşam başladı egzersize tabi ilkinde zırt diye sokamayınca ağlama krizlerine girdi, ama bugün inanamayacaksınız peşpeşe 7, 9 ve sanırım son boyu 11cm soktu şimdi evde uçuşuyorlar
bunu şundan yazdım ilkinde sokabilsek vaji olmazdık umutsuzluk yok azim var azimmmmmm, vajiye ölümmm!!!

Son düzenleme:

Hoşbulduk,gerçekten bu site çok önemli bi adım, çok azimliyim, çok kısa zamanda başaranlar var Maşallahbende onlardan olmak istiyorum,çok sorum var aslında ama önce bi doktora gitmem lazım, doktora gitmek için bile utandım,böyle aylar geçti, ama bu siteden öğrendim ki bu utanılacak bişey değil

Slm..bende burada yazılan mesajları okuyup okuyup bi türlü cesaret edip de buraya yazamayanlardandım...Ta ki burdaki arkadaşların yazdığı mumla yaptıkları egzersizleri deneyene kadar..Ben de başardım şimdi çok mutluyuz eşimle çok şükür..Hiç zor değil ağrı acı vs. aslaaaaaaaaaa yooooooooooooook..kafanızda bitirmeniz gerek herşeyi.ben yaptıysam samimi söylüyorum herkes yapar..3 yıllık kabus sona erdi.....darısı herkesin başına inşallah...

canımmmmmmmmmmmmm yendin mi. çoook sevindim canım benim.
tebrik ediyorum seni. 64:

dün çok uğraştım ama foruma giremedim ne zaman oldu düün mü bu gün mü daha okuma fırsatı bulamadım.
nasıl oldu hemen bakıyorum geçmişe

Amin,inşallah...bu şekilde çok zor sadece yaşayan bilir bunu,darısı başımıza

Ne guzel,cok sevindim sizin adiniza... Allah mutlulugunuzu daim etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…